Εργοτέλης – ΠΑΟΚ 2-2,MVP,Σχολια & παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

ΓΛΥΚΟΣ
35
66%
ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ
3
6%
ΙΝΣΑΟΥΡΑΛΔΕ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΚΙΤΣΙΟΥ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ
1
2%
ΚΑΤΣΕ
1
2%
ΜΑΝΤΟΥΡΟ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΛΑΖΑΡ
5
9%
ΝΑΤΧΟ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ
6
11%
ΧΟΥΣΕΝ
2
4%
ΛΟΥΚΑΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΒΟΥΚΙΤΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 53

Άβαταρ μέλους
xlebouras

Re: Εργοτέλης – ΠΑΟΚ 2-2,MVP,Σχολια & παραλειπομενα

Δημοσίευση από xlebouras »

Απο την ηττα στη λεωφορο εναντιωθηκα εις βαρος του κυριου Στεφενς.
Πλεον θα επικροτησω καθε πιθανη απομακρυση πριν απο τον ημιτελικο
Οι παιχτες κοιμουνται ζουν σε μια γυαλα
Στοχος δεν υπαρχει
και ολα τα βλεπουν χαλαρα...
Μονο εμεις παθαινουμε καρδια το φελεκι μου μεσα...
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Δημοσίευση από Tetradje »

Κριμα που καποιοι απο εσας (του ποδοσφαιριστες του ΠΑΟΚ εννοω) δεν παιζετε σε αλλες ομαδες για να γελαω ακαταπαυστα μαζι σας. Ποναει η καρδια μου που σας βλεπω με τον Δικεφαλο στο στηθος...

Τα γκολ που τρωτε (ή μαλλον βαζετε στο τερμα μας) ειναι το ενα πιο γελοιο απο το αλλο. Δυστυχως για ολους εμας ομως, εκπροσωπειτε -μεσα στις 4 γραμμες και μονο ευτυχως- τον ΠΑΟΚ. Καντε τωρα καμια δηλωση "Ζηταμε συγνωμη απο τον κοσμο", "θα ψαξουμε και θα βρουμε τι φταιει", "Πρεπει να συνελθουμε" κτλ γιατι για ποδοσφαιρο απο ο,τι εχω καταλαβει δεν ειστε... Λιγο μα τοσο λιγο εγωισμο, δεν εχετε? Ετσι λιγο να "τρελαθειτε" που λεει ο λογος και να παρετε παραμαζωμα καποιον αντιπαλο εμφανως κατωτερος σας (λεμε τωρα) αγωνιστικα?
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

joshua έγραψε:Φανταζομαι οτι και οι Νατχο,Χουσεν,Μαντουρο εινα κακομαθημενοι και αυτοι και βαλτοι για να φθειρουν τον προπονητη.Πιο γραφικοι και απο το ναυπλιο εχουμε καταντησει...ολοι αρνουνται να δουν οτι το μεγαλυτερο προβλημα απο την αρχη της χρονιας ειναι οτι η ομαδα δεν μπορει να φερει ορθολογικα την μπαλλα απο την αμυνα στην επιθεση και καπου εκει ερχονται παντα τα λαθη που καταληγουν στις αντεπιθεσεις φωτια που δεχομαστε σε καθε παιχνιδι και αν αυτο δεν ειναι ευθυνη προπονητη δεν ξερω τι αλλο μπορει να ειναι.

Υ.Γ Ο Νατχο οπως και σχεδον καθε αλλος παικτης της ομαδας εμφανιζεται καθε παιχνιδι και χειροτερος.Τυχαιο; Δεν νομιζω.

Εχεις δικιο ακομα και ο Νατχο αρχιζει να φαινεται μετριος παιχτης ενω ηδη ο ελ τσακο εκανε και αυτος 2 τραγικα λαθη δυστυχως η πλειοψηφια παρεσυρε και τους λιγους καλους
Άβαταρ μέλους
gabriello

Δημοσίευση από gabriello »

συγγνωμη ρε μαγκες αλλα λεμε οτι οι ελληνες διεθνεις πανε να διωξουν τον χουμπ και παρολ' αυτα ο σαλπι πετυχε ενα πανεμορφο γκολ...λεμε οτι τα λαθη ηταν παιδικα και οι παικτες που τα εκαναν (κατσε κιτσιου) ειναι βασικοι και αναντικαταστατοι απο το στεφενς....Κατι μηπως δεν κολλαει? Και οσοι οραματιζομαστε οτι ο χουμπ του χρονου θα κανει ομαδα δυναμιτη με τις μεταγραφες καλοκαιριου, αναλογιζομαστε τι παικτες θα δελεαστουν να ερθουν αν δεν προκριθουμε εστω στα προκριματικα του champions league?
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

sourmenetes έγραψε:Το μονο που θα χρεωνα σημερα στον στεφενς ειναι οι αργες αλλαγες.Βλεπεις μας πιεζουν και το κεντρο παραπατα.
Αλλαξε κατι.Αργησες πολυ κοουτς..
Κατα τ'αλλα οι υπολοιποι 3 λαλουν και 10 χορευουν.
Ποσα παιδικα και αστεια λαθη.

Ποιο μόνο ρε σούρμε, μα αυτή δεν είναι η δουλειά του την ώρα του αγώνα; Δεν ήταν ξεκάθαρο; Ο αντίπαλος προπονητής με τις αλλαγές του δεν πήρε το παιχνίδι;
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Δεδομένα υπάρχει ζήτημα νοοτροπίας αρκετών παιχτών.Τώρα πως μπορεί αυτό να μην θέσει σε διακινδύνευση την έξοδο στα προκριματικά του τσλ είναι μέγα ζήτημα,που τσουρουφλάει.
Ο Σαββίδης οφείλει να δώσει ξεκάθαρα φώς πάνω στην κατεύθυνση που προτίθεται να κινηθεί.Μιας κι ο Στίβενς δε βλέπω να μπορεί ή και να θέλει να κάνει κάτι.Δεν τον μέμφομαι και ιδιαίτερα.Η νοοτροπία του είναι κάθε άλλο παρά μεσογειακή και το βεληνεκές του καταφανώς μεγαλύτερο απ'τον κάθε ένα που έχει υπό τις οδηγίες του.Θεωρεί πολλά πράγματα επί του αγωνιστικού δεδομένα,που καθώς φαίνεται ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.Κάποια αφύπνιση όμως πρέπει να υπάρξει.

Ιβάν,let them ring

[youtube]cPRdfhkonJI[/youtube]

προς κάθε κατεύθυνση!!!
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

jyc έγραψε:Τα καμαρια μας θελουν ΑΥΤΟ
Μπορει και αυτον...

Εικόνα

Ρε φίλε ειχα χάσει το αβαταρι μου σε μεγάλη εικόνα!

Ευχαριστώ!
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

potamda έγραψε:
nikolasf έγραψε:Οταν οι πάικτες στο 2ο ημίχρονο βαριόταν να περπατήσουν.... Φτάιει ο ΧΟΥΜΠ ΕΕΕΕΕΕ!!!!!!

Βρέστε άλλη αιτία, πάντως γοια το σημερινό μόνο ο Προπονητής δεν έφτεγε και όποιοι δεν θέλουν να το παραδεχτούν απλά μιλάν προκατηλημένα!!!!
Πρόστιμα χθές!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Και γιατί βαριόταν να περπατήσουν; Πότε ένας παίκτης δεν παίζει μπάλα:

α) είναι ντεφορμέ
β) είναι ανίκανος
γ) η ομάδα δεν έχει σύστημα και δεν ξέρει τι ρόλο έχει μέσα στο γήπεδο
δ) ο προπονητής του είναι άδικος και έχει δημιουργήσει παιδιά και αποπαίδια, οπότε έχει ξενερώσει
ε) θέλει να φάει τον προπονητή
στ) τι άλλο;

Δεν είμαι προκατειλημένος, ψάχνω απαντήσεις εδώ και βδομάδες!

Καί εγώ, αλλά πέραν της ενδεχόμενης κούρασης μερικδεν νομίζω ότι φτάινε τα α,β,γ, για ε και στ δεν ξέρω !!!
Αλλά για το δ , τί σημάινει αδικία; Ενας προπονητής πρέπει να έχει το Α λόγο στο ποιός θα πάιξειι και ποιός όχι!!!
Αν κάποιος μπορεί να σκεφτεί κανείς ότι αδικήθηκε είναι ο Σάλπι ο οποίος έπειξε κατά την ικανότητά του το μέγιστο σήμερα, από αυτόν ξεκίνησε το 1ο γκολ και έβαλε το 2ο, μάρκαρε ίδρωσε και ήταν ο μάνοσ μαζί με τον Λαζαρ που κράτησε μπάλα στο κέντρο!!!! :roll: :roll:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

potamda έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Το μονο που θα χρεωνα σημερα στον στεφενς ειναι οι αργες αλλαγες.Βλεπεις μας πιεζουν και το κεντρο παραπατα.
Αλλαξε κατι.Αργησες πολυ κοουτς..
Κατα τ'αλλα οι υπολοιποι 3 λαλουν και 10 χορευουν.
Ποσα παιδικα και αστεια λαθη.

