Π.Α.Ο.Κ.-Παναιτωλικός, 1-0, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Γλύκος
91
81%
Λίνο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σκόνδρας
1
1%
Τζαβέλας
1
1%
Βίτορ
1
1%
Λαζάρ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μαντούρο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Βούκιτς
2
2%
Κατσουράνης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Στοχ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Γεωργιάδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Λούκας
15
13%
Σαλπιγγίδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Αθανασιάδης
2
2%

Σύνολο ψήφων: 113

Άβαταρ μέλους
hasio_john

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Παναιτωλικός, 1-0, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από hasio_john »

kataramenos5 έγραψε:
hasio_john έγραψε: Μάλιστα..., δηλαδή όσοι γιούχαραν σήμερα την ομάδα στο γήπεδο (ΌΛΟΙ δηλαδή!!
Κι εσύ που το ξες ?Ησανε παρόν που λέει κι ο Μπάμπης? :mrgreen: Ακου ΟΛΟΙ.Αμα δεν ήσουν γήπεδο πως το βγαλες το συμπέρασμα?....
Εεεε καλά! Κοροιδευόμαστε μεταξύ μας τώρα φίλε και παίζουμε τις κουμπάρες! Όχι γιάννης, αλλά γιαννάκης!
Το όλοι σε μάρανε εσένα? Εντάξει, ήταν οι μισοί! Αυτιά έχω καλά (... ακόμα) και ακούω την ένταση της γιούχας!
Εδώ ολόκληρος Σαββίδης τα πήρε στο κρανίο με την κατάντια και την γιούχα και ζήτησε επείγοντος συμβούλιο για να τους τα χώσει και μεις παίζουμε τις κολοκυθιές με τα ντεσιμπέλ της γιούχας και αν ήταν όλοι ή οι μισοί!
Φίλε με στεναχωρείς που παίζεις με την νοημοσύνη μου ... (όση έχω τέλος πάντων :lol: ) ... :|
gpap

Δημοσίευση από gpap »

Το ελάχιστο που περίμενα να δω σήμερα στο γήπεδο, από τους παίχτες μου, ήταν το πάθος που δεν είχαν δείξει στο πρώτο γύρο.

Δεν το είδα.

Εν αντιθέσει, οι αντίπαλοι έδειξαν ξανά το ίδιο εκείνο πάθος που στο α' γύρο μας είχε 2-0 για πλάκα.

Για καλή μας τύχη, σήμερα είχαμε καλά τον Γλύκο.

Πόσο όμως σωστό είναι να λέμε πως με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, μέσα στη Τούμπα, στο β' γύρο (όταν η ομάδα και καλά στροφάρει), καλύτερος παίχτης μας είναι η ...τύχη;;;;

Ακόμη σε έναν αγώνα, δεν υπήρχε κέντρο.

Ο Κατσούρ, σε αυτή τη θέση δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έμεινε στο κεντρο-αμυντικό και να τραβηχθεί πιο μπροστά ο Λαζάρ που μπορεί
λίγο παραπάνω να παίξει ως 10άρι.

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πόσο δύσκολο είναι το παραπάνω να γίνει αντιληπτό από ένα προπονητικό τιμ, που όλη μέρα βλέπει τους παίχτες και τις δυνατότητές τους.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ο κολκας βγάζει την εμπάθεια του προς τον Στεφενς στο γκάζεττα η τύχη και η ποιότητα κάποιων παικτών περνούνε τα αποτελέσματα λεει
Άβαταρ μέλους
eorptol

