Μακάμπι Χάιφα-Π.Α.Ο.Κ., 0-0, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- Sick Bastard
Re: Μακάμπι Χάιφα-Π.Α.Ο.Κ., 0-0, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.
ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΧΤΕΣ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ:http://forum.paokmania.gr:8080/viewtopic.php?t=5755&p=767801#p767801
ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΧΤΕΣ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ:http://forum.paokmania.gr:8080/viewtopic.php?t=5755&p=767801#p767801
Κακό παιχνίδι όντως, αλλά με πολλά ελαφρυντικά. Τέλος πάντων, ο σκοπός επιτεύχθηκε.
Το μόνο που έχω να παρατηρήσω είναι ότι κάποιος θα πρέπει να πει στον Χακόμπο να μην κάνει βολέ κάθε φορά που μπλοκάρει την μπάλα. Δεν θυμάμαι ούτε μία φάση η οποία να πέρασε και να μη χάσουμε την μπάλα. Η ομάδα κουράζεται διότι ξανά βρίσκεται σε θέση άμυνας
Το μόνο που έχω να παρατηρήσω είναι ότι κάποιος θα πρέπει να πει στον Χακόμπο να μην κάνει βολέ κάθε φορά που μπλοκάρει την μπάλα. Δεν θυμάμαι ούτε μία φάση η οποία να πέρασε και να μη χάσουμε την μπάλα. Η ομάδα κουράζεται διότι ξανά βρίσκεται σε θέση άμυνας
To δίλημμα που προκύπτει πλέον ειναι το εξης.
Aν στήσεις την ομάδα πίσω με Τζαβελα, Σκονδρα, Κατσικα και Κατσουρανη κοιμάσαι ήσυχος οτι δεν θα γινεις πουτα@α πισω στην αμυνα, αλλα σαφως με οχι τοσο βοήθεια μπροστά, οσο αν βάλει Λινο, Κιτσιου στα μπακ.
Στην μια οπως ειπα δυναμώνεις αμυντικά ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ και στην αλλη ενισχύεις τα χαφ εξισου σημαντικά.
Εγω σαφως θα προτιμούσα την καλη αμυνα, γιατι δεν ειναι ολοι σαν την Χάιφα και τα ανω Πετράλωνα που σου βαζουν γκολ και μετα το γυρνας λογο διαφοράς ποιότητας παικτών.
Γιατι αν παιξεις με τον γαβρο για παραδειγμα με Λινο Κιτσιου, ας πάμε ολοι απο σήμερα σε γνωστούς γιατρούς να μας γραψουν λεξοτανιλ και οτι τον πιανει τον καθενα, γιατι αδέρφια θα γραψει ασχημο νουμερο.
Εχω ξαναπεί οτι η μεγάλες ομάδες χτίζονται απο την αμυνα και τον τερματα και μετα σιγα σιγα ολα τα αλλα, ειναι καθαρα στην φιλοσοφία του εκαστοτε προπονητη, αλλα εδω το θεμα ειναι οτι δεν μπορεις να γινεις μεγαλος και να κερδισεις πραγματικά μεγαλες ομαδες μονο με την επίθεση, αυτο δεν εχει γινει σχεδόν ποτέ.
Νομίζω οτι το ματς στο γαβρο θα τελειώσει χ, για να δουμε.
Aν στήσεις την ομάδα πίσω με Τζαβελα, Σκονδρα, Κατσικα και Κατσουρανη κοιμάσαι ήσυχος οτι δεν θα γινεις πουτα@α πισω στην αμυνα, αλλα σαφως με οχι τοσο βοήθεια μπροστά, οσο αν βάλει Λινο, Κιτσιου στα μπακ.
Στην μια οπως ειπα δυναμώνεις αμυντικά ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ και στην αλλη ενισχύεις τα χαφ εξισου σημαντικά.
Εγω σαφως θα προτιμούσα την καλη αμυνα, γιατι δεν ειναι ολοι σαν την Χάιφα και τα ανω Πετράλωνα που σου βαζουν γκολ και μετα το γυρνας λογο διαφοράς ποιότητας παικτών.
Γιατι αν παιξεις με τον γαβρο για παραδειγμα με Λινο Κιτσιου, ας πάμε ολοι απο σήμερα σε γνωστούς γιατρούς να μας γραψουν λεξοτανιλ και οτι τον πιανει τον καθενα, γιατι αδέρφια θα γραψει ασχημο νουμερο.
Εχω ξαναπεί οτι η μεγάλες ομάδες χτίζονται απο την αμυνα και τον τερματα και μετα σιγα σιγα ολα τα αλλα, ειναι καθαρα στην φιλοσοφία του εκαστοτε προπονητη, αλλα εδω το θεμα ειναι οτι δεν μπορεις να γινεις μεγαλος και να κερδισεις πραγματικά μεγαλες ομαδες μονο με την επίθεση, αυτο δεν εχει γινει σχεδόν ποτέ.
