ΠΑΟΚ-Ηρακλής, 5-1, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος 2013 και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Γλύκος
13
8%
Κίτσιου
1
1%
Λίνο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τζαβέλλας
1
1%
Βίτορ
1
1%
Κατσουράνης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μαντούρο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κάτσε
69
43%
Μάρτενς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Λούκας
2
1%
Νίνης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Στοχ
68
42%
Αθανασιάδης
3
2%
Ολίσε
3
2%

Σύνολο ψήφων: 161

Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Re: ΠΑΟΚ-Ηρακλής, 5-1, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από nikolasf »

B&W έγραψε:
slidar έγραψε:Μονο εμενα δεν μου γεμιζει το ματι η ομαδα ?

Πιστευω αμα παμε ετσι στα πραγματικα μεγαλα ματς της χρονιας δεν εχουμε καμια τυχη.

Με τα λαθη που εγιναν σημερα πισω .. αμα ηταν αλλη ομαδα με μεγαλυτερη ποιοτητα θα μας ειχε κανει κηδεια κανονικη.

Σεντερ μπακ χθες.

Αν παίξουμε έτσι με Μπενφίκα θα κερδίσουμε 3-2 αντί για 1-0... Τι να λέει;

Λέει όταν πάιζουν ρόλο τα εκτός έδρας γκολ!
Άβαταρ μέλους
ZamanFou

Δημοσίευση από ZamanFou »

[url]Εικόνα[/url]
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

πηρε λοιπον και η γρια τα 180 λεπτα δημοσιοτητας για να βγει απο την αφανεια της...

πηρε αυτη τη φορα και την ηχηρη απαντηση εντος και εκτος γηπεδου οπως της αρμοζε...για το ματς τα ειπανε ολα οι προλαλησαντες...μονο αυτο κραταμε και συνεχιζουμε...

[youtube]F_OIaafbxa0[/youtube]

υγ καλα δεν ελεγχατε που πηγαν οι προσκλησεις?τη μιση αυτοματη θερμανση 10 βαλαμε μεσα...
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα νίκη τέτοιου εύρους.
Λίγο το γενικό ντεφορμάρισμα, λίγο η εικόνα της γριάς που ,κακά τα ψέματα, για τα κυβικά της είναι καλή ομάδα και λίγο η έλλειψη κινήτρου, προέβλεπα ισοπαλία ή νίκη με με ένα τέρμα διαφορά.

Το κέντρο έπαιξε πρώτη φορά μαζί, οι δύο από τους τρεις είχαν ελάχιστα παιχνίδια τους τελευταίους μήνες. Ειδικά ο Κάτσε πολύ καλός. Μπράβο στον Μάρτενς που σκόραρε.
ο Στοχ ξεμπούκωσε και τον ψήφισα εμβιπι, ελπίζω να είναι η αρχή της ανόδου. Ο Κλάους αθόρυβα είχε ένα γκολ και μια ασίστ. Το ίδιο και ο Ολίσε που παραδόξως τα πήγε πολύ καλά στο ρόλο του. Η δυναμικότητα του αντιπάλου βέβαια δεν είναι για ασφαλή συμπεράσματα.

Από εκεί και πέρα...

Μόνο εγώ έφυγα σκεσμένος από τη γήπεδο? Μόνο εγώ κοκκινίζω από θυμό και ντροπή όταν συνοπαδοί μου βρίζουν τη μάνα παίχτη του ΠΑΟΚ ΕΝ ΩΡΑ ΑΓΩΝΑ? ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.
Και αποκαλούν τους υπόλοιπους οπαδούς φυτά. Αν δεν γουστάρουν τον ΠΑΟΚ και τα φυτά του, μπορούν να γίνουν οπαδοί του σκώληκα, που εκεί τέτοιες συμπεριφορές όχι μόνο δεν κράζονται αλλά, αντιθέτως, ενθαρρύνονται κιόλας.
Μιλάμε για τους ίδιους ανθρώπους που βρίζουν την Εθνική κάθε Κυριακή αλλά τα έχουν βάλει με τον Κάτσε.
Τους ίδιους ανθρώπους που μιλούσαν για βαριές φανέλες στο 4΄. Στο 19΄η φανέλα αλάφρυνε ως δια μαγείας.
Οι ίδιοι άνθρωποι που οι μισοί, όταν το γήπεδο χειροκροτούσε τον Κάτσε για κάποια καλή ενέργεια, χειροκροτούσαν και αυτοί, γιατί απλά δεν έχουν ιδέα τι συμβαίνει γύρω τους. Αλλά οι άλλοι είναι φυτά.

