17/5 ΚΑΜΑΡΑ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ
Re: 17/5 ΚΑΜΑΡΑ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ
"Την παρουσία βουλευτών από τη Βόρεια Ελλάδα στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα ζήτησαν οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ. .........
Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό όσοι απαντήσουν αρνητικά στην πρόσκληση αυτή θα καταγραφούν σε λίστα, η οποία στη συνέχεια θα κοινοποιηθεί στον κόσμο."
ΕΤΣΙ να σας δούμε τώρα !!!
Μπράβο στα παιδιά που το σκέφτηκαν.
Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό όσοι απαντήσουν αρνητικά στην πρόσκληση αυτή θα καταγραφούν σε λίστα, η οποία στη συνέχεια θα κοινοποιηθεί στον κόσμο."
Ποιοι να ερθουν?....Αυτοι που ψηφισαν την τροπολογια για το Μεγαρο Μουσικης Αθηνων ενω για τα χρεη του ΠΑΟΚ εβγαιναν και ελεγαν πως δεν ειναι δυνατον σε περιοδο κρισης να μην πληρωσει τοκους?.....Nα ερθουν να κανουν τι?....
Να κανουν αυτο που εκαναν και στο Μακεδονια Παλλας?....Ναι,θα στηριξουμε και μετα...τουμπεκι?....
Προσωπικα,δεν θελω να εμφανιστει κανεις τους!Απο παρουσια και λογια,χορτασα!Θελω πραξεις!Και μεχρι να τις δω,οπου τους βρισκω,θα τους φτυνω!!!
Οσο για τον Ζαγορακη,δεν το συζηταω!...Θελω να ελπιζω πως εχει ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ οριστικα απο τον ΠΑΟΚ,σε ολα τα επιπεδα!
Να κανουν αυτο που εκαναν και στο Μακεδονια Παλλας?....Ναι,θα στηριξουμε και μετα...τουμπεκι?....
Προσωπικα,δεν θελω να εμφανιστει κανεις τους!Απο παρουσια και λογια,χορτασα!Θελω πραξεις!Και μεχρι να τις δω,οπου τους βρισκω,θα τους φτυνω!!!
Οσο για τον Ζαγορακη,δεν το συζηταω!...Θελω να ελπιζω πως εχει ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ οριστικα απο τον ΠΑΟΚ,σε ολα τα επιπεδα!
Μπάφε έτσι είναι όπως τα λές. Ας έχουν όμως τώρα το αγγούρι να αποφασίσουν τι θα κάνουν. Εννοείτε ότι δηλώσεις τους και δήθεν αγωνιστικοί χαιρετισμοί και είμαι μαζί σας αλλά οι υποχρεώσεις μου δεν μου επιτρέπουν θα θεωρηθούν απαράδεκτες εκ των προτέρων. Για μας δεν υπάρχει να έχουν πιο σημαντικές υποχρεώσεις.mpafos4 έγραψε:Ποιοι να ερθουν?....Αυτοι που ψηφισαν την τροπολογια για το Μεγαρο Μουσικης Αθηνων ενω για τα χρεη του ΠΑΟΚ εβγαιναν και ελεγαν πως δεν ειναι δυνατον σε περιοδο κρισης να μην πληρωσει τοκους?.....Nα ερθουν να κανουν τι?....
Εγώ πάντως ψήθηκα απο τώρα και θα ταξιδεύσω.
- ΑποστόληςΑ
+1tzelas έγραψε:"Την παρουσία βουλευτών από τη Βόρεια Ελλάδα στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα ζήτησαν οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ. .........
Ολοι,φιλε μου,πρεπει να ταξιδεψουν!
Γιατι το ταξιδι αυτο μπορει να αποδειχθει το σημαντικοτερο ταξιδι που θα εχει γινει για τον ΠΑΟΚ!
Ακομα και απο ενα ταξιδι τροπαιου!
Το αλλο Σαββατο εχουμε την ευκαιρια να δειξουμε τη δυναμη μας!
Δεν την εχουν καταλαβει,ακομα,ή την εχουν ξεχασει....γιατι εμεις του δωσαμε το δικαιωμα.Ηρθε η ωρα να τους το υπενθυμισουμε!
Γιατι το ταξιδι αυτο μπορει να αποδειχθει το σημαντικοτερο ταξιδι που θα εχει γινει για τον ΠΑΟΚ!
Ακομα και απο ενα ταξιδι τροπαιου!
Το αλλο Σαββατο εχουμε την ευκαιρια να δειξουμε τη δυναμη μας!
Δεν την εχουν καταλαβει,ακομα,ή την εχουν ξεχασει....γιατι εμεις του δωσαμε το δικαιωμα.Ηρθε η ωρα να τους το υπενθυμισουμε!
- Sick Bastard
Διαφωνώ για τους πολιτικούς/βουλευτές.
Εγώ θέλω να έρθουν.
Να τους κεράσουμε ένα φοντανάκι α-ξε-χα-στο.
Εγώ θέλω να έρθουν.
- koylispontios
έχω ένα συνθηματάκι να ρίξω..
