Π.Α.Ο.Κ.-Αστερας Τριπολης,30/4 19:15,NS1
- ΑποστόληςΑ
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Αστερας Τριπολης,30/4 19:15,NS1
λέμε ότι έχουμε μάθει στις πίκρες...
ώρα να το αποδείξουμε!
στην Τούμπα λοιπόν όσοι μπορούμε την Τετάρτη!
Εκτός απροόπτου θα είμαι μέσα όπως σε όλους τους αγώνες
Περιμένω σίγουρα γκρίνια απο τους γύρω μου και ειρωνία σε περίπτωση νίκης...όμως θυμηθείτε ότι
δεν γίναμε για τους τίτλους...(αν και στην προκειμένη περίπτωση χρειάζεται ένας άμεσα)
Στα αγωνιστικά, προβλέπω νίκη με 2-0 ή 2-1!
ώρα να το αποδείξουμε!
στην Τούμπα λοιπόν όσοι μπορούμε την Τετάρτη!
Εκτός απροόπτου θα είμαι μέσα όπως σε όλους τους αγώνες
Περιμένω σίγουρα γκρίνια απο τους γύρω μου και ειρωνία σε περίπτωση νίκης...όμως θυμηθείτε ότι

Στα αγωνιστικά, προβλέπω νίκη με 2-0 ή 2-1!
Οι ίδιοι που έφτιαξαν την ομάδα 2008-2011, έχουν φτιάξει και την ομάδα 2011-2014 με τη μόνη διαφορά πως από το β' εξάμηνο 2012 ο σύλλογος έχει φράγκα.
Τι σχέση έχει αυτό με το παιχνίδι των Play of?
Καμία.
Έχει σχέση με την καθημερινότητα μας όμως.
Φαβορί κάποιος άλλος στους έξι αγώνες. Όχι εμείς.
Ας πάμε τουλάχιστον με το κεφάλι κάτω. Ίσως βγει κάτι.
Τι σχέση έχει αυτό με το παιχνίδι των Play of?
Καμία.
Έχει σχέση με την καθημερινότητα μας όμως.
Φαβορί κάποιος άλλος στους έξι αγώνες. Όχι εμείς.
Ας πάμε τουλάχιστον με το κεφάλι κάτω. Ίσως βγει κάτι.
- paokovios1974
Διαφωνω Ασιμε τοτε δεσποζε ο φερναντο στις επιλογες που μαζι με τις φιλιες του βρυζα απο την ιταλια εχτισαν την πιο @ρχιδατη ομαδα των τελευταιων ετων και φυσικα τοτε δεν υπηρχε απο διπλα και ο τσιστιακοφ και ηταν ξεκεθαροι οι ρολοι
Κόπηκαν οι φιλίες με Ιταλία; Πότε; Μετά την επαναληπτικό Μπερέτα; Ποιο αρχιδάτος είναι ο Σάντος από τον Στέφενς; Ποιο έξυπνος ο Ζαγόρ που πίστωσε χρόνο στον Σάντος από τον Ιβάν που δεν χαρίστηκε στον Στέφενς; Τόσο φρένο βάζει ο Τσιτσι που έφερε Μπίμπρας και Ινσα; (Εκτός αν κάνω λάθος). Αυτός ο αχταρμάς δεν ξέρω πως προκλήθηκε, πραγματικά...
Κοιτάω το ρόστερ και απορώ ποιος καλλιτέχνης ιμπρεσιονιστής το οραματίστηκε, ποιος το υλοποίησε και ποιος δέχτηκε να το δουλέψει. Και φυσικά ποιος δέχεται να το πληρώνει.
Κοιτάω τη Διοίκηση ενθυμούμενος την αλληλουχία των γεγονότων 2003-2014 (ναι έχω μακρυά μνήμη) και απορώ πως η εξελικτική διαδικασία έχει φέρει αυτό το έκτρωμα. Συνήθως εκτρώματα φέρνει η φύση όταν της πάμε κόντρα κι εγώ δεν μπορώ να δεχτώ πως 40αριδες πρώην ποδοσφαιριστές χεσμένοι στα λεφτά συμπεριφέρονται σαν συνταξιούχοι. Σ
ΥΓ: Δεν αφορίζουμε, κουβέντα κάνουμε, γιατί με 8 χαφ και 4 τερματάδες στην ιδιοκτησία της ομάδας κοίτα με ποιους κατέβηκες σε τελικό. Η κουβέντα θα γινόταν, και θα γίνει και μετά τα Μπουρλώτα του Σαββάτου δεν πειράζει να ανοίξει από τώρα, εκτός αν πραγματικά έχει κάποιος διάθεση να ασχοληθεί με ρόμβους και τρίγωνα.
