Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
- Μπαρκαρούτσος
Re: Απ: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Τους καυγάδες όξω από το μαγαζί!
Αφεντικό, πιάσε ένα φραπέ σκέτο, και αν έχεις όρεξη πείτε με λίγα λόγια τι είχε γίνει... Όχι ονόματα, γεγονότα μόνο
Αφεντικό, πιάσε ένα φραπέ σκέτο, και αν έχεις όρεξη πείτε με λίγα λόγια τι είχε γίνει... Όχι ονόματα, γεγονότα μόνο
Έλιωσα..... thanksmarkos4 έγραψε:Ας ελπισουμε στα μεσα της χρονιας να μην ανοιξουμε τοπικ
"καφενειο ο ΠΑΟΚ"

Σε κανονική ομάδα έπαιζα πάντα στόπερ η δεξί μπακ. Στα 5χ5 με αυτούς που είχα μπλέξει συνήθως έπαιζα και τις 5 θέσεις :p λατρεύω να παίζω άμυνα, αλλά αν για επιθετικό έχεις τον τρίτοξαδελφο του Τοργκελε, σου γυρίζουν τα μυαλά :pAle έγραψε:Όντως, η άμυνα είναι η θέση για τους πραγματικούς μερακλήδες της μπάλας.
Όλα τα λεφτά είναι να είναι κανείς στόπερ. Να βλέπει το παιχνίδι να παίζεται μπροστά του, να επεμβαίνει όποτε χρειάζεται, να ρίχνει καμμιά ψιλή χωρίς κανείς να τον λέει τίποτα, να βγάζει γρήγορες μπαλιές για αντεπίθεση, να τραβάει και κανα βρωμόσουτο, ή καμμιά κεφαλιά αν βρεθεί στην σωστή θέση...
Γκαύλα, λαίμαι.
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Τα μπανάκια και τα μονταρισμένα ποστ, αυξήθηκαν θα έλεγα.
Δυναμικά μπήκαν οι νέοι mods βλέπω.
Που να αρχίσουν και τα επίσημα ματς.
Δυναμικά μπήκαν οι νέοι mods βλέπω.

Που να αρχίσουν και τα επίσημα ματς.
Μικροί είναι, θα μάθουν 
Παλικάρια όντως, πιο ήρεμα λιγάκι
Odi, πόσο χρονών είσαι;

Παλικάρια όντως, πιο ήρεμα λιγάκι

Odi, πόσο χρονών είσαι;
24 αδερφέ..
Όσο για τα ban ο ένας έβριζε την ΠΑΕ και κατηγόρησε τον roman για δύο μέτρα και δύο σταθμά,ο άλλος έκανε επίθεση στο site γενικά,ο τρίτος μας είπε βάζελους και προσέβαλλε το site..
Γενικά πολλά έχουν γραφεί για 2 μέτρα και 2 σταθμά τις τελευταίες μέρες..Να ξέρετε πως δεν ισχύει σε καμία των περιπτώσεων και το μόνο που επιδιώκουμε είναι η εύρυθμη λειτουργία του forum..Όταν μπαίνουμε σε αντιπαραθέσεις με άλλα μέλη,το κάνουμε καθαρά ως συζήτηση,δεν πρόκειται επειδή είμαστε μπλε να θέλουμε να επιβάλλουμε την άποψη μας ή τίποτα παρόμοιο..Για να είμαστε ξεκάθαροι το γράφω και να μην έχουμε παρεξηγήσεις..
Όσο για τα ban ο ένας έβριζε την ΠΑΕ και κατηγόρησε τον roman για δύο μέτρα και δύο σταθμά,ο άλλος έκανε επίθεση στο site γενικά,ο τρίτος μας είπε βάζελους και προσέβαλλε το site..
Γενικά πολλά έχουν γραφεί για 2 μέτρα και 2 σταθμά τις τελευταίες μέρες..Να ξέρετε πως δεν ισχύει σε καμία των περιπτώσεων και το μόνο που επιδιώκουμε είναι η εύρυθμη λειτουργία του forum..Όταν μπαίνουμε σε αντιπαραθέσεις με άλλα μέλη,το κάνουμε καθαρά ως συζήτηση,δεν πρόκειται επειδή είμαστε μπλε να θέλουμε να επιβάλλουμε την άποψη μας ή τίποτα παρόμοιο..Για να είμαστε ξεκάθαροι το γράφω και να μην έχουμε παρεξηγήσεις..
Λέω για τα σβησιματα κυρίως...
Εγώ πάντως ξέρω ο Ρομαν με έχει στη μπούκα και θέλει να με στείλει για μπάνιο
Εγώ πάντως ξέρω ο Ρομαν με έχει στη μπούκα και θέλει να με στείλει για μπάνιο

