Ευχαριστω αδερφεavenger_4 έγραψε:Μπορεί να πάρει παραπάνω όποιος θέλει. Επίσης για να μη δημιουργούνται εντυπώσεις, στον Πανελλήνιο σήμερα μαζεύτηκαν πάνω από 1000 άτομα εκ των οποίων ελάχιστοι ήταν αυτοί που έφυγαν λόγω τιμών.
Συζήτηση για τα εισιτήρια του τελικού
-
Re: Συζήτηση για τα εισιτήρια του τελικού
H απόφαση για απαγόρευση συνάθροισης των Π.Α.Ο.Κ.τσήδων της Αθήνας και της νοτιότερης Ελλάδας σημαίνει πρακτικά ότι επικρατεί και νομιμοποιείται η τρομοκρατία! Είναι ντροπή για τις αρχές του κράτους..
Αλλά σε τέτοια κατάντια που βρισκόμαστε σαν κοινωνία, δεν θα μπορούσε να συμβαίνει κάτι διαφορετικό..
Απλά αναγνωρίστηκε και επίσημα η ανυπαρξία της πολιτείας!
Ελλας του 2014.
Αλλά σε τέτοια κατάντια που βρισκόμαστε σαν κοινωνία, δεν θα μπορούσε να συμβαίνει κάτι διαφορετικό..
Απλά αναγνωρίστηκε και επίσημα η ανυπαρξία της πολιτείας!
Ελλας του 2014.
γύρισα από πανελλήνιο. δεν ήταν λίγοι αυτοί που έφυγαν εξαιτίας του καπέλου.
το ένα εισιτήριο στα 50 ευρώ. μερικοί λέγανε ότι τα εισιτήρια είναι 15άρια άλλοι 25άρια.
οπότε μιλάμε για καπέλο 25 ή 35 ευρώ, περίπου 100-150% πάνω από τη τιμή που αξίζουν τα εισιτήρια.
στεναχωρέθηκα να πω την αλήθεια, είδα αδέρφια να φεύγουνε επειδή δεν είχανε να πληρώσουνε και να απογοητέυονται με το αδερφικό καπέλο.
στη πόρτα η ανακοίνωση τους(που απεύθυνόταν σε ΠΑΟΚια) έλεγε τις παρακάτω οδηγίες: λέτε πόσα εισιτήρια θέλετε, δε πιάνετε κουβέντα, δε ρωτάτε πολλά, πληρώνετε και φέυγετε, όποιος κάνει το παραμικρό παράπονο-σχόλιο θα φέυγει αμέσως με κλωτσιές και χωρίς εισιτήριο.
πήγα με διάθεση να πάρω μπλουζάκια του συνδέσμου, να πάρω ημερολόγια να στηρίξω την προσπάθεια αλλά βγήκε από τη μύτη και ανάποδα.
το ένα εισιτήριο στα 50 ευρώ. μερικοί λέγανε ότι τα εισιτήρια είναι 15άρια άλλοι 25άρια.
οπότε μιλάμε για καπέλο 25 ή 35 ευρώ, περίπου 100-150% πάνω από τη τιμή που αξίζουν τα εισιτήρια.
στεναχωρέθηκα να πω την αλήθεια, είδα αδέρφια να φεύγουνε επειδή δεν είχανε να πληρώσουνε και να απογοητέυονται με το αδερφικό καπέλο.
στη πόρτα η ανακοίνωση τους(που απεύθυνόταν σε ΠΑΟΚια) έλεγε τις παρακάτω οδηγίες: λέτε πόσα εισιτήρια θέλετε, δε πιάνετε κουβέντα, δε ρωτάτε πολλά, πληρώνετε και φέυγετε, όποιος κάνει το παραμικρό παράπονο-σχόλιο θα φέυγει αμέσως με κλωτσιές και χωρίς εισιτήριο.
πήγα με διάθεση να πάρω μπλουζάκια του συνδέσμου, να πάρω ημερολόγια να στηρίξω την προσπάθεια αλλά βγήκε από τη μύτη και ανάποδα.
Καθώς εγώ έκανα την αρχή και δεν είχα κατά νου μου τη δημιουργία εντυπώσεων θα ήθελε εντελώς καλόπιστα και μπροστά στη μεγάλη πρόκληση, για όλους μας, του τελικού να συμπληρώσω τα εξής.avenger_4 έγραψε:Μπορεί να πάρει παραπάνω όποιος θέλει. Επίσης για να μη δημιουργούνται εντυπώσεις, στον Πανελλήνιο σήμερα μαζεύτηκαν πάνω από 1000 άτομα εκ των οποίων ελάχιστοι ήταν αυτοί που έφυγαν λόγω τιμών.
