ΑΕΛ Καλλονης-Π.Α.Ο.Κ. 15/12-17:15,NS2,Γηπεδο Νεας Σμυρνης
Re: ΑΕΛ Καλλονης-Π.Α.Ο.Κ. 15/12-17:15,NS2,Γηπεδο Νεας Σμυρνη
Κλαους δεν ξεκινάει.. Πονάει ο τετρακεφαλος.. Κ ο νεσιντ εκτός αποστολής...
- john4serres
μαλλον δεν παιζει ο Κλαους σημερα , λογω μικροτραυματισμου
Παρα πολυ κιολας. Ο μονος που δεν δειχνει αδιαφορια. Κι ο μονος που το δικαιουται μπαινει τα δεκαλεπτα και τα τεταρτα και σκυλιαζει.. και μενει εκτος αποστοληςthanos-xanthi έγραψε:πολύ άκυρο τον Νέσιντ εκτός αποστολής..
απο τη στιγμή που ειναι τελειως ντεφορμε ο κλαους, με ποιον θα παιξει μπροστα?
μονο τον σαλπι?
30 xlm ε; μάλιστα. ΠΡος τα εδώ πάνω πάντως, και απέναντι απ'το γήπεδο να μένει κάποιος, προτιμά να παει σε καφετέρια για να βρίζει ανενόχλητος τους παιχτες μας, γιατί αν το κάνει στο γήπεδο ,.......theo G4 έγραψε:χασει -κερδισει δεν με ενδιαφερει...μου αρκει που θα την δωvasilis.A έγραψε:σημερα η καψουρα μου παιζει 30 χμ απο το σπιτι μου...θα παρω την μεγαλη μου κορη και θα μαι εκει...χασει -κερδισει δεν με ενδιαφερει...μου αρκει που θα την δω...ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ...

- ΑποστόληςΑ
Πάω να ντυθώ στα ασπρόμαυρα και να φύγω. Ελπίζω να μην πκραθώ πάλι...
- Ekatnetworkltd
Τι είναι αυτό το πράγμα με το βρίσιμο τον παιχτών-προπονητή ρε παιδιά!γιατί να καρνιβαλίζουμε την ομάδα μας;Τόσο μπορούν τόσο παίζουνε στο γήπεδο!Αλλες φορές πολύ καλά άλλες καλά και αλλες άσχημα!Το θέμα ειναι να έχεις οσο μεγαλήτερη σταθερότητα γίνεται!Σήμερα θα δείξει πόσο σταθερή ομάδα έχουμε!ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ!Αλλοι κάνανε 6000 χιλιομετρα και άλλα τόσα για επιστροφή για αυτό που αγαπάνε!Χωρικός έγραψε:30 xlm ε; μάλιστα. ΠΡος τα εδώ πάνω πάντως, και απέναντι απ'το γήπεδο να μένει κάποιος, προτιμά να παει σε καφετέρια για να βρίζει ανενόχλητος τους παιχτες μας, γιατί αν το κάνει στο γήπεδο ,.......theo G4 έγραψε:χασει -κερδισει δεν με ενδιαφερει...μου αρκει που θα την δωvasilis.A έγραψε:σημερα η καψουρα μου παιζει 30 χμ απο το σπιτι μου...θα παρω την μεγαλη μου κορη και θα μαι εκει...χασει -κερδισει δεν με ενδιαφερει...μου αρκει που θα την δω...ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ...
Sent from my iPhone using Tapatalk
- john4serres
Η 11αδα του ΠΑΟΚ: Γλύκος - Κίτσιου, Σπυρόπουλος, Τζαβέλλας, Βίτορ - Κατσουράνης, Λαζάρ - Βούκιτς, Ολίσε, Λούκας - Σαλπιγγίδης.
Με 4-2-3-1 θα παραταχθεί σε λίγη ώρα ο ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης κόντρα στην ΑΕΛ Καλλονής, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.
Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Παναγιώτης Γλύκος και μπροστά του θα έχει τους Γιώργο Τζαβέλλα και Μιγκέλ Βίτορ, ενώ στο δεξί άκρο της άμυνας θα τοποθετηθεί ο Στέλιος Κίτσιου και στο αριστερό ο Χουμπ Στέφενς θα εμπιστευτεί τον Νίκο Σπυρόπουλο.
Σε ότι αφορά τους δύο κεντρικούς χαφ, αυτοί θα είναι οι Αλέξανδρος Τζιόλης και Κοστίν Λάζαρ, ενώ ο Κώστας Κατσουράνης θα είναι όπως όλα δείχνουν ο ποδοσφαιριστής που θα έχει τον ρόλο του άτυπου «δεκαριού».
Από εκεί και πέρα, ο Πέρεθ Λούκας θα βρίσκεται στη δεξιά πτέρυγα και στην αριστερή θα χρησιμοποιηθεί ο Σεκού Ολίσε και όχι ο Στέλιος Πόζογλου, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.
Εφόσον αυτές οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν στον απόλυτο βαθμό, στον πάγκο θα βρίσκονται οι Γιακουμής, Κατσικάς, Κωνσταντινίδης, Γεωργιάδης, Πόζογλου, Βούκιτς και Αθανασιάδης, ενώ στη Θεσσαλονίκη παρέμειναν οι Χακόμπο, Σκόνδρας, Στοχ, Λίνο, Νέτσιντ, Γκαρσία, Νίνης, Λόπεθ, Τζανδάρης και Κάτσε.
Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Παναγιώτης Γλύκος και μπροστά του θα έχει τους Γιώργο Τζαβέλλα και Μιγκέλ Βίτορ, ενώ στο δεξί άκρο της άμυνας θα τοποθετηθεί ο Στέλιος Κίτσιου και στο αριστερό ο Χουμπ Στέφενς θα εμπιστευτεί τον Νίκο Σπυρόπουλο.
Σε ότι αφορά τους δύο κεντρικούς χαφ, αυτοί θα είναι οι Αλέξανδρος Τζιόλης και Κοστίν Λάζαρ, ενώ ο Κώστας Κατσουράνης θα είναι όπως όλα δείχνουν ο ποδοσφαιριστής που θα έχει τον ρόλο του άτυπου «δεκαριού».
Από εκεί και πέρα, ο Πέρεθ Λούκας θα βρίσκεται στη δεξιά πτέρυγα και στην αριστερή θα χρησιμοποιηθεί ο Σεκού Ολίσε και όχι ο Στέλιος Πόζογλου, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.
Εφόσον αυτές οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν στον απόλυτο βαθμό, στον πάγκο θα βρίσκονται οι Γιακουμής, Κατσικάς, Κωνσταντινίδης, Γεωργιάδης, Πόζογλου, Βούκιτς και Αθανασιάδης, ενώ στη Θεσσαλονίκη παρέμειναν οι Χακόμπο, Σκόνδρας, Στοχ, Λίνο, Νέτσιντ, Γκαρσία, Νίνης, Λόπεθ, Τζανδάρης και Κάτσε.
ο λάζαρ αναμένεται να αποχωρήσει με φιάλη οξυγόνου και τουλάχιστον μία κάρτα στο τέλος 

Πολύ καλή ενδεκάδα! Πως είναι δυνατόν να μη παίξουμε ωραία μπάλα σήμερα;;;
κανα link προβλεπεται? η να ετοιμαζομαστε για εξω?....
Πρωτη αλλαγη-προβλεψη. Ποζογλου αντι Ολισε στο 65rainmaker έγραψε:Πολύ καλή ενδεκάδα! Πως είναι δυνατόν να μη παίξουμε ωραία μπάλα σήμερα;;;