Βρε κακοπροαίρετε πγετσο, μπανάκι με τις κοπέλες θέλει να σε κανονίσει το παληκάρι:

Παπα, όταν ανεβαίνω στο χωριό πολύ ευχαρίστως! Εγώ είμαι Odi-5 
Ale δεν είμαι μονοφαγας. Θα πάρω μόνο την αριστερή, Μοιραστείτε τις άλλες

Ale δεν είμαι μονοφαγας. Θα πάρω μόνο την αριστερή, Μοιραστείτε τις άλλες

@pgetsos εχω δυο κορες 18 και 16 χρονων γι αυτο ΠΡΟΟΟΣΕΧΕ.
Η μπορει και να σε κανω γαμπρο αρκει να εχεις κουμπαρο τουλαχιστον Mod.
Ας πουμε τον RoMAN.
Η μπορει και να σε κανω γαμπρο αρκει να εχεις κουμπαρο τουλαχιστον Mod.
Ας πουμε τον RoMAN.
Ε αν ανέβω για καφέ, να μην τις γνωρίσουμε;;
Τον odi καλύτερα
Ο Ρομαν θα μου στέλνει μαζορετες, μην τον εμπιστεύεσαι!
Τον odi καλύτερα

Ο Ρομαν θα μου στέλνει μαζορετες, μην τον εμπιστεύεσαι!
- paok kerkyra
Ale έγραψε:Βρε κακοπροαίρετε πγετσο, μπανάκι με τις κοπέλες θέλει να σε κανονίσει το παληκάρι:

Ανεβα εσυ με το καλο ...να πιουμε τον καφε να σε γνωρισω και εχει ο Θεος.
Αν και για να πω την αληθεια, οταν παιζει ο Π.Α.Ο.Κ. εκτος θα βρεις την μικρη στο cafe
στην πλατεια.Θα την καταλαβεις ευκολα, βριζει σαν χαμαλης.Μεγαλωμενη στην ΤΟΥΜΠΑ γαρ.
Το αγαπημενο της τραγουδι πιο μικρη ηταν το Σαλπιγ..............θηναικος.
Γι αυτο γιναμε κ@λος με τη μανα της,αυτη ηταν υπερ του...... τελος παντων συγχιστηκα.
Αν και για να πω την αληθεια, οταν παιζει ο Π.Α.Ο.Κ. εκτος θα βρεις την μικρη στο cafe
στην πλατεια.Θα την καταλαβεις ευκολα, βριζει σαν χαμαλης.Μεγαλωμενη στην ΤΟΥΜΠΑ γαρ.
Το αγαπημενο της τραγουδι πιο μικρη ηταν το Σαλπιγ..............θηναικος.

Γι αυτο γιναμε κ@λος με τη μανα της,αυτη ηταν υπερ του...... τελος παντων συγχιστηκα.
- Μπαρκαρούτσος
Ελπίζω να το λες για πλάκα.pgetsos έγραψε:Εγώ πάντως ξέρω ο Ρομαν με έχει στη μπούκα και θέλει να με στείλει για μπάνιο
Αν όχι, έχεις φύγει 1 βδομάδα για καχυποψία εναντίον των mods.
Αν ναι, έχεις φύγει 1 μήνα για πλακίτσες εναντίον των mods.
Και επειδή είμαι mod, παίρνω τη μεσαία και την αριστερή για τρίο.

Αγαπητε RoMaN με ολο το σεβασμο προς το αξιωμα σας και τα <μισα μου χρονια σας
σας υπενθυμιζω οτι την μεσαια την εκλεισε ο Κερκυραιος. μη χαλαστουμε και για μια
μιχαλιδα..

σας υπενθυμιζω οτι την μεσαια την εκλεισε ο Κερκυραιος. μη χαλαστουμε και για μια
μιχαλιδα..