Μεταγραφές- Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2014-2015
- ilovegame27
Re: Μεταγραφές- Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2014-2015
Καλοί είναι οι ξένοι που έρχονται αλλά πληγή είναι να βλέπεις τον Κονιάρη και τον κάθε Κονιάρη στον Παναθηναικο η τον Ολυμπιακό να τον μοσχοπουλάνε σε μεγάλες ομάδες στην ευρώπη!
- KalamarGiannis
Eλάτε γατόνια , πείτε μας τώρα τα πάντα για τον παίκτη Βον...
δυνατός; αθλητικός; μπασκετικός; άμυνα στα πόδια και ψηλά;
δυνατά αδύνατα σημεία;
δυνατός; αθλητικός; μπασκετικός; άμυνα στα πόδια και ψηλά;
δυνατά αδύνατα σημεία;
Δεν εχω αποψη για τον παικτη,απλα θυμηθηκα λιγο ενα παιχνιδι με το βαζελο στη δραμα που μου ειχε κανει εντυπωση η μαχητικοτητα του,σαν σκυλι παλευε ολες τις φασεις.
Ηταν κακος στις βολες τουλαχιστον σε εκεινο το παιχνιδι.
Σωματικα θυμιζει λιγο βικτορ Αλεξαντερ.
Ηταν κακος στις βολες τουλαχιστον σε εκεινο το παιχνιδι.
Σωματικα θυμιζει λιγο βικτορ Αλεξαντερ.
εχω θετικη εικονα στο ακουσμα του αλλα δεν το θυμαμαι...κατα τα αλλα θ α θελα συμβολαια ανω του ετους...
- ilovegame27
- john4serres
- Μπαρκαρούτσος
Ας ανοίξει κάποιος το topic του..!
Θα το 'κανα εγώ, αλλά καλύτερα να μη προσβάλλω τους μπασκετικούς του forum..
Θα το 'κανα εγώ, αλλά καλύτερα να μη προσβάλλω τους μπασκετικούς του forum..

τι είπε (ένας εκ των) ο περσινός προπονητής του στον ΚΑΟΔ:
Για τον Βον:"Είναι ένας πολύ καλός χαρακτήρας. Ένα παιδί από καλό κολέγιο, έχει αρχές και τον βοηθάει όλο αυτό στο γήπεδο. Είναι επαγγελματίας, δίνει το 100% για την ομάδα, θέλει συνεχώς να βελτιώνεται και αυτό φαίνεται. Η πρόταση του ΠΑΟΚ και το ενδιαφέρον του είναι η επιβράβευση του".
Για τα δυνατά στοιχεία του Βον:"Κάνει συγκεκριμένα καλά πράγματα στο γήπεδο και σε κάποια άλλα θέματα έχει αδυναμίες. Το μεγάλο του προσόν του είναι η καλή άμυνα και ειδικά στο πικ εν ρολ που μαζί με τον Γκάρετ της Κηφισιάς εκτός από τους παίκτες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού είναι οι καλύτεροι. Η άμυνα του η ομαδική είναι πολύ καλή και του αρέσει. Στην επίθεση τρέχει καλά, βοηθάει στο ριμπάουντ, τελειώνει καλά τις φάσεις αλλά έχει ένα μειονέκτημα στο ένας εναντίον ενός. Το στυλ που άρχισε ο ΠΑΟΚ με το γρήγορο πικ εν ρολ ταιριάζει στον Βον.
νομίζω οτι ο κόουτς πήγε στα γνωστά μονοπάτια. αυτά που υπογράμμισα ήθελε. σίγουρα σε μια 5αδα ψηλών που προσφέρουν όλοι μπορεί να βοηθήσει πολύ. 5-6 καλάθια με 60% ευστοχία θα τα βάζει στο ματς και αυτά αρκούν. Ε φαντάζομαι, τον πήραμε και σε καλή τιμή.
Για τον Βον:"Είναι ένας πολύ καλός χαρακτήρας. Ένα παιδί από καλό κολέγιο, έχει αρχές και τον βοηθάει όλο αυτό στο γήπεδο. Είναι επαγγελματίας, δίνει το 100% για την ομάδα, θέλει συνεχώς να βελτιώνεται και αυτό φαίνεται. Η πρόταση του ΠΑΟΚ και το ενδιαφέρον του είναι η επιβράβευση του".
Για τα δυνατά στοιχεία του Βον:"Κάνει συγκεκριμένα καλά πράγματα στο γήπεδο και σε κάποια άλλα θέματα έχει αδυναμίες. Το μεγάλο του προσόν του είναι η καλή άμυνα και ειδικά στο πικ εν ρολ που μαζί με τον Γκάρετ της Κηφισιάς εκτός από τους παίκτες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού είναι οι καλύτεροι. Η άμυνα του η ομαδική είναι πολύ καλή και του αρέσει. Στην επίθεση τρέχει καλά, βοηθάει στο ριμπάουντ, τελειώνει καλά τις φάσεις αλλά έχει ένα μειονέκτημα στο ένας εναντίον ενός. Το στυλ που άρχισε ο ΠΑΟΚ με το γρήγορο πικ εν ρολ ταιριάζει στον Βον.
νομίζω οτι ο κόουτς πήγε στα γνωστά μονοπάτια. αυτά που υπογράμμισα ήθελε. σίγουρα σε μια 5αδα ψηλών που προσφέρουν όλοι μπορεί να βοηθήσει πολύ. 5-6 καλάθια με 60% ευστοχία θα τα βάζει στο ματς και αυτά αρκούν. Ε φαντάζομαι, τον πήραμε και σε καλή τιμή.
λοιπόν επειδή φαντάζομαι όλοι είσαστε στις παραλίες και εγώ εδώ πάνω δεν έχω καταλάβει καν οτι έχουμε καλοκαίρι, ποστάρω παίκτη που έκρυβα επιμελώς τόσο καιρό για τη θέση του Point guard (έτσι κι αλλιώς δεν θα το διαβάσει κανένας πρίν τον Σεπτέβρη και έως τότε θα έχουμε βρεί παίκτη
...):
Chaz Williams, 23 ετών απόφοιτος του Umass με 15.8 πόντους (36.5% τρίποντα)- 7 ασσιστ (με 3.5 λάθη), 23ος στις ασσιστ στην ιστορία του NCAA (13oς ο DJ Cooper)
[youtube]ChxyW-l3kng[/youtube]

