Π.Α.Ο.Κ. - Λεβαδειακός, Κυριακή 22/12/2013-15:00, NS2
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Λεβαδειακός, Κυριακή 22/12/2013-15:00, NS2
κανα λινκ ρε παιδες , τι διαολο μονο το ΠΑΟΚ δεν βρίσκω..
1ος μπορείς να βγεις; Όχι! 3ος και κάτω; Όχι πάλι... Υπάρχει πιο βαρετό πράγμα απο αυτό; Δεν φταίει ο ΠΑΟΚ ούτε ο Στέφενς ούτε ο Ιβάν ούτε κανένας... Μόνο ο ΟΣΦΠ που κατάντησε έτσι το ποδόσφαιρο μας, αν ψάχνεται το γιατί άδειασαν τα γήπεδα Κοιτάξτε κατά εκεί... Τα χουμε πει πολλές φορές για τα εγκλήματα που χει κάνει αυτό το πράγμα που αποκαλείται και σύλλογος και μια χαρά τα ξέρουμε και τα βλέπουμε όλοι μας... Οπότε; Μην κάνουμε τους χαζούς και ζητάμε παράλογα πράγματα απ τον κόσμο... Ακόμα και το Καραισκάκης άδειο είναι... Γιατί; Αφού παίζουν μπαλάντα και είναι ομαδάρα και τα ρέστα... Ας μην κάνουμε τους χαζούς λοιπόν και κατηγορούμε ανθρώπους που προσπαθούν τουλάχιστον, δε σε φταίει ο Στέφρνς φίλε!Με σημαδεμένη τράπουλα τον παίζουν
αντε και του χρονου
σαν να ειναι σε διακοπες πεζουμε
σαν να ειναι σε διακοπες πεζουμε
Ουσιαστικσ ειμαστε κακοο παρα την κατοχη.... Πολυ φλιαροι και μικρη ουσια... Μαλλον αδικειται η. λεβαδια γιανα ειμαστε δικαιοι..
κλαους-σαλπι-στοχ-τζιολης-λινο ΜΟΝΟ απο παγκο πρεπει να ερχονται !
Χαχαχαχα.Φίλε η είσαι σε άλλο κόσμο ή ήσουν πολλά χρόνια κάπου που δεν έβλεπες Ελληνικό πρωτάθλημα. Από πότε πηγαίναμε στο γήπεδο μόνο με την προϋπόθεση ο ΠΑΟΚ να χτυπάει πρωτάθλημα στα ίσια και χωρίς να είναι στημένο? Από πότε ο ΠΑΟΚ έπαιζε μπάλα-μπαλάρα μόνο όταν είχε ενδιαφέρον το πρωτάθλημα? Μου φαίνεται ότι τα λεφτά και ένα ηχηρό όνομα προπονητή μας χάζεψε. Μας έκανε νεόπλουτους και δε ξέρουμε τι λέμε και τι βλέπουμε. Τα δικαιολογούμε όλα. Και κάτι άλλο αν ξέρεις από μπαλίτσα. Είπες δε μπορείς να βγείς 3ος ε? ΟΚ. Δες λίγο τι μπαλίτσα παίζουν τα πιτσιρίκια του παναθηναικού, συν.εχισε έτσι εσύ με τέτοια μπάλα και θα δούμε τι θα βγείς.sotos26 έγραψε:1ος μπορείς να βγεις; Όχι! 3ος και κάτω; Όχι πάλι... Υπάρχει πιο βαρετό πράγμα απο αυτό; Δεν φταίει ο ΠΑΟΚ ούτε ο Στέφενς ούτε ο Ιβάν ούτε κανένας... Μόνο ο ΟΣΦΠ που κατάντησε έτσι το ποδόσφαιρο μας, αν ψάχνεται το γιατί άδειασαν τα γήπεδα Κοιτάξτε κατά εκεί... Τα χουμε πει πολλές φορές για τα εγκλήματα που χει κάνει αυτό το πράγμα που αποκαλείται και σύλλογος και μια χαρά τα ξέρουμε και τα βλέπουμε όλοι μας... Οπότε; Μην κάνουμε τους χαζούς και ζητάμε παράλογα πράγματα απ τον κόσμο... Ακόμα και το Καραισκάκης άδειο είναι... Γιατί; Αφού παίζουν μπαλάντα και είναι ομαδάρα και τα ρέστα... Ας μην κάνουμε τους χαζούς λοιπόν και κατηγορούμε ανθρώπους που προσπαθούν τουλάχιστον, δε σε φταίει ο Στέφρνς φίλε!Με σημαδεμένη τράπουλα τον παίζουν
- Aigle_Noir
gergeo4 έγραψε:κλαους-σαλπι-στοχ-τζιολης-λινο ΜΟΝΟ απο παγκο πρεπει να ερχονται !
Φίλε μου, ειδικά για τον Κλάους, θα διαφωνήσω. Είναι απο τους λίγους που το παλεύουν σήμερα. Οι υπόλοιποι αγγαρεία...
Sent from my Lumia using Tapatalk
Μετά απο τόσα χρόνια ο κόσμος βαρέθηκε αδερφέ, ξαναλέω μη κάνουμε τους χαζούς. Πόσα ακόμα χρόνια, σου λέει θα το ανέχομαι αυτό; Άποψη μου είναι Άγγελε, λόγο του ΟΣΦΠ μαμήθηκε η μπάλα... Απο κει και πέρα λέγε ότι θες αλλά μη μου λες ότι δεν ξέρω τι λέω, στο κάτω κάτω πάντα υποστηρίζω όλους τους προπονητές που πέρασαν, δεν κάνω το άσπρο μαύρο γιατί έχω εμμονή με κάποιον
χαλάρωσε paoki1985 δεν είπε κ τίποτα τραγικό ο σώτος. την αλήθεια λέει.