Όταν ορισμένοι δεν έχουν ιδέα ποιον και γιατί χειροκροτάνε, τότε συμπεραίνω ασφαλώς πως δεν έχουν ιδέα και ποιον και γιατί βρίζουνε.

Δεν ξέρω ρε παιδιά, εγώ δεν είδα ωραία ατμόσφαιρα στο γήπεδο σήμερα, ίσως είναι ιδέα μου. Κυριακή απογευματάκι πάλι σε καλή ώρα, και όχι στις 3 που ο ήλιος σε κάνει να βλασφημάς τις χθεσινές καταχρήσεις, να σκορπίσουμε ένα από τα πολλά σιχαμένα παραρτήματα. Είναι ΚΑΙ αυτά εχθρός.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

μου άρεσε πολύ ο Ολίσε φορ! Πολύ όμως!
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

Τιμη και δοξα στον ψηφισαντα Βιτορ,που με το ζορι να επαιξε 20λεπτο δυστυχως...... :cry: και ακομα μεγαλητερη τιμη και δοξα στον ψηφισαντα τον χειροτερο μας παιχτη για σημερα (και εναν απο τους πιο αγαπητους σε μενα) γιωργο τζαβελλα..... 8-)
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
tsismal

Δημοσίευση από tsismal »

Το μάτς ασχολίαστο, έγινε αυτό που έπρεπε. Επιτέλους όμως είχαμε και μια καλή κερκίδα σήμερα και σε αυτό βοήθησαν και οι 50 γριές που μας ανέβασαν. Έτσι θα πρέπει να είναι το γήπεδο σε κάθε μάτς και όχι με μπινελίκι και γκρίνια.
igevas

Δημοσίευση από igevas »

Κατσε καλη επανεμφανιση κρυο αιμα.Θα ηθελα να ξαναδω τον Ολισε μπροστα μπας και βγει τπτ...
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Χωρικός έγραψε:μου άρεσε πολύ ο Ολίσε φορ! Πολύ όμως!

η μεταγρφη που ελεγες :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Σκατογριες 5αμπαλο τωρα, και μια πολη μιοα ομαδα μια στη β μια στη γ.

MVP 4 συνεχομανεο ματς ο γλυκος

Επρεπε να ειχαμε φαει αλλα 2 τουλαχιστον και το ματς θα ειχε τελειως διαφορετικη τροπη.

Με απογοητευσε ο στεφενς που ειπε δεν θελουμε αμυντικο.
Δεν καταλαμβαινω με ποια λογικη ακριβως το λεει αυτο.

Αφου σιγουρα βλεπει οτι εχουμε τεραστιο προβλημα.

ΜΕ τις προσκλησεις οτι να ναι εγινε. Χαρταετος μεσ την ΠΑΕ.

Η ομαδα επαιζε γρηγορα την μπαλα μπροστα, πιεζε, , ητασν εμφανης δε η απουσια ενος παικτη που να τρυπουσε την αμυνα στο ενας με εναν, αφου η μπαλα πηγαινε μεχρι την γραμμη του κορνερ και γυρνουσε πισω, η εβγαινε σεντρα, πολλες φορες χωρις αποτελεσμα.

Θα ημουν ευχαριστημενος αν τετοιες εμφανισεις τις καναμε με καναν ατρομητο. Δεν μιλαω για αποτελεσμα αλλα εμφανησεις.