Π.Α.Ο.Κ.-Παναιτωλικός, 1-0, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από eorptol »

hasio_john έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:
hasio_john έγραψε: Μάλιστα..., δηλαδή όσοι γιούχαραν σήμερα την ομάδα στο γήπεδο (ΌΛΟΙ δηλαδή!!
Κι εσύ που το ξες ?Ησανε παρόν που λέει κι ο Μπάμπης? :mrgreen: Ακου ΟΛΟΙ.Αμα δεν ήσουν γήπεδο πως το βγαλες το συμπέρασμα?....
Εεεε καλά! Κοροιδευόμαστε μεταξύ μας τώρα φίλε και παίζουμε τις κουμπάρες! Όχι γιάννης, αλλά γιαννάκης!
Το όλοι σε μάρανε εσένα? Εντάξει, ήταν οι μισοί! Αυτιά έχω καλά (... ακόμα) και ακούω την ένταση της γιούχας!
Εδώ ολόκληρος Σαββίδης τα πήρε στο κρανίο με την κατάντια και την γιούχα και ζήτησε επείγοντος συμβούλιο για να τους τα χώσει και μεις παίζουμε τις κολοκυθιές με τα ντεσιμπέλ της γιούχας και αν ήταν όλοι ή οι μισοί!
Φίλε με στεναχωρείς που παίζεις με την νοημοσύνη μου ... (όση έχω τέλος πάντων :lol: ) ... :|
Αυτιά έχουμε ολοι μας, δεν γιούχαρανε ολοι ,ο Σαββιδης που το ξέρεις οτι τα πείρε στο κρανίο ; Επειδη το λέει ο βασιλοπουλος ; Αυτος λεει τι σκέφτετε ο Σαββιδης, ετσι γράφει ,πως βρίσκετε μεσα στο μυαλο του δεν μπορώ να καταλάβω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Δευ 13 Ιαν 2014, 00:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

μπράβο για τους 3 βαθμούς , δυστυχώς όμως και σήμερα δεν παίξαμε καθόλου καλά. Θέλω την αποψή σας σε κάτι το οποίο σκέφτομαι . Σε σχεδόν όλα τα ματς του 2013 (με χουμπ και οχι με δωδωνη) απο την μερα που ανελαβε ο κοουτς βλεπω κατι διαφορετικο στην επιθεση.. μια διαθεση δηλαδη να επιτεθουμε και γενικα οσα φαμε και οσα ερθουν.. καπως ετσι... στα πρωτα ματς του 2014 νομιζω οτι προσπαθει να σταματησει να τρωμε γκολ πρωτα και μετα να τρεχουμε... ισως για αυτο να μη βλεπουμε την ιδια επιθετικοτητα η οποια εχει ως συνεπεια την μη παραγωγη φασεων.. θελω την γνωμη σας πανω στο θεμα.. ειναι γεγονος οτι απο τυχη τα πηραμε και τα 3 ματς τα τελευταια οπως επισης γεγονος ειναι οτι πλεον δεν εχουμε τις ιδιες τελικες οπως σε αλλα ματς... οπως επισης εχουμε για πρωτη φορα αν δεν κανω λαθος ( εστω και απο κωλοφαρδια η ικανοτητα του τερματοφυλακα μας θα πω εγω) εχουμε 2 σερι ματς χωρις να δεχτουμε γκολ..για να δουμε μηπως τελικα παει να γινει κατι αλλο και δουμε εναν αλλο ΠΑΟΚ!

υγ. Παναγιωταρε πιστεψε με ισως να ημουν απο τους λιγους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ που ημουν μεσα στην ΤΟΥΜΠΑ οταν εκανες το λαθος με τον ατρομητο και δεν σε εσκισα και τα εβαλα με τους γυρω μου οτι δεν φταις εσυ που εισαι απειρος και οτι αμα παρεις παιχνιδια θα γινεις αναντικαταστατος στην ομαδα.. και με θλιβει το γεγονος που δεν θελουν να σου δωσουν την ευκαιρια να γινεις μονιμο ΝΟ1 στην ομαδα αλλα θελουν καποιον "καλυτερο" ... ετσι ειναι ... δεν σε λενε γλυκιτς , ουτε giotiz glykoz. respect και συνεχισε να βαζεις σε γυαλια ολη την Ελλαδα οχι μονο εμας! ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΓΙΩΤΗ. :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

