Π.Α.Ο.Κ.-Ολυμπιακός 2-1,Mvp,Σχολια & παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Γλύκος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τζαβέλας
69
43%
Σκόνδρας
15
9%
Ινσουαράλδε
19
12%
Βίτορ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κάτσε
2
1%
Νάτχο
19
12%
Λάζαρ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σαλπιγγίδης
2
1%
Λούκας
1
1%
Αθανασιάδης
33
21%
Κατσουράνης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κίτσου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Χούσεν
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 160

Άβαταρ μέλους
pgetsos

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ολυμπιακός 2-1,Mvp,Σχολια & παραλειπομενα

Δημοσίευση από pgetsos »

Μπράβο ρε ΠΑΟΚ! Μπράβο! Κόντεψα να φάω ξύλο στο 2-1 (ήμουν Πειραιά) αλλά το άξιζε!
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

το ευχαριστηθηκε η ψυχη μου το μπουκετο.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

sourmenetes έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Και Π και Ξ μονο η Σουβλα έλειπε.Ισως με Στοχ μετα το 60' να το χαμε το τρίμπαλο.

ΥΓ Nikolasf να ξανάρθεις για το γούρι.
ΥΓ2 Μπορούσαμε και πολύ καλύτερα στην κερκίδα.
Και γω θεωρουσα πως ο στοχ θα εμπαινε..
Βεβαια με τον βιτορ να ζητα αλλαγη και εχοντας ηδη κανει 1 αναγκαστικη εμπλεξε το πραγμα...
Σούρμε τρείς παίκτες έκαναν ζεσταμα κι ο Στοχ δεν ήταν εκεί.
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

Θελω να ψηφισω τον Ινσαουραλδε (Insaurralde) αλλα δεν τον βρισκω...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Π.Α.Ο.Κ.-Ολυμπιακός 2-1,Mvp,Σχολια & παραλειπομενα

Δημοσίευση από eorptol »

Αααααααααα.......τι ωραία ........αντρικια παλικαρίσια νίκη στην κόκκινη αηδιαστικη σε ολα τα επίπεδα ομαδα ολοι ηταν μάγκες ομαδα κοσμος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Δευ 10 Μαρ 2014, 01:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

tasso85 έγραψε:Θελω να ψηφισω τον Ινσαουραλδε (Insaurralde) αλλα δεν τον βρισκω...
Πάνω, ψηλά. Κάτω από τον Σκόνδρα και πάνω από τον Βίτορ.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Γαυράκια την άλλη φορά να ρθείτε με τη βάρκα των μπαμπάδων σας για να μη σας κάνουν ντα.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Aionios91 έγραψε: Ποιό μέλλον ο ΓΧ ρε φίλε;
Ο Νάτχο του έδινε οδηγίες μέσα από το γήπεδο να πούμε.
Η ομάδα είναι αυτή τη στιγμή με αυτόματο πιλότο από Στέφενς, πλην του ότι όλοι παίξανε καλύτερα σήμερα γιατί:
1)Παίζαμε με τον gay μέσα στην Τούμπα. Σε τέτοια ματς, τακτικές και τέτοια πάνε περίπατο. Το νεύρο μετράει.
2)Άλλαξε ο προπονητής και προσπαθούν όλοι να "αποδείξουν" ότι δεν φταίγανε αυτοί, οπότε είχαν και ένα κίνητρο παραπάνω.
Δεν ξέρω για το μέλλον του Γεωργιάδη (..που προσωπικά το προβλέπω λαμπρό!) , αλλά το μέλλον που θα είχαμε με το Στέφενς δεν το ήθελε ούτε το ΜΕΓΑΛΟ αφεντικό του ΠΑΟΚ, οπότε αυτό που λες ότι έχουμε αυτόματο πιλότο Στέφενς προσπάθησε να το εξηγήσεις και στον Ιβάν που μάλλον .... έχει αντίθετη άποψη με σένα!!
Επίσης η απαξίωση που δείχνεις στον Γεωργιάδη , είναι τουλάχιστον προσβλητική για την ομάδα μας! (δικαίωμά σου φυσικά, εγώ απλά σου απαντάω φιλικά χωρίς να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου! Απλά δεν καταλαβαίνω το κόλλημα που έχετε ακόμα μερικοί με τον Στέφενς!)

Σαββίδης: "Ο Στέφενς μπέρδεψε το όραμά μας"
Kριτική στον Χουμπ Στέφενς άσκησε ο Ιβάν Σαββίδης.Τι είπε για τη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού.

Xαρούμενος, όπως είναι λογικό, ήταν μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Ιβάν Σαββίδης.

