Π.Α.Ο.Κ.-Αστέρας Τρίπολης, 1-1, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Γλύκος
3
4%
Ινσουαράλδε
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Βίτορ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σκόνδρας
3
4%
Λίνο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κάτσε
11
15%
Νάτχο
12
16%
Μάρτενς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Λούκας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Στοχ
45
60%
Αθανασιάδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Βούκιτς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κουλούρης
1
1%
Τζαβέλλας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 75

Spiros_S

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Αστέρας Τρίπολης, 1-1, MVP, σχόλια & παραλειπόμ

Δημοσίευση από Spiros_S »

Τα προφανή εδώ πέρα δεν ισχύουν. Άλλα βλέπει όλος ο κόσμος, άλλα αυτοί εκεί μέσα (επο κλπ).
Εδώ εγκαλούμαστε για "εκτεταμένα" επεισόδια στον τελικό που βαρεθήκαμε να διαβάζουμε ότι όλα πήγαν καλά, μακάρι να ήταν πάντα έτσι και άλλα τέτοια.
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Δημοσίευση από xlebouras »

farmak76 έγραψε:ΤΑ ΜΑΛΓΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΑΠΟΨΕ. ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ. ΑΠΟΨΕ. ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΥΠΝΑΜΕ.
Αυτο ακριβως

απο τα φορουμ δε γινεται κατι!
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Παραπάνω από τυχερός ο Αστέρας σήμερα, αρκετά καλό παιχνίδι από τον ΠΑΟΚ όσο και να κράζετε. Παραφωνία οι Λούκας και Γλύκος (όχι για το γκολ αλλά γιατί δεν έδινε γρήγορα και σωστά τη μπάλα). MVP για μένα Κάτσε, σκούπιζε τα πάντα κι έδινε εξτρά επιθέσεις, και από κοντά Στοχ και Νάτχο. Χάθηκαν πολλές επιθέσεις είτε από κακές σέντρες (Λίνο) είτε από βεβιασμένες ενέργειες (Στοχ). Πιο άσχημη στιγμή θεωρώ κάποια λεπτά προς στο τέλος που δυσκολευόμασταν να βγάλουμε τη μπάλα από την περιοχή μας.
Μακάρι στην Τρίπολη να μας παίξουν τα κοράκια όπως έπαιξαν τον Αστέρα σήμερα. Ο επόπτης από τη μεριά της 5 τουλάχιστον προκλητικός.
Περιττό το σύνθημα "είναι βαριά.." μετά το γκολ του Αστέρα, περιττό το "κοπρόσκυλα" που ακούστηκε από λίγο κόσμο, περιττή και η ενασχόληση με το Σαλπιγγίδη (και ειδικά με τη μάνα του). Μετά το γκολ ανέβηκε και ο κόσμος και φώναζε όπως έπρεπε.
Περιμένω με αγωνία το παιχνίδι που ο αντίπαλος τερματοφύλακας δεν θα έχει ρεσιτάλ χεσίματος.. Όλοι μ' εμάς γίνονται ήρωες γ@μώ την τρέλα μου..

EDIT: μόλις είδα την ποινή. Ήρθε η ώρα η ανακοίνωση της ΠΑΕ να στηριχθεί έμπρακτα, τόσο από την ΠΑΕ όσο κι από εμάς. Αρκετά με τους παίκτες, γ@μήστε την ΕΠΟ.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

desperando έγραψε:όσοι καναν πόλεμο στον προηγούμενο προπονητή,όσοι σιγονταραν αυτόν τον πόλεμο και όσοι πίστευαν αυτούς που έκαναν πόλεμο δεν έχουν κανένα δικαίωμα να γκρινιάζουν για το χάλι της ομάδας.

υγ και φυσικά αυτί όουεν γράφω δεν έχει να κάνει με τον στεφενς αλλά με το ποια θα πρέπει να είναι η λειτουργία μιας ομάδας που θέλει να λέγετε μεγάλη.
δυστυχώς κάποιοι αφελείς νόμιζαν ότι αν πάρει τον μπουλο ο στεφενς η ομάδα θα παίζει μπαλαρα
Φίλε Ντεσπ, μην ξύνεις πληγές για κάτι που τελείωσε! ΠΟΛΛΟΙ πιστεύουν πως η φετινή κατρακύλα του ΠΑΟΚ οφείλετε στον Στέφενς και στα παλτά που έφερε! (Πρώτα απ΄ όλα φεύγοντας αναστήθηκε ο ΣΤΟΧ και αυτό από μόνο του αποτελεί ότι καλύτερο για την ομάδα!)
Πέρα από αυτό, καλό είναι να βλέπουμε μπροστά και όχι πίσω!
Όσο για την τιμωρία, ΝΑΙ είναι ξεφτίλα και απαράδεκτο και γάβρικο, αλλά μην βγάζουμε στην απ΄έξω και τους συγκεκριμένους κάφρους που έχουμε στις εξέδρες! ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΠΩΣ μας την έχουν στημένη και μεις τσιμπήσαμε το τυράκι σαν ερασιτέχνες! ΠΟΛΛΟΙ το λέγαμε μήνες τώρα πως σε περίπτωση που θα συναντηθούμε με γάβρο σε ημιτελικό ή τελικό, θα μας την φέρουν πισώπλατα! Ας τα λουστούμε τώρα!!
(Μην πεταχτεί κανείς και μου πει ... """ και τι ρε φίλε, να ήμασταν γατάκια και να πετάγαμε ροδοπέταλα στο γήπεδο??"" Καταλάβατε τι εννοώ και σε ποιους αναφέρομαι! Όσο το (συγκεκριμένο) καρκίνωμα δεν φύγει από της εξέδρες, τόσο θα μεγαλώνει και ΤΟΣΟ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ Μ@ΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥΣ!!!)
Φιλικά....
DASKALOS4

