Γιατί είμαι Π.Α.Ο.Κ.;
Re: Γιατί είμαι Π.Α.Ο.Κ.;
2 Νοεμβρη 1983
μπάγιερν μονάχου-ΠΑΟΚ 0-0
Μεγαλωμένος σε περιοχή όπου οι παοκτσήδες ήταν ισχνή μειοψηφία και σε οικογένεια γαυροβάζελων είχα μία τεράστια εκτίμηση στον ΠΑΟΚ για το λαό του και για το γεγονός ότι αντιστέκονταν στη σαπίλα των αθηναίων.
Όμως το ματς εκείνο ήταν το ένα κλικ παραπάνω που χρειαζόμουνα για να αποφασίσω ποια θα είναι η ομάδα υης καρδιάς μου.
Μόνο ΠΑΟΚ ρε ξεφτιλισμένοι
μπάγιερν μονάχου-ΠΑΟΚ 0-0
Μεγαλωμένος σε περιοχή όπου οι παοκτσήδες ήταν ισχνή μειοψηφία και σε οικογένεια γαυροβάζελων είχα μία τεράστια εκτίμηση στον ΠΑΟΚ για το λαό του και για το γεγονός ότι αντιστέκονταν στη σαπίλα των αθηναίων.
Όμως το ματς εκείνο ήταν το ένα κλικ παραπάνω που χρειαζόμουνα για να αποφασίσω ποια θα είναι η ομάδα υης καρδιάς μου.
Μόνο ΠΑΟΚ ρε ξεφτιλισμένοι
montelo έγραψε:επεσε στα ματια μου μια καλοκαιρινη κολεξιον του Μακη Τσελιου Homme για τον ΠΑΟΚ...
Αυτο ητανε...δεν υπηρχε περιπτωση να γινω αλλη ομαδα.
Sorry αλλα με ξενερωσες ...Εκει που περιμενα να διαβασω για τον PANOS , τον βασιλια των μαγιο ( που ηθελε να γινει και ιδιοκτητης της ΠΑΕ ) μου πετας τον Τσελιο και με χαλας...

Υ.Γ. Παντως να το προσεξεις λιγο το θεμα με τους μοδιστρους ....

" Άν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου." Ε. Πάουντ
efthimis_paok έγραψε:+++
Καλησπέρα συνοπαδοί.Θέλω να πώ το γιατί είμαι ΠΑΟΚ.Το χρωστάω σε ένα συμμαθητή μου το Σπύρο το 1983.Σε ηλικία 10 χρονών,στην Αθήνα είναι δυσκολο να μην εισαι γαυροβάζελος.Εγινα ΠΑΟΚ για το λαο του,για την 4 που εβραζε κυριλεκτικα,για τον ποδοσφαιρικο τσαμπουκα της ομαδας.Φανταστειτε οτι ημουν ο ...βουλγαρος στο σχολειο,και ας ειναι η καταγωγη μου απο Κρητη!Το παρατσουκλι ΜΠΕΡΥ το εχω ακομα στη δουλεια μιας και πηγα το Μαη του 94 στους αγωνες πλει οφ στο μπασκετ.Αφορμη να γραφτω μελος ηταν οι ντινος,αρκαδοποντιος,προπονητης και τα αλλα παιδια που τα διαβαζω και θα χαρω πολυ τα να λεμε την ομαδαρα μας!Καλη συνεχεια!
...γιατι απο παιδια μας παλαβωσε η ασπρομαυρη στολη! ΠΑΟΚ ΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΠΑΟΚ ΛΕ ΟΛΕ ΠΑΟΚ ΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ
shark4 έγραψε:montelo έγραψε:επεσε στα ματια μου μια καλοκαιρινη κολεξιον του Μακη Τσελιου Homme για τον ΠΑΟΚ...
Αυτο ητανε...δεν υπηρχε περιπτωση να γινω αλλη ομαδα.
Sorry αλλα με ξενερωσες ...Εκει που περιμενα να διαβασω για τον PANOS , τον βασιλια των μαγιο ( που ηθελε να γινει και ιδιοκτητης της ΠΑΕ ) μου πετας τον Τσελιο και με χαλας...![]()
Υ.Γ. Παντως να το προσεξεις λιγο το θεμα με τους μοδιστρους ....
