Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ο. Κέρκυρα 14/12-17:15,NS2&NS2HD
- PAOK_Antarctica
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ο. Κέρκυρα 14/12-17:15,NS2&NS2HD
Έξω Γκολάσα, Μαντούρο, Σάλπι...
Άντε να δούμε...
Ανηφορίζω κι εγώ σιγά σιγά.
Edit. Μόλις είδα την ενδεκάδα. Ο Χριστός κι Απόστολος...
Μακάρι να πάνε όλα καλά.
Άντε να δούμε...
Ανηφορίζω κι εγώ σιγά σιγά.
Edit. Μόλις είδα την ενδεκάδα. Ο Χριστός κι Απόστολος...
Μακάρι να πάνε όλα καλά.
ΟΟΟΧΧΧΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΑΛΛΟ ΣΠΥΡΠΠΟΛΟΟΟΟΟ!!!!!

- thanos-xanthi
απιστευτη εντεκαδα
ξανα τον σπυροπουλο ασχολιαστο, ποζατζιδη στα χαφ, τζανδαρης δεβγαινογλουποτε,
και εμφανιση ξαφνικη του Κουλουρη
παρε Ευθυμη το παιχνιδι πανω σου, καθαρισε το
με τη νικη ΠΑΟΚΑΡΑ και με την Παναγια μαζι μας
ξανα τον σπυροπουλο ασχολιαστο, ποζατζιδη στα χαφ, τζανδαρης δεβγαινογλουποτε,
και εμφανιση ξαφνικη του Κουλουρη
παρε Ευθυμη το παιχνιδι πανω σου, καθαρισε το
με τη νικη ΠΑΟΚΑΡΑ και με την Παναγια μαζι μας
Καταλαβαίνω οτι πρέπει να έχεις ένα ευέλικτο σχήμα κατά την διάρκεια του αγώνα (από το 4-3-3 που δίνει η ΠΑΕ στο facebook, γίνεται πολύ εύκολα 4-4-2 ρόμβος), άλλά όταν οι ακραίοι σου δεν έχουν το 1vs1 είναι δυσκολο να παράγεις φάσεις από τα άκρα. Οπότε, ή θα έχουμε πάλι υπερφόρτοση των πλευρών με το ανέβασμα των μπακ, ή θα προσπαθήσουν να παίξουμε κάθετα (πράγμα πολύ δύσκολο λόγω οτι η Κέρκυρα θα κλέισει τους διαδρόμους με διπλή ζώνη... Παρόλα αυτά, πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ
- hasio_john
Μακάρι να κάνω κωλοτούμπα και στο τέλος να πω ... μπράβο ρε Αγγελάρα, αλλά με τέτοια 11δα πιστεύω πως θα έχει πολύ άγχος η νίκη μας σήμερα! Πάλι θα μας βγει η ψυχή από την αγωνία και τα εγκεφαλικά! ΜΑΚΑΡΙ να κάνω λάθος!!! 
Ο κλαους γιατι εξω? ο Σπυροπουλος μετα τις μλκ που εκανε παλι μεσα? ο Κουλουρης εκει που δεν εμπαινε στην αποστολη τωρα βασικος?
ο Αγγελος ή βρισκεται σε συγχιση ή του εχει πει η Παναγια "προχωρα εδω ειμαι εγω"
κινησεις πανικου ειτε κερδισουμε ειτε χασουμε ο προπονητης μας δεν ειναι καλα
ο Αγγελος ή βρισκεται σε συγχιση ή του εχει πει η Παναγια "προχωρα εδω ειμαι εγω"
-
ron-swanson
Κι εμενα 3-5-2 μου φαινεται οτι κατεβαζει.
Τριαδα στην αμυνα Βιτορ, Τζαβελλας, Ποζατζιδης
Στα χαφ αριστερα Σπυρο και δεξια Σκονδρας να εχουν ολη την πλευρα, Τζανδαρης, Κατσε στο κεντρο και Περειρα 10αρι.
Στην κορυφη, περιφερειακος ο Παπ και περιοχατος ο Κουλουρης.
