Παναθηναικος-Π.Α.Ο.Κ. 1-1,MVP,Σχολια & παραλειπομενα
- paokovios1974
Re: Παναθηναικος-Π.Α.Ο.Κ. 1-1,MVP,Σχολια & παραλειπομενα
Να πουμε και ενα μπραβο στα παιδια της κ20 και στον βλαταν ιβιτς για το πρωταθλημα.Συνεχιζουμε λοιπον και δεν μασαμε ουτε απο τιμωριες ουτε απο τιποτα Ο ΠΑΟΚ θα υπερισχυσει ειτε το θελουν ειτε οχι
- alex ntepo
Η ομάδα σήμερα ξεκίνησε πολύ καλά μπορώ να πω, παρά το σχετικά ανορθόδοξο σχήμα και την κακή απόδοση Λάζαρ και Νάτχο, δύο πολύ βασικών παιχτών για την κυκλοφορία της μπάλας, τη μεταφορά από άμυνα σε επίθεση, και τη δημιουργία. Ο Λάζαρ δυστυχώς παραμένει εκτός φόρμας και δεν ξέρω αν έχει έρθει το τέλος εποχής γι' αυτόν στην ομάδα μας. Ο Νάτχο έπαιζε βέβαια για πολύ μεγάλο διάστημα σε θέση που δεν του επέτρεπε να αποδώσει τα αναμενόμενα. Ωστόσο, και μπορεί να φάω κράξιμο γι'αυτό που θα πω, περιμένω πολύ περισσότερα από έναν παίχτη για τον οποίο γίνεται τόσος ντόρος και θεωρείται top class. Αν εξαιρέσεις τις μεταβιβάσεις του, σήμερα ειδικά, αλλά και σε άλλα παιχνίδια, δεν είχε τη συμμετοχή που θα περιμέναμε. Και κυρίως αυτό που με ενοχλεί είναι ότι δε ζητάει μπάλα περισσότερο. Όταν είσαι η μεγαλύτερη κλάση στο κέντρο μιας ομάδας επιβάλλεται το παιχνίδι να περνά από σένα, και να έχεις το καλώς εννοούμενο ποδοσφαιρικό θράσος να ζητάς τη μπάλα και να κάνεις παιχνίδι. Αυτό δε το είδαμε.
Η ομάδα επίσης, και δε θα πω κάτι καινούριο, φαίνεται να μην έχει ταχύτητα και, κυρίως, έκρηξη. Όταν η μπάλα διεκδικείται φτάνουμε σχεδόν πάντα δεύτεροι. Φάνηκε όμως να έχουμε αντοχές, περισσότερες τουλάχιστον από το Βάζελο, γιατί στο 2ο ημίχρονο και όσο το τέλος πλησίαζε, και παρά το ότι στο κέντρο είχαμε πια μόνο Κάτσε Νάτχο, βγάζαμε περισσότερη ενέργεια από τους βάζελους.
Κατά τη γνώμη μου οι πρώτες δύο αλλαγές του ΓΧ ήταν πολύ σωστές. Ίσως έπρεπε να τις κάνει και λίγο νωρίτερα. Με το που μπήκε ο Σάλπι και ο Νάτχο πήγε στη γνώριμη θέση η ομάδα στάθηκε πολύ καλύτερα.
Για το θέμα Σάλπι, θα πω μόνο ότι είναι περισσότερα χρόνια Παοκτσής από όσο χρονών είναι πολλοί από αυτούς που τον βρίζουν. Σήμερα σου έδωσε την ισοπαλία με ένα γκολ και μια εκπληκτική επιστροφή και επέμβαση στην άμυνα.
Η νίκη του Αστέρα είναι θετική, γιατί τώρα θα παλέψουν και το επόμενο με τον Βάζελο.
Προχωράμε με υπομονή, πίστη, ελπίδα και μ'αυτούς που έχουμε! Η ομάδα δε μπορεί να αλλάξει τώρα. Το τέλος της σεζόν πλησιάζει. Ας έχουν γνώση οι φύλακες.
Η ομάδα επίσης, και δε θα πω κάτι καινούριο, φαίνεται να μην έχει ταχύτητα και, κυρίως, έκρηξη. Όταν η μπάλα διεκδικείται φτάνουμε σχεδόν πάντα δεύτεροι. Φάνηκε όμως να έχουμε αντοχές, περισσότερες τουλάχιστον από το Βάζελο, γιατί στο 2ο ημίχρονο και όσο το τέλος πλησίαζε, και παρά το ότι στο κέντρο είχαμε πια μόνο Κάτσε Νάτχο, βγάζαμε περισσότερη ενέργεια από τους βάζελους.
Κατά τη γνώμη μου οι πρώτες δύο αλλαγές του ΓΧ ήταν πολύ σωστές. Ίσως έπρεπε να τις κάνει και λίγο νωρίτερα. Με το που μπήκε ο Σάλπι και ο Νάτχο πήγε στη γνώριμη θέση η ομάδα στάθηκε πολύ καλύτερα.
Για το θέμα Σάλπι, θα πω μόνο ότι είναι περισσότερα χρόνια Παοκτσής από όσο χρονών είναι πολλοί από αυτούς που τον βρίζουν. Σήμερα σου έδωσε την ισοπαλία με ένα γκολ και μια εκπληκτική επιστροφή και επέμβαση στην άμυνα.
Η νίκη του Αστέρα είναι θετική, γιατί τώρα θα παλέψουν και το επόμενο με τον Βάζελο.
Προχωράμε με υπομονή, πίστη, ελπίδα και μ'αυτούς που έχουμε! Η ομάδα δε μπορεί να αλλάξει τώρα. Το τέλος της σεζόν πλησιάζει. Ας έχουν γνώση οι φύλακες.
- buffalobill4
Ακριβως αυτο σκεφτομουνα. Ακριβως ομωςSpiros_S έγραψε:Αυτό που με τρελαίνει εμένα είναι ότι αρχίσανε να βάζουν στην ίδια μοίρα τον ΠΑΟΚ και τον παο για τα σημερινά επεισόδια. "Υπότροποι αν χαρακτηριστούν εκτεταμένα" και άλλες π@π@ριές ενώ οι ζέλες είναι αυτοί που μπήκαν στο γήπεδο και μας πετούσαν ότι έβρισκαν.
Έχω λάθος εικόνα για όσα γίνανε ρε παιδιά; Αυτό είδατε κι εσείς ή βλέπω ότι θέλω;
Τσαμπιονς λιγκ του χρονου δυσκολα,ακομα και να βγουμε πρωτοι στα πλευ οφ,αφου απο κορμο η ομαδα φετος δεν εχτισε τιποτα...