ΥΓ2: Είναι άσχημο που σκάσαμε όλοι πριν τελειώσει η σαιζόν αλλά ρε παίδες οι άμεσοι ενδιαφερόμενοι μάλλον από τον Γενάρη ξέρανε τι θα γίνει και απλώς η ιστορία ξεδιπλώθηκε στα μάτια μας λίγο νωρίτερα από τότε που έπρεπε.
ΥΓ3: ΠΑΟΚ είσαι, ας μην γυρίσουμε την πλάτη μας στον ΠΑΟΚ. Είτε με οπαδούς, είτε χωρίς στη φωλιά του Βάζελου θα είμαι ξανά μέσα, ότι κι αν γίνει.
Κοιτάω το ρόστερ και απορώ ποιος καλλιτέχνης ιμπρεσιονιστής το οραματίστηκε, ποιος το υλοποίησε και ποιος δέχτηκε να το δουλέψει. Και φυσικά ποιος δέχεται να το πληρώνει.
Κοιτάω τη Διοίκηση ενθυμούμενος την αλληλουχία των γεγονότων 2003-2014 (ναι έχω μακρυά μνήμη) και απορώ πως η εξελικτική διαδικασία έχει φέρει αυτό το έκτρωμα. Συνήθως εκτρώματα φέρνει η φύση όταν της πάμε κόντρα κι εγώ δεν μπορώ να δεχτώ πως 40αριδες πρώην ποδοσφαιριστές χεσμένοι στα λεφτά συμπεριφέρονται σαν συνταξιούχοι. Σ
ΥΓ: Δεν αφορίζουμε, κουβέντα κάνουμε, γιατί με 8 χαφ και 4 τερματάδες στην ιδιοκτησία της ομάδας κοίτα με ποιους κατέβηκες σε τελικό. Η κουβέντα θα γινόταν, και θα γίνει και μετά τα Μπουρλώτα του Σαββάτου δεν πειράζει να ανοίξει από τώρα, εκτός αν πραγματικά έχει κάποιος διάθεση να ασχοληθεί με ρόμβους και τρίγωνα.
ΥΓ2: Είναι άσχημο που σκάσαμε όλοι πριν τελειώσει η σαιζόν αλλά ρε παίδες οι άμεσοι ενδιαφερόμενοι μάλλον από τον Γενάρη ξέρανε τι θα γίνει και απλώς η ιστορία ξεδιπλώθηκε στα μάτια μας λίγο νωρίτερα από τότε που έπρεπε.
ΥΓ3: ΠΑΟΚ είσαι, ας μην γυρίσουμε την πλάτη μας στον ΠΑΟΚ. Είτε με οπαδούς, είτε χωρίς στη φωλιά του Βάζελου θα είμαι ξανά μέσα, ότι κι αν γίνει.
-------Γλυκος----
κιτσιου------βιτορ0----Τσακο-----Τζαβελλας
---------Κατσε----
---------Λαζαρ --Νατχο
λουκας
-------------------------στοχ
--------Κλαους
---------Κατσε----
---------Λαζαρ --Νατχο
λουκας
--------Κλαους
- desperando
- Επικοινωνία:
δυστυχως καποια πραγματα με θλιβουν και ειναι πολυ εξω απο την νοοτροποια του ΠΑΟΚ που εγω εμαθα.
δεν μπορω να ακουω απο ΠΑΟΚτσιδες να λενε οτι δεν θα πανε στο γηπεδο εξαιτιας του στραπατσου.
στο γηπαιδο δεν παμε για κανενα καλομαθημενο παικτη,για κανεναν μπρουκλη διοικητικο και για κανεναν αντιπαλο.
στο γηπεδο παμε για την ιδια την ΠΑΟΚΑΡΑ.οταν το βαλουμε καλα αυτο μεσα στο μυαλο μας τοτε η Τουμπα θα ειναι παντα Τουμπα ειτε παιζουμε με τον γαυρο ειτε με τον λεβαδειακο
δεν μπορω να ακουω απο ΠΑΟΚτσιδες να λενε οτι δεν θα πανε στο γηπεδο εξαιτιας του στραπατσου.
στο γηπαιδο δεν παμε για κανενα καλομαθημενο παικτη,για κανεναν μπρουκλη διοικητικο και για κανεναν αντιπαλο.