Βεβαια μπορει να δουμε τιποτα Κουλουρη αριστερο εξτρεμ και να τριβουμε τα ματια μας.
Παντως δεν ξερω σε τι κατασταση ειναι ο Κλαους και ο Ρατς, αλλα με τοσες απουσιες μου κανει εντυπωση που τους αφησε στον παγκο...
Παμε για τη νικη ΠΑΟΚαρα
Τριαδα στην αμυνα Βιτορ, Τζαβελλας, Ποζατζιδης
Στα χαφ αριστερα Σπυρο και δεξια Σκονδρας να εχουν ολη την πλευρα, Τζανδαρης, Κατσε στο κεντρο και Περειρα 10αρι.
Στην κορυφη, περιφερειακος ο Παπ και περιοχατος ο Κουλουρης.
Βεβαια μπορει να δουμε τιποτα Κουλουρη αριστερο εξτρεμ και να τριβουμε τα ματια μας.
Παντως δεν ξερω σε τι κατασταση ειναι ο Κλαους και ο Ρατς, αλλα με τοσες απουσιες μου κανει εντυπωση που τους αφησε στον παγκο...
Παμε για τη νικη ΠΑΟΚαρα
κανα λινκ αν εχει καποιος οταν αρχίσει...
ηρεμηστε, ολα καλα θα πανε
ηρεμηστε, ολα καλα θα πανε
οσοι πατε μονο φωνη οχι γιουχα,φωναξτε και για μας που ειμαστε μακρια

Athens έγραψε:Ο κλαους γιατι εξω? ο Σπυροπουλος μετα τις μλκ που εκανε παλι μεσα? ο Κουλουρης εκει που δεν εμπαινε στην αποστολη τωρα βασικος?
Ρε παλίκαρε μια και είσαι στις προπονησεις τόσο συχνα, μια που εισαι και στα αποδυτήρια τόσο συχνα και μια που εχεις και τοσες γνωσεις προπονητικής γιατί δεν παίρνεις το ουεφα προ να πας να αυτοπροταθεις στον ΠΑΟΚ μας να γουστάρουμε και λίγο ε?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paoki1985 την Κυρ 14 Δεκ 2014, 16:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξέρουμε ενδεκάδα:
Γλύκος, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Βίτορ, Σπυρόπουλος, Ποζατζίδης, Κάτσε, Τζανδάρης, Περέιρα, Παπαδόπουλος και Κουλούρης.
Γλύκος, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Βίτορ, Σπυρόπουλος, Ποζατζίδης, Κάτσε, Τζανδάρης, Περέιρα, Παπαδόπουλος και Κουλούρης.
τι εγινε ρε φιλε? σε πειραξε η καλοπιστη κριτικη? τι θελεις να μην αγγιζουμε τον Αγγελο? ή μηπως εχει το αλαθητο του Παπα και δεν πρεπει να σχολιαζουμε? απλα παραθεση των γεγονοτων εκανα τι σε πειραξε πες μου...paoki1985 έγραψε:Athens έγραψε:Ο κλαους γιατι εξω? ο Σπυροπουλος μετα τις μλκ που εκανε παλι μεσα? ο Κουλουρης εκει που δεν εμπαινε στην αποστολη τωρα βασικος?
Ρε παλίκαρε μια και είσαι στις προπονησεις τόσο συχνα, μια που εισαι και στα αποδυτήρια τόσο συχνα και μια που εχεις και τοσες γνωσεις προπονητικής γιατί δεν παίρνεις το ουεφα προ να πας να αυτοπροταθεις στον ΠΑΟΚ μας να γουστάρουμε και λίγο ε?
- hasio_john
Πωππω γουστάρω σήμερα! Ήδη από την εντεκάδα και τα σχόλια η βραδιά προβλέπετε γεμάτη ένταση, νεύρα, αγωνία, βρισίδι, κατάρες, .... να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά και ελπίζω να μην πέσει το site και μας ξενερώσει!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Κυρ 14 Δεκ 2014, 16:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.