Απόλλων - Π.Α.Ο.Κ. 3-3, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Απόλλων - Π.Α.Ο.Κ. 3-3, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
μιζερια μιζερια μιζερια...σημερα εδραιωθηκαμε στη δευτερη θεση και εσεις κραζετε...αλητες...τεντιμποηδες...
Pablito έγραψε:Υπερπροσπαθεια καναμε να τους δωσουμε το ματς που δε στεφθηκε με επιτυχια
+1
Συμπερασμα ο Απολλων δεν θελει να σωθει. :ugeek:
Για το μάτς δε έχω να πώ τίποτε, δυστυχώς για την νοοτροπία τα λέει από καιρό η υπογραφή μου, διαβάστε αυτήν αντί άλλου σχολίου μου.
Ενοψη κρίσιμων αγώνων δώσαμε το δικαίωμα στους αντιπάλους να πιστεύουν ότι μπορούν να γυρίζουν οποιοδήποτε σκορ και σε μας να μην είμαστε ήρεμοι ανεξαρτήτως σκορ.

Ενοψη κρίσιμων αγώνων δώσαμε το δικαίωμα στους αντιπάλους να πιστεύουν ότι μπορούν να γυρίζουν οποιοδήποτε σκορ και σε μας να μην είμαστε ήρεμοι ανεξαρτήτως σκορ.
Sera4 έγραψε:μιζερια μιζερια μιζερια...σημερα εδραιωθηκαμε στη δευτερη θεση και εσεις κραζετε...αλητες...τεντιμποηδες...
Δωσε πονο Σερα...

Χάνεται η νίκη σε ένα ματς με τον προτελευταίο της βαθμολογίας και μάλιστα προηγούμενος με τρία μηδέν πριν λήξει το ημίχρονο!
Αρχικά μπαίνει ο Γεωργιάδης στην θέση του Στοχ!!! Εκτός του ότι βγήκε ο λάθος παίκτης, μπήκε και ο λάθος Γεωργιάδης (ο ΓΧ σίγουρα θα πρόσφερε περισσότερο από τον συνονόματό του εντός του αγωνιστικού χώρου και ταυτόχρονα θα ζημίωνε λιγότερο την ομάδα, εγκαταλείποντας τον πάγκο).
Ο δε Σαλπιγγίδης θα΄ χει να το λέει: μπήκε στην θέση του Νάτσχο όχι για καθυστέρηση ή ως αφορμή για standing ovation, αλλά για να αλλάξει την ροή του παιχνιδιού!!! Μπήκε στην θέση του Νάτσχο όχι για καθυστέρηση ή ως αφορμή για standing ovation, αλλά για να αλλάξει την ροή του παιχνιδιού (δις, ως επωδός, για να το χωνέψουμε)!!! Αν υπήρχε προπονητής στον πάγκο, αυτό θα ήταν το μεγαλύτερο επίτευγμα της καριέρας του.
Να δω τώρα και τους scouters της Ρόμα να κάνουν προσφορά στον Σαλπιγγίδη αντί για τον Νάτσχο και να εγκαταλείψω τον μάταιο τούτο κόσμο, όντας σίγουρος πως πλέον έχω δει κι έχω βιώσει τα πάντα!
Π.Α.Ο.Κ., γιατί δεν πλήττεις ποτέ!
Αρχικά μπαίνει ο Γεωργιάδης στην θέση του Στοχ!!! Εκτός του ότι βγήκε ο λάθος παίκτης, μπήκε και ο λάθος Γεωργιάδης (ο ΓΧ σίγουρα θα πρόσφερε περισσότερο από τον συνονόματό του εντός του αγωνιστικού χώρου και ταυτόχρονα θα ζημίωνε λιγότερο την ομάδα, εγκαταλείποντας τον πάγκο).
Ο δε Σαλπιγγίδης θα΄ χει να το λέει: μπήκε στην θέση του Νάτσχο όχι για καθυστέρηση ή ως αφορμή για standing ovation, αλλά για να αλλάξει την ροή του παιχνιδιού!!! Μπήκε στην θέση του Νάτσχο όχι για καθυστέρηση ή ως αφορμή για standing ovation, αλλά για να αλλάξει την ροή του παιχνιδιού (δις, ως επωδός, για να το χωνέψουμε)!!! Αν υπήρχε προπονητής στον πάγκο, αυτό θα ήταν το μεγαλύτερο επίτευγμα της καριέρας του.