εδώ να επισημάνω , οτι εμφάνιση μας είχε σχεδιάσει κάποτε ο Ασλάνης!
Πάρα πολύ ωραίο topic το συγκεκριμένο...Γιατί είμαι Π.Α.Ο.Κ. λοιπόν κι όχι γιατί και πως έγινα...
Λένε πολλοί ότι αλλάζεις θρησκεία, πόλη ή και χώρα κατοικίας και εργασίας, γυναίκα, ακόμα και το όνομα σου, αλλά ομάδα δεν αλλάζεις...
Το παραπάνω σκεπτικό όμως είναι 1.000.000% απόλυτο μόνο για κάποιον που είναι Π.Α.Ο.Κ., μιας και προσωπικά γνωρίζω εξαιρεσούλες που επιβεβαιώνουν τον κανόνα, καμία όμως απ την πλευρά κάποιου Π.Α.Ο.Κ.τσή!!!
Πραγματικά ο Π.Α.Ο.Κ. είναι η μοναδική ομάδα του πλανήτη μας που γεννάει συνεχώς οπαδούς σε ολόκληρο τον κόσμο χωρίς να είναι καμιά αθλητική αυτοκρατορία ή καμιά βαριά βιομηχανία πανευρωπαϊκών και παγκόσμιων τίτλων τύπου Μπάρτσα, Ρεάλ, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ, Μπάγερν, Μίλαν, Γιούβε, Μπόκα κ.τ.λ.
Π.Α.Ο.Κ.τσήδες λοιπόν γεννιούνται καθημερινά και από Π.Α.Ο.Κ.τσήδες αλλά και από διαφορετικών οπαδικών προτιμήσεων γονείς!!! Γεννιούνται και μένουν Π.Α.Ο.Κ.τσήδες μέχρι τα στερνά τους, κάνουν και τα παιδιά τους τέτοιους, έστω κι αν για όλους αυτούς η ποδοσφαιρική, μπασκετική, βολεϊκή, χαντμπολίστικη κ.τ.λ. ζωή τους περιέχει πολύ περισσότερο "μαύρο αντί άσπρο"!!! Γιατί........ Π.Α.Ο.Κ. είσαι!!!
Π.Α.Ο.Κ. είμαι λοιπόν, και είμαστε πιστεύω ακράδαντα όλοι μας, γιατί όσα λίγα κι αν κερδίζουμε στην διάρκεια της αθλητικής μας ζωής σε τίτλους και χαρές απ την ομάδα μας, είναι όλα καθαρά, τίμια, δίκαια και άξια!!! Γιατί κάθε 1 δικός μας τίτλους αντιστοιχεί σε 1.000 κάθε "αλλόθρησκου"!!! Γι αυτόν ακριβώς φυσικά τον λόγο είμαστε και η μεγαλύτερη ομάδα στον πλανήτη Γη!!!
Π.Α.Ο.Κ. είμαι γιατί όσοι με αποκαλούν "μπάουγκ" με ζηλεύουν για την επιμονή μου να μην αλλοτριώνομαι σύμφωνα με τα σημεία των καιρών, να μην θέλω να αδικώ, να μην κλέβω βρώμικα, να μην κατακτώ άτιμα τίτλους και περγαμηνές, ανούσια καθημερινά τρόπαια-μπιχλιμπίδια επιβεβαίωσης των σημερινών ντεμέκ καλύτερων ανά τον κόσμο!!! Αυτών που μόνο με το χρήμα, αλλά πολλές φορές και με την κλεψιά και την αδικία, βαφτίζονται καλύτεροι σε έναν άκρατο πλέον ανταγωνισμό μερικών πλούσιων ολιγαρχών του πλανήτη μας!!!
Π.Α.Ο.Κ. είμαι γιατί δεν ανέχομαι να με βαφτίζουν πρώτο με την προπαγάνδα τους κάποιοι τιποτένιοι!!!