Μαρτενς θετικος.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΕΝΑ ΣΕΝΤΕΡΜΠΑΚ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΕΝΤΕΡΦΟΡ.
Άβαταρ μέλους
guardian4

mpafos4 έγραψε:Δεν θα πω πολλα για το ματς...λιγο εως πολυ το περιμενα το αποτελεσμα,ειδικα μετα την ηττα στη Νεα Σμυρνη.

Θα πω για την ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΤΟΥΜΠΑ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ!!!Μεχρι να ακουστει το συνθημα.....

Θα ηθελα να πω πως,πλεον,επειδη αυτοι που δημιουργουν αυτο που συνεβη και σημερα ειναι οι ΙΔΙΟΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ,μου προκαλει ιδιαιτερη εντυπωση η ταυτιση των αποψεων τους ΣΕ ΟΛΑ!!!!......

Τοσο μεγαλη εντυπωση που,ειδικα μετα το σημερινο,ειμαι,πλεον,πεπεισμενος πως ολο αυτο που κανουν...δεν οφειλεται ουτε στο Ζαγορακη...ουτε στο Βρυζα...ουτε στο Σαλπιγγιδη...ουτε στον Κατσε...

ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΒΟΣΚΟΙ ΤΟΥΣ!!!!!....

Αυτα απο ενα "φυτο"!!! :twisted:

Τι θες να καταφερεις τωρα εσυ στα καλακαθουμενα? ΒΑλτος εισαι να μας τρελανεις πρωι πρωι?
Ποιο συνθημα δεν σ αρεσε καταρχην?

ΚΑΙ ΤΙ ΔΗΑΛΔΗ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ? ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΟΥΜΕ.
Δ

Θες να ανατρεξω να βρω τι ελεγες τοσα χρονια και ποσο προβατο ησουνα φιλαρακι?
Δεν χρειαζεται καν να χαλασω την ωρα μου. ΟΣο για τους "βοσκους", για εξηγα μας ποιοι ειναι?

Θεωρω οτι με τις αποψεις που εχεις για τους συνδεσμους οτι το username σου ειναι ειρωνια προς την θυρα 4.

Την επομενη φορα που θα μιλησει καποιος για προβατα και για συνδεσμους(γιατι προς εκει αναφερεται, ειναι και γενικα η τοποθετηση του οχι η συκεκριμενη), και θα παραμεινει ετσι χωρις να μας χαιρετησει ή αυτος η αυτο που εγραψε, εχω φυγει απο δω ανεπιστρεπτη.

Σε οπαδικο σαιτ εισαι φιλαρακι, να προσεχεις πως μιλας , αλλιως να πας αλλου. γκεγκε?

Ο ΠΑΟΚ ειναι εδω λογο αυτου του λαου και των οπαδων του, που χωρις αυτους που τωρα εσυ χαρακτηριζεις θα ησουνα ενας ανυπαρκτος.

Αλλοι δυναμητιζουν και αλλοι φαινονται οι ακραιοι.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Guardian χαλαρωσε λιγο κ ασε τις "απειλες".

Ελεος με την καραμελα των αποχωρησεων.

Το γεγονος οτι εβγαλες εσυ ενα συμπερασμα απο τα λεγομενα δε σημαινει οτι.θα βγαλουμε κι εμεις το ιδιο.

Γενικα εισαι πολυ τρελαμενος τον τελευταιο καιρο, αραξε λιγο.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Ισως να ειμαι λιγο τρελαμενος, αλλα στα καλα καθουμενα μπαινει ο αλλος και αναβει φωτιες,και με ειρωνιες και με υπονοουμενα, και χαρακτηρισμους, εκει που δεν υπηρχε κανενα θεμα, εκει ναι τρελαθηκα.

Πως να παρω δηλαδη ρε συ rain τα λεγομενα του?
Ποια ειναι η εναλλακτικη ερμηνεια των λεγομενων του? Υπαρχει?

Και πραγματικα δεν ειναι θεμα απειλης, ειναι θεμα αλληλοεκτιμησης.

Ισως να ειμαι εγω φαουλ, θα δουμε και τι εχουν να πουν αλλοι, αλλα και ο ιδιος. ΙΣΩΣ να τον παρεξηγησα.