Να δω τώρα και τους scouters της Ρόμα να κάνουν προσφορά στον Σαλπιγγίδη αντί για τον Νάτσχο και να εγκαταλείψω τον μάταιο τούτο κόσμο, όντας σίγουρος πως πλέον έχω δει κι έχω βιώσει τα πάντα!
Π.Α.Ο.Κ., γιατί δεν πλήττεις ποτέ!
Δυστυχως ήμασταν σκετο καφενειο σημερα.
Κι ειναι κριμα γιατι μπορουσαμε επιθετικα να ειχαμε διαλυσει τον Απολλωνα.Ο Στοχ κι ο Λουκας ειχαν κεφια..
Αμυντικα ομως...... δεν γινετε να μας παιρνουν ΟΛΕΣ τις κεφαλιες ,δεν γινετε ο Σπυροπουλος να μην κερδιζει ουτε μια μονομαχια,δεν γινετε ο Κατσικας να ειναι εξαφανισμενος,δεν γινετε ο Σκονδρας να κανει τοσα πολλα λαθη...
Οι ευθυνες των παικτων ειναι μεγαλες για την σημερινη εικονα.
Ρε συ ΓΧ,ελεος ....Τον Στοχ με τον Γεωργιαδη δηλαδη??????Στο 60?????
Και Νατχο με Σαλπι????
Εκανες τακτικη ρε ΓΧ,μ αυτες τις αλλαγες????
Ολοι στην πλατη μας πια.....
Κι ειναι κριμα γιατι μπορουσαμε επιθετικα να ειχαμε διαλυσει τον Απολλωνα.Ο Στοχ κι ο Λουκας ειχαν κεφια..
Αμυντικα ομως...... δεν γινετε να μας παιρνουν ΟΛΕΣ τις κεφαλιες ,δεν γινετε ο Σπυροπουλος να μην κερδιζει ουτε μια μονομαχια,δεν γινετε ο Κατσικας να ειναι εξαφανισμενος,δεν γινετε ο Σκονδρας να κανει τοσα πολλα λαθη...
Οι ευθυνες των παικτων ειναι μεγαλες για την σημερινη εικονα.
Ρε συ ΓΧ,ελεος ....Τον Στοχ με τον Γεωργιαδη δηλαδη??????Στο 60?????
Και Νατχο με Σαλπι????
Εκανες τακτικη ρε ΓΧ,μ αυτες τις αλλαγες????
Ολοι στην πλατη μας πια.....
- kataramenos5
Αυτή την εντύπωση έχω κι εγώ.adidas1926 έγραψε: 0 πειθαρχια ο καθενας κανει οτι γουσταρει
Sera4 έγραψε:μιζερια μιζερια μιζερια...σημερα εδραιωθηκαμε στη δευτερη θεση και εσεις κραζετε...αλητες...τεντιμποηδες...

- pisakaipoupoula
Ούτε καν καφενείο...κυλικείο...έλειπε ένας Τζαβέλλας κ ένας Βίτορ κ έγινε της π#^%$ στην άμυνα
- paokovios1974
2 επιλογες μου αφηνει η σημερινη εμφανιση της ομαδας.1η επιλογη να τους παρω στα σοβαρα και να κατσω να προβληματιστω για τι εφταιξε και τι εκανε λαθος ΠΑΛΙ ο ΓΧ απο τον παγκο και ποσο χασογκολης ειναι ο χουσεν και ποσο λιγος ειναι ο αλλος ο γχ.2η επιλογη να μην ασχοληθω καθολου με αυτο που εγινε και οσα συνεβησαν γιατι αν ασχοληθω και καθησω και το δω "αλλιως"η εξηγηση που θα ερθει μπροστα στα ματια μου θα ειναι πολυ ντροπιαστικη...οποτε ολα καλα ΠΑΟΚ εισαι.Θα ακολουθησω την προτροπη του μητσοτακη να μην κραζουμε για να το λεει αυτος που νοιαζετε αποδεδειγμενα για το καλο του ΠΑΟΚ το συντακτικο και την ορθογραφια μας δεν μπορει κατι παραπανω θα ξερει και θα συμφωνησω και εγω οτι με τον στεφενς θα χαναμε 6-3 τουλαχιστον εξαλου αυτο που εχει σημασια αυτη τη στιγμη ειναι να αποδειξουμε ο ενας στον αλλο ποιος ειχε δικιο .ΥΓ αυτα που λεω ΕΙΝΑΙ ΕΙΡΩΝΙΚΑ
Και 20 ευρω δωσαμε και μεσα στους Απολλωνιστες κατσαμε και την ξενερα φαγαμε,να βλεπουμε τον Ολλανδο Τοργκελε και τον Φαρινολα να κανει χαζο τον Σπυροπουλο.Οκ ρε Γχ το καταλαβαμε καλυτερα να μην κανεις αλλαγες αλλα τι να πει κανεις και για τους 3 παικταραδες που εφερε ο πρωην...
