ΑΖ Άλκμααρ-Π.Α.Ο.Κ. 1-1, MVP, σχόλια και παραλειπόμενα
- joshua
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 15 times
Re: ΑΖ Άλκμααρ-Π.Α.Ο.Κ. 1-1, MVP, σχόλια και παραλειπόμενα
Η ομαδα μεχρι σημερα εχει δειξει συγκεκριμενα προβληματα και μιλαω σε ατομικα χαρακτηριστικα παικτων.Ο Λουκας μεχρι τωρα δημιουργει αλλα ως απειλη ουδεμια σχεση εχει με εξτρεμ.Ο Νινης πρεπει σιγα σιγα να αρχισει να βλεπει τερμα.Ο στοχ ειναι σε καθετη πτωση.Ο Λαζαρ δεν υπαρχει σχεδον απο την αρχη της σεζον.Ο Τζιολης ως μονο αμυντικο χαφ ειναι λιγος,αλλα ολοι τους εχουν καλα χαρακτηριστικα που επιτρεπουν στην ομαδα να σου αφηνει μια αναμοικτη γευση.Μπορει αυτη η Βαβελ ποδοσφαιρικων χαρακτηριστικων να γινει καποια στιγμη ομαδα; Πραγματικα δεν εχω απαντηση αλλα εγω θα ηθελα στην ομαδα παικτες με πιο ξεκαθαρα στοιχεια στο παιχνιδι τους.
Εγώ βλέπω 20 άτομα στο φόρουμ και ΞΕΡΩ οτι αν χάναμε θα ταν 50. Επίσης ξέρω οτι μπαίνουν και φορτόνουν αρνητικές ψήφους σε άρθρα για τη διαιτησία, μιλάμε για άρνηση όχι χαζά. Οι ομάδες χτίζονται σιγά-σιγά, ο Sir ALex τα πρώτα 5 χρόνια, ναι 5, ήταν στη φάπα, του τα περνε η Liverpool, η Leeds, η Arsenal. Μια φορά θα αφήσουμε προπονητή για πολλα΄χρόνια ρε μάγκες! ΑΝ θέλουμε επιτυχίες και διάρκεια, καλό ποδόσφαιρο πρέπει να αφήσουμε τον Στρατηγό να δείξει πράγματα. Θέλει υπομονή, ακόμα ψάχνει το ρόστερ και είναι λογικό. Καλά έκανε και δε πήρε τα σαπάκια που του πασάρανε, θέλει παίχτες με κλάση η ομάδα στα χαφ, αυτή τη στιγμή ΠΡΕΠΕΙ όλοι να δώσουμε δυο μηνύματα στον Ιβαν.
1.Κάνε κα΄τι με τα κοράκια
2. Πάρε ένα το πολυ΄δυο παίχτες ΚΛΑΣΗΣ το Γενάρη, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ κάνεις κάτι με τη διαιτησιά!
1.Κάνε κα΄τι με τα κοράκια
2. Πάρε ένα το πολυ΄δυο παίχτες ΚΛΑΣΗΣ το Γενάρη, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ κάνεις κάτι με τη διαιτησιά!
- Dinos_Liverpool
Σίγουρα έχουμε πολύ δρόμο ακόμη, αλλά σήμερα δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που δεν είναι ικανοποιημένος και περήφανος. Η ομάδα αποδεικνύει ότι παλεύει μέχρι το τέλος. Μπράβο στα παιδιά!
ΥΓ. Άλλη αύλα αυτά τα γκολ στο ενενηνταφεύγα!

ΥΓ. Άλλη αύλα αυτά τα γκολ στο ενενηνταφεύγα!