Δημοσίευση από DASKALOS4 »

μοντς μαζεψτε τα τρολλ ρε σεις..αιντε παιδακι μου
αντε απο εκει με τις αποψεις σας εχετε διαλυσει τον ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
nico4

Re: Απ: Π.Α.Ο.Κ.-Αστέρας Τρίπολης, 1-1, MVP, σχόλια & παραλε

Δημοσίευση από nico4 »

Πες τα ρε δάσκαλε!
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

Οσοι ημασταν μεσα σημερα,ημασταν με σφιγμενη καρδια,το ιδιο κι οι παικτες κι αυτο ηταν φανερο στον αγωνα.
Χαρηκα ομως που τους ειδα να προσπαθουν οσο μπορουσαν για να το γυρισουν το γ@μο-παιχνιδο.....Μια γ@μημενη φορα να μας χαμογελασει κι εμας η τυχη....ελεος πια.
Αυτο που δεν μου αρεσε ηταν οτι πολλοι εβριζαν τους παικτες με το παραμικρο....ευτυχως το γκολ μπηκε ακριβως την στιγμη που αρχισε ν ακουγεται στην Τουμπα το γνωστο "κοπροσκυλα".Ο τελικος τελειωσε πρεπει να το παρουμε αποφαση,δεν γινεται ν αφησουμε την ομαδα ΜΑΣ ερμαιο στα νυχια τους.
Αν δεν μας αφαιρεσουν βαθμους απο τα πλειοφ,εχουμε τυχη τελικα,αν συνεχισουμε ετσι....
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Εφόσον οι βαθμολογία του "πρωταθλήματος" έχει επικυρωθεί, μπορούν να μας αφαιρέσουν βαθμούς από εκεί;
Άβαταρ μέλους
hasio_john

DASKALOS4 έγραψε:μοντς μαζεψτε τα τρολλ ρε σεις..αιντε παιδακι μου
Αδερφέ, ΔΕΝ έβαλα εγώ ψάρια στον πάγκο, ΔΕΝ πέταγα συνεχώς πυρσούς και φωτοβολίδες ΜΕΣΑ στον αγωνιστικό χώρο (ακόμα και όταν κερδίζαμε), ΔΕΝ μπούκαρα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να πάρω κυνήγι τους αντιπάλους, ΔΕΝ σημάδεψα εγώ τον τερματοφύλακα τους στο 90κάτσε που αν την έτρωγε τώρα θα τρώγαμε 20 αγωνιστικές, ΔΕΝ πέταξα ΜΠΑΝΑΝΑ σε κανέναν!!
Θα σε παρακαλούσα πολύ, αν δεν συμφωνείς με αυτά που διαβάζεις, να γράψεις κόσμια την αντίθεσή σου και όχι να είσαι ειρωνικός και να λες χαρακτηρισμούς! Ούτε με ξέρεις, ούτε θέλω να με μάθεις! Φιλικά είπα την γνώμη μου σε ένα ΔΗΜΟΣΙΟ φόρουμ και ούτε περιμένω ΕΣΥ να με κρίνεις! Το κατάλαβες αγαπητέ?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Τετ 30 Απρ 2014, 22:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Τα ψάρια ηταν μια χαζομάρα η φοτοβολιδα στον μεγερι μια ηλιθιότητα και η εισβολή στο τέλος που όμως δεν ηταν για να την πέσουν στους γαβρους κατα τα αλλα δεν έγινε και τιποτε συγκλονιστικό μανούρες απλα των παικτών στο γήπεδο ,ετσουξε η ήττα στους γαβρους και αντιδράνε σαν να τους δέρναμε 90 λεπτά
adidas1926