-
δηλαδη απο 0-3 να γινει 3-3 ποσο εδινε να μας πει καποιος που αχολειται???η ιδεα μου ηταν οτι δεν θελαμε να σκοραρουμε???φαινεται συνομοσιολογικο αλλα θα πρεπει ολοι να καταλαβουμε οτι ολα πλεον ειναι buisness...επισης ολοι δινουν βαθμους στους τελευταιους της βαθμολογιας γιατι οχι και εμεις???φιλικα απο ενα παοκτση 

- kataramenos5
Τι εγινε ρε παιδιά ,δε καναμε τακτική στη προπονηση αυτή τη βδομάδα?
Πριν απο λίγο ο Ζήσης πήρε τηλέφωνο τον Ιβάν...
-Καλησπέρα, και χρόνια πολλά...
-Ζήση εσύ;
-Ναι...
-Τι κάναμε;
-Χρόνια πολλά και καλά πρόεδρε. Και μακάρι να πάνε όλα...
-Έληξε το ματς με τον Απόλλωνα;
-Ναι πρόεδρε, αλλά...
-Εσύ είσαι ο πρόεδρος...
-Ναι εγώ είμαι ο πρόεδρος αλλά να ολοκληρώσω τις ευχές μου...
-Τι κάναμε;
-Ο φίλος μας ο Βελλής, πήρε βαθμό...
-Παίξαμε καλά;
-Ναι.
-Και δεν κερδίσαμε;
-Όχι πρόεδρε, αλλά πάλι δεύτεροι είμαστε, μόνοι μας.
-Αμάν μ' αυτο το πρόεδρε, μη σ' απολύεις..
-Συνήθεια...
-Καλά... Ποιοι έβαλαν γκολ;
-Ο Λούκας έβαλε δυο και ένα ο Κατσικάς;
-Βάλαμε τρια γκολ και δεν κερδίσαμε;
-Παίξαμε καλά όμως, είχαμε και απουσίες, αλλά σας λέω, πάλι δεύτεροι είμαστε;
-Ισοφαρίσαμε;
-Όχι, μας ισοφαρίσανε...
-Στο τέλος;
-Ναι. Ήταν 3-2 και μας έκανα 3-3.
-Ποιος προηγήθηκε;
-Ναι; Με ακούτε;
-Σ' ακούω...ποιος προηγήθηκε;
-Δεν σας ακούω...
-Στείλε μου μήνυμα πως πήγε το σκορ.
-Δεν έχω μονάδες.
-Α με ακούς;
-Όχι.
-Πως όχι, αφού απαντάς.
-Προηγηθήκαμε 3-0 και μας ισοφάρισαν 3-3
-Τι;
-Τουτ τουτ τουτ τουτ τουτ τουτ τουτ τουτ τουτ τουτ τουτ
-Καλησπέρα, και χρόνια πολλά...
-Ζήση εσύ;
-Ναι...
-Τι κάναμε;
-Χρόνια πολλά και καλά πρόεδρε. Και μακάρι να πάνε όλα...
-Έληξε το ματς με τον Απόλλωνα;
-Ναι πρόεδρε, αλλά...
-Εσύ είσαι ο πρόεδρος...
-Ναι εγώ είμαι ο πρόεδρος αλλά να ολοκληρώσω τις ευχές μου...
-Τι κάναμε;
-Ο φίλος μας ο Βελλής, πήρε βαθμό...
-Παίξαμε καλά;
-Ναι.
-Και δεν κερδίσαμε;
-Όχι πρόεδρε, αλλά πάλι δεύτεροι είμαστε, μόνοι μας.
-Αμάν μ' αυτο το πρόεδρε, μη σ' απολύεις..
-Συνήθεια...
