Π.Α.Ο.Κ.-Benfica 0-1,Mvp-Σχολια & παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

ΓΛΥΚΟΣ
3
2%
ΙΝΣΑΟΥΡΑΛΔΕ
86
58%
ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ
4
3%
ΛΙΝΟ
25
17%
ΚΙΤΣΙΟΥ
2
1%
ΛΑΖΑΡ
12
8%
ΚΑΤΣΕ
1
1%
ΜΑΝΤΟΥΡΟ
2
1%
ΟΛΙΣΕ
3
2%
ΝΙΝΗΣ
1
1%
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
6
4%
ΛΟΥΚΑΣ
2
1%
ΣΤΟΧ
1
1%
ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ
1
1%

Σύνολο ψήφων: 149

Spiros_S

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Benfica 0-1,Mvp-Σχολια & παραλειπομενα

Δημοσίευση από Spiros_S »

pgetsos έγραψε:Παντως απο τηλεοραση η κερκιδα δε μου αρεσε...

Δεν ειχε ρυθμο, κατα 95% δεν καταλαβαινες τι φωναζει γιατι ηταν σε φαση φωναζει ο καθενας οτι θελει, ακουστηκε γιουχα στον Νινη (δεν ξερω αν πηγαινε εκει) και δε μου φανηκε να στηριζει οσο περιμενα...

Εμένα η γιούχα μου φάνηκε ότι πήγε στον φέισα μου έμπαινε για την Μπενφίκα. Στον Νίνη πήγε;
Άβαταρ μέλους
fwtis

Δημοσίευση από fwtis »

Προκριση εκει να γυρισει η μεταξυ μας ιστορια αντιστροφα
:nairepaok:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fwtis την Πέμ 20 Φεβ 2014, 22:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Spiros_S έγραψε:

Δεν ειχε ρυθμο, κατα 95% δεν καταλαβαινες τι φωναζει γιατι ηταν σε φαση φωναζει ο καθενας οτι θελει, ακουστηκε γιουχα στον Νινη (δεν ξερω αν πηγαινε εκει) και δε μου φανηκε να στηριζει οσο περιμενα...

Εμένα η γιούχα μου φάνηκε ότι πήγε στον φέισα μου έμπαινε για την Μπενφίκα. Στον Νίνη πήγε;

Δεν εχω ιδεα, αν εμπαινε ο φεισα εκεινη την ωρα τοτε λογικα πηγαινε εκει :) :pano:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

nikolasf έγραψε:
black death έγραψε:Πάντως για να τα λέμε και όλα:

Ζούμε για να δούμε έναν ΠΑΟΚ που αυτές τις ομάδες θα τις σφυροκοπάει μες στην Τούμπα.

Σύντομα θα γίνει και αυτό ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!
Σήμερα νιώθω ακόμα πιο σίγουρος!!!!

Κλείστε τα μάτια και φανταστείτε την σημερινή ομάδα με τον Νάτχο στην θέση του Κάτσε ή του Λάζαρ και τον Αντρέ στην θέση του Ολίσε ή του Νίνη. ;)
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

kataramenos5 έγραψε:
Armagedonas έγραψε:Τίποτα εκτός από πάθος.

Ανύπαρκτο κέντρο,κάκιστη ανάπτυξη,μιάμιση ευκαιρία.
Μαντούρο,Κάτσε,Νίνης,Κίτσιου κακοί,όπως πάντα ακίνδυνος και ανούσιος ο Ολίσε.

Όσο για τον προπονητή,η ενδεκάδα που κατέβασε αφήνοντας έξω τα πιο βαριά όπλα του ΠΑΟΚ,πραγματικά είναι απορίας άξιον τί προσπαθεί να πετύχει.

Με πιο σοβαρές επιλογές και στήσιμο,την είχαμε την Μπενφίκα,αφού δεν έδειξε κάτι το εντυπωσιακό.

+1914.Πεστα ρε Αρμαγεδώνα.Επιτέλους μια λογική φωνή.

+ άλλα 1925.

barlow4 έγραψε:Τι περιμενεις απο σταρκ.φλωροι ολο το σοι.