οποτε ας βγουμε δευτεροι στα πλευ οφ να παρουμε το καλο εισητηριο του europa που ειναι τελη αυγουστου,διωχνεις ολα τα παρασιτα της ομαδας(και εντος και εκτος αγωνιστικου χωρου) και πρωτιστως τους διεθνης(που μονο καλο δε καναν).Απο 18αδα και περα, πρεπει να εχουμε μονο ελληνες παιχτακια απτις ακαδημιες μας και τα υπολοιπα φραγκα πανε για μια 18αδα που θα παιζει ευρωπη,πρωταθλημα και κυπελλο.Εκει δε πρεπει να τσιγκουνευτει ο Σαββιδης και να παρουμε παιχτες κλασης νατχο η παραπλησιας.Τουλαχιστον αν θελουμε να μιλαμε για πρωταθλητισμο,αλλιως παλι ανεκδοτα θα μοιραζουμε απο δω και απο κει
οποτε ας βγουμε δευτεροι στα πλευ οφ να παρουμε το καλο εισητηριο του europa που ειναι τελη αυγουστου,διωχνεις ολα τα παρασιτα της ομαδας(και εντος και εκτος αγωνιστικου χωρου) και πρωτιστως τους διεθνης(που μονο καλο δε καναν).Απο 18αδα και περα, πρεπει να εχουμε μονο ελληνες παιχτακια απτις ακαδημιες μας και τα υπολοιπα φραγκα πανε για μια 18αδα που θα παιζει ευρωπη,πρωταθλημα και κυπελλο.Εκει δε πρεπει να τσιγκουνευτει ο Σαββιδης και να παρουμε παιχτες κλασης νατχο η παραπλησιας.Τουλαχιστον αν θελουμε να μιλαμε για πρωταθλητισμο,αλλιως παλι ανεκδοτα θα μοιραζουμε απο δω και απο κει
Ουφ!!! Να' σαι καλά ρε αδερφέ.buffalobill4 έγραψε: Ακριβως αυτο σκεφτομουνα. Ακριβως ομως
- trel@menos
νταξει παντως για την διαιτησια ενημερωθηκα απο τον σκαι και τελικα υπηρξε σφαγη του παναθηναικου. πεναλτι σε κρατημα του κλαους και μια κιτρινη γι αυτους σε τακλιν του χουχουμη στον νατχο. κατα τ αλλα αψογος ο διαιτητης.

-6 σε εμας λόγω υποτροπής και -3 στον βαζελο για ξεκαρφωμα και αντε να ανοιξεις το στομα να μιλησεις...
δεν θα πω οτι φταιμε εμεις για τα σημερινα επεισοδια αλλα θα χρησημοποιηθουν για να επιβαρύνουν την θεση μας.
τα σημερινα ειναι ενα καλο μαθημα στον Ιβαν(πρώην πολιτικος γαρ )οτι η λυκοφυλιες γυρνάνε μπουμεραγκ.
ο εσμεραλδε πρεπει να ανήκει στο παρελθον με το σημερινο συμβαν .Η λεξη τιμωρια και πειθαρχια πρεπει εκει στην παε να ειναι λεξη αγνωστη
δεν θα πω οτι φταιμε εμεις για τα σημερινα επεισοδια αλλα θα χρησημοποιηθουν για να επιβαρύνουν την θεση μας.
τα σημερινα ειναι ενα καλο μαθημα στον Ιβαν(πρώην πολιτικος γαρ )οτι η λυκοφυλιες γυρνάνε μπουμεραγκ.
ο εσμεραλδε πρεπει να ανήκει στο παρελθον με το σημερινο συμβαν .Η λεξη τιμωρια και πειθαρχια πρεπει εκει στην παε να ειναι λεξη αγνωστη
- kataramenos5
Με βάση την εικόνα που είδαμε σήμερα ας αναλογιστούμε ΟΛΟΙ μας πόσο κακό έχουμε κάνει σ αυτή την ομάδα.Παίκτες σαν το Βούκαρο να τρέμουν τα πόδια τους και να μη μπορούν να αλλάξουν μια μπαλιά.
ΚΑΤΑΝΤΙΑ.
ΥΓ Το οτι δεν υπάρχει παιχνίδι εδω και καιρό που να μη σε παίξουν 60-40 (μινιμουμ) τα κοράκια το καταπίνουμε αμάσητο.Τα "γατιά" φταίνε πάντα.
ΚΑΤΑΝΤΙΑ.
ΥΓ Το οτι δεν υπάρχει παιχνίδι εδω και καιρό που να μη σε παίξουν 60-40 (μινιμουμ) τα κοράκια το καταπίνουμε αμάσητο.Τα "γατιά" φταίνε πάντα.
