Εννοείται ότι το κατάλαβα!Ekatnetworkltd έγραψε:Ειρωνικά το είπε Roman για μένα,αλλα δεν έδωσα σημασία!RoMaN έγραψε:Ανακάλεσε!john4serres έγραψε:ολισε - γεωργιαδης
στα ακρα

Εννοείται ότι το κατάλαβα!Ekatnetworkltd έγραψε:Ειρωνικά το είπε Roman για μένα,αλλα δεν έδωσα σημασία!RoMaN έγραψε:Ανακάλεσε!john4serres έγραψε:ολισε - γεωργιαδης
στα ακρα
Θυμίζει το Τσάμπασιν, αν και η ενορχήστρωση είναι διαφορετική (καταπληκτική έχω να πω)!B&W έγραψε:Άϊντε, μέχρι και τραγούδι σου βγάλαμε Ιβαν...!
Φέρε μας κανα τρόπαιο...
[youtube]g8MIDbeSKkE[/youtube]
ΥΓ: Στα σοβαρά τώρα, είναι λίγο καμένο εδώ που τα λέμε να βγαίνει τέτοιο τραγούδι...
guardian4 έγραψε:Οποιος θελει να φορεσει πολυχρωμα καλο θα ηταν να μην ερθει 4. ουτε στην 5-6, ουτε 7.
Λεω εγω τωρα.. Καποιος παλι μπορει να φορεσει, οπως νομιζει.
Επισης οσοι πατε 4 και το υπογραμιζω αυτο, καλο θα ηταν να μην βγαλετε κινητα.
Η τουμπα δεν θα ειναι οπως στα αλλα ντερμπι. Να στε σιγουροι. Θα ειναι τουμπα αλλης εποχης
ΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ
Πρεπει να ηταν το πρωτο μου ματς μεσα στην Τουμπα..Καπου στα επισημα καθομασταν.Αρκετα μικρος τοτε και θυμαμαι χαρακτηριστικα τη φαση του φαουλ του φραντζεσκου...shark4 έγραψε:guardian4 έγραψε:Οποιος θελει να φορεσει πολυχρωμα καλο θα ηταν να μην ερθει 4. ουτε στην 5-6, ουτε 7.
Λεω εγω τωρα.. Καποιος παλι μπορει να φορεσει, οπως νομιζει.
Επισης οσοι πατε 4 και το υπογραμιζω αυτο, καλο θα ηταν να μην βγαλετε κινητα.
Η τουμπα δεν θα ειναι οπως στα αλλα ντερμπι. Να στε σιγουροι. Θα ειναι τουμπα αλλης εποχης
ΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ
Συμφωνω απολυτως αδερφε....
Υ.Γ. Θυμηθηκα προχθες το ματς τετοια εποχη το 1997 (0-0)...Ημουνα στην 7 (ειχα εισιτηριο για την 5 αλλα βρεθηκα αλλου) οταν ειδα τον ελευθεροπουλο (στο β' ημιχρονο) να πιανει ενα φαουλ στην γωνια του Φρατζεσκου...Παει ο κωστακης και δινει το χερι στον Ελευθεροπουλο...Στραβωνει ο Αγγελος και κανει αλλαγη τον Φρατζεσκο λεγοντας στη συνεντευξη τυπουν οτι δεν μπορεις να ενθαρρυνεις τον αντιπαλο τερματοφυλακα...
Ειχαμε και "καλλιτεχνικα δρωμενα" στο κεντρο του γηπεδου τοτε πριν τον αγωνα εξαιτιας του ξυλαδαρμου της Πετρουλακη απο τον Ιβιτς και απο την ταση του αλεξανδρη να βουταει μονιμως και να ζηταει πεναλντυ...
eorptol έγραψε:ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΙΩΘΕΙ ΡΕΕΕΕ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΦΕ ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΙΩΘΕΙ ......ΑΝΤΡΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΙΔΙ .....