Π.Α.Ο.Κ.-Βεροια 26/1-17:15,NS2
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Βεροια 26/1-17:15,NS2
Να πω την αλήθεια κι εγώ το κόβω ο Σκόνδρας να είναι καλύτερος σαν CB. Είναι καλός πίσω δυνατός γρήγορος για τη θέση του CB αλλα πολύ αμπαλος για δεξί back. Επίσης δε θέλω να σπάσει το δίδυμο Μαντούρο Κάτσε που για μένα αυτή τη στιγμή είναι το καλύτερο δυνατό στα χαφ. Εμενα κάτι μου λέει ότι θα είναι καλύτερος από Τζαβέλα...
+1926chrisg4 έγραψε:Να πω την αλήθεια κι εγώ το κόβω ο Σκόνδρας να είναι καλύτερος σαν CB. Είναι καλός πίσω δυνατός γρήγορος για τη θέση του CB αλλα πολύ αμπαλος για δεξί back. Επίσης δε θέλω να σπάσει το δίδυμο Μαντούρο Κάτσε που για μένα αυτή τη στιγμή είναι το καλύτερο δυνατό στα χαφ. Εμενα κάτι μου λέει ότι θα είναι καλύτερος από Τζαβέλα...
Το θεμα ειναι οτι δεν τον εχουμε δει και σε κανα 2 ματς να παιζει στην ''φυσικη'' του θεση (αυτη του δεξιου οπισθοφυλακα δηλαδη)chrisg4 έγραψε:Να πω την αλήθεια κι εγώ το κόβω ο Σκόνδρας να είναι καλύτερος σαν CB. Είναι καλός πίσω δυνατός γρήγορος για τη θέση του CB αλλα πολύ αμπαλος για δεξί back. Επίσης δε θέλω να σπάσει το δίδυμο Μαντούρο Κάτσε που για μένα αυτή τη στιγμή είναι το καλύτερο δυνατό στα χαφ. Εμενα κάτι μου λέει ότι θα είναι καλύτερος από Τζαβέλα...
Το οτι μπορει να ειναι καλυτερος απο τον νευροτσαμπουκα

- paokovios1974
Kαλα με τη βεροια δεν νομιζω οτι εχουμε θεμα και σκονδρας κατσουρανης μια χαρα ειναι ο σκονδρας επισης εχει παιξη τη θεση και ο σωματοτυπος του τον βοηθαει να την κρατησει ανετα τη θεση,ειδικα αν το δει σαν ευκαιρια να επιστρεψει στην ενδεκαδα
δεν θελω να ξαναφαμε πρωτοι γκολ..
περιμενω καλη αποδοση και μια τεσσαρα συριγισμενη...οπως παλια...
περιμενω καλη αποδοση και μια τεσσαρα συριγισμενη...οπως παλια...
- PAOK_Antarctica
Γλύκος - Κίτσιου, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Σκόνδρας - Μαντούρο, Κάτσε - Ολίσε, Λούκας, Βούκιτς - Σαλπιγγίδης
- PAOK_Antarctica
- jay trotter
Πρέπει να μείνουμε ταπεινοί όπως παλιά αδερφέ.Επί Μπόλονι παίζαμε χωρίς μέσους και βάζαμε τα σέντερφορ Νιμανί αριστερά,Γιάννου άξονα και Σαλπιγγίδη δεξιά...Τώρα παίζουμε χωρίς σεντερμπακ και βάζουμε τα πλάγια μπακ και τα αμυντικά χαφ.Τα λεφτά του Ιβάν δεν μας άλλαξαν....Dimg4 έγραψε:Εγω απορω γιατι δεν παιρνουμε 2 ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ.
- ΑποστόληςΑ
Πάω στην καφέ να δω τον αγώνα. Εμείς εδώ στον Άγιο Δημήτριο στις 15:30 είχαμε ήλιο και 15 βαθμούς.