ariskatiforos έγραψε:ο σαββιδης τουλαχιστον εχει δειξει διαθεση...να πληρωσει..
Ίσως... αλλά ίσως όχι όσο χρειάζεται. Γιατί τελικά μάλλον ο ΠΑΟΚ χρειάζεται κάτι πολύ περισσότερο από μια απλά καλή ομάδα για να πετάξει από πάνω του την ταμπέλα του λούζερ (που είναι καταδικασμένος να έχει με 6 τίτλους σε σχεδόν 90 χρόνια). Αλλά ακόμα κι αν το βρεις αυτό, υπάρχει και το εμπόδιο του παρασκηνίου. Εκεί τα πράγματα είναι ακόμα πιο σκούρα...
Δεν ξέρω, κι εγώ προβληματισμό εκφράζω. Το εύκολο είναι να περιοριζόμαστε σε κραυγές κατά του ΑΑ ή του ΖΒ, όμως η εξήγηση γι' αυτό που τραβάμε πάλι εδώ και κάτι μήνες, δεν νομίζω ότι είναι τόσο απλή.
Απορώ ρε μάγκες. Αν φύγει ο Μουρίνιο και πάει πχ. ο Μίτσελ προπονητής στην Τσέλσι για κάτι μήνες, θα αρχίσει να τρώει 3μπαλα και 4μπαλα απ' όλη την Πρέμιερ λιγκ;
Σήμερα είδα την ομάδα να μπαίνει με όρεξη, είδα και την (αστεία) άμυνα του Ατρόμητα (σε κάτι φάσεις ήταν λες κι έπαιζε χωρίς αριστερό μπακ) και σκέφτομαι πως αν δεν βάλεις κι εδώ ένα γκολ, "αντίο ζωή"... και το έφαγες. Κάπου εκεί το έκλεισα γιατί ήμουν σίγουρος για το τι θα επακολουθήσει. Όσοι το είδατε όλο είστε ήρωες ή μεγάλες μαζόχες.