Η επιλογή να διατεθούν τα εισιτήρια μέσω αυτής της διαδικασίας είναι της ΠΑΕ. Επομένως, φαντάζομαι, ότι ελέγχει τις τιμές. Θα μπορούσαν πχ οι σύνδεσμοι να βάλουν 100 € καπέλο;
Σε χαμηλού ενδιαφέροντος παιχνίδι θα γινόταν αυτό? Θέλουμε τσεπάτους στο γήπεδο?
Στις 17.25 που πήγα σήμερα ήταν μπροστά μου καμιά 200αριά αδέρφια και όταν έσκασε το πενηντάρικο έφυγαν οι μισοί. Τα παιδιά αυτά στήθηκαν το απόγευμά τους και έφυγαν σκασμένοι γιατί δεν είχαν ή δεν θέλησαν να δώσουν αέρα τόσα χρήματα. Όταν ήρθε η σειρά μου και πήρα τα εισιτήριά μου είχαν έρθει άλλοι 200 και περίμεναν στωικά για το μαγικό χαρτάκι. Όλα θα πουληθούν....
Περιμένω όμως από την ΠΑΕ να βγει και να πει ότι πληρώνετε τριπλά τα εισιτήρια για να στηριχτούν οι σύνδεσμοι και θα το δεχτώ. Διαφορετικά περιμένω την τοποθέτησή της για το που πάνε αυτά τα χρήματα καθώς μιλάμε για τρελό σύνολο.
Όλοι μας περιμέναμε, με χαρά, να δώσουμε ένα δεκάρικο και να γραφτούμε και στο Σύνδεσμο. Δεν έγινε όμως έτσι.
Επίσης υπήρχε μια σελίδα Α4 στην πόρτα που έλεγε ότι περιμένεις στη σειρά σου, δεν κάνεις παράπονα, δεν ανοίγεις κουβέντα, πληρώνεις και φεύγεις, διαφορετικά βγαίνεις κλοτσηδόν. Γιατί ρε αδέρφια?
Ήμουν μέλος του του Συνδέσμου, κατά καιρούς, από το 89 και λόγω δουλειάς υπήρξα μέλος συνδέσμων σε άλλες τρεις πόλεις και σέβομαι πράγματα και καταστάσεις.
Επίσης συμπλήρωσα στο εισιτήριο για ένα πιτσιρικά που δεν του φτάνανε τα κέρματα. Πιθανότατα θα γύριζε σπίτι του κλαμένος. Γιατί?
Βρήκα 2 τζάμπα προσκλήσεις και θα πάνε 2 φίλοι, καθώς στήθηκα στην ουρά για να είμαι στο πέταλο, γιατί έτσι αξίζει αυτό το παιχνίδι.
Θα τους φάμε λάχανο

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Τετ 23 Απρ 2014, 20:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γράφαμε την ίδια ώρα, το ίδιο μήνυμα, από ότι φαίνεται με τον tsou.
μάλλον δεν είμαι μόνος στις σκέψεις μου
μάλλον δεν είμαι μόνος στις σκέψεις μου
Προτιμώ να ρισκάρω και να περιμένω το χαρτάκι από Θεσσαλονίκη (κάτι έχει βρεθεί) ... Ούτως ή άλλως δεν θα υπάρξει οργανωμένη κάθοδος και θα το ρισκάρω μόνος!!
ΥΓ Οχι δεν είσαι Ψαράνθωπε!
ΥΓ Οχι δεν είσαι Ψαράνθωπε!
Υπεύθυνοι σε περίπτωση επεισοδίων...
Θέλει πολύ προσοχή. Δεν πρέπει να αφήσουν την ΕΠΟ χωρίς έλεγχο να κάνει ότι θέλει! Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος!
Θέλει πολύ προσοχή. Δεν πρέπει να αφήσουν την ΕΠΟ χωρίς έλεγχο να κάνει ότι θέλει! Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος!
seaman έγραψε:Καθώς εγώ έκανα την αρχή και δεν είχα κατά νου μου τη δημιουργία εντυπώσεων θα ήθελε εντελώς καλόπιστα και μπροστά στη μεγάλη πρόκληση, για όλους μας, του τελικού να συμπληρώσω τα εξής.avenger_4 έγραψε:Μπορεί να πάρει παραπάνω όποιος θέλει. Επίσης για να μη δημιουργούνται εντυπώσεις, στον Πανελλήνιο σήμερα μαζεύτηκαν πάνω από 1000 άτομα εκ των οποίων ελάχιστοι ήταν αυτοί που έφυγαν λόγω τιμών.
