Π.Α.Ο.Κ.-ολυμπιακος 1-0,Mvp-Σχολια&παραλειπομενα
- sourmenetes
- Moderator
Re: Π.Α.Ο.Κ.-ολυμπιακος 1-0,Mvp-Σχολια&παραλειπομενα
Ο ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ εκτος του γκολ εχει κανει ματσαρα σημερα...
- kataramenos5
75 λεπτα καθυστέρηση για μισο κιλό γάυρο 80-20 διαιτησία και λέτε για ντροπές και άλλες πι@ες?Τον πίθηκο(όχι λογω χρώματος αλλα νοοτροπίας) που προκαλούσε απ την αρχή δε τον είδε κανείς? Το Μανιάτη? Τι λέτε ρε ? Ζ
Δε ξέρω τι είδατε απ τη τηλεόραση αλλα και τα επίσημα φώναζαν σήμερα.Η 4 δε τα πήγε πολύ καλά σε θέμα ρυθμού κι επιλογής συνθημάτων και μόνο ,υπολογίστε όμως οτι υπήρχε πολύ κουραση (και λογω διακοπής) αλλα και πολύ πολύ κάπνα.
ΧΟΝΤΡΕ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑ
Δε ξέρω τι είδατε απ τη τηλεόραση αλλα και τα επίσημα φώναζαν σήμερα.Η 4 δε τα πήγε πολύ καλά σε θέμα ρυθμού κι επιλογής συνθημάτων και μόνο ,υπολογίστε όμως οτι υπήρχε πολύ κουραση (και λογω διακοπής) αλλα και πολύ πολύ κάπνα.
ΧΟΝΤΡΕ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑ
- hasio_john
Έτσι, όλοι μαζί ενωμένοι για έναν αυριανό μεγάλο ΠΑΟΚ!!!pilotos έγραψε:Άντε ρε γατάκια που το παίζετε και ΠΑΟΚ..
Άντε ρε νούμερα που μου γίνατε πολιτισμένου.
.......
Υ.γ. ...