Π.Α.Ο.Κ. είμαι γιατί θέλω ελεύθερα να σκέφτομαι, ελεύθερα να συλλογιέμαι, ελεύθερα να ονειρεύομαι ρομαντικά έναν κόσμο πιο σωστό, πιο τίμιο, πιο δίκαιο, πιο αξιοκρατικό, πιο ανθρώπινο, όχι για να αποδέχομαι τον σημερινό αστραφτερό αλλά συνάμα τερατόμορφο κόσμο τους, όπως αυτός έχει πια καταντήσει μέσα από κάποιες καθημερινές ανούσιες βραβεύσεις, μέσα απ τα μπιχλιμπιδωτά τους βραβεία και μέσα απ τον πακτωλό των χρημάτων που όλα τα παραπάνω επιφέρουν ως κέρδος σε πολύ ολίγους!!!
Π.Α.Ο.Κ. λοιπόν είμαι γιατί είμαι "λύκος" κι ας φαίνομαι "πρόβατο"!!!
Π.Α.Ο.Κ. είμαι γιατί είμαι λαός κι όχι βασιλιάς!!!
Π.Α.Ο.Κ. είμαι γιατί γεννήθηκα και παραμένω μαχητής κι όχι ημίθεος!!!
Π.Α.Ο.Κ. είμαι γιατί κάποτε θα πεθάνω σαν θνητός και δεν θα ζήσω αιώνια σαν Θεός!!!
Π.Α.Ο.Κ., ακόμα και πεθαμένος όμως, θα είμαι ήσυχος ότι ζωντανός έκανα το χρέος μου σαν άνθρωπος:
Έγινα Π.Α.Ο.Κ., έζησα Π.Α.Ο.Κ. και πέθανα Π.Α.Ο.Κ.!!!
Υ.Γ. "Π.Α.Ο.Κ. να σαι και τίποτα να μην φοβάσαι" !!!!!!
Λένε πολλοί ότι αλλάζεις θρησκεία, πόλη ή και χώρα κατοικίας και εργασίας, γυναίκα, ακόμα και το όνομα σου, αλλά ομάδα δεν αλλάζεις...
Το παραπάνω σκεπτικό όμως είναι 1.000.000% απόλυτο μόνο για κάποιον που είναι Π.Α.Ο.Κ., μιας και προσωπικά γνωρίζω εξαιρεσούλες που επιβεβαιώνουν τον κανόνα, καμία όμως απ την πλευρά κάποιου Π.Α.Ο.Κ.τσή!!!
Πραγματικά ο Π.Α.Ο.Κ. είναι η μοναδική ομάδα του πλανήτη μας που γεννάει συνεχώς οπαδούς σε ολόκληρο τον κόσμο χωρίς να είναι καμιά αθλητική αυτοκρατορία ή καμιά βαριά βιομηχανία πανευρωπαϊκών και παγκόσμιων τίτλων τύπου Μπάρτσα, Ρεάλ, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ, Μπάγερν, Μίλαν, Γιούβε, Μπόκα κ.τ.λ.
Π.Α.Ο.Κ.τσήδες λοιπόν γεννιούνται καθημερινά και από Π.Α.Ο.Κ.τσήδες αλλά και από διαφορετικών οπαδικών προτιμήσεων γονείς!!! Γεννιούνται και μένουν Π.Α.Ο.Κ.τσήδες μέχρι τα στερνά τους, κάνουν και τα παιδιά τους τέτοιους, έστω κι αν για όλους αυτούς η ποδοσφαιρική, μπασκετική, βολεϊκή, χαντμπολίστικη κ.τ.λ. ζωή τους περιέχει πολύ περισσότερο "μαύρο αντί άσπρο"!!! Γιατί........ Π.Α.Ο.Κ. είσαι!!!
Π.Α.Ο.Κ. είμαι λοιπόν, και είμαστε πιστεύω ακράδαντα όλοι μας, γιατί όσα λίγα κι αν κερδίζουμε στην διάρκεια της αθλητικής μας ζωής σε τίτλους και χαρές απ την ομάδα μας, είναι όλα καθαρά, τίμια, δίκαια και άξια!!! Γιατί κάθε 1 δικός μας τίτλους αντιστοιχεί σε 1.000 κάθε "αλλόθρησκου"!!! Γι αυτόν ακριβώς φυσικά τον λόγο είμαστε και η μεγαλύτερη ομάδα στον πλανήτη Γη!!!