-Καλά... Ποιοι έβαλαν γκολ;
-Ο Λούκας έβαλε δυο και ένα ο Κατσικάς;
-Βάλαμε τρια γκολ και δεν κερδίσαμε;
-Παίξαμε καλά όμως, είχαμε και απουσίες, αλλά σας λέω, πάλι δεύτεροι είμαστε;
-Ισοφαρίσαμε;
-Όχι, μας ισοφαρίσανε...
-Στο τέλος;
-Ναι. Ήταν 3-2 και μας έκανα 3-3.
-Ποιος προηγήθηκε;
-Ναι; Με ακούτε;
-Σ' ακούω...ποιος προηγήθηκε;
-Δεν σας ακούω...
-Στείλε μου μήνυμα πως πήγε το σκορ.
-Δεν έχω μονάδες.
-Α με ακούς;
-Όχι.
-Πως όχι, αφού απαντάς.
-Προηγηθήκαμε 3-0 και μας ισοφάρισαν 3-3
-Τι;
-Τουτ τουτ τουτ τουτ τουτ τουτ τουτ τουτ τουτ τουτ τουτ
- paokovios1974
Θα σε παρακαλουσα την αθειστικη προπαγανδα σου να την κρατησεις για τον εαυτο σουThe_Stalker έγραψε:Μ΄έπιασε νευρικό γέλιο.. Καλύτερα, από νευρικό σκέτο..
Στα του παιχνιδιού:
Όλη η αμυντική γραμμη για κλάματα, εκτός του Γλύκου. Υπενθυμίζω ότι δεν υπήρχε διαθέσιμο άλλο αριστερό μπακ εκτός Σπυρόπουλου και καλώς δεν ρισκάραμε με το Λίνο. Τον χρειαζόμαστε γερό για τη συνέχεια (και για να τον κλωνοποιήσουμε). Τελικά όμως φαίνεται ότι κάτι ήξερε ο Στέφενς που έβαζε Σκόνδρα αριστερά.
Στο κέντρο ο Κάτσε εκτός αγώνα. Δεν έκοψε σχεδόν τπτ, κάνει και την πάσα στο γάμο του καραγκιόζη. Νάτχο MVP, Mάρτενς καλός, Μαντούρο προσπάθησε να συμμαζέψει, μέτριος. Πολύ καλοί Στοχ και Λούκας.
Και πάμε στο θέμα της βραδιάς, Ντάνι Χούσεν. Δεν θα τον σταυρώσω, θεωρώ ότι ξέρει μπάλα, είχε σωστές θέσεις πάσες με τη μία, άνοιξε την άμυνα κλπ. Βέβαια έχασε τα άχαστα, αλλά νομίζω ότι άμα γινόταν αυτό το παιχνίδι 10 φορές, τις 9 θα έβαζε από 4-5 τεμάχια. Δεν ήταν θέμα αμπαλοσύνης η δυστοκία του.
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Ποιός είναι ρε παιδιά, ο ΓΧ ή ο βοηθός; Σωστή η αλλαγή του Μαντούρο αφού μας έπαιζαν κεφαλοβόλεϊ, τις άλλες δυο αλλαγές μόνο ο ΓΧ και ο Θεός (που δεν υπάρχει κιόλας) μπορούν να τις εξηγήσουν.
Το κοράκι έδωσε από ένα αυστηρό πέναλτι, χαρίστηκε 2 φορές σε κόκκινη στον Κανακούδη για μαρκαρίσματα στο Λούκας, κατά τ' άλλα καλός. Τα άλλα κοράκια ΑΨΟΓΑ και αυτό το βλέπω πρώτη φορά. Δεν έχασαν ούτε μια φάση.
Ελπίζω το καλοκαίρι να μην έχουμε εκπλήξεις. Σπυρόπουλος, Γεωργιάδης, γειά χαρά, από μακριά κι αγαπημένοι.
Παιδιά μ' αυτούς πάμε πλέι οφ, μην κραυγάζετε για προπονητή. Αμα θέλει η Παναγιά (που δεν υπάρχει κιόλας), θα βγούμε πρώτοι..
μπορεί και να τρελαθείς......joshua έγραψε:Και 20 ευρω δωσαμε και μεσα στους Απολλωνιστες κατσαμε και την ξενερα φαγαμε,να βλεπουμε τον Ολλανδο Τοργκελε και τον Φαρινολα να κανει χαζο τον Σπυροπουλο.Οκ ρε Γχ το καταλαβαμε καλυτερα να μην κανεις αλλαγες αλλα τι να πει κανεις και για τους 3 παικταραδες που εφερε ο πρωην...