στο γηπεδο παμε για την ιδια την ΠΑΟΚΑΡΑ.οταν το βαλουμε καλα αυτο μεσα στο μυαλο μας τοτε η Τουμπα θα ειναι παντα Τουμπα ειτε παιζουμε με τον γαυρο ειτε με τον λεβαδειακο
Στα τέτοια μας το καλό θέαμα.
Στα τέτοια μας ο καιρός.
Στα τέτοια μας οι λεγεωνάριοι.
Στα τέτοια μας οι έμμισθοι χαρτογιακάδες.
Στα τέτοια μας τα πάντα.
Εμείς στο γήπεδο πηγαίνουμε γιατί όταν είμαστε μακριά από τον ΠΑΟΚ αρρωσταίνουμε.
Στα τέτοια μας ο καιρός.
Στα τέτοια μας οι λεγεωνάριοι.
Στα τέτοια μας οι έμμισθοι χαρτογιακάδες.
Στα τέτοια μας τα πάντα.
Εμείς στο γήπεδο πηγαίνουμε γιατί όταν είμαστε μακριά από τον ΠΑΟΚ αρρωσταίνουμε.
μεγάλη προπονητάρα γουχού πάλι τον σκόνδρα δεξιά μήπως θα βάλεις ρε τιτανομέγιστο αετίσιο μάτι;
τον κίτσιου ρε αθεόφοβε 3 θέσεις τον άλλαξες και παρολαυτά το παλικάρι διασώθηκε, για να δούμε τώρα θα τον αφήσεις πάλι έξω για τον καφού τον σκόνδρα;
ο στέφενς δεν ήξερε ρε, που έπαιζε μονίμως με κίτσιου.
τον κίτσιου ρε αθεόφοβε 3 θέσεις τον άλλαξες και παρολαυτά το παλικάρι διασώθηκε, για να δούμε τώρα θα τον αφήσεις πάλι έξω για τον καφού τον σκόνδρα;
ο στέφενς δεν ήξερε ρε, που έπαιζε μονίμως με κίτσιου.
O κιτσιου είναι τιμωρημένος για 2 αγώνες!!!! Με αστέρα κ ΠΑΟ ... Έτσι νομίζω δηλαδή...
καλά που μου το είπες αδερφέ. με γλίτωσες από πίεση και αρκετές φλέβες στο μάτι όταν θα έβλεπα στην αρχική σκόνδρα. 

- ΑποστόληςΑ
Ο Lazar είναι τιμωρημένος. Εκτίει την 2η αγωνιστική λόγω συμπλήρωσης 7 καρτών.MANIAKOS έγραψε:-------Γλυκος----
---------Κατσε----
---------Λαζαρ --Νατχο
λουκας
--------Κλαους
- Μπαρκαρούτσος
- kataramenos5
Όσο κι αν πικράθηκα (οχι μόνο απο τελικό αλλα απο όλα όσα προηγήθηκαν για να φτάσουμε εκεί) την Τετάρτη θα πάω.
Τελευταία φορά(πιθανον) που θα δούμε ΠΑΟΚ στη Τούμπα φέτος.Αν σ αυτο τον λαο έχει μείνει κάτι απο το πνεύμα των προηγούμενων δεκαετιών(και με Σπαρτακ 0-3 τρώγαμε στο 30' αλλα δε σταματήσαμε να φωνάζουμε) πρέπει να πάμε γιατι ο μεγάλος στόχος του ΤΣ. Λ. μπορεί ακόμα να κερδηθεί.Μπορεί να εκφράζεις τη δυσαρέσκεια σου στην προπόνηση ,στα ράδια και στα φόρουμ στο γήπεδο όμως πας για να φωνάξεις ΠΑΟΚ και όχι για το Σάλπι,το Ζηση,ή τον Κλάους.

Τελευταία φορά(πιθανον) που θα δούμε ΠΑΟΚ στη Τούμπα φέτος.Αν σ αυτο τον λαο έχει μείνει κάτι απο το πνεύμα των προηγούμενων δεκαετιών(και με Σπαρτακ 0-3 τρώγαμε στο 30' αλλα δε σταματήσαμε να φωνάζουμε) πρέπει να πάμε γιατι ο μεγάλος στόχος του ΤΣ. Λ. μπορεί ακόμα να κερδηθεί.Μπορεί να εκφράζεις τη δυσαρέσκεια σου στην προπόνηση ,στα ράδια και στα φόρουμ στο γήπεδο όμως πας για να φωνάξεις ΠΑΟΚ και όχι για το Σάλπι,το Ζηση,ή τον Κλάους.

-