Γκρινια?.....Μετα απο ενα τετοιο παιγνιδι,ευκολη.
Κριτικη?.....Ακομα ευκολοτερη.
Χθες,ολοι τους εκαναν αγγαρεια.....εκαναν τον αγωνα της Καρδιτσας....στην Ευρωπη και οτι και να λετε,οτι ομαδα και να ειναι...ειναι Europa League.Και οταν στο ρελαντι,παιρνω το Χ....δεν θα χαλαστω.
ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟ GAYΡΟ....ΕΚΕΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΠΑΟΚ.
ΕΚΕΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ 200% ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ!
ΤΕΛΟΣ!
Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΟΝ Π@ΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Κριτικη?.....Ακομα ευκολοτερη.
Χθες,ολοι τους εκαναν αγγαρεια.....εκαναν τον αγωνα της Καρδιτσας....στην Ευρωπη και οτι και να λετε,οτι ομαδα και να ειναι...ειναι Europa League.Και οταν στο ρελαντι,παιρνω το Χ....δεν θα χαλαστω.
ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟ GAYΡΟ....ΕΚΕΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΠΑΟΚ.
ΕΚΕΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ 200% ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ!
ΤΕΛΟΣ!
Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΟΝ Π@ΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Sick Bastard έγραψε:ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.
Το πανελλήνιο είδε και αλλα ματς του ΠΑΟΚ και εχει γνώμη για την ποιότητα της ομάδας
- Sick Bastard
Sick αν κάποιος κουράζει,τότε αυτός είσαι εσύ.Χωρίς διάθεση για αντιπαράθεση.Αντικειμενικά μιλώντας
sotos26 έγραψε:Δε ξέρω τι λέτε αλλά ο Λάζαρ πια με εκνευρίζει, πάει να τη σηκώσει πάνω απ'τον αντίπαλο τη χάνει και μετά κοιτάει τον άλλο να σουτάρει στο δοκάρι!
Αυτό είναι μία φάση. Εγώ είδα τον Λάζαρ να καλύπτει πάντα τον Σκόνδρα, όταν έφευγε μπροστά και δεν προλάβαινε να γυρίσει (και ο Σκόνδρας πήγαινε προς τα χαφ, σωστά). Σε κάποια φάση τον είδα να καλύπτει ΚΑΙ πίσω αριστερά (σχεδόν στο κόρνερ), σε ένα ανέβασμα του Τζαβέλλα, ενώ λίγο αργότερα έκανε κίνηση κρυφού φορ μέσα στην αντίπαλη περιοχή!
Όλα αυτά δεν είναι περίεργα, γίνονται συχνά από τα χαφ μας. Το πραγματικά περίεργο είναι ότι μάλλον τα βλέπω μόνο εγώ, οι περισσότεροι βλέπουν μόνο τα λάθη.

Όταν όλη η ομάδα αγωνίζεται αμυντικά (και είναι στημένη έτσι), περιμένεις από τα αμυντικά σου χαφ να προσφέρουν ανασταλτικά. Πράγματι ανασταλτικά καλά τα πήγαν, επιθετικά δεν έκαναν τίποτα, αλλά εκεί περιμένεις από άλλους περισσότερα. Από τον - πολύ κακό χθες - Νίνη. Που έβγαλε μία μόνο φάση σ' όλο το ματς κι όμως θα μπορούσε να κρίνει το αποτέλεσμα. Από τον Στοχ. Από τον Λούκας. Υποτίθεται ότι έπρεπε να χτυπήσουμε στην κόντρα (εξ ου και τα βολέ του Χακόμπο). Μας έκλεισαν καλά εκεί, δεν μπήκε και κάποιο από τα στημένα, μείναμε στο μηδέν. Και ευτυχώς ίσως που δεν ανοιχτήκαμε περισσότερο᾿ με ήττα χθες ξαναέμπαινε στο παιχνίδι της πρόκρισης η Μακάμπι.
Φυσιολογική η αντίδραση των παικτών που είχαν το μυαλό τους αλλού. Άλλωστε και ο γάβρος πριν τρεις μέρες, σε μας είχε το μυαλό του, γι' αυτό έκανε μία φάση σε ενενήντα λεπτά.

- black death
Re: Απ: Μακάμπι Χάιφα-Π.Α.Ο.Κ., 0-0, MVP, σχόλια & παραλειπό
stathis73 έγραψε:To δίλημμα που προκύπτει πλέον ειναι το εξης.
Σίγουρο αυτό;Όπως έγραψε εκτός με τη Σαλκε ας πούμε;
Με ποιον παίζουμε ρε παιδιά, με τη Μπαρτσελόνα; Όσο κι αν θέλουν κάποιοι να το παρουσιάσουν αλλιώς, οι δύο ομάδες είναι πάνω-κάτω στο ίδιο επίπεδο.