paoki1985 έγραψε:Έλα?? Σε τι πράγμα έδωσες απάντηση ρε συ Real ??
Αλλού πήγαινε, άλλη παράθεση έκανα... ΑΣΤΑ να πάνε. Εξοργισμένος είμαι με σχόλια κλπ... Καλά είναι να κάνω διάλειμα
SORRY paoki 1985!!!
kataramenos5 έγραψε:giapas έγραψε:Περιμένω πολλά περισσότερα από την ομάδα στο κομμάτι του ελέγχου του ρυθμού αλλά και της πειθαρχίας στο παιχνίδι . Δυστυχώς σε πολλές στιγμές δείχνει ο καθένας να παίζει για τη πάρτη του και να μην υπάρχει καμιά συνοχή μέσα στο γήπεδο. Έχω την αίσθηση ότι σε κάθε ματς εμφανιζόμαστε χειρότεροι , ίσως κάνουμε αγωνιστική κοιλιά.
Αυτό.Αλλα κοιλιά απο τώρα?θα την πω την αμαρτία μου ,περίμενα τέτοια εποχή να βλέπαμε πολύ περισσότερα πράγματα απ την ομάδα .Με τη ρουμάνικη αλεπού είχαμε πολύ καλύτερη εικόνα τέτοια εποχή.Αυτό βέβαια δε σημαίνει οτι δε θα δούμε κάτι καλύτερο στη συνέχεια.Διαφορετικές συνθήκες τότε διαφορετικές τώρα( πολλοί νέοι παίκτες).Απ ότι φαίνεται θα χρειαστούμε πολύ καιρό και πολύ (παλι?) υπομονή.Το όνομα του Στέφενς ομως αποτελεί εγγύηση οτι θα τα καταφέρουμε.Η μόνη περίπτωση θεωρώ να στραβώσει η δουλειά είναι ο πόλεμος που ξεκίνησε συσσωμο το αρδοσυνάφι να είναι κατόπιν εντολής εκ των έσω.
Υγ Ρε μπας και τον αδικήσαμε τον ΓΔ?
Και εγώ δυσκολεύτηκα να χρησιμοποιήσω τη λέξη κοιλιά γιατί είναι αρχή ακόμα και δεν έχεις δείξει κάτι πολυ καλό...ώστε να μιλάς για κοιλιά. Απλά φαίνεται να χάνεις κάποια πράγματα με τη πάροδο των παιχνιδιών -> πχ έχασες τη φρεσκάδα και την όρεξη του Στοχ και του Τζιολη.Περίμενα παραπάνω πινελιές , κάποιες λεπτομέρειες που θα έδειχναν αργά αλλά σταθερά βήματα μπροστά. Το καλό είναι ότι έχεις ελάχιστες βαθμολογικές απώλειες και είσαι μέσα σε όλους τους ρεαλιστικούς στόχους σου. Νομίζω πρέπει να έχουμε υπομονή αλλά δεν είναι εύκολο με αυτό το συνεχόμενο σκωτσεζικο αγωνιστικό ντους...
Joshua δε διαφωνώ πάντως για τη Βαβέλ που λες, μέχρι τώρα δε υπάρχει δέσιμο και είναι λογικό λόγο χρόνικού σημείου, και εννοώ σκε΄ψου πότε ήρθε ο προπονητής και πόσους και αν πήρε παίχτες επιλογής του. Δε γίνεται δουλειά αν θες ΄τιλους με παίχτες 300 χιλιάδων στα χαφ. Απο κει και πέρα κάποιοι θα πε΄ζουν σε κάποια ματς αλλα΄μέχρι εκεί, θέλει μεταγραφή. Αν παίζεις έστω 50-50 με τα κοράκια και δε σου κόβουν το ρυθμό συνέχεια, θα δικαιολογούσα επένδυση ακριβή σε ένα δυο παίχτες.Αλλιώς είναι πεταμένα λεφτά δυστηχώς...
kataramenos5 έγραψε:Υγ Ρε μπας και τον αδικήσαμε τον ΓΔ?
Εγω δε θα πω οτι αδικηθικε ο ΓΔ ουτε θεωρω χρειαζεται να το πει κανεις. Χεσε τον ΓΔ.
Αλλα....ρε μπας και αρχισατε να καταλαβαινετε τωρα το τι μαλακιες ειχαν υποθει περσι μεσα στο γενικοτερο κραξιμο και ποσες αστειες προσδοκιες και απαιτησεις υπηρχαν για μια ακομη χειροτερη ομαδα?
Ο ΠΑΟΚ εχει ΠΟΛΥ δουλεια και ΠΟΛΥ δρομο ακομα μπροστα του μεχρι να γινει η ομαδα που θελουμε(αμα κοιταξεις ποσους παικτες στο ροστερ εχει αυτη στιγμη ο ΠΑΟΚ στους οποιους μπορει να βασιστει για το μελλον καταλαβαινεις ποσο χτεισιμο χρειαζεται ακομα).
Υπομονη.
Realcon έγραψε:paoki1985 έγραψε:Έλα?? Σε τι πράγμα έδωσες απάντηση ρε συ Real ??
Αλλού πήγαινε, άλλη παράθεση έκανα... ΑΣΤΑ να πάνε. Εξοργισμένος είμαι με σχόλια κλπ... Καλά είναι να κάνω διάλειμα
SORRY paoki 1985!!!
Oκ φίλε δεν πειράζει!
- tera12tera
Ανάμικτα συναισθήματα και πάλι ....
Κάντε υπομονή ....Το έλεγα και πέρισυ το λέω και φέτος ...
Είναι δεδομένο πως η ομάδα θα αρχίσει να ρολάρει ....
Υ.Γ : Που είναι αυτοί που χαρακτηριζαν τον Στοχ καλύτερο του Βιερίνα ;
Με αυτές τις εμφανίσεις η θέση είναι στην άκρη του πάγκου.
Κάντε υπομονή ....Το έλεγα και πέρισυ το λέω και φέτος ...
Είναι δεδομένο πως η ομάδα θα αρχίσει να ρολάρει ....
Υ.Γ : Που είναι αυτοί που χαρακτηριζαν τον Στοχ καλύτερο του Βιερίνα ;

