Π.Α.Ο.Κ.-ΑΖ ΑΛΚΜΑΑΡ 2-2,MVP,Σχολια & παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

ΓΛΥΚΟΣ
20
23%
ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΚΙΤΣΙΟΥ
17
20%
ΒΙΤΟΡ
2
2%
ΛΙΝΟ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΛΑΖΑΡ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΤΖΙΟΛΗΣ
2
2%
ΣΤΟΧ
1
1%
ΛΟΥΚΑΣ
9
10%
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
1
1%
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΣΚΟΝΔΡΑΣ
3
3%
ΠΟΖΟΓΛΟΥ
28
33%
ΝΕΤΣΙΝΤ
3
3%

Σύνολο ψήφων: 86

Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Π.Α.Ο.Κ.-ΑΖ ΑΛΚΜΑΑΡ 2-2,MVP,Σχολια & παραλειπομενα

Δημοσίευση από kataramenos5 »

guardian4 έγραψε:
Εχουμε εναν που θελει να κανει επιθεση στην θεσσαλονικη

:lol: :lol: :lol: :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Παρ 13 Δεκ 2013, 00:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Είναι σαφές από τα σχόλια που προηγούνται ότι καλή εμφάνιση έκαναν με σειρά αξιολόγησης οι: Κίτσιου, Λούκας και Γλύκος, ενώ ο Πόζογλου ήταν το μεγάλο κέρδος της βραδιάς.
Οι υπόλοιποι μέτριοι αγωνιστικά και ένα επίπεδο κάτω από τους Ολλανδούς παίκτες.
Έχουμε και την κακή παράδοση με τους Ολλανδούς, δεν ήθελε και πολύ να στραβώσει το ματς. Ευτυχώς σώσαμε την ισοπαλία.
Για τον επόμενο γύρο, ότι και να έρθει, θέλουμε σοβαρή ενίσχυση για να έχουμε ελπίδες να περάσουμε επιτέλους στους 16.
Προτιμώ Φραγκφούρτη να ξεχαρμανιάσουν τα αδέλφια επάνω και να ξεχρεώσουμε τα παλιά!;)
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

niks έγραψε:χρησιμα συμπερασματα...

κατ΄αρχήν, τα ολλανδάκια χαιρεσαι να τα βλεπεις
από σωματικά προσόντα, 1 κεφαλι πάνω από τους δικους μας, ποδια πλοκάμια, η μπάλα θα κολλήσει εκει, και ας κανουν οι δικοι μας 10 σβουρες
τεχνικά, πασα συρτη, πασα ψηλή, όλες ακριβειας , αυτοκόλλητο κοντρολ, τακτικα άριστοι, εχουν μαθει την τακτική μαζί με το περπάτημα. σουτ επισης
ξέρουν να στριβουν, και το κυριοτερο, ξερουν να περπατάνε

από τους δικούς μας, καμμία ανανέωση και επενδυση στους πιτσιρικάδες
να μαθουν τα βασικά από μωρά

παιχνιδι δεν υπηρξε για να σχολιαστεί...
Αυτό.
Ειλικρινά χαιρόσουν να τους βλέπεις.
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

Κάναμε κακό παιχνίδι - διασωθέντες: Γλυκός, Λουκάς και Πόζογλου και το πείσμα της ομάδας να μη χάσει.

Δεν υπήρχε νομίζω πραγματικό κίνητρο και κατά συνέπεια δε υπήρχε ένταση και αυτοσυγκέντρωση.

Είμαι πάντως απογοητευμένος σήμερα. Άντε να έρθει η κλήρωση να ανεβεί το ηθικό.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

φύλακα ναι, έχουμε όντως ατάλαντη ομάδα

και αυτοί οι ελάχιστοι που έχουν ταλέντο, έχουν μυαλό μικρότερο κι από κότας
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

απο τι καταλαβα γκαρσια θα ζηταμε και οταν σταματησει την μπαλα.....
κληρωση θελω μια «δυσκολοευκολη» ομαδα......δεν ειμαστε για ευκολες.....
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Sourm, για γκαρσια φωναξε η ομαδα ενω:
χαναμε 2-1, μας πατουσαν, καναμε το ενα λαθος πισω απο το αλλο, υπηρχε επιπολαια δαθεση προς την μπαλα, και το χρονομετρο εδειχνε 88.

