Π.Α.Ο.Κ.-Πλατανιάς 1-0,Mvp-Σχολια & παραλειπομενα
- Sick Bastard
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Πλατανιάς 1-0,Mvp-Σχολια & παραλειπομενα
Δεν βλεπόμαστε. Δεν βλέπω και καμιά βελτίωση σοβαρή, μάλλον το αντίθετο, μια κατάπτωση βλέπω.
Είμαστε άχρωμοι.Τα πονταλάκια όμως να ρχονται!
- sourmenetes
- Moderator
Οταν δεν τραβαει το κεντρο,χθες τζιολης και λαζαρ ητανε κακοι,λογικο ειναι να βλεπουμε αναρχο ποδοσφαιρο.Επισης ο κατσουρανης δεν ανεβασε σωστα τη μπαλα και ειχε πολλα λαθη.Καθαρο μυαλο δεν ειχε κανενας στο πρωτο,ισως ο λινο να ηταν κατι διαφορετικο,για αυτο και ειδαμε τοσα λαθη και τοσο κακη ομαδα.
Το οτι η ομαδα ειναι αδουλευτη ειναι ενα συμπερασμα που το βγαλανε καποιοι αλλα το θεωρω αστειο.Πως η ομαδα ητανε δουλεμενη με τη μεταλιστ και τη σαλκε και δεν ειναι με τον πλατανια???
Αρα δεν ειναι αυτος ο λογος.
Κουραση και κακη μερα σε νευραλιγους παιχτες φερνουν το αποτελεσμα που ειδαμε.Το οτι ο στοχ δυο ματς δεν μπορει να κανει μια ατομικη ενεργεια τι σημαινει???Οτι ξεχασε τη μπαλα???
Μην τρελαθουμε.
Και γω θεωρω πως το ματς με τον οφη ειναι παρα πολυ κρισιμο και πρεπει να αλλαξουμε εικονα.Θεωρω πως θα μεριμνησει ο κοουτς.
Το οτι η ομαδα ειναι αδουλευτη ειναι ενα συμπερασμα που το βγαλανε καποιοι αλλα το θεωρω αστειο.Πως η ομαδα ητανε δουλεμενη με τη μεταλιστ και τη σαλκε και δεν ειναι με τον πλατανια???
Αρα δεν ειναι αυτος ο λογος.
Κουραση και κακη μερα σε νευραλιγους παιχτες φερνουν το αποτελεσμα που ειδαμε.Το οτι ο στοχ δυο ματς δεν μπορει να κανει μια ατομικη ενεργεια τι σημαινει???Οτι ξεχασε τη μπαλα???
Μην τρελαθουμε.
Και γω θεωρω πως το ματς με τον οφη ειναι παρα πολυ κρισιμο και πρεπει να αλλαξουμε εικονα.Θεωρω πως θα μεριμνησει ο κοουτς.
Sick Bastard έγραψε:Δεν βλεπόμαστε. Δεν βλέπω και καμιά βελτίωση σοβαρή, μάλλον το αντίθετο, μια κατάπτωση βλέπω
Αν το διαβασει κανεις , θα νομιζει οτι μεχρι που παλευουμε για την παραμονη στην κατηγορια ....
Δεν αντιλεγει κανεις οτι χρειαζεται βελτιωση αλλα οχι και οτι δεν βλεπομαστε....
- Sick Bastard
Ε, συγνώμη αλλά παιχνίδι με παιχνίδι γινόμαστε χειρότεροι.
- Sick Bastard
Σε κάθε παιχνίδι τα ίδια λέμε. Ο ΠΑΟΚ είναι προβλέψιμος πλέον. Αν κλήσεις Στοχ και Λουκάς τον έσβησες επιθετικά, κύριος γιατί Τζιώλης Λαζαρ και Σάλπι στο 4-4-2 είναι ακίνδυνοι. Η ομάδα ανέβηκε με την είσοδο του Βούκιτς γιατί είχε έναν παίχτη στον άξονα που ήταν επικίνδυνος. Έχει τη τεχνική το σουτ τη κάθετη και την έφεση στο σκοράρισμα κι αυτό ανάγκασε τον Πλατανια να ανοίξει την άμυνα του λίγο παραπάνω για να καλύψει και αυτόν και το πλήρωσε. Δυστυχώς ο Σέρβος είναι σε μια ηλικία που πολύ δύσκολα μπορεί να βγάλει ενενηνταλεπτο. Το βρίσκω πιο λογικό όμως να ξεκινάει βασικός κι ας βγαίνει στο 60 παρά να μπαίνει στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτά τα παιχνίδια ο ΠΑΟΚ ειδικά όταν έχει μεσοβδόμαδα αγώνα πρέπει να μπαίνει και να τα τελειώνει στο πρώτο ημίχρονο και μετά να κάνει συντήρηση δυνάμεων.
