Π.Α.Ο.Κ-Μακάμπι Χάιφα, 3-2, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

Χακόμπο
12
17%
Κίτσιου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Λίνο
8
11%
Κατσουράνης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Βίτορ
8
11%
Τζιόλης
1
1%
Λάζαρ
5
7%
Νίνης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Λούκας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Στοχ
8
11%
Σαλπιγγίδης
28
39%
Βούκιτς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Αθανασιάδης
1
1%
Λόρενς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 71

Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Re: Π.Α.Ο.Κ-Μακάμπι Χάιφα, 3-2, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Χωρικός »

εγώ ψηφισα μβπ τον Στόχ. ΓΙατί μου κέρδισε δυο πέναλτι , μου έδωσε μια ασιστ, και έκανε δυο σουτ φωτοβολίδες που τα έβγαλε ο τερματάς. ΕΠίσης δεν πουλάει μπάλα και παίζει με τη μία. ΑΑΑ και επειδή είχε τ'αρχίδια να χτυπήσει και το δεύτερο
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Να τονισουμε την πολυ καλη κερκιδα για σημερα,με βαση αυτου που ακουγαμε απο την τηλεοραση,και την υποδειγματικη συμπεριφορα του κοσμου.
T.H.E.O.S

Δημοσίευση από T.H.E.O.S »

Αυτο που δεν εχετε καταλαβει οι περισσοτεροι ειναι οτι ο ΠΑΟΚ αυτη την στιγμη χτιζει το πιο σημαντικο πραγμα σε μια ομαδα.
ΜΕΤΑΛΛΟ.
Το να αρνησε να χασεις οταν εισαι με 2 γκολ πισω , και πιστευεις οτι θα το παρεις το ματς ειναι το πιο σημαντικο πραγμα αν θες να παρεις τιτλους.
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

CCCP έγραψε: 1) ...και θα βαζαμε αν ειχαμε σεντερ φορ.

2) Τραγικος παλι ο Κλαους. Ουτε κοντρολ.

3) λολ κλαους

4) Οπως εχω ξαναπει, ο Κλαους ειναι μονο για αιχμη δωρατος σε 4-2-3-1. Ποδοσφαιριστης Κλαους δεν υπαρχει

5) Ακριβως ετσι χιτμαν. Ας το δουμε απλα. Για να πας για πρωταθλημα και να δεις καλη μπαλα, δεν χρειαζεται να εχεις μερικους τουλαχιστον "παικταραδες"?
Τζιολης Λαζαρ
Νινης Στοχ
Σαλπι Κλαους καλά εδώ όλοι άχρηστοι βγήκαν.
Πειτε μου εσεις, ποσους "παικταραδες" βλεπεται στην εξαδα αυτη.

6) Ο Νετσιντ το γιατι δε παιζει θα το μαθουμε ποτε αραγε?

7)
CCCP έγραψε:Μετα απο προσπαθεια αρκετων παιχνιδιων τωρα, ο Κλαους επιτελους σημερα τα καταφερε. 90 λεπτα το απολυτο μηδεν. (για να μη πω μειων) :lol:

Και ακολουθεί το κορυφαίο
ΥΓ. Για να μη παρεξηγειθω επιδη οντως του ριχνω κραξιμο, δεν εχω καμια εμπαθεια/αντιπαθεια προς/για τον Κλαους.
Που και νά σουνα εμπαθής δηλαδή .

Στα του παιχνιδιού πολλές λαθος πάσες και αρκετές αβίαστα χωρίς πίεση.Ειδικά απο Λαζαρ,Νινη,Στοχ .Μια απ τα ίδια κι ο Κατσουρ.Κούραση ,έλλειψη συγκέντρωσης η κατι άλλο?

ΥΓ.Η εύκολη νικη γίνεται 0-2 στο 20 και τελικά 3-2 με 2 χαμένα πέναλτι .Εκει που 2 χρονια δε βάζαμε στημένο τωρα σκοράρουμε μόνο μ αυτά. Μονο εμείς τέτοια ανωμαλία.Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια.
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

1. Εμφάνιση ανέκδοτο.

2. Η κωλοφαρδία κάποτε τελειώνει.

3. Προσδεθείτε, έρχονται μεγάλες γκέλες.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

T.H.E.O.S έγραψε:Αυτο που δεν εχετε καταλαβει οι περισσοτεροι ειναι οτι ο ΠΑΟΚ αυτη την στιγμη χτιζει το πιο σημαντικο πραγμα σε μια ομαδα.
ΜΕΤΑΛΛΟ.
Το να αρνησε να χασεις οταν εισαι με 2 γκολ πισω , και πιστευεις οτι θα το παρεις το ματς ειναι το πιο σημαντικο πραγμα αν θες να παρεις τιτλους.
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
μα και όσα + να βάλω πάλι λίγα θα είναι
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

sourmenetes έγραψε:
desperando έγραψε:μπορει να μου πει καποιος ποσες ευκαιριες καναμε σημερα σε κανονικη ροη παιχνιδιου?
Τι εννοεις???
Σαν τελικες εχουμε σιγουρα 10-15.
δεν λεω τελικες (η μεγαλυτερη μακακια στατιστικο στο ποδοσφαιρο)λεω ευκαιριες οπως το τριτο γκολ απο σεντρα του λινο ή το σουτ του στοχ που εβγαλε ο τερματας

EDIT ενταξει πηρα την απαντηση απο τον αντ1.

