γενικα ειναι αδικο να περιμενουμε απο τον κιτσιου να ειναι λιονταρι και απο τον αναστασιαδη φεργκιουσον.αν οχι ηλιθιο.απο εναν παικτη εγνωσμενης αξιας που πληρωνεται αδρα και ηρθε για συγκεκριμενο σκοπο μπορεις. απο τον κιτσιου ειναι ηλιθιο.χωρις παρεξηγηση ετσι.δεν υπονοω οτι οποιος τα εβαλε με κιτσιου ειναι ηλιθιος.λογικο ειναι.υπαρχουν νευρα.Gimnistis έγραψε:Δεν είναι άδικο να αρχίσουμε την κριτική από την πρώτη αγωνιστική σε 20χρονα (ούτε) παιδια που καλούνται να σηκώσουν από το πουθενά όλο το βάρος του Π.Α.Ο.Κ.?Armagedonas έγραψε:Δεν ξέρω γιατί,αλλά ο παίκτης αυτός βρίσκεται μονίμως στο απυρόβλητο,ενω αν κάτσεις και τον δεις προσεκτικά,κάνει πάντα μια τρύπα στο νερό.pgetsos έγραψε:Εγώ άλλο θα πω
Κιτσιου, ήσουν ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΆ ο πιο απαθής και στα @@ σου παίχτης σήμερα! Ο Νίκος απέναντι 20 φορές παραπάνω προσπάθησε!
Τσαπατσούλης και επιπόλαιος,επιρρεπής στο λάθος και αναποτελεσματικός μπροστά.
Καλά για τον Κουλούρη δεν μιλάμε,ακίνδυνος και μετριότατος.
Π.Α.Ο.Κ.-Αελ Καλλονης 1-1,Mvp-Σχολια & παραλειπομενα
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Αελ Καλλονης 1-1,Mvp-Σχολια & παραλειπομενα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Κυρ 24 Αύγ 2014, 21:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τηρουμενων των αναλογιων,μια χαρα ηταν το χ σημερα.
Φασουλι το φασουλι γεμιζει το σακουλι.
λεβεντη μου δεκτες οι κοκκινες δεν εχω προβλημα.tera12tera έγραψε:Ποιόν αυτόν που πήρε εθνική Γκέκα , Μήτρογλου και άφησε εκτός τον Αθανασιάδη ...berry έγραψε:οχι οτι χρειαζονταν τα δυο ματς για την ενισχυση της ομαδας ουτε αυτο που θα πω χωρις ενισχυση θα ειναι λυση αλλα αυτο βλεπω αυτο θα πω.
ερωτηση. ποσες μερες χρειαζεται να ξεμυρισει ενα μπουφαν απο τη ναφθαλινη? αν παιζει ρολο το χρωμα για καφε μιλαω......
Κ επειδή δεν αντέχω ...
Κάποτε οι οπαδοί ημασταν μάγκες ...στηρίζαμε την ομάδα ...και ας χάναμε ...τώρα μίρλα μιρλα μίρλα ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1. για τον αγγελο εχω σχολιασει πριν προσληφθει τωρα δεν μιλαω ειναι προπονητης του ΠΑΟΚ.
2. προσεξε τι γραφω. αυτο βλεπω αυτο λεω. οχι οτι ειναι λυση. και ξεκαθαριζω απο την αρχη οτι η ομαδα θελει ενισχυση δεν περιμενα να δω τα δυο παιχνιδια για να το πω που σημαινει οτι δεν ειναι ζητημα προπονητη και μονο. καταλαβαινω οτι η μιρλα τσακιζει κοκκαλα δε σε παρεξηγω.
υ.γ. μην παρεις πισω ουτε μια καρτα. καλη συνεχεια αδερφε!!!
Και η σωτηρία ειναι κοντα.markos4 έγραψε: Φασουλι το φασουλι γεμιζει το σακουλι.
-
Ξέρουμε τι βαθμό πήρε το κοράκι απ' τον παρατηρητή;
Εγω ξερω οτι μας εχουν βρει σε ασχημη περιοδο και θα προσπαθησουν να μας χτυπησουν ακομα περισσοτερο.Αντε να δω ποσο αγαπανε μερικοι απο εδω μεσα την ομαδα
- Panos Fanfaras
Πλάκα στην πλάκα, εκεί θα καταλήξουμε. Να λέμε κι ευχαριστώ που παίρνουμε βαθμούς στην Τούμπα με τις μικρομεσαίες...markos4 έγραψε:Τηρουμενων των αναλογιων,μια χαρα ηταν το χ σημερα.
- thanos-xanthi
παντως δε διαμορφωσε αποτελεσμα το κορακι, μεσα στο παιχνιδι τα περισσοτερα σφυριγματα μια χαρα ηταν
εχουμε δει πολυ πολυ χειροτερα
μη τρελαθουμε κιολας
και ψαχνουμε αλλοθι στον καθε Κομινη
εχουμε δει πολυ πολυ χειροτερα
μη τρελαθουμε κιολας
και ψαχνουμε αλλοθι στον καθε Κομινη
δεν εχω διαβασει τιποτα απ την ωρα της ληξης ακολουθωντας συμβουλη απο συμφορουμιτες και παιζω με το δυομισαχρονο γιο μου και τις πλαστελινες του
τι ευτυχια
ακουω λοιπον
ποσα μπαν επεσαν
ποσοι σασταλεγακιδες μοστραρουν στο φορουμ
ποιος ειναι ο αντικαταστατης του αγγελου
ποσους παιχτες πηραμε
ποσους διωξαμε
περιμενω απαντησεις βαριεμαι να διαβαζω

