Π.Α.Ο.Κ- Γκινγκαμπ 11/12-22:05, ΑΝΤ1
Re: Π.Α.Ο.Κ- Γκινγκαμπ 11/12-22:05, ΑΝΤ1
θα ήθελα να περάσουμε, αλλά μόνο με την προυπόθεση απόκτισης 3-4 παικταράδων τώρα το Δεκέμβρη-Γενάρη
έτσι όπως είμαστε ούτε στο κύπελο δεν θέλω να προκριθούμε
έτσι όπως είμαστε ούτε στο κύπελο δεν θέλω να προκριθούμε
- Ekatnetworkltd
Ο δρόμος προς την κορυφή θα είναι δύσκολος και βροχερός,όπως χιλιόμετρα ταξίδι που κάνουμε για πάρτι σου ΠΑΟΚ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!
- ΑποστόληςΑ
Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος. Πολύ λίγη θα είναι η βροχή που θα πέσει, όπως είδα χθες στο meteo.gr
Το πρωί η ΝΕΡΙΤ είπε ότι ο Μακ δεν θα παίξει, και ότι ο Τζιόλης είναι αμφίβολος.
Το πρωί η ΝΕΡΙΤ είπε ότι ο Μακ δεν θα παίξει, και ότι ο Τζιόλης είναι αμφίβολος.
Αναρωτιέμαι αν θα έχει πάνω από 15000 κόσμο σήμερα.
Καλά με την Κέρκυρα δεν θέλω να κάνω καμία πρόβλεψη, θα κλάψω μάλλον.
- ΑποστόληςΑ
- kataramenos5
Οσοι εχουν μπρατσακια και βατραχοπέδιλα...Karelias έγραψε:Αναρωτιέμαι αν θα έχει πάνω από 15000 κόσμο σήμερα.
Ναι καλά ,απ το πρωί βρέχει.ΑποστόληςΑ έγραψε:Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος. Πολύ λίγη θα είναι η βροχή που θα πέσει, όπως είδα χθες στο meteo.gr
ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟ παιχνιδι.
Θα ειναι αμαρτία να ακυρωθούν το παραλίγο διπλό στην Φιορεντίνα και το διπλό στο Μινσκ. Έγινε μεγάλη προσπάθεια να φτάσουμε στο να αποτελεί το παιχνιδι αυτο ΝΙΚΗ-ΠΡΟΚΡΙΣΗ.
Όλοι στην Τούμπα για να το νιώσουν και οι παίκτες πόσο το θελουμε.
ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ, το Ευρωπαϊκό ταξίδι συνεχίζεται.
Θα ειναι αμαρτία να ακυρωθούν το παραλίγο διπλό στην Φιορεντίνα και το διπλό στο Μινσκ. Έγινε μεγάλη προσπάθεια να φτάσουμε στο να αποτελεί το παιχνιδι αυτο ΝΙΚΗ-ΠΡΟΚΡΙΣΗ.
Όλοι στην Τούμπα για να το νιώσουν και οι παίκτες πόσο το θελουμε.
ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ, το Ευρωπαϊκό ταξίδι συνεχίζεται.
- Ekatnetworkltd
Η αποστολή για το ματς
europa αναρτήθηκε στις 11/12/2014, 12:46
Η ομάδα πραγματοποίησε ένα χαλάρωμα στις 11:30 στην Τούμπα, καθώς η ώρα έναρξης του σημερινού αγώνα με την Γκινγκαμπ (22:05) θα κρατήσει πολλές ώρες σε…αδράνεια τους ποδοσφαιριστές. Μετά το τέλος της μίνι προπόνησης, ο Άγγελος Αναστασιάδης ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα, η οποία αποτελείται από τους:
Γλύκο, Ιτάνζ, Αθανασιάδη, Βίτορ, Γκολάσα, Κίτσιου, Κουλούρη, Κάτσε, Μαντούρο, Μάρτενς, Περέιρα, Παπαδόπουλο, Ποζατζίδη, Ρατς, Σαλπιγγίδη, Σκόνδρα, Σπυρόπουλο, Τζαβέλλα, Τζανδάρη, Τζιόλη
Μετά την προπόνηση η ομάδα κατέλυσε στο Μακεδονία Παλλάς για ξεκούραση ως την ώρα του αγώνα.
http://www.paokfc.gr/news-el/20141211-i ... a-to-mats/
europa αναρτήθηκε στις 11/12/2014, 12:46
Η ομάδα πραγματοποίησε ένα χαλάρωμα στις 11:30 στην Τούμπα, καθώς η ώρα έναρξης του σημερινού αγώνα με την Γκινγκαμπ (22:05) θα κρατήσει πολλές ώρες σε…αδράνεια τους ποδοσφαιριστές. Μετά το τέλος της μίνι προπόνησης, ο Άγγελος Αναστασιάδης ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα, η οποία αποτελείται από τους:
Γλύκο, Ιτάνζ, Αθανασιάδη, Βίτορ, Γκολάσα, Κίτσιου, Κουλούρη, Κάτσε, Μαντούρο, Μάρτενς, Περέιρα, Παπαδόπουλο, Ποζατζίδη, Ρατς, Σαλπιγγίδη, Σκόνδρα, Σπυρόπουλο, Τζαβέλλα, Τζανδάρη, Τζιόλη
Μετά την προπόνηση η ομάδα κατέλυσε στο Μακεδονία Παλλάς για ξεκούραση ως την ώρα του αγώνα.
http://www.paokfc.gr/news-el/20141211-i ... a-to-mats/
- sakis_the_fraud
O μαντουρο ξερουμε σε τι κατασταση ειναι; ξεμπερδεψε με τραυματισμους;
- Ekatnetworkltd
Π.Α.Ο.Κ- Γκινγκαμπ 11/12-22:05, ΑΝΤ1
ΠΑΟΚ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ekatnetworkltd την Πέμ 11 Δεκ 2014, 14:34, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Πιθανον δεν εχεις προθεση,αλλα αυτο που εγραψες ειναι τοσο λαθος διατυπωμενο που ...............................................................................................
ARMY: .......................................... δικές μου
ARMY: .......................................... δικές μου
ARMY φιλε καλε ειμαι σιγουρος οτι ο φιλος δεν ειχε προθεση αλλα εδω μεσα επιτελους πρεπει να μαθετε να σβηνετε πρωτα τις εστιες της φωτιας γιατι μετα η φωτια θα παρει εκταση και δεν θα μπορειτε να κανεται πολλα πραγματα.
- Ekatnetworkltd
Φορτσα Π.Α.Ο.Κ.αρα ε-οε-οε
γ@μ@ τους τη μανα ρε δικεφαλε (τρις)
Αφου δεν υπαρχει φωτια να ριξουμε λαδακι,ας πουμε κανα συνθημα.

γ@μ@ τους τη μανα ρε δικεφαλε (τρις)
Αφου δεν υπαρχει φωτια να ριξουμε λαδακι,ας πουμε κανα συνθημα.