Π.Α.Ο.Κ.-Εργοτέλης 18/3-17:15,NS2 & NS2HD
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Εργοτέλης 18/3-17:15,NS2 & NS2HD
Οποιος περιμενε από τον ΠΑΟΚ του Γεωργιάδη να πετάει μετά από 2μερες είναι μεγα αμπαλος...
Εγω βλέπω μια προσεκτική άμυνα με μια προβληματική επίθεση...
Ο τελης είναι για 2 γκολ τουλάχιστον.
Ο Άγγελος άφησε καμένη γη
Εγω βλέπω μια προσεκτική άμυνα με μια προβληματική επίθεση...
Ο τελης είναι για 2 γκολ τουλάχιστον.
Ο Άγγελος άφησε καμένη γη
- ΑποστόληςΑ
ποσο απροπονητη ομαδα ειναι αυτος ο ΠΑΟΚ...
πολλα χρονια γυρισαμε πισω μαγκες δυστυχως.....
υγ πρωτη φορα μακρια απο την Τουμπα και το μαρτυριο συνεχιζεται...
πολλα χρονια γυρισαμε πισω μαγκες δυστυχως.....
υγ πρωτη φορα μακρια απο την Τουμπα και το μαρτυριο συνεχιζεται...
- sourmenetes
- Moderator
Το να περιμενουμε τρελα πραγματα νομιζω ειναι ουτοπικο...
να παρουμε μερικα ματς να φτιαξει η ψυχολογια γα να ειμαστε ετοιμοι στα πλει οφ.
Καλος ο γκολασα...
κακος ο φανουρης..
να παρουμε μερικα ματς να φτιαξει η ψυχολογια γα να ειμαστε ετοιμοι στα πλει οφ.
Καλος ο γκολασα...
κακος ο φανουρης..
+++++++paoki1985 έγραψε:Παντως χωρις ιχνος ειρωνειας για τον ΓΧ, σημερα αποδεικνυεται για ακομη μια φορα οτι οι δημοσιογραφοι ειναι αβανταδοδοι τρελοι και τρελα ρουφ. Πριν το ματς και στα νεα της προπονησης λέγαν οτι και καλα εγινε η προπονηση και το προγραμμα περιλαμβανε προσομοιωση του τροπου παιχνιδιου στον τροπο παιχνιδου του τελη. Για αυτο παιζουμε συνεχεια με σεντρες για να τις κοβουν οι πιο ψηλοι παιχτες που διαθετει.χαχαχα..ειναι αστειοι. Τεσπα.
Εγω πάλι την ομαδα την βλέπω να τρεχει(τουλαχιστον στα πρωτα 30') οπως δεν ετρεχε εδω και 3 μηνες. Αρα ειναι προφανες οτι ειχαν θεμα με τον Αναστασιαδη. Τεσπα. Ας βγει σε καλο τουλαχιστον. Αυτο το παιχνιδι δεν ειναι κριτηριο για να κρινουμε τον ΓΧ σιγουρα. Ουτε το επομενο. Θεωρω οτι απο το μεθεπομενο θα δειξει καποια πραγματα. Καλυτερα η χειροτερα. Ελπιζω καλυτερα. Ενα πραγμα φοβαμαι. Μην τον γραφουν και αυτον στα τετοια τους και κανει ο καθενας οτι θελει.
Αναμενομενος ΠΑΟΚ. Ο Φακ κρατάει πολυ την μπάλα σε βάρος της ομάδας. Καλός ο Γκολασα.
Με Μακ Ρατς Τζιολη πρώτου γύρου θα κερδίζαμε τέτοια ματς ήδη με 2-0 ημίχρονο, να δούμε πότε θα επανερθουν
Με Μακ Ρατς Τζιολη πρώτου γύρου θα κερδίζαμε τέτοια ματς ήδη με 2-0 ημίχρονο, να δούμε πότε θα επανερθουν
Τρέχουν...
ο Μακ ρετάρει λίγο..
Ρε Κλάους;
Ο Τζιώλης στα γνωστά.
Περέίρα κινητικός.
Από τη μέση και πίσω δεν κουνιέται φύλλο.
Μάτια και στον κώλο έχει αυτός ο Νομπόα.
Θλιβερή η άδεια Τούμπα. Ούτε εμπάργκο στον Θωμά να κάναμε.
ο Μακ ρετάρει λίγο..
Ρε Κλάους;
Ο Τζιώλης στα γνωστά.
Περέίρα κινητικός.
Από τη μέση και πίσω δεν κουνιέται φύλλο.
Μάτια και στον κώλο έχει αυτός ο Νομπόα.
Θλιβερή η άδεια Τούμπα. Ούτε εμπάργκο στον Θωμά να κάναμε.
- aisiodoksos
Τωρα εγω φταιω να φερθω οπως πολλοι αλλοι εδω μεσα? Γιατι σε καποιο σημειο με αυτα που εχεις διαβασει κατα καιρους εδω μεσα και αγανακτεις θα ξεσπασεις!
Αν στη θεση του Κλαους ηταν ο σαλπι τι θα ειχαμε εδω μεσα αραγε τωρα στο ημιχρονο?
Φανερη η διαφορα στη χρησιμοποιηση του στην κορυφη..τα παστελωνει πολυ ανετα....