Ολη την υπολοιπη ωρα που φωναζε ο κοσμος, δεν φιλοτημιθηκε κανεις, δεν νομιζω να τους ενοχλησε τοσο τους παικτες που ακουστηκε τιμη και δοξα 3 φορες
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΠΑΜΠΛΟ ΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Μόλις γύρισα από το γήπεδο..Ήμουν στην 4Α.Τα συμπεράσματα μου τα εξής:

α)Η κερκίδα δεν είχε οργανωτή.
β)Ούτε ένα πανό δεν σηκώθηκε,ούτε μια ελάχιστη ένδειξη οτι παίζουμε ευρωπαικό ματς.
γ)Τα συνθήματα κάνα 15λεπτο τουλάχιστον το καθένα για κάποιον άγνωστο λόγο.
δ)Είχα γύρω μου 15 μαντραχαλάδες και πιο πολύ από όλου μαζί φώναζε μια ξανθιά κοπελίτσα.

Στα αγωνιστικά:
α)Κωνσταντινίδης ως μέσα δεξιά στο 4-3-3 δεν υπάρχει.
β)Στοχ και Λίνο δεν βρέθηκαν σε κανένα σημείο του ματς.Αμφιβάλλω αν συναντήθηκαν έστω οι ματιές τους.
γ)Ο Τζιόλης έχει σκάσει όσο δεν πάει άλλο.Έκανε 2 σπριντ σε όλο το ματς και μετά μηδέν.
δ)Ο Αθανασιάδης δεν είναι καν άξιος σχολιασμού.
ε)Ο Λούκας καλός αν και φλύαρος,ο Πόζογλου ορεξάτος.
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

"1.O ΠΑΟΚ είναι μια μικρομεσαία ομάδα συν φτωχή.Δεν έχει τα κεφάλαια να φέρει μεγάλους αθλητές τώρα
2.Το 70% των εσόδων μια ομάδας έρχονται απο τα εισιτήρια, άρα εγώ φταίω που πάω στο Καγιέν αν δω το ματς και όχι στο γήπεδο και πέρνω την μαιμού φανέλα απ'την Πολίχνή και όχι της μπουτ'ικ
3.Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ μεγαλύτερα ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ απο το αγωνιστικό και κυρίως τα χρέη και το άθλιο γήπεδο
4.Δεν υπάρχουν αδίαφοροι αθλητές! ¨Ολοι προσπαθούν για το καλύτερο και άρα τόσο μπορούν
Όλες οι μεγάλες ομάδες θελουν σταθερότητα και χρόνο και υπομονή άρα δεν αλλάζεις κάθε 3 και λίγο τον προπονητή
5.Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι μεγάλος όχι ο ΠΑΟΚ(3 φορές)
6.Αγαπώ την ομάδα πάνω απο πρόσωπα και δεν κοιτάω τι γράφει πίσω στην φανέλα, ποτέ πουθενά, σεομαδικά αθλήματα ΕΝΑΣ δεν έκανε τη διαφορά.Δε βρίζω, δεν αποδοκιμάζω
7.Είμαι άμπαλος(5 φορές) ακόμα και ο Τενές ξέρει παραπάνω μπάλα απο μένα, εγώ είμαι ένας απλός φίλαθλος, οι προπονητές φάγαν τη ζωή τους στα γήπεδα. Όπως δε γουστάρω να ρχονται στη δουλειά μου να μου τα σπάνε οι άσχετοι, έτσι και εγώ δεν κάνω το ίδιο
8.Δεν ξεσπάω στην ομάδα και σε συνοπαδούς.Περιμένω κάνω ένα μπανάκι,πίνω μια μπύρα και μετά εκφράζομαι, χωρίς να χαρακτηρίζω
9.Προσπαθώ,παρά την αμπαλοσύνη μου, να μαθαίνω και να ΑΚΟΥΩ, να συζητώ! Δεν είμαι απόλυτος γιατί τίποτα στη ζωή δεν είναι απόλυτο
10.Δεν είναι το παν η νίκη! Αν ο αντίπαλος είναι καλυτερος(όπως σήμερα!-όπως στο ματς του γαύρου), το παραδέχομαι και τον συγχέρω.Δεν είμαι, δεν ήμουν και δε θα μαι ΠΟΤΕ γαύρος! Κάφρος, επιστήμονας κολλημένος με τη νίκη πάση θυσία και πάνω απο πτώματα"

Αυτό το ποιηματάκι 3 φορές δυνατά, κάθε μέρα.Τις πρώτες 10 μέρες 3 φορές τη μέρα και μετά μια φορά εφ όρου ζωής
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

To συνθημα για τον Γκαρσια δεν ειχε να κανει με τον Παμπλο συγκεκριμενα.

Στην ουσια ηταν ο τροπος να πουν "τι ειναι αυτα ρε, θελουμε μεσους με @@ και νευρο"
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

επισης, ακουστε δηλωσεις Γλυκου....