ακουω λοιπον
ποσα μπαν επεσαν
ποσους παιχτες πηραμε
ποσους διωξαμε
περιμενω απαντησεις βαριεμαι να διαβαζω

Ωχ ρε μανουλα μου τι κολληριο θα χρειστουμε και φετος!!!!!

λογικα 4-5che4 έγραψε:δεν εχω διαβασει τιποτα απ την ωρα της ληξης ακολουθωντας συμβουλη απο συμφορουμιτες και παιζω με το δυομισαχρονο γιο μου και τις πλαστελινες του![]()
![]()
![]()
τι ευτυχια
ακουω λοιπον
ποσα μπαν επεσαν
ποσους παιχτες πηραμε
ποσους διωξαμε
περιμενω απαντησεις βαριεμαι να διαβαζω![]()
![]()
![]()
![]()
πολλοι!!!!!!!
εγω!!!
μειον 1

αναμενουμε
Εσυ κορόιδευε τον λουκας οπως κατάλαβες σε τέτοια ματς ο λουκας εκανε το κατι παραπάνω και καθάριζε ανα θυμάσεche4 έγραψε:δεν εχω διαβασει τιποτα απ την ωρα της ληξης ακολουθωντας συμβουλη απο συμφορουμιτες και παιζω με το δυομισαχρονο γιο μου και τις πλαστελινες του![]()
![]()
![]()
τι ευτυχια
ακουω λοιπον
ποσα μπαν επεσαν
ποσους παιχτες πηραμε
ποσους διωξαμε
περιμενω απαντησεις βαριεμαι να διαβαζω![]()
![]()
![]()
![]()