Chaz Williams, 23 ετών απόφοιτος του Umass με 15.8 πόντους (36.5% τρίποντα)- 7 ασσιστ (με 3.5 λάθη), 23ος στις ασσιστ στην ιστορία του NCAA (13oς ο DJ Cooper)
[youtube]ChxyW-l3kng[/youtube]
Αυτός φίλε Palok,φέρνει και 1500 άτομα παραπάνω στο γήπεδοpalok έγραψε:[youtube]ot4nkeq76TM[/youtube]
πολύ καλός παίκτης αλλά scoring poing guard (0.24 ασσιστ ανά κατοχή ενώ ο Dj είχε 0.57 στο κολλέγιο!). Δε νομίζω οτι ο κόουτς κοιτάει κάτι τέτοιο σοβαρά.

Μοιάζει υψηλού επιπέδου και αλμυρός

Ακούστηκε ο Σαλούστρος από τον Πανιώνιο. Πολύ καλός παίκτης, τουλάχιστον μια κλάση πάνω από τον Κασελάκη.
- desperando
- Επικοινωνία:
Μαρκ Κάρτερ διαβαζω.
μακαρι,το παιδι ειναι παικτουρα και στις δυο πλευρες του παρκε
μακαρι,το παιδι ειναι παικτουρα και στις δυο πλευρες του παρκε
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Αμερικανό καλαθοσφαιριστή Marc Antonio Carter για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015. O ΠΑΟΚ θα είναι η τρίτη Ελληνική ομάδα στην οποία θα αγωνιστεί ο Marc Antonio Carter, μετά το Ρέθυμνο και τον Πανιώνιο.Ο Marc Antonio Carter γεννήθηκε στις 22 Μαΐου 1985 στο Mechanicsville του Maryland, έχει ύψος 1μ.91 και ξεκίνησε το μπάσκετ από το γυμνάσιο Chopticon του Maryland, ενώ αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο UNC Wilmington το 2008 με 15,8 πόντους, 5,5 ριμπάουντ και 4,1 ασσίστ.
Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την Γερμανία και για δύο χρόνια αγωνίστηκε στην Dusseldorf (2008-10), στη συνέχεια έπαιξε στην Κύπρο με την ΑΕΛ (2010-11), ενώ την σεζόν 2011-12 επέστρεψε στη Γερμανία και την Phoenix Hagen.
Στην Ελλάδα ήρθε για πρώτη φορά την σεζόν 2012-13 και αγωνίστηκε στο Ρέθυμνο, ενώ πέρσι ήταν μέλος της ομάδας του Πανιωνίου.
Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την Γερμανία και για δύο χρόνια αγωνίστηκε στην Dusseldorf (2008-10), στη συνέχεια έπαιξε στην Κύπρο με την ΑΕΛ (2010-11), ενώ την σεζόν 2011-12 επέστρεψε στη Γερμανία και την Phoenix Hagen.
Στην Ελλάδα ήρθε για πρώτη φορά την σεζόν 2012-13 και αγωνίστηκε στο Ρέθυμνο, ενώ πέρσι ήταν μέλος της ομάδας του Πανιωνίου.
- ilovegame27
Μια παρά πολύ καλή κίνηση με βάση τα οικονομικά δεδομένα της ΚΑΕ!Μάθημα γα πολλούς