Αντε να αραξω.. Αααχ
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

guardian4 έγραψε:
mpafos4 έγραψε:Δεν θα πω πολλα για το ματς...λιγο εως πολυ το περιμενα το αποτελεσμα,ειδικα μετα την ηττα στη Νεα Σμυρνη.

Θα πω για την ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΤΟΥΜΠΑ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ!!!Μεχρι να ακουστει το συνθημα.....

Θα ηθελα να πω πως,πλεον,επειδη αυτοι που δημιουργουν αυτο που συνεβη και σημερα ειναι οι ΙΔΙΟΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ,μου προκαλει ιδιαιτερη εντυπωση η ταυτιση των αποψεων τους ΣΕ ΟΛΑ!!!!......

Τοσο μεγαλη εντυπωση που,ειδικα μετα το σημερινο,ειμαι,πλεον,πεπεισμενος πως ολο αυτο που κανουν...δεν οφειλεται ουτε στο Ζαγορακη...ουτε στο Βρυζα...ουτε στο Σαλπιγγιδη...ουτε στον Κατσε...

ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΒΟΣΚΟΙ ΤΟΥΣ!!!!!....

Αυτα απο ενα "φυτο"!!! :twisted:

Τι θες να καταφερεις τωρα εσυ στα καλακαθουμενα? ΒΑλτος εισαι να μας τρελανεις πρωι πρωι?
Ποιο συνθημα δεν σ αρεσε καταρχην?

ΚΑΙ ΤΙ ΔΗΑΛΔΗ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ? ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΟΥΜΕ.
Δ

Θες να ανατρεξω να βρω τι ελεγες τοσα χρονια και ποσο προβατο ησουνα φιλαρακι?
Δεν χρειαζεται καν να χαλασω την ωρα μου. ΟΣο για τους "βοσκους", για εξηγα μας ποιοι ειναι?

Θεωρω οτι με τις αποψεις που εχεις για τους συνδεσμους οτι το username σου ειναι ειρωνια προς την θυρα 4.

Την επομενη φορα που θα μιλησει καποιος για προβατα και για συνδεσμους(γιατι προς εκει αναφερεται, ειναι και γενικα η τοποθετηση του οχι η συκεκριμενη), και θα παραμεινει ετσι χωρις να μας χαιρετησει ή αυτος η αυτο που εγραψε, εχω φυγει απο δω ανεπιστρεπτη.

Σε οπαδικο σαιτ εισαι φιλαρακι, να προσεχεις πως μιλας , αλλιως να πας αλλου. γκεγκε?

Ο ΠΑΟΚ ειναι εδω λογο αυτου του λαου και των οπαδων του, που χωρις αυτους που τωρα εσυ χαρακτηριζεις θα ησουνα ενας ανυπαρκτος.

Αλλοι δυναμητιζουν και αλλοι φαινονται οι ακραιοι.

εγω αυτο που καταλαβαινω είναι ότι δεν του άρεσε το σύνθημα ΠΑΟΚ γεια σου εσυ και τα φυτα σου που ακουστηκε χωρις λόγω μετα το 0-1.mpafe εγω το περιμενα και κατι που περιμενεις δεν σου ερχεται κεραμιδα.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

guardian4 έγραψε:Ισως να ειμαι λιγο τρελαμενος, αλλα στα καλα καθουμενα μπαινει ο αλλος και αναβει φωτιες,και με ειρωνιες και με υπονοουμενα, και χαρακτηρισμους, εκει που δεν υπηρχε κανενα θεμα, εκει ναι τρελαθηκα.

Πως να παρω δηλαδη ρε συ rain τα λεγομενα του?
Ποια ειναι η εναλλακτικη ερμηνεια των λεγομενων του? Υπαρχει?

Και πραγματικα δεν ειναι θεμα απειλης, ειναι θεμα αλληλοεκτιμησης.

Ισως να ειμαι εγω φαουλ, θα δουμε και τι εχουν να πουν αλλοι, αλλα και ο ιδιος. ΙΣΩΣ να τον παρεξηγησα.

Αντε να αραξω.. Αααχ

Ευχαριστω και μπραβο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”