Π.Α.Ο.Κ. είμαι γιατί όσοι με αποκαλούν "μπάουγκ" με ζηλεύουν για την επιμονή μου να μην αλλοτριώνομαι σύμφωνα με τα σημεία των καιρών, να μην θέλω να αδικώ, να μην κλέβω βρώμικα, να μην κατακτώ άτιμα τίτλους και περγαμηνές, ανούσια καθημερινά τρόπαια-μπιχλιμπίδια επιβεβαίωσης των σημερινών ντεμέκ καλύτερων ανά τον κόσμο!!! Αυτών που μόνο με το χρήμα, αλλά πολλές φορές και με την κλεψιά και την αδικία, βαφτίζονται καλύτεροι σε έναν άκρατο πλέον ανταγωνισμό μερικών πλούσιων ολιγαρχών του πλανήτη μας!!!
Π.Α.Ο.Κ. είμαι γιατί δεν ανέχομαι να με βαφτίζουν πρώτο με την προπαγάνδα τους κάποιοι τιποτένιοι!!!
Π.Α.Ο.Κ. είμαι γιατί θέλω ελεύθερα να σκέφτομαι, ελεύθερα να συλλογιέμαι, ελεύθερα να ονειρεύομαι ρομαντικά έναν κόσμο πιο σωστό, πιο τίμιο, πιο δίκαιο, πιο αξιοκρατικό, πιο ανθρώπινο, όχι για να αποδέχομαι τον σημερινό αστραφτερό αλλά συνάμα τερατόμορφο κόσμο τους, όπως αυτός έχει πια καταντήσει μέσα από κάποιες καθημερινές ανούσιες βραβεύσεις, μέσα απ τα μπιχλιμπιδωτά τους βραβεία και μέσα απ τον πακτωλό των χρημάτων που όλα τα παραπάνω επιφέρουν ως κέρδος σε πολύ ολίγους!!!
Π.Α.Ο.Κ. λοιπόν είμαι γιατί είμαι "λύκος" κι ας φαίνομαι "πρόβατο"!!!
Π.Α.Ο.Κ. είμαι γιατί είμαι λαός κι όχι βασιλιάς!!!
Π.Α.Ο.Κ. είμαι γιατί γεννήθηκα και παραμένω μαχητής κι όχι ημίθεος!!!
Π.Α.Ο.Κ. είμαι γιατί κάποτε θα πεθάνω σαν θνητός και δεν θα ζήσω αιώνια σαν Θεός!!!
Π.Α.Ο.Κ., ακόμα και πεθαμένος όμως, θα είμαι ήσυχος ότι ζωντανός έκανα το χρέος μου σαν άνθρωπος:
Έγινα Π.Α.Ο.Κ., έζησα Π.Α.Ο.Κ. και πέθανα Π.Α.Ο.Κ.!!!
Υ.Γ. "Π.Α.Ο.Κ. να σαι και τίποτα να μην φοβάσαι" !!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 13 Απρ 2016, 15:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παλεύω ασταμάτητα. Αντιστέκομαι στην αδικία. Οργανώνομαι συνέχεια. Κατακτώ, μόνο τίμια. = Π.Α.Ο.Κ.
Χρηστάρα, ζεις μέσα στην καρδιά μου, ώσπου να ξανανταμώσουμε, στου Παραδείσου τα τσιμέντα....
Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολλή....
Χρηστάρα, ζεις μέσα στην καρδιά μου, ώσπου να ξανανταμώσουμε, στου Παραδείσου τα τσιμέντα....
Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολλή....
Γιατι ειμαι Π.Α.Ο.Κ.?
Ελα ντε.
Μπορει να γεννηθηκα Π.Α.Ο.Κ.?
Μπορει να εγινα καποια στιγμη?
Δεν ξερω και δε με νοιαζει.
Απο τοτε που με θυμαμαι ειμαι Π.Α.Ο.Κ.
