29.Róbert Mak
Re: Róbert Mak
Είναι ο μόνος που στην μ.Β. εποχή έβγαλε σέντρα εν κινήσει στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας και όχι στα πουλιά!
Υ.Γ. μ.Β.=μετά βιερίνια
Υ.Γ. μ.Β.=μετά βιερίνια
- buffalobill4
Οταν ελεγα κανονικος ποδοσφαιριστης και επαγγελματιας κατι σαν εσενα εννοουσα.
Τα χαρακτηριστικα που εχεις τα εχεις βγαλει μεχρι σημερα. Αναμενω βελτιωση γενικοτερα αλλα με μια πρωτη κριση:
1)πολυ καλη ταχυτητα
2)τεχνικη καλη
3)ποδοσφαιρικο θρασος εχεις και φαινεται οταν επιχειρεις να ντριπλαρεις
4)τακτικη σιγουρα θα εχεις λογω παρουσιας πολλων χρονων στη γερμανια
5)Πανω απο ολα (πιστευω) δεν ηρθες να κοροιδεψεις. Ηρθες να παιξεις τη μπαλα σου.
Μπραβο απο μενα για ο,τι εχεις δειξει μεχρι τωρα και πολλη δουλεια σαν συμβουλη.
Τα χαρακτηριστικα που εχεις τα εχεις βγαλει μεχρι σημερα. Αναμενω βελτιωση γενικοτερα αλλα με μια πρωτη κριση:
1)πολυ καλη ταχυτητα
2)τεχνικη καλη
3)ποδοσφαιρικο θρασος εχεις και φαινεται οταν επιχειρεις να ντριπλαρεις
4)τακτικη σιγουρα θα εχεις λογω παρουσιας πολλων χρονων στη γερμανια
5)Πανω απο ολα (πιστευω) δεν ηρθες να κοροιδεψεις. Ηρθες να παιξεις τη μπαλα σου.
Μπραβο απο μενα για ο,τι εχεις δειξει μεχρι τωρα και πολλη δουλεια σαν συμβουλη.
Τι θα γινει ρε εκτος απο τον Κολκα θα μου κλεψεις και εσυ την ατακα τωρα?buffalobill4 έγραψε:Οταν ελεγα κανονικος ποδοσφαιριστης .

βεβαια μια φαση, που ενω ειχε χωρο σαν να το φοβήθηκε, σταματησε και κλειστηκε επειτα, δεν μου αρεσε. αλλα οκ. ειπαμε. καλοκαιρι ειναι. οι καλες αναβαθμισεις λογισμικού γινονται συνηθως κατα το Οκτωμβριο - Νοέμβριο....

υγ; να σας δω ολους εσας που κραζατε το 14
τι θα κανετε σε λιγους μηνες.

εκτος αν κουφαλες παρει αλλο νουμερο....

υγ; να σας δω ολους εσας που κραζατε το 14

εκτος αν κουφαλες παρει αλλο νουμερο....

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Κυρ 03 Αύγ 2014, 22:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- GiorgosAtha
- efthimis_paok
Πηρε το έντεκα αφου!!! Δεν θα υπάρξει σύγχυση!!!K_geo έγραψε:βεβαια μια φαση, που ενω ειχε χωρο σαν να το φοβήθηκε, σταματησε και κλειστηκε επειτα, δεν μου αρεσε. αλλα οκ. ειπαμε. καλοκαιρι ειναι. οι καλες αναβαθμισεις λογισμικού γινονται συνηθως κατα το Οκτωμβριο - Νοέμβριο....
![]()
υγ; να σας δω ολους εσας που κραζατε το 14τι θα κανετε σε λιγους μηνες.
![]()
εκτος αν κουφαλες παρει αλλο νουμερο....![]()
Μαθημενος σε ενα προηγμενο πρωταθλημα οπως της Bundesliga , ερχεται με φορα και σκιζεται στα πανω κατω.Ελπιζω οταν καταλαβει τι παιζει στο Ελλαδισταν να μην αραξει και παιζει στο ρελαντι.Μου αφησε πολυ καλη εικονα,πιστευω πετυχαμε διανα απο την πλευρα του σε συνδιασμο με Κιτσιου θα κανουν καλους συνδιασμους
- GiorgosAtha
Πλακα πλακα καλος φαινεται,αυτο το λαμογιο ο μεταγραφακιας ειχε ριξει και περσι κατι ονοματα αλλα δεν επεσε σε κανενα μεσα.
- buffalobill4
Τον χρησιμοποιουσα κι εγω αδερφε αυτο το χαρακτηρισμο.obanebane έγραψε:Τι θα γινει ρε εκτος απο τον Κολκα θα μου κλεψεις και εσυ την ατακα τωρα?buffalobill4 έγραψε:Οταν ελεγα κανονικος ποδοσφαιριστης .
Γιατι μεχρι τωρα παιρναμε ημι-ποδοσφαιριστες και σιγουρα μη επαγγελματιες. Μακαρι ολες μας οι κινησεις να ειναι σε τετοιου στυλ παιχτη.
- buffalobill4
Ακριβως αυτο σκεφτομουνα κι εγωmarcusm έγραψε:Μαθημενος σε ενα προηγμενο πρωταθλημα οπως της Bundesliga , ερχεται με φορα και σκιζεται στα πανω κατω.Ελπιζω οταν καταλαβει τι παιζει στο Ελλαδισταν να μην αραξει και παιζει στο ρελαντι.Μου αφησε πολυ καλη εικονα,πιστευω πετυχαμε διανα απο την πλευρα του σε συνδιασμο με Κιτσιου θα κανουν καλους συνδιασμους
buffalobill4 έγραψε:Τον χρησιμοποιουσα κι εγω αδερφε αυτο το χαρακτηρισμο.obanebane έγραψε:Τι θα γινει ρε εκτος απο τον Κολκα θα μου κλεψεις και εσυ την ατακα τωρα?buffalobill4 έγραψε:Οταν ελεγα κανονικος ποδοσφαιριστης .
Γιατι μεχρι τωρα παιρναμε ημι-ποδοσφαιριστες και σιγουρα μη επαγγελματιες. Μακαρι ολες μας οι κινησεις να ειναι σε τετοιου στυλ παιχτη.
Πλακιτσα κανω,αλοιμονο.
- ΑποστόληςΑ