Ο ίδιος στάθηκε στο ότι ήταν σημαντικό το συγκεκριμένο θετικό αποτέλεσμα για να πιστέψει ο κόσμος στην ομάδα. Οπως τόνισε: "Ηταν μια νίκη χαρακτήρα και την θέλαμε για να πιστέψει ξανά πάλι ο κόσμος σ' αυτή την ομάδα.
Ο Στέφενς μπέρδεψε το όραμά μας και την προοπτική μας".

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 81337.html
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Δευ 10 Μαρ 2014, 02:03, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

DC έγραψε:
tasso85 έγραψε:Θελω να ψηφισω τον Ινσαουραλδε (Insaurralde) αλλα δεν τον βρισκω...
Πάνω, ψηλά. Κάτω από τον Σκόνδρα και πάνω από τον Βίτορ.
Εκει είναι ο Ινσουα-ραλδε, κι αυτος καλα επαιξε αλλα ο Ινσαου-ραλδε ηταν καλυτερος :D
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

barlow4 έγραψε:το ευχαριστηθηκε η ψυχη μου το μπουκετο.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

hasio_john έγραψε:
Aionios91 έγραψε: Ποιό μέλλον ο ΓΧ ρε φίλε;
Ο Νάτχο του έδινε οδηγίες μέσα από το γήπεδο να πούμε.
Η ομάδα είναι αυτή τη στιγμή με αυτόματο πιλότο από Στέφενς, πλην του ότι όλοι παίξανε καλύτερα σήμερα γιατί:
1)Παίζαμε με τον gay μέσα στην Τούμπα. Σε τέτοια ματς, τακτικές και τέτοια πάνε περίπατο. Το νεύρο μετράει.
2)Άλλαξε ο προπονητής και προσπαθούν όλοι να "αποδείξουν" ότι δεν φταίγανε αυτοί, οπότε είχαν και ένα κίνητρο παραπάνω.
Δεν ξέρω για το μέλλον του Γεωργιάδη (..που προσωπικά το προβλέπω λαμπρό!) , αλλά το μέλλον που θα είχαμε με το Στέφενς δεν το ήθελε ούτε το ΜΕΓΑΛΟ αφεντικό του ΠΑΟΚ, οπότε αυτό που λες ότι έχουμε αυτόματο πιλότο Στέφενς προσπάθησε να το εξηγήσεις και στον Ιβάν που μάλλον .... έχει αντίθετη άποψη με σένα!!
Επίσης η απαξίωση που δείχνεις στον Γεωργιάδη , είναι τουλάχιστον προσβλητική για την ομάδα μας! (δικαίωμά σου φυσικά, εγώ απλά σου απαντάω φιλικά χωρίς να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου! Απλά δεν καταλαβαίνω το κόλλημα που έχετε ακόμα μερικοί με τον Στέφενς!)

Σαββίδης: "Ο Στέφενς μπέρδεψε το όραμά μας"
Kριτική στον Χουμπ Στέφενς άσκησε ο Ιβάν Σαββίδης.Τι είπε για τη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού.

Xαρούμενος, όπως είναι λογικό, ήταν μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Ιβάν Σαββίδης.

Ο ίδιος στάθηκε στο ότι ήταν σημαντικό το συγκεκριμένο θετικό αποτέλεσμα για να πιστέψει ο κόσμος στην ομάδα. Οπως τόνισε: "Ηταν μια νίκη χαρακτήρα και την θέλαμε για να πιστέψει ξανά πάλι ο κόσμος σ' αυτή την ομάδα.
Ο Στέφενς μπέρδεψε το όραμά μας και την προοπτική μας".