Η περίοδος αυτή μου θυμίζει παρα πολύ τη δεύτερη χρονια του Σαντος που μέχρι να βρει το σύστημα που μας ταιριάζει και να καταλήξει στη τριάδα Γκαρσια Βιτολο και Ίβιτς, που ήταν το κλειδί για εκείνη την ομάδα, ο ΠΑΟΚ δε βλεπόταν. Το θετικό είναι ότι ενώ εκείνη τη χρονια αυτό το πληρώσαμε με γκέλες, φέτος μέχρι στιγμής δε το πληρώνουμε.
Πάντως κακά τα ψέματα η ομάδα μπάλα δε παίζει...
Η περίοδος αυτή μου θυμίζει παρα πολύ τη δεύτερη χρονια του Σαντος που μέχρι να βρει το σύστημα που μας ταιριάζει και να καταλήξει στη τριάδα Γκαρσια Βιτολο και Ίβιτς, που ήταν το κλειδί για εκείνη την ομάδα, ο ΠΑΟΚ δε βλεπόταν. Το θετικό είναι ότι ενώ εκείνη τη χρονια αυτό το πληρώσαμε με γκέλες, φέτος μέχρι στιγμής δε το πληρώνουμε.
Πάντως κακά τα ψέματα η ομάδα μπάλα δε παίζει...
Λυπάμαι για την κατάντια της ομάδας..Κρίμα να παλεύει για να σώσει την κατηγορία με τέτοιο ρόστερ....
Α όχι μπερδεύτηκα με τα σχόλια,τώρα είδα την βαθμολογία,είμαστε δεύτεροι με ένα βαθμό διαφορά από τον πρώτο;Πού να παίξουμε και μπάλα δηλαδή..
Σοβαρά τώρα το πρόβλημα είναι ένα και σημαντικό και είναι το εξής:Ή θα παίζει ο Αθανασιάδης ή ο Σαλπιγγίδης. Και οι δύο μαζί δεν μπορούν.Χρειάζεται ένας παίκτης να κάνει αυτά που έκανε ο Βούκιτς. Απλά τα πράγματα.
Όσο για τον Στοχ και τον Λούκας και οι δύο θα βρούνε ρυθμό και διάρκεια μέσα από τα ματς.Και οι δύο δεν είχαν γεμάτες χρονιές πέρυσι οπότε πρέπει να προσαρμοστούν φέτος.
Το κέντρο χθες ήταν κακό,γιατί ήταν ο Λάζαρ κακός.Λάθος τοποθετήσεις,άσχημες μεταβιβάσεις,άσχημα κοντρόλ,αργή σκέψη.Θέλω να ελπίζω πως ήταν λόγω του τραυματισμού του και θα επανέλθει.
Α όχι μπερδεύτηκα με τα σχόλια,τώρα είδα την βαθμολογία,είμαστε δεύτεροι με ένα βαθμό διαφορά από τον πρώτο;Πού να παίξουμε και μπάλα δηλαδή..
Σοβαρά τώρα το πρόβλημα είναι ένα και σημαντικό και είναι το εξής:Ή θα παίζει ο Αθανασιάδης ή ο Σαλπιγγίδης. Και οι δύο μαζί δεν μπορούν.Χρειάζεται ένας παίκτης να κάνει αυτά που έκανε ο Βούκιτς. Απλά τα πράγματα.
Όσο για τον Στοχ και τον Λούκας και οι δύο θα βρούνε ρυθμό και διάρκεια μέσα από τα ματς.Και οι δύο δεν είχαν γεμάτες χρονιές πέρυσι οπότε πρέπει να προσαρμοστούν φέτος.
Το κέντρο χθες ήταν κακό,γιατί ήταν ο Λάζαρ κακός.Λάθος τοποθετήσεις,άσχημες μεταβιβάσεις,άσχημα κοντρόλ,αργή σκέψη.Θέλω να ελπίζω πως ήταν λόγω του τραυματισμού του και θα επανέλθει.
Εσύ σε ποιον αναφέρεσαι;Sick Bastard έγραψε:