7 φασεις σε ροη παιχνιδιου (εξω στημενα,πεναλτι κτλ που ηταν αρκετα και αυτα)
10΄σουτ του στοχ εξω απο την περιοχη
20΄ σουτ του στοχ εξω απο την περιοχη
37΄ψιλοτετ α τετ απο πλαγια του σαλπι
44΄προβολη σαλπι οπου αποκρουστηκε με το χερι του αμυντικου
51΄σουτ στοχ εξω απο περιοχη
66΄ το γκολ του σαλπι
80΄ευκαιρια με τον λουκας οπου κανει κακο τελειωμα.

ενταξει δεν ειναι και λιγες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Πέμ 24 Οκτ 2013, 23:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sotiris1960
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από sotiris1960 »

ΣΙΓΑ ΡΕ.ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ.ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΜΑΣ.ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΑΥΤΑ.ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΜΕ.ΧΑΡΕΙΤΕ ΛΙΓΟ.ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΦΕΤΙΝΟΣ ΠΑΟΚ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΡΕΑΛ,ΜΠΑΡΤΣΑ,ΜΠΑΓΕΡΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ.ΑΥΤΑ,ΧΩΡΙΣ ΕΜΠΑΘΕΙΑ.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

To κορακι το ψησε να μας σφαξει σημερα.
Τραγικη εμφανιση.

τζιολης κατσουρανης αθανασιαδης πολυ κακοι

στοχ κατωτερος των περστασεων

κιτσιου βιτορ χακομπο σαλπιγγιδης λινο πολυ καλοι

βουκιτς πηγε να βγαλει γκολ αλλα ο λουκας δεν ψηθηκε
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

ΚΑΚΟ παιχνίδι σήμερα από την ομάδα μας. ΠΟΛΛΑ πράγματα δεν λειτούργησαν καθόλου, ενώ αρκετά τσίμα τσίμα πάνω από τη βάση. Επίσης ΠΟΛΛΑ ατομικά λάθη. Όχι μόνο του Κατσουράνη. Τον Κατσουράνη τον "έπαιξαν" αυτοί όπως ήθελαν. Και αυτός ο σερσερής, κάθονταν και τους κοιτούσε. Πάμε στη φάση του 0-2.

Δεν μπορώ να καταλάβω κάτι (εγώ ο χαζός). Έγινε η φάση της ανατροπής του Κλάους (που εγώ ΔΕΝ θα το έδινα), και ακολουθεί ΧΑΜΟΣ και τρικυμία εν κρανίω για τουλάχιστο 1 αγωνιστικό λεπτό. ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μαρκάρει, καλύψεις ΔΕΝ υπάρχουν, οι άλλοι κάνανε χαλαρές πάσες, ενώ το σουτ/γκολ/0-2, γίνεται από αμαρκάριστο παίχτη.

Και ρωτάω (εγώ ο χαζός). ΤΟΣΟΥΣ έμπειρους έχει η ομάδα. Γιατί δεν κάνει κάποιος ένα (έστω σκληρό) φάουλ, να ΔΙΑΚΟΠΕΙ το παιχνίδι ; τι πρέπει δλδ να γίνει ; να πάρει τάιμ άουτ ο Λόχοφ από τον πάγκο ; ΚΑΙ αυτό πρέπει να τους το μάθει κάποιος ; πιο ξεκάθαρα ΔΕΝ λέγονται κάποια πράγματα παιδιά.

Οι της Μακαμπί, ήταν καλύτεροι απ' ότι τους περίμενα. Κομματάκι άδικο το σκορ για αυτούς, έτσι όπως το πήγαμε το ματς. Πάμε στα ΥΓ.