Δημοσίευση από adidas1926 »

hasio_john έγραψε:
DASKALOS4 έγραψε:μοντς μαζεψτε τα τρολλ ρε σεις..αιντε παιδακι μου
Αδερφέ, ΔΕΝ έβαλα εγώ ψάρια στον πάγκο, ΔΕΝ πέταγα συνεχώς πυρσούς και φωτοβολίδες ΜΕΣΑ στον αγωνιστικό χώρο (ακόμα και όταν κερδίζαμε), ΔΕΝ μπούκαρα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να πάρω κυνήγι τους αντιπάλους, ΔΕΝ σημάδεψα εγώ τον τερματοφύλακα τους στο 90κάτσε που αν την έτρωγε τώρα θα τρώγαμε 20 αγωνιστικές!!
Θα σε παρακαλούσα πολύ, αν δεν συμφωνείς με αυτά που διαβάζεις, να γράψεις κόσμια την αντίθεσή σου και όχι να είσαι ειρωνικός και να λες χαρακτηρισμούς! Ούτε με ξέρεις, ούτε θέλω να με μάθεις! Φιλικά είπα την γνώμη μου σε ένα ΔΗΜΟΣΙΟ φόρουμ και ούτε περιμένω ΕΣΥ να με κρίνεις! Το κατάλαβες αγαπητέ?
Ησουν γηπεδο ή διαμορφωνεις την αποψη σου απο αρθρα και βιντεακια?
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

eorptol έγραψε:Τα ψάρια ηταν μια χαζομάρα η φοτοβολιδα στον μεγερι μια ηλιθιότητα και η εισβολή στο τέλος που όμως δεν ηταν για να την πέσουν στους γαβρους κατα τα αλλα δεν έγινε και τιποτε συγκλονιστικό μανούρες απλα των παικτών στο γήπεδο ,ετσουξε η ήττα στους γαβρους και αντιδράνε σαν να τους δέρναμε 90 λεπτά
Απλά γι τόσο πόνεσε!!!!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Τι λέτε μωρέ?ΤΙ ΛΕΤΕ? Μας πολεμάν πούστηδες,θεοί και δαίμονες και μεις αντί να συσπειρωθούμε τρωγόμαστε μεταξύ μας.Με τι ψυχολογία να παιξουν μετά απ όσα γίνανε?Το Γλύκο τον βρίζανε πριν ξεκινήσει το παιχνίδι.Με τί ψυχολογία να παίξει?Το φάουλ στο Σκόνδρα το είδα απ τα 7 μέτρα. 200% φαουλ.Γυρίζω βλέπω τα highlights και δεν υπάρχει κανένα φάουλ.Μιράκολο.Πολεμος παντού.Θα τρελαθούμε ρε γαμώτο . Ανεκδιήγητος για μια φορά ακόμα διαιτητής.Αμα καναμε εμείς αυτές τις καθυστερήσεις θα χαμε 6 κάρτες.Φαουλ για το τίποτα σ αυτούς,φαουλ με τιποτα σε μάς.
Ποιός υπέροχος λαός?Που επειδή έχασε ενα κύπελο(όπως κι αν το έχασε) στράφηκε κατα της ομάδας του?Που ειναι το υπέροχο σ αυτό?Αυτος ο λαός απέχει έτη φωτός απο εκείνον των δεκαετιών 80 90'.Τοτε οταν χάνανε 0-3 φωνάζανε ΠΑΟΚ ποιο δυνατά.Σκουλήκια γίναμε.Και μήπως όλο το χειμώνα τα ίδια δε βλέπαμε?Με το που χανονταν η πάσα κράξιμο και των γονέων.Εκείνος ο Τζιώλης και τι δεν άκουσε.ΑΗΔΙΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ.ΑΗΔΙΑ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Τετ 30 Απρ 2014, 22:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Αρρώστια πραγματικα
Άβαταρ μέλους
hasio_john

eorptol έγραψε:Τα ψάρια ηταν μια χαζομάρα η φοτοβολιδα στον μεγερι μια ηλιθιότητα και η εισβολή στο τέλος που όμως δεν ηταν για να την πέσουν στους γαβρους κατα τα αλλα δεν έγινε και τιποτε συγκλονιστικό μανούρες απλα των παικτών στο γήπεδο ,ετσουξε η ήττα στους γαβρους και αντιδράνε σαν να τους δέρναμε 90 λεπτά
ΣΥΜΦΩΝΩ αδερφέ 100% με αυτό που λες...., ΑΛΛΑ ρε συ το ξέραμε πως θα γινόταν αυτό σε τέτοιες πράξεις! Θες να σου βρω τα ποστ που τα λέγαμε? Όταν ξέρεις πως στην έχουν στημένη, τότε προσέχεις λίγο!
Τέλος πάντων! Πιστεύω ότι ΌΛΗ η Ελλάδα έχει πάρει χαμπάρι τι γίνεται (όχι ότι δεν το ήξερε) με την παράγκα ! Εγώ το ξαναλέω, στην θέση του Ιβάν, θα έπαιρνα την ομάδα εκτός Ελληνικού πρωταθλήματος και θα σταμάταγα οτιδήποτε επενδύεις έκανα στο Ελλαδιστάν! Και μετά θα σου έλεγα εγώ τι θα γινόταν!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”