Ποιο μόνο ρε σούρμε, μα αυτή δεν είναι η δουλειά του την ώρα του αγώνα; Δεν ήταν ξεκάθαρο; Ο αντίπαλος προπονητής με τις αλλαγές του δεν πήρε το παιχνίδι;

Οι παιχτες σου ποια δουλεια εχουν μεσα στο γηπεδο???
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Γιατί κράζετε σήμερα;
Τόσο καιρό δεν τα βλέπατε;
Δηλαδή με τον Πανιώνιο, τον Πλατανιά και την Τρίπολη παίξαμε διαφορετικά;
Τότε υπήρχε πλάνο και σήμερα δεν υπάρχει;

Ο Νατχο, ο Μαντουρο και ο Χούσεν που ηρθαν πριν απο ενα μήνα εχουν προσωπικά με τον Στέβενς και θέλουν να τον διώξουν; Δεν νομίζω.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

xlebouras έγραψε:Απο την ηττα στη λεωφορο εναντιωθηκα εις βαρος του κυριου Στεφενς.
Πλεον θα επικροτησω καθε πιθανη απομακρυση πριν απο τον ημιτελικο
Οι παιχτες κοιμουνται ζουν σε μια γυαλα
Στοχος δεν υπαρχει
και ολα τα βλεπουν χαλαρα...
Μονο εμεις παθαινουμε καρδια το φελεκι μου μεσα...

Ρε φίλε και να έρθει ο Μουρίνιο τί θα αλλάξει σε τόσο λίγο χρόνο;;;;
Ή μήπως μόνο το ότι θα φύγει ο Στέφενσ είναι αρκετό για μερικούς εεεε;;;;
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Μέχρι πότε θα αλλάζουμε προπονητές κάθε χρόνο; Μέχρι πότε η διοίκηση της ομάδας θα γίνεται μέσω skype; (με όλο το σεβασμό στον Σαββίδη γιατί έριξε πολύ χρήμα). Είναι δυνατόν επαγγελματίες με εμπειρία να υποπίπτουν σε τέτοια τραγικά λάθη με αντίπαλο μια ομαδούλα; Πότε θα μαζευτούν παίκτες, προπονητικό τημ και διοικούντες να μιλήσουν για να δουν τι συμβαίνει; Η ομάδα στον β΄ γύρο παραπαίει και εμείς "περί άλλων τυρβάζουμε". Πότε θα υπάρξει σωστό σκάουτινγκ στις μεταγραφές, τι πλάνο υπάρχει για τις ακαδημίες και προώθηση στην Α΄ ομάδα. Σίγουρα περισσότερα θα προσφέρουν τα 18ρικα από συνταξιούχους διεθνείς και γυρολόγους. Ποιος θα απαντήσει στα ερωτήματα αυτά;
ΥΓ: Για όσους ψάχνουν για προπονητή, πληροφορήθηκα ότι είναι ελεύθερος ο κολοσσός Σούλης Παπαδόπουλος για να οδηγήσει την ομάδα στο κύπελλο και στα πλέι-ωχ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γερασίμου την Κυρ 02 Μαρ 2014, 20:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Καλό θα είναι να μιλήσει ο Ιβάν με τον Χουμπ για να είναι σίγουρος ότι θέλει να συνεχίσει. Αν θέλει, το ανακοινώνεις, του δίνεις το απόλυτο κουμάντο στην ομάδα και κόβεις το βήχα σε πολλούς.

Αν δεν θέλει χωρίζεις τώρα.Αν κάτι δεν γίνει γρήγορα φοβάμαι ότι θα πληγωθούμε πολύ μέχρι το τέλος της σεζόν.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Asimos έγραψε:
jyc έγραψε:Τα καμαρια μας θελουν ΑΥΤΟ
Μπορει και αυτον...

Εικόνα

Ρε φίλε ειχα χάσει το αβαταρι μου σε μεγάλη εικόνα!

Ευχαριστώ!

Το αυτο
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Παραθ'ετω τμήμα από τη συνένυεξη τύπου του Στεφενσ που εκφράζει και τί δική μου άποψη για το τί έιδα στο μάτσ!!!
"Συνεχώς υπάρχουν σκαμπανεβάσματα από βδομάδα σε ομάδα, από ημίχρονο σε ημίχρονο. Η ομάδα είναι άρρωστη;

Νομίζω πως δεν είναι αρρώστια. Είναι θέμα αυτοσυγκέντρωσης. Γιατί σταματάς να παίζεις ποδόσφαιρο στο 47’ ;

Έχετε κάνει πολλές παρατηρήσεις στους ίδιους τομείς, σε διάφορα ματς. Τι έχετε να πειτε για την αντίληψη των παικτών σε όσα τους λέτε;

Δεν ξέρω αν δεν κάνουν αυτά που τους λέω. Ξέρω πως μιλήσαμε πριν το ματς για συγκέντρωση και αγωνιστικότητα. Νομίζω πως από αυτό βλέπουμε πως ίσως είναι καλύτερο όταν δεχόμαστε πρώτοι γκολ γιατί τότε οι παίκτες κυνηγούν κάτι και μένουν σε εγρήγορση. Αντίθετα όταν νικάμε σταματάμε να ασχολούμαστε."
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”