Ειναι κομματι της υπαρξης μου και ειμαι ευτυχισμενος αλλά και
υπερηφανος γι αυτο.
Ελα ντε.
Μπορει να γεννηθηκα Π.Α.Ο.Κ.?
Μπορει να εγινα καποια στιγμη?
Δεν ξερω και δε με νοιαζει.
Απο τοτε που με θυμαμαι ειμαι Π.Α.Ο.Κ.
Ειναι κομματι της υπαρξης μου και ειμαι ευτυχισμενος αλλά και
υπερηφανος γι αυτο.
ΚΙ ΟΜΩΣ.....ΟΛΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
ΠΑΟΚ γεννιεσαι και ΠΑΟΚ πεθαινεις.
Ειναι τροπος ζωης.
Δεν επιλεγεις να εισαι ΠΑΟΚ.
Εισαι ΠΑΟΚ γιατι δεν μπορεις να κανεις αλλιως.
Ειναι τροπος ζωης.
Δεν επιλεγεις να εισαι ΠΑΟΚ.
Εισαι ΠΑΟΚ γιατι δεν μπορεις να κανεις αλλιως.
En Mayo estaramos bien
- ΑποστόληςΑ
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 5 times
Εγώ πάντως επέλεξα. Στα 18 μου, όντας φοιτητής, συνειδητοποιημένος και μη φανατικός (ακόμη) ή κάφρος.
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Απο τις πρωτες μου φωτογραφιες ως μωρο ημουν με φορμες του ΠΑΟΚ...ο πατερας μου (και η μανα μου
) ΠΑΟΚ οποτε απο τοτε που με θυμαμαι ελεγα ειμαι ΠΑΟΚ! Ενεργα με την ομαδα (αλλα και γενικα με το ποδοσφαιρο) αρχισα να ασχολουμαι γυρω στα 10 (δλδ το 2007-8) οποτε και εμαθα απο μονος μου τι ειναι ΠΑΟΚ ειδα σε βιντεο τους θρυλικους αγωνες με μπαγερν ( ο πατερας μου ακομα κλαιει οταν τους βλεπει ηταν μικρος τοτε) και εμαθα τι σημαινει αυτη η ομαδα! Πλεον το μικροβιο εχει μπει για τα καλα αν και τεινω τελικα στο οτι ΠΑΟΚ δε γινεσαι....ΓΕΝΙΕΣΑΙ

Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: «Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;» Πολέμα!
«Ασκητική»
Some folk we never forget... some kind we never forgive...havent seen the back of us yet...we will fight as long as we live
Many places i have been....many sorrows i have seen...
îdô Nidir nênâkham Bârî'n Katharâd
«Ασκητική»
Some folk we never forget... some kind we never forgive...havent seen the back of us yet...we will fight as long as we live
Many places i have been....many sorrows i have seen...
îdô Nidir nênâkham Bârî'n Katharâd
Καλώς όρισες στην παρέα μας @ Mos33!!!
Νεάπολη: σε όλα τα λεξικά έχει μόνο μία μετάφραση........................ Π.Α.Ο.Κ.!!!!!!
Νεάπολη: σε όλα τα λεξικά έχει μόνο μία μετάφραση........................ Π.Α.Ο.Κ.!!!!!!
Παλεύω ασταμάτητα. Αντιστέκομαι στην αδικία. Οργανώνομαι συνέχεια. Κατακτώ, μόνο τίμια. = Π.Α.Ο.Κ.
goran 64 έγραψε:Καλώς όρισες στην παρέα μας @ Mos33!!!
Ευχαριστω goran64!
- Kostomanolis
ΠΑΟΚ εγινα 8 χρονων απο επιλογη και μονος μου. Οι πρωτες μου μνημες ειναι τα επειαοδια με την Παρι τα ευρωπαικα ματς στο μπασκετ, τα παοχνιδια με Παγκρατι. σπορτινγκ που ειδα απο κοντα με κοπανα μιας και ημουνα Αθηνα, το ματς με την ΤΣΣΚΑ στην 1η εκδρομη στο Παλε, το ματς με Ουντινεζε ( επι εποχης Καμπς), οι αμετρητες εκδρομες στον Ναο, το οτι ημουνα ο μονος ΠΑΟΚτσης στο σχολειο, εν ολιγοις η ζωη μου ολη ειναι ΠΑΟΚ. Και ειμαι περηφανος που ειμαι ΠΑΟΚτσης και εκανα και τον υιο (4 ετων) να δηλωνει ΠΑΟΚΑΡΑ και να τραγουδαει το Ω ΠΑΟΚΑΡΑ εχω τρελα μες στο μυαλο!!!