ΥΓ1 : Κλάους παιδί μου, πρέπει να πάρεις κάποιες αποφάσεις. Εμείς ΟΤΙ και να αποφασίσεις εδώ θα είμαστε να σε στηρίξουμε. Αλλά ΔΕΝ εξαρτάται από μας. Εσύ παίζεις. Εμείς μόνο να σε ενθαρρύνουμε μπορούμε. Να μπούμε μέσα ΔΕΝ γίνεται (πια).
ΥΓ2 : ο Βίτορ στα γκολ πλέον ούτε καν πανηγυρίζει. Συμβαίνει πια τόσο συχνά που συνήθισε.
ΥΓ3 : Ο Λόρενς γιατί μπήκε ; ήθελε κανένας από τους Μακμπίτες να μάθει πια είναι τα "ιν" ξενυχτάδικα ; γιατί αυτό μπορούσε να γίνει και μετά το ματς. Δεν χρειαζόταν να παίξει δλδ. Α ρε Λίαμ.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Υ.Γ Ο αξονας μας ειναι ανυπαρκτος. Αναπτυξη απο εκει δεν ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΤΕ.
Εξαιρεταιοι μονο 3, λαζαρ βουκιτς βιτορ
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

angelheart έγραψε:
Δεν μπορώ να καταλάβω κάτι (εγώ ο χαζός). Έγινε η φάση της ανατροπής του Κλάους (που εγώ ΔΕΝ θα το έδινα), και ακολουθεί ΧΑΜΟΣ και τρικυμία εν κρανίω για τουλάχιστο 1 αγωνιστικό λεπτό. ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μαρκάρει, καλύψεις ΔΕΝ υπάρχουν, οι άλλοι κάνανε χαλαρές πάσες, ενώ το σουτ/γκολ/0-2, γίνεται από αμαρκάριστο παίχτη.

Και ρωτάω (εγώ ο χαζός). ΤΟΣΟΥΣ έμπειρους έχει η ομάδα. Γιατί δεν κάνει κάποιος ένα (έστω σκληρό) φάουλ, να ΔΙΑΚΟΠΕΙ το παιχνίδι ; τι πρέπει δλδ να γίνει ; να πάρει τάιμ άουτ ο Λόχοφ από τον πάγκο ; ΚΑΙ αυτό πρέπει να τους το μάθει κάποιος ; πιο ξεκάθαρα ΔΕΝ λέγονται κάποια πράγματα παιδιά.
το μεγαλο προβλημα ειναι η ελλειψη συγκεντρωσης και η απειθαρχιας.
το δευτερο γκολ ειναι χαρακτηριστικο αυτης της τρικυμιας που επικρατει στο κεφαλι των παικτων οπου με ενα διωξιμο πλαγιο αουτ απο τον κιτσιου δεν θα ειχε γινει τιποτα,αντ αυτου ο παικτης εκανε ενα διωξιμο στα ακρα που πιο πολυ με ανοιγμα εμοιαζε
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Caballo Viejo έγραψε:1. Εμφάνιση ανέκδοτο.

2. Η κωλοφαρδία κάποτε τελειώνει.

3. Προσδεθείτε, έρχονται μεγάλες γκέλες.
Αμα καποιος ηταν κωλοφαρδος στο σημερινο παιχνιδι σιγουρα δεν ηταν ο ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

desperando έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
desperando έγραψε:μπορει να μου πει καποιος ποσες ευκαιριες καναμε σημερα σε κανονικη ροη παιχνιδιου?
Τι εννοεις???
Σαν τελικες εχουμε σιγουρα 10-15.
δεν λεω τελικες (η μεγαλυτερη μακακια στατιστικο στο ποδοσφαιρο)λεω ευκαιριες οπως το τριτο γκολ απο σεντρα του λινο ή το σουτ του στοχ που εβγαλε ο τερματας

EDIT ενταξει πηρα την απαντηση απο τον αντ1.

7 φασεις σε ροη παιχνιδιου (εξω στημενα,πεναλτι κτλ που ηταν αρκετα και αυτα)
10΄σουτ του στοχ εξω απο την περιοχη
20΄ σουτ του στοχ εξω απο την περιοχη
37΄ψιλοτετ α τετ απο πλαγια του σαλπι
44΄προβολη σαλπι οπου αποκρουστηκε με το χερι του αμυντικου
51΄σουτ στοχ εξω απο περιοχη
66΄ το γκολ του σαλπι
80΄ευκαιρια με τον λουκας οπου κανει κακο τελειωμα.

ενταξει δεν ειναι και λιγες
Καταλαβα τι λες.Εγω θα θεωρουσα και σαν φαση του κλαους που βγαινει σχεδον μονος χωρις να μπορεσει να σουταρει στο πρωτο ημιχρονο.
Παντως νομιζω οτι ειχαμε και αλλες φασεις.
Συμφωνω με αυτο που λες για τα στατιστικα των τελικων.Για αυτο και εγω προσθεσα τη φαση του κλαους ασχετα αν δεν την εδειξε.
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Η ομάδα ήταν εμφανώς κουρασμένη, η άλλη μισή ομάδα που λέμε δεν υπάρχει. Δεν κάνουν δεν είναι κακό! Μεταγραφές στον άξονα ένα 6άρι σίγουρα και ένα δίπλα πιο δημιουργικό. Απλά και ωραία, προσπάθησαν ψόφησα κέρδισαν και ο Γενάρης είναι κοντα...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”