hasio_john έγραψε: Εεεε καλά! Κοροιδευόμαστε μεταξύ μας τώρα φίλε και παίζουμε τις κουμπάρες! Όχι γιάννης, αλλά γιαννάκης!
Το όλοι σε μάρανε εσένα? Εντάξει, ήταν οι μισοί!
Ναι ήταν οι μισοί.Αυτοί που κράξανε και το Λούκας επειδή δεν εκτέλεσε κατευθείαν.Αυτοί που κράζανε το Τζιόλη προχθές και πάει λέγοντας.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Ας σχολιάσω κ εγώ..
-Κακό ματς,κακή η ομάδα,πολύ καλά διαβασμένος ο Παναιτωλικός.
-Το πείραμα με Μαντούρο-Λάζαρ-Κατσούρ δεν τράβηξε ούτε για αστείο.Ο Ολλανδός πάντως θέλει κανα μήνα ακόμη για να φτάσει το 100%.
-Ο Σκόνδρας αμυντικά καλός,αλλά επιθετικά τρικυμία εν κρανίω.

Για το τέλος αφήνω τον Στοχ.Γράφετε όλοι πως είναι κακός και εγώ συμφωνώ.Σήμερα ωστόσο στο γήπεδο παρατήρησα και κάποια πράγματα.

-Πολλές φορές ξεμαρκάρεται,ζητάει μπάλα και είτε δεν την παίρνει,είτε την παίρνει στον λάθος χρόνο.
-Δεν έχει συνεργασία με κανέναν άλλο στο γήπεδο.Δεν μπορεί να βρεθεί σωστά με κανέναν συμπαίκτη δεν βγαίνουν οι συνεργασίες.

Εν ολίγοις έχω την εντύπωση πως και η ομάδα δεν έχει μάθει να παίζει σωστά τον Στοχ και για τον λόγο αυτό ο Στοχ πελαγοδρομεί.

Τέλος θα ήθελα να μιλήσω για τον Λάζαρ.Είναι αρνητικός στο μέγιστο.Λάθος επιλογές,λάθος τοποθετήσεις,πολλά λάθη,πουλήματα μπάλας,γενικά ο χειρότερος του γηπέδου και πιστεύω πως ο πάγκος θα του κάνει καλό.

Όσο κάνετε την κριτική σας,καλό είναι να σκέφτεστε πως είμαστε δεύτεροι,στο -8 που (χωρίς να θέλω να υπερβάλλω),θα ήταν -6 αν αφαιρέσεις μόνο το πέτσινο που πήρε ο γκέι εναντίον του Αστέρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Odi την Κυρ 12 Ιαν 2014, 22:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

.... ναι παιδιά, τώρα που ξαναείδα τις φάσεις και το τέλος του αγώνα, έβαλα τέρμα την ένταση και ήταν 2-3 που γιούχαραν και μάλιστα διέκρινα και κόκκινα κασκόλ καλά κρυμμένα στα μπουφάν τους, οπότε σίγουρα μιλάμε για προβοκατόρικα τρολ που θέλουν να διαταράξουν το ωραίο κλίμα της ομάδας αλλά και το άρτιο ποδοσφαιρικό θέαμα....
Επίσης είδα τον Σαββίδη να φεύγει με ένα χαμόγελο colgate και να φωτογραφίζετε με όλους (ακόμα το κάνει έξω από την Τούμπα!) Επίσης συγκάλεσε συμβούλιο στο κέντρο που τραγουδάει ο Σφακιανάκης για να γιορτάσουν την σημερινή μεγάλη εμφάνιση! Ανακαλώ για τις κακίες που είπα πριν και υπόσχομαι από δω και πέρα να τα βλέπω όλα ρόδινα! Καληνύχτα!! :D
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Η γιούχα ήταν πραγματική γιούχα και δείχνει πως νιώθει ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ για αυτό το συνοθύλευμα.

Δεν παίζουμε τίποτα,ούτε άμυνα ούτε επίθεση , μόνο ένα παράλληλο,αργό και αναποτελεσματικό ποδόσφαιρο.