Η επιλογή να διατεθούν τα εισιτήρια μέσω αυτής της διαδικασίας είναι της ΠΑΕ. Επομένως, φαντάζομαι, ότι ελέγχει τις τιμές. Θα μπορούσαν πχ οι σύνδεσμοι να βάλουν 100 € καπέλο;
Σε χαμηλού ενδιαφέροντος παιχνίδι θα γινόταν αυτό? Θέλουμε τσεπάτους στο γήπεδο?
Στις 17.25 που πήγα σήμερα ήταν μπροστά μου καμιά 200αριά αδέρφια και όταν έσκασε το πενηντάρικο έφυγαν οι μισοί. Τα παιδιά αυτά στήθηκαν το απόγευμά τους και έφυγαν σκασμένοι γιατί δεν είχαν ή δεν θέλησαν να δώσουν αέρα τόσα χρήματα. Όταν ήρθε η σειρά μου και πήρα τα εισιτήριά μου είχαν έρθει άλλοι 200 και περίμεναν στωικά για το μαγικό χαρτάκι. Όλα θα πουληθούν....
Περιμένω όμως από την ΠΑΕ να βγει και να πει ότι πληρώνετε τριπλά τα εισιτήρια για να στηριχτούν οι σύνδεσμοι και θα το δεχτώ. Διαφορετικά περιμένω την τοποθέτησή της για το που πάνε αυτά τα χρήματα καθώς μιλάμε για τρελό σύνολο.
Όλοι μας περιμέναμε, με χαρά, να δώσουμε ένα δεκάρικο και να γραφτούμε και στο Σύνδεσμο. Δεν έγινε όμως έτσι.
Επίσης υπήρχε μια σελίδα Α4 στην πόρτα που έλεγε ότι περιμένεις στη σειρά σου, δεν κάνεις παράπονα, δεν ανοίγεις κουβέντα, πληρώνεις και φεύγεις, διαφορετικά βγαίνεις κλοτσηδόν. Γιατί ρε αδέρφια?
Ήμουν μέλος του του Συνδέσμου, κατά καιρούς, από το 89 και λόγω δουλειάς υπήρξα μέλος συνδέσμων σε άλλες τρεις πόλεις και σέβομαι πράγματα και καταστάσεις.
Επίσης συμπλήρωσα στο εισιτήριο για ένα πιτσιρικά που δεν του φτάνανε τα κέρματα. Πιθανότατα θα γύριζε σπίτι του κλαμένος. Γιατί?
Βρήκα 2 τζάμπα προσκλήσεις και θα πάνε 2 φίλοι, καθώς στήθηκα στην ουρά για να είμαι στο πέταλο, γιατί έτσι αξίζει αυτό το παιχνίδι.
Θα τους φάμε λάχανο
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1 η παε δεν εχει σχεση με τα εισητηρια και φυσικα δεν ελεγχει τις τιμες
2 καποια παιδια τρωνε μεγαλο λουκι για να κρατησουν το συνδεσμο περα απο τις οικονομικες και θυσιες υπαρχουν και πολλοι κινδυνοι
3 καπελο100 ευρω δεν εβαλαν εβαλαν ενα μικρο ποσοστο χρηματων απο αυτα που πληρωνουν καποιοι 1 ολοκληρο χρονο για να μπορει ο καθενας να παει να παραλαβει ενα εισητηριο σε ενα ΠΑΟΚτσηδικο μερος στην αθηνα
4 μια φορα στα 10 χρονια κληθηκε μια μεγαλη μαζα αδερφων να δωσει 20 ευρω για τις αναγκες του σφ
5 ο μονος λογος που πηγε η μαζα ειναι για τον τελικο και δεν 8α ξαναπατησει το ξερουν τα παιδια και δεν θελουν υποκρισιες και δηθεν μπραβο και ντεμεκ ενδιαφερον για τον συνδεσμο
εχουν να τραβηξουν μεγαλο λουκι με γαυροβαζελους αλλα και να οδηγησουν με ασφαλεια απο και προς το γηπεδο χιλιαδες λαου