Μήπως ο Τζαβελλας χθες ήταν αμυντικός βράχος, που οπότε κατέβαινε παίχτης από εκεί έκανε βήματα πίσω; Για το Λίνο το θεωρώ σίγουρο ότι θα παίξει και καλά θα κάνει. Δεξιά θα δούμε. Ο Σκόνδρας είναι αξιόπιστος αλλά μπροστά... ενα κλικ πάνω απ' το Σναουτσνερ.
Ο Τζαβελας ηταν απαραδεκτος χτες και ακουω αυτη τη στιγμη αυτο το μ.. τον Κολκα να λεει δεν ηταν αρνητικος και να ασχολειτε με τον Λουκας. Ελεος.
εγω δεν καταννοώ γιατί ακόμα είναι ανοιχτό αυτό το τόπικ!
πήραμε το χ, κλείσαμε με την πρόκριση. τώρα πάμε να Γ@μησουμε τον ολυμπιακό.

πήραμε το χ, κλείσαμε με την πρόκριση. τώρα πάμε να Γ@μησουμε τον ολυμπιακό.

- sourmenetes
- Moderator
stephanos έγραψε:sotos26 έγραψε:Δε ξέρω τι λέτε αλλά ο Λάζαρ πια με εκνευρίζει, πάει να τη σηκώσει πάνω απ'τον αντίπαλο τη χάνει και μετά κοιτάει τον άλλο να σουτάρει στο δοκάρι!
Αυτό είναι μία φάση. Εγώ είδα τον Λάζαρ να καλύπτει πάντα τον Σκόνδρα, όταν έφευγε μπροστά και δεν προλάβαινε να γυρίσει (και ο Σκόνδρας πήγαινε προς τα χαφ, σωστά). Σε κάποια φάση τον είδα να καλύπτει ΚΑΙ πίσω αριστερά (σχεδόν στο κόρνερ), σε ένα ανέβασμα του Τζαβέλλα, ενώ λίγο αργότερα έκανε κίνηση κρυφού φορ μέσα στην αντίπαλη περιοχή!
Όλα αυτά δεν είναι περίεργα, γίνονται συχνά από τα χαφ μας. Το πραγματικά περίεργο είναι ότι μάλλον τα βλέπω μόνο εγώ, οι περισσότεροι βλέπουν μόνο τα λάθη.![]()
Όταν όλη η ομάδα αγωνίζεται αμυντικά (και είναι στημένη έτσι), περιμένεις από τα αμυντικά σου χαφ να προσφέρουν ανασταλτικά. Πράγματι ανασταλτικά καλά τα πήγαν, επιθετικά δεν έκαναν τίποτα, αλλά εκεί περιμένεις από άλλους περισσότερα. Από τον - πολύ κακό χθες - Νίνη. Που έβγαλε μία μόνο φάση σ' όλο το ματς κι όμως θα μπορούσε να κρίνει το αποτέλεσμα. Από τον Στοχ. Από τον Λούκας. Υποτίθεται ότι έπρεπε να χτυπήσουμε στην κόντρα (εξ ου και τα βολέ του Χακόμπο). Μας έκλεισαν καλά εκεί, δεν μπήκε και κάποιο από τα στημένα, μείναμε στο μηδέν. Και ευτυχώς ίσως που δεν ανοιχτήκαμε περισσότερο᾿ με ήττα χθες ξαναέμπαινε στο παιχνίδι της πρόκρισης η Μακάμπι.
Φυσιολογική η αντίδραση των παικτών που είχαν το μυαλό τους αλλού. Άλλωστε και ο γάβρος πριν τρεις μέρες, σε μας είχε το μυαλό του, γι' αυτό έκανε μία φάση σε ενενήντα λεπτά.
Πολυ σωστες επισημανσεις...
- sourmenetes
- Moderator
K_geo έγραψε:εγω δεν καταννοώ γιατί ακόμα είναι ανοιχτό αυτό το τόπικ!
πήραμε το χ, κλείσαμε με την πρόκριση. τώρα πάμε να Γ@μησουμε τον ολυμπιακό.![]()
![]()
![]()
![]()
Βραδακι θα κλεισει..
-
stathis73 έγραψε:To δίλημμα που προκύπτει πλέον ειναι το εξης.
ετσι ακριβως...
αψογος ο Σταθης....respect ρε τσακαλε...
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:stathis73 έγραψε:To δίλημμα που προκύπτει πλέον ειναι το εξης.
ετσι ακριβως...
αψογος ο Σταθης....respect ρε τσακαλε...
ποιό είναι το δίλημμα είπαμε;;;;;;;;;;;;; Καλά Στάθη εσύ είσαι καλός στα ανέκδοτα λέμε! Αλλά και συ ταγματάρχα; με την εμπειρία σου;;;; ΠΟΙΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΡΕ; το δίλημμα είναι αν θα τους γ@μ σουμε ελαφρώς με ένα -δύο γκολ διαφορά, ή αν θα τους γ@ σουμε πατόκορφα όπως το 0-4 της εποχής Κούδα! αγαπήστε τον τσαχπίνη τον ολυμ ιακο!