- Ekatnetworkltd
Συμφωνώ σε όλα με τον φίλο και για τον Νάτχο!alex ntepo έγραψε:Η ομάδα σήμερα ξεκίνησε πολύ καλά μπορώ να πω, παρά το σχετικά ανορθόδοξο σχήμα και την κακή απόδοση Λάζαρ και Νάτχο, δύο πολύ βασικών παιχτών για την κυκλοφορία της μπάλας, τη μεταφορά από άμυνα σε επίθεση, και τη δημιουργία. Ο Λάζαρ δυστυχώς παραμένει εκτός φόρμας και δεν ξέρω αν έχει έρθει το τέλος εποχής γι' αυτόν στην ομάδα μας. Ο Νάτχο έπαιζε βέβαια για πολύ μεγάλο διάστημα σε θέση που δεν του επέτρεπε να αποδώσει τα αναμενόμενα. Ωστόσο, και μπορεί να φάω κράξιμο γι'αυτό που θα πω, περιμένω πολύ περισσότερα από έναν παίχτη για τον οποίο γίνεται τόσος ντόρος και θεωρείται top class. Αν εξαιρέσεις τις μεταβιβάσεις του, σήμερα ειδικά, αλλά και σε άλλα παιχνίδια, δεν είχε τη συμμετοχή που θα περιμέναμε. Και κυρίως αυτό που με ενοχλεί είναι ότι δε ζητάει μπάλα περισσότερο. Όταν είσαι η μεγαλύτερη κλάση στο κέντρο μιας ομάδας επιβάλλεται το παιχνίδι να περνά από σένα, και να έχεις το καλώς εννοούμενο ποδοσφαιρικό θράσος να ζητάς τη μπάλα και να κάνεις παιχνίδι. Αυτό δε το είδαμε.
- navigator11
Θεωρώ δεδομένο πως ο πο@$τόχοντρος θα προσπαθήσει λυσσαλέα να μας "κόψει" την πρωτιά!Ελπίζω να'χουμε προετοιμαστεί για πάν ενδεχόμενο.Ήδη η πρωτόδικη τιμωρία μας είναι προκλητική!!!!
- Kostomanolis
Βρε Sourme τι φορτώνεις χωρίς λίγο; Αν και αποτυχημένο ενδεχομένως η φράση ομάδα της καρδιάς του, γράφτηκε υπό μορφή αστείου και ειρωνίας, για όλα τα κουλά που έχουμε ακούσει γιαυτόν, και γιαυτό συνοδεύεται και από το σοκαρισμένο προσωπάκι... Και στο λεέι κάποιος που συμπαθεί ακόμα τον Σαλπι...Kostomanolis έγραψε:Μπράβο στα παληκάρια που πήγαν στο γήπεδο... Οι 300 και ο Γ.Χ. στον ρόλο του Λεωνίδα... ΄Η ο Σάλπι αν προτιμάτε...
Πολύ πίεση, πάθος τρεξίματα η ομάς.... Ευφημος μνεία στον Στοχ του β' ημιχρονίου. Μακάρι τέτοιον Στόχ να βλέπουμε και του χρόνου αρκεί να τον κρατήσουμε. MVP o Σάλπι για το ότι σκόραρε ενάντια στην ομάδα της καρδιάς του...
Τωρα και συ θες ban..??
Τι μαλακιες ειναι αυτες ρε.???Ποια ομαδα της καρδιας???Δεν ντρεπεσαι λιγο???
sourmenetes
κοκκινη καρτα ο ινσαουραλδε!αρα τελικα εγινε αυτο που φοβομασταν!
Προτείνω αποκλεισμούς για όλους στην Ευρώπη, πλην του Πρωταθλητή. Σε δυο χρόνια θα πάει προκριματικά.
Στα του παιχνιδιού αντιμετωπίσαμε τον εκκολαπτόμενο κακό μας δαίμονα (εκτός από βρικόλακα) και φάνηκε πως τον έχουμε. Τζάμπα χάσαμε το κύπελλο. Με λίγη σοβαρότητα στην τελευταία αγωνιστική θα κάνουμε πλάκα.
Για τα επεισόδια τι να πω, τον Ιβάν και τον Βρύζα έβλεπα στο γήπεδο, εκτός αν εννοούν αυτούς πως μπήκαν στο γήπεδο και προκαλέσανε ΠΑΟΚια το χάος. Νομίζω πως και η έδρα τους κινδυνεύει αλλά να πω την αλήθεια τα επεισόδια ποτέ δεν τα συμπάθησα.
