Συναντήσεις μελών

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Re: Συναντήσεις μελών

Δημοσίευση από pgetsos »

Ποιο θα είναι Νέα Σμύρνη;

Εκτός μεγάλου απρόοπτου θα είμαι εκεί
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Θα τηλεφωνηθούμε.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Παιδιά ρίξτε κανένα τηλέφωνο και σε εμένα.... Προβλέπω σύγχυση στο καφε- γήπεδο που πάω με τον Josey... λόγω παράλληλων αγώνων... Χαβουζέοι ή εμείς θα πρωτοδούμε;; Οπότε από το να βγάλω τα μάτια μου στο PC μάλλον θα προτιμήσω την παρέα σας :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Αν ψηνεται/μπορει κανεις, μπορουμε να πιουμε πριν και κανα καφεδακι στη πλατεια
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Εγώ δεν έχω τηλέφωνο ούτε του Νίκου, ούτε του Άσιμου.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Χάλια πρέπει να περάσατε παιδιά. Την επόμενη φορά ο Νικόλας θα σας ψησει καφεδάκι από την καινούργια του μηχανή. Θα ξεχάσετε όλα τα σεκλέτια σας
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Πάντως ο φραπές του Νίκου ήταν μετριότατος, πλην τίμιος.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Επειδή αυτή η αλαζονεία των Αθηναίων για αυτην την συνάντηση που έγινε προ Χριστού βαράει κακκινα (its a joke :mrgreen: ) εχω την βαθειά επιθυμία και ελπίδα να κάνουμε κάτι και εμείς εδω πάνω. Ωστόσο επειδή πολλά έχουν λεχθεί αλλά τίποτα δεν έχει γίνει θα παρακαλούσα να έχω τη συνδρομή των μοντς ώστε το γεγονός να πάρει διαστάσεις αλλά και να οργανωθεί καλύτερα.

Σαν ημερομηνία θεωρώ καλή την ημέρα του αγώνα με την Κασσιόπη 17 Δεκεμβρίου Σαββατο (σε δυο βδομαδες δηλαδή απο σήμερα) ή το τρίτο Σαββατοκύριακο του Γενάρη 14-15 του μηνος. Θεωρω τις ημερομηνιες ως επαρκή χρόνο για να οργανωθεί η συνάντηση. Οπως και να έχει θα δημιουργήσω μια δημοσκόπηση ώστε να φανεί η πρόθεση του καθενός.

Αυτό που δεν ξέρω είναι το που θα μπορούσε να γίνει αυτή η συνάντηση και εδω κυρίως θελω την συνδρομή των "ανωτέρω" .

Το email μου μπορεί να ζητηθεί απο του μοντ... Οποιαδήποτε βοηθεια και πρόταση (κυρίως) δεκτή ελπίζω να τα καταφέρουμε !!! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Εμείς οι εν χαβούζα κατοικούντες και ουχί "χαβουζαίοι" :mrgreen: θα κάνουμε τπτ εν εν ευθέτω χρόνω;;;; :(
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Μετά χαράς (για τους εν χαβούζα ομιλώ) και αυτή τη φορά θα κάνω τα αδύνατα δυνατά να έρθω.
Μόνο το όχι το ΣΚ 17-18 Δεκεμβρίου, μια που θα είμαι πάνω για το γάμο του ανιψιού μου.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

mpouJr έγραψε:Ισαμε 200 ατομα χωρανε γκοραν...δεν νομιζω να ειμαστε εδω μεσα ενεργοι ουτε οι μισοι.....ολοι ειναι ευπροσδεκτοι εκτος απο τον εφνιεναμι ετσι για την αλητεια.
Οσον αφορα τους φιλους απο απομακρυσμενες περιοχες ειναι ευπροσδεκτοι αλλωστε αν κλεισουν απο τωρα εισητηρια θα τους βγει κανα 20αρι με την ραιαν!!!!!απλετος χωρος για υπνο υπαρχει!!!!φυσικα δεν εχει κρεβατια αφθονα αλλα μια 20αρα τους φιλοξενουμε ανετα.
Διαθετουμε κ ψαρακια για τους εκλεκτους προσκεκλημενους μιας κ λογω συνηθειας (ντινος) δεν μπορουν να φανε πολυ κρεας κ προτιμαν το ψαρικο !!!!
Το μόνο που δεν γνωρίζω είναι αν η συγκεκριμένη πρόταση του @mpouJr ισχύει (λόγω λειτουργίας ή μη του χώρου φυσικά) και για τους χειμερινούς μήνες... 8-)

Του λόγου μου πάντως, στο "προσκλητήριο" του @Sn0ufel δηλών "παρών", όπου κι αν γίνει η συνάντηση!!!! ;)

:idea: @Sn0ufel, το e-mail μου το έχεις...

Υ.Γ. Αν τυχόν πάλι η παρουσία μου αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για την συνάντηση, τότε την αποσύρω... :|
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

οχι ρε γρηγορη μην το κανεις αυτο

ελα θα φερω και............καρπουζια.........
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Η χθεσινή, "πρόχειρη" μεν, αλλά διεθνής ( :o ) συνάντηση μελών του PAOKmania forum πριν τον αγώνα με την Σάλκε παραπλεύρως του Ναού της Τούμπας, για καφέ-μπύρα-σφηνάκια "καμικάζι" ( ;) ), μπορεί να μην αποδείχθηκε γούρικη, αλλά θαρρώ πως ήταν πολύ εποικοδομητική ως έναυσμα για την επόμενη που θα ετοιμάσουμε... 8-)

Ευχαριστώ όλους τους χθεσινούς παρόντες σ αυτήν, αναγνωρίζοντας τις "θυσίες" του καθενός ξεχωριστά ώστε να βρίσκονται σ αυτήν αλλά περισσότερο για το ότι βρέθηκαν κοντά στην Π.Α.Ο.Κ.άρα μας κατά την χθεσινή μεγάλη (έστω και χαμένη τελικά) μάχη της, καλώντας τους παράλληλα να ετοιμαζόμαστε για μια ακόμα πιο οργανωμένη, άρα και κατά πολύ μαζικότερη συνάντηση, την άνοιξη ή στις αρχές του καλοκαιριού ακόμα...

teacher - Κώστα,
Kostas_Peraia 4 - Kωστή,
RoMaN - Κώστα,
K_geo - Κώστα,
Sn0ufel4 - Γιώργαρε,
Pgetsos - Πέτρο,
Ale - Αλέξιε,
NicolasF - Νικόλα,

σας ευχαριστώ όλους που δώσατε το παρόν και φωνάξατε και για μένα και για τον αδερφό μου, που δεν ήταν ανθρωπίνως δυνατόν να είμαστε χθες στο γήπεδο...Επίσης και τον ξάδερφο του Γιώργου και τον φίλο του Γκέο...

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για το "ταξίδι" αν και ο "προορισμός" δεν ήταν (εκ του αποτελέσματος κρίνοντας φυσικά και όχι εκ της προθέσεως όλων μας) ο ενδεδειγμένος χθες τελικά...Θα έρθει όμως η ώρα και γι αυτό...

Πιθανά να είναι πιο ελκυστικός αυτός ο προορισμός στο επόμενο ταξίδι μας, πιθανά φυσικά και όχι, σημασία όμως έχει το επόμενο "ταξίδι"-συνάντηση μας να πραγματοποιηθεί μαζί με όσο περισσότερους συμφορουμίτες-συμμαχητές-συνΠ.Α.Ο.Κ.τσάκια ελπίζω να τα καταφέρουν να είναι μαζί μας!!!! Ως τότε να είστε όλοι σας καλά...

:pano: :nairepaok:

Υ.Γ. Να μην ξεχάσω ότι την χθεσινή μας συνάντηση ευλόγησε δια τηλεφώνου ο σεβασμιότατος prist64...

Y.Γ. 2...sourmenetes - Γιώργο, λυπάμαι που δεν μας πρόλαβες τελικά για να σε γνωρίσω...Next time i hope! ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 17 Φεβ 2017, 13:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Στον επόμενο γυρο
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Ε, πέστε μου ότι συναντηθήκατε! Λέω κι εγώ γιατί όλα μας ήρθαν ανάποδα χθες!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”