θοδωρή θοδωρή στον αντώνη πες να πάει να γ@μηθεί
θοδωρή θοδωρή ψήφο δεν θα ξαναδεί....
θοδωρή θοδωρή στον αντώνη πες να πάει να γ@μηθεί
θοδωρή θοδωρή ψήφο δεν θα ξαναδεί....
- ΑποστόληςΑ
Αυτό που λέει ότι ΘΑ κατατεθεί τροπολογία που θα δίνει το ΟΚ για προπονητικό στη Θέρμη, πολύ καλό ακούγεται. Ευτυχώς που δεν είναι προεκλογικό...
Sick το να καλεστούν είναι το προφανές ...Sick Bastard έγραψε:Διαφωνώ για τους πολιτικούς/βουλευτές.
Εγώ θέλω να έρθουν.
Όσοι έρθουν θα πρέπει να φιλοξενηθούν όπως τους πρέπει χωρίς γιούχα ...
Διαφωνώ με αυτό που γράφεις γιατί ουσιαστικά θα τους φιλοξενήσουμε σε μία πολύ σημαντική συγκέντρωση ... φιλοξενία με γιούχα δεν ταιριάζει στις αρχές του ΠΑΟΚ ... αλλιώς μην τον φωνάζεις ... !!!
όλοι εκεί ... και μην τρώτα παπά με ιστορίες για αγρίους και υποτιθέμενες τροπολογίες για το προφανές δηλαδή τα 200 ψοροστρέμματα μέσα στο σπίτι μας στην Θέρμη ...
λύση στα χρέη τώρα πριν τις εκλογές με τροπολογία ....
πίσω άμεσα οι τρεις βαθμοί στα πλέι οφ ... ας τους αφαιρέσουν από το πρωτάθλημα το φετινό όπως και θα έπρεπε ...
τροπολογία άμεσα πριν τις εκλογές για την Θέρμη ...
αν γίνουν όλα αυτά τότε όταν θα πάμε στην συγκέντρωση θα πρέπει όλοι μαζί να δώσουμε το σύνθημα μας για τις εκλογές ...
πόλεμο σε αυτούς που πολεμούν τον ΠΑΟΚ και γενικά όλες μας τις ζωές ... Είναι οι ίδιοι εξάλλου και μην έχετε αμφιβολία για αυτό ... είναι οι ίδιοι που έχουν την εξουσία στην Ελλάδα εδώ και 100 χρόνια ...
πόλεμο και στους τώρα και σε αυτούς που έρχονται και έχουν ήδη πάρει το χρίσμα ... από τας Αμέρικας !!!!
- Sick Bastard
- koylispontios
Εγώ σαν χαζούλης και κατακέφαλος Πόντιος που είμαι λέω ότι ούτε θέρμη θα γίνει ούτε χρέοι θα ρυθμιστούν πριν της εκλογές.(φυσικά ούτε μετά)
θα θα θα ......υποσχέσεις και παραφυλλολογία από τα κομματόσκυλα (π.χ.ζαγόρ) που μόνο σκοπό έχουν να υφαρπάξουν την ψήφο του Π.Α.Ο.Κ.τσή για ακόμα μια φορά.
λογικά μετα της ευρωεκλογές θα πάμε βουρ για βουλευτικές.
πιο κόμμα και πια βουλή θα τα ψηφίσουν?και γιατί δεν τα ψήφισαν τόσο καιρό?
σσ.στον πειραιά τα γκάλοπ λένε μηχαλολιάκος 37% και μώραλης 19?%
μάλλον σανό και γιαρμά τρώμε μόνο στην Μακεδονία ............
Αδερφια μην τρώτε πρόλογο , όλοι στην Καμάρα
γιατί καλύτερα να σε φοβούνται παρά να σε λυπούνται.
θα θα θα ......υποσχέσεις και παραφυλλολογία από τα κομματόσκυλα (π.χ.ζαγόρ) που μόνο σκοπό έχουν να υφαρπάξουν την ψήφο του Π.Α.Ο.Κ.τσή για ακόμα μια φορά.
λογικά μετα της ευρωεκλογές θα πάμε βουρ για βουλευτικές.
πιο κόμμα και πια βουλή θα τα ψηφίσουν?και γιατί δεν τα ψήφισαν τόσο καιρό?
σσ.στον πειραιά τα γκάλοπ λένε μηχαλολιάκος 37% και μώραλης 19?%
μάλλον σανό και γιαρμά τρώμε μόνο στην Μακεδονία ............
Αδερφια μην τρώτε πρόλογο , όλοι στην Καμάρα
γιατί καλύτερα να σε φοβούνται παρά να σε λυπούνται.
- PAOK_Antarctica
Εννοείται πως όλα αυτά τα "ΘΑ" είναι ένας λόγος παραπάνω να μην λείψει κανείς από την Καμάρα.
Μας κοροϊδεύουν μες στα μούτρα μας και μας έχουν για αφελείς.
Μας κοροϊδεύουν μες στα μούτρα μας και μας έχουν για αφελείς.