"χαρηκα για το χειροκροτημα απο τον κοσμο, φυσικα και μου ανεβαινει η ψυχολογια και με βοηθαει, ελπιζω να συνεχισω να προσφερω οτι μπορω στ αυπολοιπα παιχνιδια"
Άβαταρ μέλους
Jarlaxe

Δημοσίευση από Jarlaxe »

karl έγραψε:Δεν υπήρχε νομίζω πραγματικό κίνητρο και κατά συνέπεια δε υπήρχε ένταση και αυτοσυγκέντρωση.
Ισα ισα που απο τη στιγμη που εχεις προκριθει επρεπε να παιξουν ποιο απελευθερωμενα και με πιο καθαρο μυαλο λογω της ελλειψης πιεσης...
δηλαδη εισαι παιχτης του ΠΑΟΚ και παιζεις στην ΤΟΥΜΠΑ "αδιαφορο" ευρωπαικο αγωνα, τι αλλο κινητρο πρεπει να εχουν?
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

guardian4 έγραψε:Θα σου πω αδερφε εγω πως τα βλεπω

Δεν εχουμε μεταλλο, δεν εχουμε τσαμπουκα, δεν εχουμε παθος, δεν εχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ στην επιθεση το ενας με εναν.

Εχουμε ενα διεθνη ποδοσφαιριστη περασμενα ρουφιανεματα να τα κλαις "τιμης ενεκεν"- μη χεσω, στην εντεκαδα, που τρωει τον μισθο ενος παικτη στην επιθεση που θα αποτελουσε λυση.

Εχουμε εναν διεθνη πρωην συμπαικτη του ανωθεν στο κεντρο περασμενες νταλικες να τις κλαις

Εχουμε τον mr. ξυπνητηρι, που αντι να ξεσκιστει στην προπονηση ως ΠΑΟΚτσακι που ειναι, καθεται και ασχολειται με το τι γραφουν για αυτονα και κλαιει.

Μετα εχουμε λορενς ολισε γεωργιαδη, που αν και τον πρωτο τον συμπαθω, κανεις δεν ειναι για βασικος.
Ο τελευταιος δε, ζει απο τον ΠΑΟΚ τα τελευταια 3 χρονια και εχει κανει 5 καλα ματς.

Εχουμε ενα σεντερμπακ, εναν που τον λενε σεντερμπακ, εναν που θελει να τον λενε σεντερμπακ, και εναν που δεν ειναι σεντερμπακ

Εχουμε εναν που θελει να κανει επιθεση στην θεσσαλονικη

Και αντε παιξε μετα ποδοσφαιρο
σωστος ο φυλακας...

πολλοι αναρωτιουνται για τη γενικοτερη γκρινια που υπαρχει για αυτη την ομαδα την αποσταση του κοσμου και τα σχετικα...

η αληθεια για μενα ειναι μια...η ομαδα αυτη ειναι ανοστη,αοσμη και αγευστη...δε σε γεμιζει ΠΑΟΚ...σε ξενερωνει...και ο,τι και να κανει δεν νομιζω να μπορει να το διορθωσει αυτο...

οταν ειχαμε την ομαδα με τον γκαρσια,τον μουσλι,τον σερτζιο,τον βιερινια κλπ μπορει να μην παιζαμε καμια μπαλαρα αλλα με ολο αυτο το παθος,την θεληση,την μαχητικοτητα σε εκαναν να αισθανεσαι ΠΑΟΚ και να εισαι κοντα τους ακομα και στις υπερβολικες αντιδρασεις οταν ειχαν κατα καιρους...

οταν ο κοσμος φωναζει τιμη και δοξα στπν γκαρσια στο 85 δεν το κανει γιατι θελει να δει το γκαρσια στο χορταρι το κανει για να δειξει οτι θελει επιτελους η ομαδα να δειξει κοχονες...βαρεθηκα να βλεπω αυτη την τοσο σοφτ ομαδα...δεν μπορω αλλο...

θελω επιτελους να δω ΠΑΟΚ...με ολη τη σημασια της λεξης...

χαιλαιτ του αγωνα...σφυριζεται το πεναλτυ για την αλκμααρ...11 ασπρομαυροι παιχτες κοιτιουνται βαριεστημενοι και ασαλευτοι...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ
ΤΟ ΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ
ΕΞΩ ΟΙ ΜΕΤΡΙΟΙ ΑΠ ΤΟΝ ΠΑΟΚ.
ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΟΙ ΣΥΜΠΟΝΟΙΕΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΚΑΛΥΨΗ

Σήμερα ο ΠΑΟΚ εκτέθηκε από ομάδα τσικό σε Ευρωπαϊκό ματς. Στα παπάρια μου η πρωτιά, αυτό το πράγμα δεν βλέπεται.

Υπεύθυνοι γι αυτό είναι συγκεκριμένα άτομα κι αν δεν φύγουν αυτοί πρώτοι απ όλους με τις κλωτσιές απ την ομάδα προκοπή δεν θα δούμε.

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ

ΔΗΛΑΔΗ

"τι ειναι αυτα ρε, θελουμε μεσους με @@ και νευρο"
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”