- Dinos_Liverpool
Realcon έγραψε:paoki1985 έγραψε:Έλα?? Σε τι πράγμα έδωσες απάντηση ρε συ Real ??
SORRY paoki 1985!!!

Προφανές λάθος, που λένε!
Αυτό το "λάθος παράθεση" πρώτη φορά το ακούω, πάντως!!! Κορυφαίο... σαν τα ανέκδοτα του Στάθη!

- kataramenos5
- Been thanked: 1 time
sotos26 έγραψε: Οι ομάδες χτίζονται σιγά-σιγά, ο Sir ALex τα πρώτα 5 χρόνια, ναι 5, ήταν στη φάπα, του τα περνε η Liverpool, η Leeds, η Arsenal. Μια φορά θα αφήσουμε προπονητή για πολλα΄χρόνια ρε μάγκες! ΑΝ θέλουμε επιτυχίες και διάρκεια, καλό ποδόσφαιρο πρέπει να αφήσουμε τον Στρατηγό να δείξει πράγματα.
Ετσι.++++
Η ομάδα είχε 2 δοκάρια και αρκετές φάσεις για γκολ,αλλά ταυτόχρονα απειλήθηκε και πολύ,κυρίως από τον άξονα.
Σ αυτό φυσικά ευθύνεται ο τραγικός για άλλη μια φορά Λάζαρ,ο οποίος δεν υπήρχε πουθενά.Ούτε έκοβε,ούτε μοίραζε,ούτε ηρεμούσε το παιχνίδι.Το απόλυτο μηδέν.Για αυτό και στο δεύτερο ημίχρονο που κουράστηκε ο Νίνης φάγαμε τόσες φάσεις.Με έναν Τζιόλη δεν γίνεται δουλειά.Όπως και όταν κουράστηκε ο επίσης ανέτοιμος Τζαβέλλας (ο οποίος έχει κάποια κιλά παραπάνω) φάγαμε και φάσεις από αριστερά.
Προφανώς ο Στέφενς έκρινε πως έπρεπε να κρατήσει Βούκιτς,Νέτσιντ,Λίνο για την Κυριακή.Γιατί αν τους έβαζε σήμερα και την Κυριακή σέρνονταν θα λέγανε όλοι "καλά γιατί δεν κάνει rotation" και "τον έχει πεθάνει τον γέρο-Λίνο" και "τον Νίνη και τον Τζαβέλλα τί τους πήραμε" κλπ κλπ.
Επίσης πιστεύω πως Λούκας και Στοχ πρέπει να παίζουν συνεχόμενα ματς για να αποκτήσουν ρυθμό,γιατί πέρσυ δεν έπαιζαν.Το ντεφορμάρισμα τους είαι λογικό.
Με τον Ρουμάνο η ομάδα έπαιζε καλά τέτοια εποχή,αλλά όταν ήρθε η ώρα να διεκδικήσει στόχους δεν τραβούσε καθόλου..Η λογική περίοδος για να είναι μια ομάδα ντεφορμέ είναι αυτή που διανύουμε.
Σ αυτό φυσικά ευθύνεται ο τραγικός για άλλη μια φορά Λάζαρ,ο οποίος δεν υπήρχε πουθενά.Ούτε έκοβε,ούτε μοίραζε,ούτε ηρεμούσε το παιχνίδι.Το απόλυτο μηδέν.Για αυτό και στο δεύτερο ημίχρονο που κουράστηκε ο Νίνης φάγαμε τόσες φάσεις.Με έναν Τζιόλη δεν γίνεται δουλειά.Όπως και όταν κουράστηκε ο επίσης ανέτοιμος Τζαβέλλας (ο οποίος έχει κάποια κιλά παραπάνω) φάγαμε και φάσεις από αριστερά.