Ενταξει το οτι δεν παμε καπου ετσι φετος μπορει καποιοι να το καταλαβαινουν τωρα, γιατι δεν ειδαν τα φιλικα μαλλον,σε συνδιασμο με την ενημερωση πολλων δημοσιογραφων που τα βλεπουν ολα ροδικα αυτο το καλοκαιρι....
Ακουγα στα πρωτα φιλικα καποιους (πολλους) να λενε πως αυτη η ομαδα με 2-3 προσθηκες μπορει να κανει μεγαλα πραγματα.....δεν πιστευα στα αυτια μου......τωρα δεν ξερω αν αυτοι πιστευουν στα ματια τους.......ας κανουν "μπε" επαντως......
Η ομαδα σημερα συγκριτικά με αυτα που εδειξε στα φιλικα ηταν κοντα.......λιγο καλυτερη απο την ζιμπρου,αρκετα χειροτερη απο το καλυτερο της φιλικο,με την ΚΠΡ.......
Θετικα δεν υπαρχουν...στα αρνητικα:
-ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΣΗ ΓΙΟΜΑ......
Αγγελε την μπαλα κατω θα την βαλουμε?
-ΟΧΙ ΑΛΛΟΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ......τι αμαρτιες πληρωνουμε????????
-Ο μιγκελ,που προσωπικα θεωρω μεγαλο στοπερ (δεν κοροιδευω!) σημερα εδειξε να ειναι τοσο ξενερωμενος....βαριοταν τοοοοοοσο πολυ......απαθης......χαμενες μονομαχιες......πολλα λαθη.....
-3η αλλαγη,σκορ 1-1 και ο Αγγελος βγαζει αμυντικο χαφ,τον Τζιωλη που σημερα για τα δεδομενα του δεν ηταν κακος,και βαζει 2ο αριστερο μπακ τον Ρατ............τι ονειρο ειδες μανουλιτσα μου?
-Εχουμε 3 ιδια αμυντικα χαφ,τον Τζιωλη,τον Μαντουρο και τον Τζανδαρη,στην προετοιμασια ειδαμε πως εχουμε και αμυντικοκεντικα χαφ με αλλα στοιχεια,οπως ο Πολυζος,ο Παναγιωτουδης,Σαβιδης (πιο επιθετικογενης) και ο "παλιος" Κατσε.....ο Αγγελος λεει δεν θελει Πολυζο-Παναγιωτουδη,αφηνει και εκτος τον Κατσε,παγκο και ο Σαβιδης.....χανει την ταχυτητα,χανει και στην αναπτυξη που δεν εχουν οι 3 πρωτοι και χρειαζεται σε παιχνιδια με υποδεέστερους αντιπαλους.....γιατι Αγγελε?
-Ενας ποποβιτς δεν χωραει σε αυτον τον ΠΑΟΚ που δεν εχει αριστερο εξτρεμ?
-Τον Μαρτενς θα τον δουμε ποτε στην φυσικη του θεση (οπως μας εχουν πει δηλαδη) σαν 10ρι?
Η ομαδα θελει οποσδηποτε:
-Εναν βασικο τερματοφυλακα,χωρις να περιμενει τον Ιτανζ να αποφασισει τι θελει....
-2 τουλαχιστον στοπερ που θα πλαισιωσουν τον μιγκελ και τον κατσικα (που δυστυχως μας ξεμεινε)...
-Τζαβελλα στην θεση του και Σπυροπουλο απο εκει που ηρθε.....
-Εναν δημιουργικο μεσο.....ο Γκολασα δεν εδειξε κατι τετοιο στα φιλικα...
-Ενα αριστερο χαφαρο,διεμβολιστη τυπου στοχ-βιερινια...
-Προπονητη......
Αν δεν εχουν σκοπο να τους φερουν ας βγουν κι ας πουν τι πανε να κανουν....η υπομονη του κοσμου εχει εξαντληθεί.....οπως κι εγω ετσι και πολλοι αλλοι συνοπαδοι εχουν ξενερωσει αφανταστα.....ο τυπας που μας ελεγε για τιτλους,CL και Ροναλντινιους δεν εχει φερει εναν σοβαρο παιχτη φετος στον ΠΑΟΚ..........
Δεν μου κανει αισθηση να ψηφισω MvP.....κανενας δεν μου αρεσε.....
υγ:Αυτος ο ΠΑΟΚ μπορει να αποκλειστει ακομα και απο καποια Ζιμπρου.....ισως να δυσκολευτει να μεινει και κατηγορια.....
καλη χρονια να εχουμε!

Ακουγα στα πρωτα φιλικα καποιους (πολλους) να λενε πως αυτη η ομαδα με 2-3 προσθηκες μπορει να κανει μεγαλα πραγματα.....δεν πιστευα στα αυτια μου......τωρα δεν ξερω αν αυτοι πιστευουν στα ματια τους.......ας κανουν "μπε" επαντως......
Η ομαδα σημερα συγκριτικά με αυτα που εδειξε στα φιλικα ηταν κοντα.......λιγο καλυτερη απο την ζιμπρου,αρκετα χειροτερη απο το καλυτερο της φιλικο,με την ΚΠΡ.......
-ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΣΗ ΓΙΟΜΑ......

-ΟΧΙ ΑΛΛΟΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ......τι αμαρτιες πληρωνουμε????????

-Ο μιγκελ,που προσωπικα θεωρω μεγαλο στοπερ (δεν κοροιδευω!) σημερα εδειξε να ειναι τοσο ξενερωμενος....βαριοταν τοοοοοοσο πολυ......απαθης......χαμενες μονομαχιες......πολλα λαθη.....
-3η αλλαγη,σκορ 1-1 και ο Αγγελος βγαζει αμυντικο χαφ,τον Τζιωλη που σημερα για τα δεδομενα του δεν ηταν κακος,και βαζει 2ο αριστερο μπακ τον Ρατ............τι ονειρο ειδες μανουλιτσα μου?
-Εχουμε 3 ιδια αμυντικα χαφ,τον Τζιωλη,τον Μαντουρο και τον Τζανδαρη,στην προετοιμασια ειδαμε πως εχουμε και αμυντικοκεντικα χαφ με αλλα στοιχεια,οπως ο Πολυζος,ο Παναγιωτουδης,Σαβιδης (πιο επιθετικογενης) και ο "παλιος" Κατσε.....ο Αγγελος λεει δεν θελει Πολυζο-Παναγιωτουδη,αφηνει και εκτος τον Κατσε,παγκο και ο Σαβιδης.....χανει την ταχυτητα,χανει και στην αναπτυξη που δεν εχουν οι 3 πρωτοι και χρειαζεται σε παιχνιδια με υποδεέστερους αντιπαλους.....γιατι Αγγελε?

