Τελ. Κυπέλλου,ΑΕΚ- Π.Α.Ο.Κ.,27-29, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Τελ. Κυπέλλου,ΑΕΚ- Π.Α.Ο.Κ.,29/3/15,15:00,ΝΕΡΙΤ plus
Ωπα, ώπα σε ποιές χώρες γίνονται αυτά, στο χάντμπολ;
Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΡΕ. Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ!K_geo έγραψε:πάντως, διαβάζοντας τα παραπάνω θα ήθελα να κάνω μια παρατήρηση....
πέρα από τα γεγονότα της Λαμίας, η Χειροσφαίριση στην Ελλάδα ήταν ένα φίλαθλο σπορ. φυσικά, με την είσοδο ομάδων όπως ο ΠΑΟΚ, η αεκ και ο ρούλης (έχω φάει μπουκάλι και κροτίδα εκεί μέσα δε λέγεται...) μπήκαν στο κόλπο και οι... οπαδοί.
όμως, παρόλα ταύτα, το άθλημα θεωρείται ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ από τα "ευγενικά" σπορ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. παρόλη την σκληρότητα που το χαρακτηρίζει, το πάθος και τη δύναμη που απαιτεί, η χειροσφαίριση είναι ένα άθλημα που ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ και οι αθλητές σέβονται τον αντίπαλο αλλά και ο κόσμος στην κερκίδα το ίδιο. ίσως είναι η σκληρότητα του αθλήματος που "εξαντλεί" την όποια βίαιη τάση. δεν ξέρω.
Αλλά δεν ξεχνώ ποτέ, όταν μας είχε βάλει ο τότε προπονητής μου να παρακολουθήσουμε μαγνητοσκοπημένο ένα τελικό κυπέλλου της τότε Γιουγκοσλαβίας μεταξύ Παρτιζάν και Ερυθρού Αστέρα με κόσμο και από τις δυο ομάδες. στην κερκίδα γινόταν χαμός (με την καλή έννοια), πάθος και φωνές. στο γήπεδο ακόμα περισσότερο. σκισμένες φανέλες, ματωμένα πρόσωπα, γρατζουνισμένα μπράτσα. ο τελικός κρίθηκε υπέρ της Παρτιζάν () με γκολ-φάουλ σε νεκρό χρόνο στην παράταση! ένας πραγματικά απίστευτος αγώνας!
στο τέλος, όλοι οι παίχτες μαζί, αγκαλιασμένοι στο κέντρο του γηπέδου χαιρέτησαν τον κόσμο, ο κόσμος το ανταπέδωσε και το ματς έληξε χωρίς έκτροπα.
ελπίζω να γίνομαι κατανοητός.

ΥΓ:θεωρώ οτι οι δηλώσεις του Προπονητή της αεκ εκθέτουν τους ίδιους τους οπαδούς της. μπράβο του!
+++++danirifle έγραψε:όχι, να κάτσουν οι δικοί μας να φάνε τις φωτοβολίδες των χανουμιώνgergeo4 έγραψε:προκαλεσαν οι αεκτζηδες αλλα κ εμεις να απαντησουμε αμεσως.....ΑΛΗΤΕΣ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!ΝΤΡΟΠΗ!
να τους πούμε και ένα ευχαριστώ στο τέλος?
από τη στιγμή που είχαν φωτοβολίδες οπαδοί μέσα στο κλειστό, ήταν θέμα χρόνου να έρθει η διακοπή.
νομίζω ότι αν δεν άδειαζαν τα χανούμια, δε θα πετούσαν οι δικοί μας
εντάξει και στην τελική σε όλες τις χώρες γίνονται αυτά
αφού έριξαν ότι έριξαν, γιατί δε συνεχίζεται το ματς?
σε όλες τις χώρες της λατινικής αμερικής, σε πολωνία, ρωσία, ουκρανία, ολλανδία, ολόκληρα τα βαλκάνια, στα ντέρμπυ πέφτει το ξύλο της αρκούδας
τα παιχνίδια γίνονται κανονικά και συνήθως με οπαδούς και των 2 ομάδων
εμείς τα κάνουμε στο χάντμπολ επειδή δε βρίσκουμε να τα κάνουμε στη μπάλα.
γι αυτό οι άλλοι δεν τα κάνουν στο χάντμπολ, γιατί τα κάνουν στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ
τα παιχνίδια γίνονται κανονικά και συνήθως με οπαδούς και των 2 ομάδων
εμείς τα κάνουμε στο χάντμπολ επειδή δε βρίσκουμε να τα κάνουμε στη μπάλα.
γι αυτό οι άλλοι δεν τα κάνουν στο χάντμπολ, γιατί τα κάνουν στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ
και πρεπει να το επικροτησουμε δλδ αυτο;;;;
και να το κανουμε και εμεις επειδη το κανουν και οι υποαναπτυκτοι;;;;;
- sourmenetes
- Moderator
Παει λενε για οριστικη διακοπη....
Κριμα....
Πολυς κοσμος που δεν ασχολειται καν με το χαντμπολ εκατσε να δει το ματς για να δει εναν ωραιο αγωνα...
Η διαθεση ομως καποιων κυριων ηταν διαφορετικη..Να πατε να γ@μηθειτε..
Κριμα....
Πολυς κοσμος που δεν ασχολειται καν με το χαντμπολ εκατσε να δει το ματς για να δει εναν ωραιο αγωνα...
Η διαθεση ομως καποιων κυριων ηταν διαφορετικη..Να πατε να γ@μηθειτε..
psykoman έγραψε:και πρεπει να το επικροτησουμε δλδ αυτο;;;;
Έλα μωρέ τώρα τι ψάχνεις να βρεις;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Karelias την Κυρ 29 Μαρ 2015, 14:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οι αλλοι σφαζουν δημοσια τις γυναικες τους. Ας το κανουμε κι εδω.
Ξεφτίλα.
Τι φταίει το άθλημα ;
Καλύτερα που δεν πήγα με τα παιδιά που μου το ζητούσαν
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου
Τι φταίει το άθλημα ;
Καλύτερα που δεν πήγα με τα παιδιά που μου το ζητούσαν
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου
Όχι δεν δικαιολογώ κανέναν. Γιατί έπρεπε να έχουν φωτοβολίδες τα '' παλικάρια μας"; Δεν με ενδιαφέρει εαν απλα αντιδρασανε, πρεπει η να τους συλλάβουμε η στην χειρότερη να τους απαγορευτεί η είσοδος δια παντός.
Η Γάμα και η Βήτα, ρωτάνε και ανησυχούνrainmaker έγραψε:Κομπλεξαρες. Μεγαλες. Εχουν φαει ηττα τρελη τα τελευταια χρονια.
Against modern handball. Old school hools ζωαδια