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 81337.html
Βρε Χασιο νισάφι με το οραμα και την προοπτική του Ιβάν σε άσχετα τοπικ .Το εμπεδώσαμε .Ουτε ο Τσιστιακώφ με τους αυτοματισμους του Δώνη τέτοιο κόλλημα.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Πήραμε Ιάπωνα ποδοσφαιριστή (Κίτσου) και δεν το κατάλαβα;
Μήπως είναι κοντός και δεν φάνηκε ρε παιδί μου...
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Φίλε Κατ .., κανένα κόλλημα δεν έχω! Απλά δεν μπορώ να βλέπω αχαριστία από μερικούς και φυσικά έλλειψη σεβασμού σε ανθρώπους του ΠΑΟΚ που έχουν κάνει τατουάζ του δικεφάλου στην καρδιά τους!
Η δήλωση του Ιβάν, όσο και αν τσούζει σε πολλούς , σίγουρα θα συζητηθεί και σίγουρα κλείνει στόματα!
Προχωράμε μπροστά ενωμένοι και δυνατοί! Η σημερινή νίκη και το πάθος που έδειξαν οι παίχτες μας ήταν το καλύτερο δώρο προς εμάς και τους ευχαριστούμε! ΕΛΠΙΖΩ να έχει και συνέχεια αυτή η ντόπα και να μην ήταν της στιγμής...
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Μεγάλη νίκη σήμερα. Επιτέλους μία μέρα φέτος που είμαι γεμάτος περιφάνεια για την ομάδα στις 4 γραμμές και όχι μόνο για τον λαό μας. Μεγάλο πάθος από τους παίκτες μας. Πάντως δε κάναμε καμία τεράστια εμφάνιση, με ένα γαύρο μέτριο, με το μυαλό στην Ευρώπη. Στο κύπελλο θα είναι διαφορετικός, όπως και η διαιτησία. Ο ΓΧ έφτιαξε την ψυχολογία και κατέβασε στην πιο σωστή εντεκάδα. Επιτέλους ο Τζαβέλας στα μπακ και γενικά όλοι στις θέσεις τους. ΜVP οι Κλάους, Τζαβέλας. Μου άρεσε πολύ ο Σάλπι που μάρκαρε σαν τρελός, ο Βίτορ, Κάτσε. Η αλλαγή του Αθανασιάδη ήταν κάκιστη για να μπει παίκτης με 0 πάθος που δεν ξέρει τίποτα από Ελλάδα. Ευτυχώς έγινε αργά. Δε μου άρεσε πάλι ο Ινσαουλάρδε. Πολύ αργός, επικίνδυνος, και φυσικά τώρα έχει μπει ήδη στο στόχαστρο των διαιτητών. Νομίζω ότι τουχρόνου η ομάδα χρειάζεται τουλάχιστον 2 ενδεκαδάτους κεντρικούς αμυντικούς που να ξέρουν μπάλα και να μη φοβάσαι τα τσαφ. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ήταν τραγικός και του δίνεται χρόνος μπας και επανέλθει. Στην εθνική ήταν ομοίως τραγικός, αλλά και σε όσα παιχνίδια τον έχω δει. Τον ευχαριστούμε, και ελπίζω να είναι βασικός και στα παιχνίδια του κυπέλλου. Σειρά το ερπετό!!!
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Κατοχη,πιεση,σωστες προωθησεις στο πρωτο ημιχρονο με τον Ρομπερτο να σωζει την παρτιδα για τον γαυρο που σε μια τελικη εβαλε γκολ (τρομερο για να λεμε την αληθεια),νομιζω οτι ενα 3-1 θα ηταν το ιδανικο σκορ για το πρωτο 45λεπτο.Καραμπινατο πεναλτι στον Κλαους.
Στο δευτερο επεσαν οι ρυθμοι ο γαυρος εδειξε οτι θελει το Χ απαραδεκτη η μπουνια του Ινσα που κατα τα αλλα ηταν αρκετα καλος,στον αντιποδα εχουμε την μαγκια του Περεζ στο Μπολ-Μποι το κωλοδακτυλο του Σαλινο την δευτερη κιτρινη σε Μασαντο/Μπονγκ.

Στα θετικα ειναι οτι ο Νατχο δειχνει οτι του ταιριαζει η Τουμπα κ οι πιθανοτητες να παραμεινει ειναι ανω του 50%,
Ινσαουραλδε αν κοψει αυτες τις μπουνιες πιστευω οτι ειναι πολυ καλος αμυντικος κ θα αποτελεσει πολυ καλο διδυμο με τον Βιτορ που αν κ επαιξαν πρωτη φορα μαζι τα πηγαν αρκετα καλα.
Τζαβελλας,Σκονδρας εδειξαν οτι μπορουν να παιξουν καλυτερα απο οτι ειχαν δειξει μεχρι τωρα αλλα επεδειξαν κ παθος.
Κατσε,Νατχο ΤΡΟΜΕΡΟΙ ο μικρος εκανε τρομερη δουλεια κ ο Νατχο δειχνει οτι ειναι αυτο που ολοι ξεραμε.
Λαζαρ οσο επαιξε ειχε τρεξιματα που ελειψαν οταν μπηκε ο Κατσουρ.
ο Σαλπι μαρκαρε εβγαλε σεντρες καλυψε χωρους νομιζω οτι πρεπει να γινει δεξι μπακ :twisted:
Λουκας συνεχιζει τις μετριες του εμφανισεις αν κ νομιζω οτι σε πιο "απλα" ματς θα παιξει πολυ καλυτερα.
Ο Κλαους νομιζω οτι ηταν ο κορυφαιος του γηπεδου αν συνεχισει ετσι δεν νομιζω οτι τον κουναει κανεις απο την βασικη 11αδα.
Διπλο κ ταφοπλακα στα ερπετα την αλλη αγωνιστικη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”