-Τον Μαρτενς θα τον δουμε ποτε στην φυσικη του θεση (οπως μας εχουν πει δηλαδη) σαν 10ρι?
-Εναν βασικο τερματοφυλακα,χωρις να περιμενει τον Ιτανζ να αποφασισει τι θελει....
-2 τουλαχιστον στοπερ που θα πλαισιωσουν τον μιγκελ και τον κατσικα (που δυστυχως μας ξεμεινε)...
-Προπονητη......
Αν δεν εχουν σκοπο να τους φερουν ας βγουν κι ας πουν τι πανε να κανουν....η υπομονη του κοσμου εχει εξαντληθεί.....οπως κι εγω ετσι και πολλοι αλλοι συνοπαδοι εχουν ξενερωσει αφανταστα.....ο τυπας που μας ελεγε για τιτλους,CL και Ροναλντινιους δεν εχει φερει εναν σοβαρο παιχτη φετος στον ΠΑΟΚ..........
υγ:Αυτος ο ΠΑΟΚ μπορει να αποκλειστει ακομα και απο καποια Ζιμπρου.....ισως να δυσκολευτει να μεινει και κατηγορια.....
καλη χρονια να εχουμε!

εύγε :++++pyrgioths έγραψε:Ενταξει το οτι δεν παμε καπου ετσι φετος μπορει καποιοι να το καταλαβαινουν τωρα, γιατι δεν ειδαν τα φιλικα μαλλον,σε συνδιασμο με την ενημερωση πολλων δημοσιογραφων που τα βλεπουν ολα ροδικα αυτο το καλοκαιρι....
-ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΣΗ ΓΙΟΜΑ......![]()
![]()
Αγγελε την μπαλα κατω θα την βαλουμε?
-ΟΧΙ ΑΛΛΟΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ......τι αμαρτιες πληρωνουμε????????![]()
![]()
![]()
-Εχουμε 3 ιδια αμυντικα χαφ,τον Τζιωλη,τον Μαντουρο και τον Τζανδαρη,στην προετοιμασια ειδαμε πως εχουμε και αμυντικοκεντικα χαφ με αλλα στοιχεια,οπως ο Πολυζος,ο Παναγιωτουδης,Σαβιδης (πιο επιθετικογενης) και ο "παλιος" Κατσε.....ο Αγγελος λεει δεν θελει Πολυζο-Παναγιωτουδη,αφηνει και εκτος τον Κατσε,παγκο και ο Σαβιδης.....χανει την ταχυτητα,χανει και στην αναπτυξη που δεν εχουν οι 3 πρωτοι και χρειαζεται σε παιχνιδια με υποδεέστερους αντιπαλους.....γιατι Αγγελε?![]()
-Προπονητη......
καλη χρονια να εχουμε!
Οταν έγραφα οτι στοργή και προδέρμ και ΠΑΟΚ δεν γίνετε με χλευάζατε...
Τώρα είναι πλέον πολύ αργά δυστυχώς... Νομίζω οτι θα είναι η πιο ροκ χρονιά της τελευταίας 10ετίας...
Ειδικά αν δεν περάσουμε την Πέμπτη....
Δεύτερη αγωνιστική Πλατανιάς ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ-Νικη Βόλου και μετά Παναιτωλικός ΠΑΟΚ....ΠΑΟΚ-ΟΦΗ και μετά ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ.
Πόσους πόντους θα έχουμε όταν θα παίξουμε με τον τρισκατάρατο?
Τώρα είναι πλέον πολύ αργά δυστυχώς... Νομίζω οτι θα είναι η πιο ροκ χρονιά της τελευταίας 10ετίας...
Ειδικά αν δεν περάσουμε την Πέμπτη....
Δεύτερη αγωνιστική Πλατανιάς ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ-Νικη Βόλου και μετά Παναιτωλικός ΠΑΟΚ....ΠΑΟΚ-ΟΦΗ και μετά ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ.
Πόσους πόντους θα έχουμε όταν θα παίξουμε με τον τρισκατάρατο?