λιγακι σεβασμος στα ΠΑΛιΚΑΡΙΑ που κρατανε την ουσια της ΠΑΟΚτσιδικης ΨΥΧΗΣ σε εχθρικο εδαφος
οσοι γνωριζουναπο σφ τοτε 8α ξερουν οτι πολλα αδερφια ερχονται χωρις λεφτα και θα τα δωσουν οταν μπορουν
καλυπτουμε απο τα ταμεια και τα λιγα καπελα τα εξοδα εκατονταδων αδερφων που δεν διαθετουν χρηματα για να κατεβουν
και αλλα πολλα πραγματα που θα χρειαστουν και οχι μονο για τον τελικο
bob , το άσπρο μαύρο δε γίνεται. Ας μη πιάσουμε τη κουβέντα για καπέλα και τραγιάσκες γιατί είναι κρίμα. Δουλειά του κάθε συνδέσμου πρώτα από όλα είναι η διευκόλυνση του κόσμου σε τέτοιες δύσκολες φάσεις και όχι τα νταηλίκια ούτε η εκμετάλλευση της δίψας του απλού κόσμου να συμπαρασταθεί στην ομάδα του. Κι άμα ο κόσμος δει μπέσα και φιλότιμο, να είσαι σίγουρος ότι θα τρέξει να σταθεί στο πλάι άξιων ανθρώπων και να βοηθήσει...και χωρίς να τον αναγκάσει κανένας
giapas έγραψε:bob , το άσπρο μαύρο δε γίνεται. Ας μη πιάσουμε τη κουβέντα για καπέλα και τραγιάσκες γιατί είναι κρίμα. Δουλειά του κάθε συνδέσμου πρώτα από όλα είναι η διευκόλυνση του κόσμου σε τέτοιες δύσκολες φάσεις και όχι τα νταηλίκια ούτε η εκμετάλλευση της δίψας του απλού κόσμου να συμπαρασταθεί στην ομάδα του. Κι άμα ο κόσμος δει μπέσα και φιλότιμο, να είσαι σίγουρος ότι θα τρέξει να σταθεί στο πλάι άξιων ανθρώπων και να βοηθήσει...και χωρίς να τον αναγκάσει κανένας
δεν νομιζω φιλε
ο συνδεσμος ειναι ανοιχτος χρονια
σημερα οσοι εκαναν τον κοπο να πανε πηγαν λογω εισητιριου και τιποτα αλλο και βεβαια δεν θα ξαναπατησουν
τις δυσκολες φασεις αλλα ακομα και το απλο να πει ο μαρλευ να παρει τικετο τις κανουν ευκολες και εφικτες καποιοι που τρωνε λουκι με χρονο με χρηματα και αλλα
μην δουλευομαστε τωρα η μαζα δεν ενδιαφερεται για τον συνδεσμο την παρουσια του στον τελικο θελει ο καθενας
και δεν θα ξαναρθουν
δεν υπαρχει αν δει αν ηθελε θα εβλεπε χρονια τωρα δεν θελουν
ο συνδεσμος εχει μελη που πληρωνουν που εχουν ευθυνες κτλ ο μαρλευ 8ελει να βρε8ει στον τελικο αν θελει λοιπον θα δωσει κατι παραπανω για να μπορει να ειναι στον τελικο και το χρονου και αν θελει να το παρει το τικετο σε τιμη μελους να γινει μελος
Οποτε μαλακα ΠΑΟΚΤΣΗ (και εγω μεσα σ αυτους) πηρες διαρκειας στην 4 να βοηθησεις την ομαδα με οτι σου περισσευε, πληρωνε τωρα καπελα τραγιασκες και νταηλικια γτ σου τρεχουν απ τα μπατζακια...
υ.γ. Δεν κατηγορω κανεναν συνδεσμο για να μην παρεξηγηθω...αφου μπορουν καλα κανουν...αλλοι επιτρεπουν τετοιες καταστασεις...
υ.γ. Δεν κατηγορω κανεναν συνδεσμο για να μην παρεξηγηθω...αφου μπορουν καλα κανουν...αλλοι επιτρεπουν τετοιες καταστασεις...