Υ.γ. 2 Αν συνεχιστούν τέτοια ποστ να μας το πείτε εδώ να πάμε αλλού! Γιατί μάλλον εμείς που θέλουμε έναν υγιή ΠΑΟΚ είμαστε τα νούμερα και οι μ@λ@κες! Απλά λυπάμαι πολύ γι΄αυτά που βλέπω και ρίχνω μόνος μου ένα ολιγοήμερο ban από εδώ για να μην εκτροχιαστώ και προσβάλω κάποιον άθελά μου!
Τί λέτε, ρε παιδιά; Είστε σοβαροί; Κλείστε τις γαμημένες τις χαζέτες επιτέλους! Με κόντρα θεούς και δαίμονες, με τον ομοφυλόφιλο να πρέπει να παίζει με 9 από το 10', με τον Κλάους να χάνει τον ΤΕΛΙΚΟ επειδή έτσι το ήθελε ο Μάνταλος, ο ΠΑΟΚ ανέτρεψε το σκορ και θα είναι στο ΟΑΚΑ σε δέκα μέρες!
Όσοι ντρέπεστε, όσοι ξενερώσατε, όσοι θέλατε να τους κερδίσουμε με γαλλικά και πιάνο ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΟΑΚΑ. Αρκετά με την ηττοπάθεια. Ο Κονσεισάο αποβλήθηκε σε παιχνίδι κυπέλου με το γιουσουφάκι του ποκ για τον ίδιο λόγο που η τρελοκοτσιδού του πούστη απόψε δεν πήρε ούτε κάρτα. Ο άλλος κοπάνησε τον επόπτη μπροστά στα μάτια όλων και τελείωσε σαν κύριος το ματς.
ΚΑΜΜΙΑ ΤΥΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΙΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΜΟΝΟ ΠΩΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ.
ΣΤ' @ΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΓΡΑΦΩ ΤΟΝ ολυμπι@κό!!!
ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;
Ο ΠΑΟΚ ΣΕ ΔΕΚΑ ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΕΛΙΚΟ.
ΟΠΟΙΟΣ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΣΤΙΣ 26 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ!
ΑΙΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ!!!
Όσοι ντρέπεστε, όσοι ξενερώσατε, όσοι θέλατε να τους κερδίσουμε με γαλλικά και πιάνο ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΟΑΚΑ. Αρκετά με την ηττοπάθεια. Ο Κονσεισάο αποβλήθηκε σε παιχνίδι κυπέλου με το γιουσουφάκι του ποκ για τον ίδιο λόγο που η τρελοκοτσιδού του πούστη απόψε δεν πήρε ούτε κάρτα. Ο άλλος κοπάνησε τον επόπτη μπροστά στα μάτια όλων και τελείωσε σαν κύριος το ματς.
ΚΑΜΜΙΑ ΤΥΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΙΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΜΟΝΟ ΠΩΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ.
ΣΤ' @ΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΓΡΑΦΩ ΤΟΝ ολυμπι@κό!!!
ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;
Ο ΠΑΟΚ ΣΕ ΔΕΚΑ ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΕΛΙΚΟ.
ΟΠΟΙΟΣ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΣΤΙΣ 26 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ!
ΑΙΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ!!!
παιχνιδι που "επρεπε" (δηλ. με εντολη μαριδακη) ή να χασουμε ή αν κερδιζαμε και την διαιτησια να χασουμε παιχτες για τον τελικο....που προφανως θελουν να το δωσουν στα βαζελια......
εμεις κερδισαμε και την διαιτησια,αλλα χασαμε τους 2 ισως πιο χρησιμους παιχτες μας για το παιχνιδι με τον βαζελο....νατσο και κλαους ειναι τεραστιες ελλείψεις.....
δεν εχω δει ή ακουσει ποτε να μην ξεκιναει το παιχνιδι επειδη ειχε γαυρακια στον παγκο.... θα εκαναν παραπανω απο 5' να τους καθαρισουν?????υπηρχε σαφεστατη εντολη ή να μην αρχισει το παιχνιδι επειδη οι "μπαλαρινες" τους μπηκαν χεσμενες.........μετα το τράβηξαν μπας και το παρουν στα χαρτια....αλλα θα τους εκραζε η γη ολοκληρη αν γινοταν αυτο γι'αυτο τον λογο...................
Mvp ο λαος!!!!μπραβο σε οσους ησασταν μεσα!!!!!!!!!ευχομαι να καταφερω να βρω εισητηριο και να ειμαι κι εγω στο ΟΑΚΑ!!!!!!!!!!
απο παιχτες δεν ξεχωρισα καποιον.....δεν μου αρεσε και παλι το κεντρο μας που δεν μπορουσαμε παλι να κρατησουμε μπαλα......ψηφιζω "ελ τσακο" επειδη ηταν ο πιο σταθερος στην αμυνα......

εμεις κερδισαμε και την διαιτησια,αλλα χασαμε τους 2 ισως πιο χρησιμους παιχτες μας για το παιχνιδι με τον βαζελο....νατσο και κλαους ειναι τεραστιες ελλείψεις.....
δεν εχω δει ή ακουσει ποτε να μην ξεκιναει το παιχνιδι επειδη ειχε γαυρακια στον παγκο.... θα εκαναν παραπανω απο 5' να τους καθαρισουν?????υπηρχε σαφεστατη εντολη ή να μην αρχισει το παιχνιδι επειδη οι "μπαλαρινες" τους μπηκαν χεσμενες.........μετα το τράβηξαν μπας και το παρουν στα χαρτια....αλλα θα τους εκραζε η γη ολοκληρη αν γινοταν αυτο γι'αυτο τον λογο...................
Mvp ο λαος!!!!μπραβο σε οσους ησασταν μεσα!!!!!!!!!ευχομαι να καταφερω να βρω εισητηριο και να ειμαι κι εγω στο ΟΑΚΑ!!!!!!!!!!
απο παιχτες δεν ξεχωρισα καποιον.....δεν μου αρεσε και παλι το κεντρο μας που δεν μπορουσαμε παλι να κρατησουμε μπαλα......ψηφιζω "ελ τσακο" επειδη ηταν ο πιο σταθερος στην αμυνα......