Για το 14, δεν αλλάζει η στάση μου. Ωραίο το τεμάχιο αλλά όποιος έπαιζε στο δεξί φτερό θα το έβαζε. Πρώτον ο Στοχ κάνει 2-3 χαζούς, μετά ο Λίνο έβγαλε μαγική μπαλιά και αντίο ζωή.
Αυτά και πάμε δυνατά. Η δυάδα με Ατρόμητο καθορίζει τα πάντα αλλά σε αυτά τα ΠΟ θα παίξει πολύ Χ και ο πιο ξεκουραστος θα κερδίσει.
Για τον Ινσαουράλδε στα τέτοια μου. Όταν είσαι σταμπαρισμένος προσέχεις.
Στα του παιχνιδιού αντιμετωπίσαμε τον εκκολαπτόμενο κακό μας δαίμονα (εκτός από βρικόλακα) και φάνηκε πως τον έχουμε. Τζάμπα χάσαμε το κύπελλο. Με λίγη σοβαρότητα στην τελευταία αγωνιστική θα κάνουμε πλάκα.
Για τα επεισόδια τι να πω, τον Ιβάν και τον Βρύζα έβλεπα στο γήπεδο, εκτός αν εννοούν αυτούς πως μπήκαν στο γήπεδο και προκαλέσανε ΠΑΟΚια το χάος. Νομίζω πως και η έδρα τους κινδυνεύει αλλά να πω την αλήθεια τα επεισόδια ποτέ δεν τα συμπάθησα.
Για το 14, δεν αλλάζει η στάση μου. Ωραίο το τεμάχιο αλλά όποιος έπαιζε στο δεξί φτερό θα το έβαζε. Πρώτον ο Στοχ κάνει 2-3 χαζούς, μετά ο Λίνο έβγαλε μαγική μπαλιά και αντίο ζωή.
Αυτά και πάμε δυνατά. Η δυάδα με Ατρόμητο καθορίζει τα πάντα αλλά σε αυτά τα ΠΟ θα παίξει πολύ Χ και ο πιο ξεκουραστος θα κερδίσει.
Για τον Ινσαουράλδε στα τέτοια μου. Όταν είσαι σταμπαρισμένος προσέχεις.
- sourmenetes
- Moderator
Καλυτερα κοκκινη...Θα χασει το επομενο ματς με ατρομητο.Αλλιως υπηρχε περιπτωση να του ριξουν 2 αγωνιστικες..
Η μαλακια ομως μαλακια..
sorry ρε kostomanolis αλλα με την γκριματσα που εβαλες μου φανηκε αλλιως...

Η μαλακια ομως μαλακια..
sorry ρε kostomanolis αλλα με την γκριματσα που εβαλες μου φανηκε αλλιως...

- buffalobill4
Για μενα η σημερινη εμφανιση της ομαδας μας μονο αισιοδοξια μου εφερε. Δεν καταλαβαινω το κραξιμο που πεφτει στα ραδιοφωνα. Πιστευω οτι εβλεπα αλλο ματς.
Μου εδειξε ο Γεωργιαδης οτι υπαρχει προπονητης στον παγκο, με την (εστω και αναγκαστικη) αλλαγη του συστηματος με 4 κεντρωους. Και συναμα, με την αλλαγη του συστηματος εκ νεου στο 60, πραγμα το οποιο οδηγησε στην 100% κυριαρχια του ματς και μαλιστα μεσα στην εδρα του "υγειους" "δουλεμενου" βαζελου. Αναλογιστειτε τι θα λεγαμε αν το δευτερο ημιχρονο μας, το εκανε ο βαζελος στην Τουμπα.