Εν αρχην ην ο ΠΑΟΚ
Εν αρχην ην ο ΠΑΟΚ
Ἐν ὰρχή ὴν ὸ ΠΑΟΚ...
Γιατί όταν ήμουν στο αυτοκίνητο του πατέρα μου έβλεπα μόνιμα κρεμασμένο μπρελοκ με τη μεγάλη ομάδα του '70. Και ρώταγα τα ονόματα κι όταν μου έλεγε του Κούδα εγώ φώναζα κι έλεγα "Αρκούδας" κι αυτός με αγριομάτιαζε.
Γιατι όταν πιτσιρικάς χάσαμε μια φορά και δεν αντεξα και λέω θα αλλάξω ομάδα , αυτός πήγε να με διώξει από το σπίτι και να μου είπε ότι εδώ μόνο ΠΑΟΚ. Και κατάλαβα μια και καλή ότι δεν αστειευόμαστε με πράγματα ιερά.
Ο ΠΑΟΚ δεν είναι απλά μια ομάδα , δεν είναι η προέκταση του εγώ μας , δεν είναι το πουλί μας για να δείχνμουμε γαμάτοι, δεν είναι μια αφηρημένη ιδέα. Πρεσβεύει πολλά περισσότερα πράγματα από τον αθλητισμό. Είναι όλη μας η ζωή, όλες οι αξίες που θα θέλαμε να έχουμε κι ας μην έχουμε κάποιες φορές.
Είναι κάτι ΙΕΡΟ και ως τέτοιο πρέπει να το αντιμετωπίζουμε.
Γιατι όταν πιτσιρικάς χάσαμε μια φορά και δεν αντεξα και λέω θα αλλάξω ομάδα , αυτός πήγε να με διώξει από το σπίτι και να μου είπε ότι εδώ μόνο ΠΑΟΚ. Και κατάλαβα μια και καλή ότι δεν αστειευόμαστε με πράγματα ιερά.
Ο ΠΑΟΚ δεν είναι απλά μια ομάδα , δεν είναι η προέκταση του εγώ μας , δεν είναι το πουλί μας για να δείχνμουμε γαμάτοι, δεν είναι μια αφηρημένη ιδέα. Πρεσβεύει πολλά περισσότερα πράγματα από τον αθλητισμό. Είναι όλη μας η ζωή, όλες οι αξίες που θα θέλαμε να έχουμε κι ας μην έχουμε κάποιες φορές.
Είναι κάτι ΙΕΡΟ και ως τέτοιο πρέπει να το αντιμετωπίζουμε.
- painkiller4
Mια απο τα ιδια κοντευοντας τα δευτερα αντα και ζωντας μες στην χαβουζα ημουν πιτσιρικι οταν παιξαμε τον τελικο στο ΟΑΚΑ με την κουλα και το χω σαν εικονα την χαμενη καταληξη του αγωνα, παρα την πικρα απο το χαμενο κυπελλο ηταν αποφαση ζωης και ενω στην περιοχη που ειμαι ειναι βρισκεται κοντα στα χανουμια επελεξα τον ΠΑΟΚ. Ειναι πολυ πιο σημαντικο να εισαι ΠΑΟΚΤΣΗΣ εδω γνωριζοντας οπου και αν ησουν ειτε στο σχολειο να ημουν ο μοναδικος ειτε σε οποιεσδηποτε παρεες οι συναστροφες να γινονται με αλοθρησκους. Ευτυχως αισθανομαι πολυ πιο γεματος σε ολα με τα συναισθηματα χαρας, περηφανειας που εκφραζει μονο αυτος ο συλλογος.
ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