Προφανώς ο Στέφενς έκρινε πως έπρεπε να κρατήσει Βούκιτς,Νέτσιντ,Λίνο για την Κυριακή.Γιατί αν τους έβαζε σήμερα και την Κυριακή σέρνονταν θα λέγανε όλοι "καλά γιατί δεν κάνει rotation" και "τον έχει πεθάνει τον γέρο-Λίνο" και "τον Νίνη και τον Τζαβέλλα τί τους πήραμε" κλπ κλπ.
Επίσης πιστεύω πως Λούκας και Στοχ πρέπει να παίζουν συνεχόμενα ματς για να αποκτήσουν ρυθμό,γιατί πέρσυ δεν έπαιζαν.Το ντεφορμάρισμα τους είαι λογικό.
Με τον Ρουμάνο η ομάδα έπαιζε καλά τέτοια εποχή,αλλά όταν ήρθε η ώρα να διεκδικήσει στόχους δεν τραβούσε καθόλου..Η λογική περίοδος για να είναι μια ομάδα ντεφορμέ είναι αυτή που διανύουμε.
- kataramenos5
- Been thanked: 1 time
Dinos_Liverpool έγραψε:
Προφανές λάθος, που λένε!
Αυτό το "λάθος παράθεση" πρώτη φορά το ακούω, πάντως!!! Κορυφαίο... σαν τα ανέκδοτα του Στάθη!
![]()
![]()
Ξενυχτισμένος (για την ΠΑΟΚΑΡΑ) ειναι ο άνθρωπος Ντίνο. 6 το πρωί εχουνε τώρα εκεί στο Australia
ΥΓ Κρυφομπλεδίζεις ή μου φαίνεται?Κανένα χρώμα δεν είναι ντροπή πάντως..

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Πέμ 03 Οκτ 2013, 22:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Dinos_Liverpool
kataramenos5 έγραψε:sotos26 έγραψε: Οι ομάδες χτίζονται σιγά-σιγά, ο Sir ALex τα πρώτα 5 χρόνια, ναι 5, ήταν στη φάπα, του τα περνε η Liverpool, η Leeds, η Arsenal. Μια φορά θα αφήσουμε προπονητή για πολλα΄χρόνια ρε μάγκες! ΑΝ θέλουμε επιτυχίες και διάρκεια, καλό ποδόσφαιρο πρέπει να αφήσουμε τον Στρατηγό να δείξει πράγματα.
Ετσι.++++
Μμμμ... σιγά που τον κάνεις και ++++++++.... Τρομάρα του!
Δε βλέπεις ότι σε όλα του τα παραδείγματα, αυτός έχει την ManU για τον καλό?

Και από μένα πολλά +++, Σώτο! Και στον CCCP, επίσης, πολλά +++!
- desperando
- Επικοινωνία:
sorry κι ολας αλλα καποιοι εχουν μια συμπεριφορα οπως κατι μετριες γκομενες που κοιταζονται στον καθρεφτη και νομιζουν οτι ειναι μ@υναρες μοντελες.
θελω μονο να μου πειτε απο που κι ως που μετρια η αλκμαρ, η οποια κερδισε και psv και αγιαξ
θελω μονο να μου πειτε απο που κι ως που μετρια η αλκμαρ, η οποια κερδισε και psv και αγιαξ