φέτος το πρωτάθλημα είναι το πιο αδιάφορο, εμετικό και βαρετό των τελευταίων 10ετιών.
ξέρεις ποιος θα βγει 1ος,2ος,3ος κτλ πριν τελειώσει ο 1ος γύρος.
παλαιότερα ακόμα και 4ος που ήσουν υπήρχε ένας ανταγωνισμός, κάποιο ενδιαφέρον(και δεν υπήρχε και αυτή η δολοφονική κρίση να μη μπορείς να κάψεις καλοριφέρ και να χέζεις με μπουφάν).
ακόμα και οι γαύροι οι μόνιμα ευνοημένοι της όλης ιστορίας έχουν σιχαθεί την κατάσταση και δε πατάνε.
με την Μπενφίκα η Τούμπα θα είναι αλλιώς γιατί θα υπάρχει το κίνητρο και η ελπίδα.
το πρωτάθλημα κατάντησε έτσι εξαιτίας του εμετού που ονομάζεται θρυλέενα.
φέτος το πρωτάθλημα είναι το πιο αδιάφορο, εμετικό και βαρετό των τελευταίων 10ετιών.
παλαιότερα ακόμα και 4ος που ήσουν υπήρχε ένας ανταγωνισμός, κάποιο ενδιαφέρον(και δεν υπήρχε και αυτή η δολοφονική κρίση να μη μπορείς να κάψεις καλοριφέρ και να χέζεις με μπουφάν).
ακόμα και οι γαύροι οι μόνιμα ευνοημένοι της όλης ιστορίας έχουν σιχαθεί την κατάσταση και δε πατάνε.
με την Μπενφίκα η Τούμπα θα είναι αλλιώς γιατί θα υπάρχει το κίνητρο και η ελπίδα.
Αν νομίζεις ότι ο κόσμος βαρέθηκε για αυτό, είσαι μικρός και έχεις μικρή αντίληψη με συγχωρείς κι όλας. Πρώτον ένας σημαντικός λόγος είναι η κρίση και τα προβλήματα που έχει ο κόσμος στη ζωή του. Αλλά και πάλι αν η ομάδα έπαιζε μπάλα και υπήρχε εκείνη η κα@λα που είχαμε πάντα ο κόσμος πάλι θα πήγαινε. Επίσης που κολλάει αυτό που μου είπες για τον προπονητή? Σου ανέφερα εγώ τον προπονητή και αν τον κρίνεις ή δεν τον υποστηρίζεις?sotos26 έγραψε:Μετά απο τόσα χρόνια ο κόσμος βαρέθηκε αδερφέ, ξαναλέω μη κάνουμε τους χαζούς. Πόσα ακόμα χρόνια, σου λέει θα το ανέχομαι αυτό; Άποψη μου είναι Άγγελε, λόγο του ΟΣΦΠ μαμήθηκε η μπάλα... Απο κει και πέρα λέγε ότι θες αλλά μη μου λες ότι δεν ξέρω τι λέω, στο κάτω κάτω πάντα υποστηρίζω όλους τους προπονητές που πέρασαν, δεν κάνω το άσπρο μαύρο γιατί έχω εμμονή με κάποιον
Καλα συγνωμη κιολας αλλα εκει στο Παοκμανια ραδιο λες και οι μισοι παικτες σας εχουν φαει καμια γκομενα κανετε , πολυ μιρλα και δεν αντεχεται απο μενα
και το κλεινω..
εδιτ : αμα φορούσε ασπρομαυρα παπουτσια ο κλαους ολα καλα?

εδιτ : αμα φορούσε ασπρομαυρα παπουτσια ο κλαους ολα καλα?
Χαλαρός είμαι φίλε μου, δε σου λέω τα ίδια που λέω και στον Σώτο δεν υπαρχει λόγος. Για την Μπενφίκα που είπες θα είναι πιστεύω το πιο σημαντικό τέστ του ΠΑΟΚ μέχρι τώρα.tsou έγραψε:χαλάρωσε paoki1985 δεν είπε κ τίποτα τραγικό ο σώτος. την αλήθεια λέει.
Οτι να ναι η ομαδα σημερα, ασυνδετοι οι παικτες τελειως.
Προσπαθουμε να παιξουμε απο τα πλαγια και το μονο αποτελεσμα ειναι σεντρες στο πουθενα. Σεντερ φορ μονο κατα ονομα υπαρχουν.
Απο την αρχη της προετιμασιας ειπα οτι το συγκεκριμενο formation με τους συγκεκριμενους παικτες δεν προκειτε να λειτουργησει ποτε.
Θελει αλλαγες παικτων και σχηματος.
Προσπαθουμε να παιξουμε απο τα πλαγια και το μονο αποτελεσμα ειναι σεντρες στο πουθενα. Σεντερ φορ μονο κατα ονομα υπαρχουν.
Απο την αρχη της προετιμασιας ειπα οτι το συγκεκριμενο formation με τους συγκεκριμενους παικτες δεν προκειτε να λειτουργησει ποτε.
Θελει αλλαγες παικτων και σχηματος.