Για μενα ακομα μια φορα ο Κατσε ηταν μακραν του δευτερου ο καλυτερος της ομαδας μας. Απο κοντα ο Στοχ (με σκαμπανεβασματα), οι δυο κεντρικοι αμυντικοι μας οι οποιοι σημερα σχεδον εξαφανισανε τον Μπεργκ, καλος ο Κλαους γιατι παλεψε απιστευτα, μετριος ο Νατχο αν και φαινεται η ποιοτητα του στις καθετες που περναει και πολλες ελπιδες απο τον Κουλουρη που δειχνει να εχει και πολυ τεχνικη περα απο την ικανοτητα να σκοραρει. Θετικο το οτι σκοραρε και ο Σαλπι μπας και παρει ψυχολογια. Για μενα βεβαια (παιχτικα και μονο) δεν κανει για βασικος πλεον αλλα αυτο ειναι πολυ μεγαλη κουβεντα και θα πλατειασουμε.
Στα συν ακομα το οτι μπηκαμε ακομπλεξαριστα στο ματς και μεχρι να αποσυντονιστουμε απο το γκολ τους παιζαμε οπως πρεπει να παιζει μια ομαδα που κατεβαινει για νικη.
Μελανα σημεια
1)η μπουνια του Ινσαουραλδε (δεν την εχω δει ακομα) που για μενα πρεπει να χαιρετισει αυριο
2)η παγιδα που στηθηκε στους οπαδους μας απο τους βαζελους και θα οδηγησει στο να παιξουμε κανα 5αρα ματς του χρονου κεκλεισμενων συν του οτι θα αρχισουμε με μειον ποσους βαθμους.
3)το γκολ που τρωμε ειναι παλι απο στημενο
Μου εδειξε ο Γεωργιαδης οτι υπαρχει προπονητης στον παγκο, με την (εστω και αναγκαστικη) αλλαγη του συστηματος με 4 κεντρωους. Και συναμα, με την αλλαγη του συστηματος εκ νεου στο 60, πραγμα το οποιο οδηγησε στην 100% κυριαρχια του ματς και μαλιστα μεσα στην εδρα του "υγειους" "δουλεμενου" βαζελου. Αναλογιστειτε τι θα λεγαμε αν το δευτερο ημιχρονο μας, το εκανε ο βαζελος στην Τουμπα.
Για μενα ακομα μια φορα ο Κατσε ηταν μακραν του δευτερου ο καλυτερος της ομαδας μας. Απο κοντα ο Στοχ (με σκαμπανεβασματα), οι δυο κεντρικοι αμυντικοι μας οι οποιοι σημερα σχεδον εξαφανισανε τον Μπεργκ, καλος ο Κλαους γιατι παλεψε απιστευτα, μετριος ο Νατχο αν και φαινεται η ποιοτητα του στις καθετες που περναει και πολλες ελπιδες απο τον Κουλουρη που δειχνει να εχει και πολυ τεχνικη περα απο την ικανοτητα να σκοραρει. Θετικο το οτι σκοραρε και ο Σαλπι μπας και παρει ψυχολογια. Για μενα βεβαια (παιχτικα και μονο) δεν κανει για βασικος πλεον αλλα αυτο ειναι πολυ μεγαλη κουβεντα και θα πλατειασουμε.
Στα συν ακομα το οτι μπηκαμε ακομπλεξαριστα στο ματς και μεχρι να αποσυντονιστουμε απο το γκολ τους παιζαμε οπως πρεπει να παιζει μια ομαδα που κατεβαινει για νικη.
Μελανα σημεια
1)η μπουνια του Ινσαουραλδε (δεν την εχω δει ακομα) που για μενα πρεπει να χαιρετισει αυριο
2)η παγιδα που στηθηκε στους οπαδους μας απο τους βαζελους και θα οδηγησει στο να παιξουμε κανα 5αρα ματς του χρονου κεκλεισμενων συν του οτι θα αρχισουμε με μειον ποσους βαθμους.
3)το γκολ που τρωμε ειναι παλι απο στημενο