ΤΟΥΜΠΑ ΙΡΑΝ ΚΑΜΠΟΤΖΗ ΒΙΕΤΝΑΜ!
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!
- sourmenetes
- Moderator
Εχεις δικιο..Το σχολιο θα επεξεργαστει...hasio_john έγραψε:Έτσι, όλοι μαζί ενωμένοι για έναν αυριανό μεγάλο ΠΑΟΚ!!!pilotos έγραψε:Άντε ρε γατάκια που το παίζετε και ΠΑΟΚ..
Άντε ρε νούμερα που μου γίνατε πολιτισμένου.
.......
Υ.γ. ...![]()
Υ.γ. 2 Αν συνεχιστούν τέτοια ποστ να μας το πείτε εδώ να πάμε αλλού! Γιατί μάλλον εμείς που θέλουμε έναν υγιή ΠΑΟΚ είμαστε τα νούμερα και οι μ@λ@κες! Απλά λυπάμαι πολύ γι΄αυτά που βλέπω και ρίχνω μόνος μου ένα ολιγοήμερο ban από εδώ για να μην εκτροχιαστώ και προσβάλω κάποιον άθελά μου!
Βάλε και άκου η διάβασε δηλώσεις Σαββίδη και μετά τα λέμε.
Εκκλησία ήταν η Τούμπα σήμερα σε σχέση με όλες τις προκλήσεις
Ποντιε να επεξεργαστειτε και τις δηλωσεις Σαββίδη...έλεος
Στάλθηκε από το GT-N8000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Ο αδελφος αλλο σου ειπε...
Δεν εχεις δικαιωμα να στρεφεσαι κατα κανενος ΠΑΟΚση..αλλη αποψη αυτος αλλη εσυ...
Τελος και παμε παρακατω..
Δεν εχεις δικαιωμα να στρεφεσαι κατα κανενος ΠΑΟΚση..αλλη αποψη αυτος αλλη εσυ...
Πού;;;pilotos έγραψε:Βάλε και άκου η διάβασε δηλώσεις Σαββίδη και μετά τα λέμε.
Προς hashio john φίλε διαφωνούμε σήμερα για τα ματς ,αλλα έχεις δίκιο για τους χαρακτηρισμούς μεταξύ μας και επειδή από τα πόστ σου σε θεωρώ γενικά σωστό άτομο ,θα σε παρακαλούσα για ψυχραιμία.παντα φιλικά 

Re: Απ: Π.Α.Ο.Κ.-ολυμπιακος 1-0,Mvp-Σχολια&παραλειπομενα
Γενικά μίλησα και είμαι και πολύ ήρεμος πλέον. Δεν αναφέρθηκα σε κάποιον συγκεκριμέναsourmenetes έγραψε:Ο αδελφος αλλο σου ειπε...
26 τα λέμε στο ΟΑΚΑ .
- sourmenetes
- Moderator
Αμα βγω και σου πω ποσο μ@λ@κας και πειξε και δειξε εισαι θα ειμαστε ωραια??pilotos έγραψε:Βάλε και άκου η διάβασε δηλώσεις Σαββίδη και μετά τα λέμε.
Μην με τρελαινεις τωρα...
Εχεις αλλη αποψη με τον αδελφο,αλλα δε χρειαζεται να τον πεις ουτε γατακι ουτε μ@λ/@κα ουτε τιποτα..
Σε ΠΑΟΚση μιλας..
Και επειδη εμεις οι ΠΟΝΤΙΟΙ ειμαστε LARGE ΕΧΟΥΜΕ 201 ΚΙΛΑ ΓΑΥΡΟ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ...
ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΣΥΝΤΟΜΑ...

Ποιος δεν θα θυμάται μετά από χρόνια αυτή την καζούρα?? Αλλά 75 λεπτά καθυστέρηση επειδή μύριζε ο πάγκος....
Κυρ σάββα, μια σου βρωμάνε τα αποδυτήρια στο οακα, μια ο πάγκος..
Μήπως κάτι άλλο ζέχνει δίπλα σου τελικά?
Κυρ σάββα, μια σου βρωμάνε τα αποδυτήρια στο οακα, μια ο πάγκος..
Μήπως κάτι άλλο ζέχνει δίπλα σου τελικά?