Λίγα λόγια για τους Stark!!! :twisted:
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

DC έγραψε:
nikolasf έγραψε:
black death έγραψε:Πάντως για να τα λέμε και όλα:

Ζούμε για να δούμε έναν ΠΑΟΚ που αυτές τις ομάδες θα τις σφυροκοπάει μες στην Τούμπα.

Σύντομα θα γίνει και αυτό ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!
Σήμερα νιώθω ακόμα πιο σίγουρος!!!!

Κλείστε τα μάτια και φανταστείτε την σημερινή ομάδα με τον Νάτχο στην θέση του Κάτσε ή του Λάζαρ και τον Αντρέ στην θέση του Ολίσε ή του Νίνη. ;)

Και λίγα λές!!!!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ευτυχώς τους έκανε λιγο τακτική προχθές(με παρέμβαση Σταυρακα φυσικά) και οι Πορτογάλοι τα βρήκαν σκούρα.Αυτοι που είχαν κανει γιογιο τον γαύρο.Η ομάδα έδειξε οτι μπορεί οταν θέλει να παίξει καλή άμυνα,αυτό είναι το εύκολο.Το δύσκολο είναι να παίξει με τον τροπο που θελει ο Χουμπ στο πρωτάθλημα και θέλει χρόνο.

ΥΓ1 Δηλαδη ο Πλατανιας ποσα θα της έριχνε της πορτογαλεζας ?Βαλτε το μυαλό σας να δουλέψει λιγο και μη καταπίνετε αμάσητο οτι σερβίρουν οι αρδ.

ΥΓ2
DC έγραψε:Τσούχτρα. :twisted:

Δε θα μας τρελάνει αυτός.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

ΜΠΡΑΒΟ στην ΟΜΑΔΑ και σε αυτον τον τρελο ΛΑΟ

Ε ψιτ ΟΥΕΦΑ... ΣΑΡΡΗ... το νου σας...

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΟΥΦ@ΛΕΣ....
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

Όσο για τον προπονητή,η ενδεκάδα που κατέβασε αφήνοντας έξω τα πιο βαριά όπλα του ΠΑΟΚ,πραγματικά είναι απορίας άξιον τί προσπαθεί να πετύχει.

Με πιο σοβαρές επιλογές και στήσιμο,την είχαμε την Μπενφίκα,αφού δεν έδειξε κάτι το εντυπωσιακό.
βλεπεις μπαλα ρε φιλε...
+1914
:lol: :lol: :lol:

εδιτ:
kataramenos5 έγραψε:

+1914.Πεστα ρε Αρμαγεδώνα.Επιτέλους μια λογική φωνή.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: με προλαβες
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Ικανοποίηση για την ομάδα παρά το αδικο αποτέλεσμα απο το καθοριστικο λαθος του εποπτη....
απο κει και περα
καλη η συνεργασία κατσούρ και του παικταρά διπλα του
ο κιτσιου καλος αλλα επιθετικα δεν.....
ο Λινο καλός εως το 70
Ολίσε βοήθησε πιο πολυ ανασταλτικα, ενώ ο Στοχ εδειξε ορεξατος αλλα επαιξε λίγο
τα 3 χαφ κανανε σπουδαια δουλεια...
ενω με απογοητευσε ο Στεφενς που επελεξε τον Νίνη....
ο Στεφενς εστησε μαεστρικα την ομαδα για πρωτη φορα φετος και αναρωτιεμαι αν αυτη η ομαδα που ειδα σημερα ειναι αυτή που χανει απο πλατανιαδες και νιονιους...
B&W

Δημοσίευση από B&W »

Παιδιά δεν χρειάζεται απογοήτευση! Αυτό είναι το κάρμα μας! Να μαχόμαστε πάντα κόντρα στην αδικία! Αν οι παίκτες συνεχίσουν και στα υπόλοιπα 90' λεπτά να παίζουν με τον ίδιο-Π.Α.Ο.Κ. τρόπο, τη πρόκριση την έχουμε! Μόνο αν αυτοί είναι καλύτεροι πνευματικά μπορούν να μας αποκλείσουν! Σήμερα πάντως δεν ήταν!

ΨΗΛΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ!!!
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

RoMaN έγραψε:

υπερασπιζεσαι το κορακι?
Άβαταρ μέλους
DarkBishop

Δημοσίευση από DarkBishop »

Μετά το γκολ τσιμουδιά. Κάπου πιο μετάθυμηθήκανε να φωνάξουνε ΠΑΟΚ-Παρτιζάν και συνθήματα στα σέρβικακαι επειδή οι άλλοι δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν το γυρίσανε στο ωωω ΠΑΟΚάρα.Κατά το 80κάτι έδωσε το ΠΑΟΚάρα βάλε ένα γκολ.
Όταν τρώμε γκολ,η κερκίδα πρέπει να γίνεται πιο δυνατή,όχι να αρχίζει για τον προπονητή,το φροντιστή, το τάκλιν το όβερλαπ κλπ κλπ.
Στα του ματς,εγώ είδα καθαρή σφαγή σήμερα. Όσοι λένε ότι δεν κάναμε φάσεις, με τον προσανατολισμό που κατεβήκαμε, μια χαρά φάσεις κάναμε. Πείτε μας η Benfica πόσες φάσεις κάνανε. Εγώ δεν έβλεπα τρόπο να φάμε γκολ και ήμουν σίγουρος ότι η άμυνα θα καθαρίσει (το πρώτο ματς φέτος που το νιώθω)
Η ομάδα έδωσε υποσχέσεις, ο καραγκιόζης με το σημαιάκι τις πήρε.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

barlow4 έγραψε:
RoMaN έγραψε:

υπερασπιζεσαι το κορακι?

Όχι! Τον Οίκο των Stark υπερασπίζομαι.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

εγω ειμαι χαρουμενος απο την ομαδα. τελικα ο στεφενς καλα τους εστησε. στην πρωτη τους σοβαρη ευκαιρια που ηταν και οφσαιντ μας βαλαν γκολ. που να εκανε και τακτικη κιολας.
για το ματς τα ειπατε σε γενικες γραμμες.
αυτο που θελω να πω ειναι για τον νινη και την επιλογη του στεφενς να τον ξεκινησει. για μενα ηταν απολυτα σωστη επιλογη, η μαλλον καλυτερα, του βγηκε.
και εξηγουμαι. προφανως τον νινη δεν τον εβαλε για να κανει την ατομικη ενεργεια, να πεταξει 2 γκολ και αλλες 3 ασσιστ. τον εβαλε για να κρατησει τη δεξια μερια με τον σχετικα αδυναμο αμυντικα κιτσιου(που σημερα ηταν εξαιρετικος). και για μενα ηταν σημαντικοτατος παραγοντας για το οτι οι αλλοι ουσιαστικα εκαναν μιση φαση στο πρωτο ημιχρονο. γι αυτο και τον προτιμησε απο λουκας ο οποιος δεν βοηθαει αμυντικα. τον λουκας τον κρατησε ουσιαστικα για ενα μισαωρο στο τελος ωστε να κυνηγησεις το γκολ.
αυτο που με αηδιασε πραγματικα ηταν το οτι σε ολη τη διαρκεια του αγωνα, ή μαλλον απο πριν οταν ανακοινωθηκαν οι εντεκαδες, με καθε ενεργεια που εκανε ο νινης ακουγοταν γκρινια και γαμωσταυριδια. τουλαχιστον στην 7 στην οποια ημουν εγω. αν ειναι δυνατον ρε. λες και ηταν παικτης του γαυρου. ΤΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ? ακομα και σε φασεις που δεν συμμετειχε, ακουγοταν γκρινια. και φυσικα και μια μικρη γιουχα στην αλλαγη του.
το θεμα δεν ειναι ο νινης. ετυχε να ναι αυτος τωρα. πριν ενα μηνα ηταν ο κλαους. με τον αρη ηταν ο ολισε (για τον οποιο επισης υπηρχε γκρινια για το οτι ηταν στην εντεκαδα, αλλα τους το βουλωσε με την εμφανιση του). το θεμα ειναι οτι βριζεις παικτη του ΠΑΟΚ λες και ειναι ο χειροτερος εχθρος σου. την ωρα του αγωνα κιολας. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΡΕ ΠΟ#ΣΤΗ ΜΟΥ?
δεν μου χαλασε τη διαθεση η ηττα, οσο αυτο το γεγονος.
τεσπα, συγνωμη αν κουρασα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”