Κρίμα για τα λεφτά που έχει δώσει μέχρι τώρα ο Ιβάν :cry:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Μαμα τα hasio κουράστηκα τις αντιπαραθέσεις.Το τραβάει ο ένας μετά ο άλλος και το ξεχειλώνουμε.Και οι δυο κακό παιχνίδι είδαμε .Απλά εγώ θα κάνω υπομονή και δε θα τους ξεσκίσω όλους γιατί θέλω τίτλο εδώ και τώρα.Ο καθένας διαλέγει το δρόμο του.Πέρσι ήμουν απ αυτούς που έλεγαν τα ίδια με σένα και είδα πώς κατέληξαν.Φέτος το όνομα που βρίσκεται στον πάγκο μας είναι τεράστιο και θεωρώ οτι ξέρει καλύτερα, κι απο μένα κι απο σένα κι απ την Τούμπα όλη.Τέλος.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Μην κοροιδευομαστε. Σημερα η γιουχα ηταν πααραα πολυ δυνατη και ξερετε κατι? Πολυ καλα εκανε ο κοσμος. Δεν συνηθιζω να δινω δικιο στον κοσμο σε πολλα αγωνιστικα αλλα τους αξιζε η σημερινη γιουχα γιατι δε θα τυφλωθουμε απο τη νικη. Η αδιαφορια και η αγγαρεια δεν επιτρεπεται σε μια ομαδα οπως ο ΠΑΟΚ και ειδικα οταν γινεται συνεχομενα..
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

δεν ημουν στο γηπεδο αλλα οντως η γιουχα ηταν πολυ δυνατη. δεν υπαρχει λογος να μην το πουμε.
οπως και δεν υπαρχει λογος να το συνεχιζουμε και να κανουμε αναλυσεις επι αναλυσεων γιατι γιουχαραν, ποιους γιουχαραν κτλ.
γιουχαραν δικαιολογημενα γιατι ηταν μια απαραδεκτη εμφανιση. τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο.
αν ξανακανουμε τετοια τραγικη εμφανιση θα ξαναγιουχαρει ο κοσμος, οπως θα χειροκροτησει και αν κανουμε καλη εμφανιση.
γιατι οτι γινεται στον ΠΑΟΚ πρεπει να το αναλυουμε οριζοντιως και καθετως καθε φορα και να προσπαθουμε να βρουμε τι κρυβεται απο πισω κτλ κτλ?
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

+1
Όπως επίσης, θα πρέπει να αντιληφθεί ο Στέφενς και οι παίκτες, ότι καλά τα τρίποντα αλλα ο ΠΑΟΚσής θέλει να δει και λίγη μπάλα επιτέλους και όχι να τα δίνει στους καρδιολόγους με τις ανατροπές.
Άβαταρ μέλους
sotiris1960
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από sotiris1960 »

Ενταξει τελευταια ειδικα δεν παιζουμε καλη μπαλα.Ενταξει υπαρχουνε κενα που θελουνε μεταγραφες.Ειμαστε ομως δευτεροι και προχωραμε Ευρωπη και Κυπελλο.Με τις γιουχες να μου πει καποιος τι κερδιζουμε.Μη χειροκροτας,μη πας γηπεδο αλλα μη τους γαμας τη ψυχολογια.Υπομονη,στηριξη και περιμενουμε τα καλυτερα.ΠΑΟΚ εισαι. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
fwtis

Δημοσίευση από fwtis »

Την εποχη με Βιερινια Γκαρσια Μουσλι Λινο και τα αλλα παιδια ειπα η ομαδα ξεκιναει για ψηλα και εκει θα παραμεινει.Μου αρεσε το ποδοσφαιρο που εβλεπα.
Τωρα δεν μου αρεσει και νομιζω γυριζουμε παλι πισω.
Ο γαυρος μου εφυγε και παλευω με ανατροπες και σκορ οπως σημερα, να κρατησω μακρια μου τον Ατρομητο.
Αλλαγες, για να μην ξαναδουμε παιχνιδι σαν το σημερινο η αυτο με τη γρια.
Ψηφισα παλι Γλυκο γιατι το αξιζει κρατησε παλι το -0-.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”