και όμως πολλοί από εκεί θέλανε να γραφτούνε στον σύνδεσμο και θέλανε να πάρουνε πράγματα όπως εγώ αλλά μόλις βλέπανε το αδερφικό καπέλωμα νταηλίκι και με χαρτί προειδοποίηση να λέει ότι όποιος κάνει το παραμικρό σχόλιο θα φάει κλωτσιές ξενέρωσαν οπότε μην είσαι σίγουρος αδερφέ μάρλευ ότι κανείς δε θα ξαναπατούσε και ας θεωρήσουμε ότι κάποιος ήρθε για εισιτήριο χωρίς να θέλει να γίνει μέλος ή να ξαναέρθει, ποια λογική λέει ότι πρέπει να του βάλουμε με το ζόρι ένα καπέλο πάνω από 100% και να τον απειλούμε ότι αν κάνει κανα σχόλιο θα φάει κλωτσιές?
Παιδια εχω εισιτηριο για τον αγωνα και ενδεχεται κατα 90% να μην παω.οποιος θελει ας εποικηνωνησει μαζι μου για το εισητηριο,το εμαιλ μου ειναι στο προφιλ μου και ειμαι απο Θεσσαλονικη(κεντρο)
Αυριο θα ξερω αν παω η οχι.ευχαριστω.
Αυριο θα ξερω αν παω η οχι.ευχαριστω.
-
Καλησπέρα, παλικάρια.
Έχω κλείσει αεροπορικά εισιτήρια για Αθήνα, γιατί λόγω δουλειάς δε μπορώ να κατέβω με λεωφορείο. Το πονεμένο θέμα με τα εισιτήρια με προβληματίζει και εμένα. Περιμένω μέχρι αύριο το μεσημέρι μια απάντηση από αξιόπιστη πηγή, αλλιώς αρχίζει ο Γολγοθάς της αναζήτησης. Θα παρακαλούσα τα παιδιά από Αθήνα να μας πουν τη διεύθυνση του Πανελλήνιου ή κάποιο τρόπο επικοινωνίας, για να στείλω φίλο μου από εκεί να πάρει εισιτήρια μια και απ' ότι διαβάζω υπάρχουν διαθέσιμα.
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Έχω κλείσει αεροπορικά εισιτήρια για Αθήνα, γιατί λόγω δουλειάς δε μπορώ να κατέβω με λεωφορείο. Το πονεμένο θέμα με τα εισιτήρια με προβληματίζει και εμένα. Περιμένω μέχρι αύριο το μεσημέρι μια απάντηση από αξιόπιστη πηγή, αλλιώς αρχίζει ο Γολγοθάς της αναζήτησης. Θα παρακαλούσα τα παιδιά από Αθήνα να μας πουν τη διεύθυνση του Πανελλήνιου ή κάποιο τρόπο επικοινωνίας, για να στείλω φίλο μου από εκεί να πάρει εισιτήρια μια και απ' ότι διαβάζω υπάρχουν διαθέσιμα.
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
και ο συνδεσμιτης πηρε διαρκειας στην 4 για να βοηθησει την παε και πληρωνει για να υπαρχει σφ και να ερθεις να παρεις εισητηριο
ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΛΟΥΣ ΜΗ ΜΕΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ?
να σκεφτεσται συνολικα το εχω ξαναπει
αν θελετε να βγαλετε συμπερασμα θετικο η αρνητικο
αδερφε εγω να δεχτω οτι καποιοι ηθελαν να βοηθησουν τον συνδεσμο αν και αμβιβαλλω
η αληθεια ειναι οτι αν ελεγε η παε εισητηρια απο τον πανελληνιο και απο την χ καφετερεια
ολοι 8α πηγαιναν για καφεδακι
τωρα προφανως λεω εγω ετσι το χαρτι με το σκαστε σημαινει να γινει ροντεο εδω γιατι εχουμε και καποια θεματα
και δεν νομιζω να χτυπηθηκε κανενας ετσι?
καταλαβαινεις νομιζω
ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΛΟΥΣ ΜΗ ΜΕΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ?
να σκεφτεσται συνολικα το εχω ξαναπει
αν θελετε να βγαλετε συμπερασμα θετικο η αρνητικο
αδερφε εγω να δεχτω οτι καποιοι ηθελαν να βοηθησουν τον συνδεσμο αν και αμβιβαλλω
η αληθεια ειναι οτι αν ελεγε η παε εισητηρια απο τον πανελληνιο και απο την χ καφετερεια
ολοι 8α πηγαιναν για καφεδακι
τωρα προφανως λεω εγω ετσι το χαρτι με το σκαστε σημαινει να γινει ροντεο εδω γιατι εχουμε και καποια θεματα
και δεν νομιζω να χτυπηθηκε κανενας ετσι?
καταλαβαινεις νομιζω