Ειναι που επαιζε εξτρεμ και κοφτης τοσο καιρο θα μου πειτε μαλλον ε?
χαχαχααχ! Αν ειχαμε σοβαρο φορ 2-0 θα ηταν το ματς κτλ κτλ κτλ
το καλο ειναι οτι τωρα που εφυγε ο ΑΑ η αμυνα δεν ειναι στη σεντρα και οτι δεν παιζουμε με γιομες.....
οχι οτι δεν εχουμε κανει το παραμικρο λαθος στο χωρο του κεντρου η στην αμυνα που να μας κοστισε ε?
οτι με το που χανουμε την μπαλα τρεχουν σαν σκυλια και μαρκαρουν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ? ψιλα γραμματα φυσικα...
υγ.Το ματσακι θα το παρουμε και πολυ πιθανο να σκοραρει ο Κλαους (πραγμα που ευχομαι για να παρει ξανα μπρος).
Απλα δειτε ποσο απλο ειναι να κανω οτι κανετε οι περισσοτεροι. Και καθε μερα να μπαινω και να κραζω και να σπαω @@ ..να παω στο τοπικ του γχ η στον επομενο προπονητη και με την πρωτη ηττα να γραφω..ακομα δεν εφυγες? φυγε...
αχρηστε εσυ , ανικανε κτλ κτλ κτλ..
υγ2.Το γκολ θα το βαλει ο σαλπι κατα τη γνωμη μου οταν θα μπει αλλαγη στο 2ο.
υγ3.Νομποα αγορι μου το καλοκαιρι ΦΥΓΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ..ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ...ΦΥΓΕ.
υγ4. Rizzla νομιζω οτι το καλυτερο ειναι να εχεις γεματο γηπεδο και να δειξεις με εξυπνο τροπο την δυσφορια σου...πχ σε μεγαλους συλλογους και ειδικα στην Ισπανια εχουν τα "λευκα μαντηλια" για να φυγει ο προπονητης η καποιο μελος της διοικησης...καντο αυτο + πανια + καποια αντιδραση (οχι ακραια) και κατι θα αλλαξει. Κανε συγκεντρωση (ειρηνικη) εξω απο την Τουμπα για να αλλαξουν τα πραγματα και παλι κατι θα γινει! Με το να καθεσαι στον καναπε σου ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ. Γνωμη μου ειναι εννοειται δεν μπορουμε να συμφωνουμε ολοι!
Αν στη θεση του Κλαους ηταν ο σαλπι τι θα ειχαμε εδω μεσα αραγε τωρα στο ημιχρονο?
Φανερη η διαφορα στη χρησιμοποιηση του στην κορυφη..τα παστελωνει πολυ ανετα....
Ειναι που επαιζε εξτρεμ και κοφτης τοσο καιρο θα μου πειτε μαλλον ε?
χαχαχααχ! Αν ειχαμε σοβαρο φορ 2-0 θα ηταν το ματς κτλ κτλ κτλ
το καλο ειναι οτι τωρα που εφυγε ο ΑΑ η αμυνα δεν ειναι στη σεντρα και οτι δεν παιζουμε με γιομες.....
οχι οτι δεν εχουμε κανει το παραμικρο λαθος στο χωρο του κεντρου η στην αμυνα που να μας κοστισε ε?
οτι με το που χανουμε την μπαλα τρεχουν σαν σκυλια και μαρκαρουν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ? ψιλα γραμματα φυσικα...
υγ.Το ματσακι θα το παρουμε και πολυ πιθανο να σκοραρει ο Κλαους (πραγμα που ευχομαι για να παρει ξανα μπρος).
Απλα δειτε ποσο απλο ειναι να κανω οτι κανετε οι περισσοτεροι. Και καθε μερα να μπαινω και να κραζω και να σπαω @@ ..να παω στο τοπικ του γχ η στον επομενο προπονητη και με την πρωτη ηττα να γραφω..ακομα δεν εφυγες? φυγε...
αχρηστε εσυ , ανικανε κτλ κτλ κτλ..
υγ2.Το γκολ θα το βαλει ο σαλπι κατα τη γνωμη μου οταν θα μπει αλλαγη στο 2ο.
υγ3.Νομποα αγορι μου το καλοκαιρι ΦΥΓΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ..ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ...ΦΥΓΕ.
υγ4. Rizzla νομιζω οτι το καλυτερο ειναι να εχεις γεματο γηπεδο και να δειξεις με εξυπνο τροπο την δυσφορια σου...πχ σε μεγαλους συλλογους και ειδικα στην Ισπανια εχουν τα "λευκα μαντηλια" για να φυγει ο προπονητης η καποιο μελος της διοικησης...καντο αυτο + πανια + καποια αντιδραση (οχι ακραια) και κατι θα αλλαξει. Κανε συγκεντρωση (ειρηνικη) εξω απο την Τουμπα για να αλλαξουν τα πραγματα και παλι κατι θα γινει! Με το να καθεσαι στον καναπε σου ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ. Γνωμη μου ειναι εννοειται δεν μπορουμε να συμφωνουμε ολοι!

- aisiodoksos
- hasio_john
ο αα θα φταιει μεχρι του χρονου
ετοιμαζομαι για βιασμο της λογικης απο αρδ
ετοιμαζομαι για βιασμο της λογικης απο αρδ
- john4serres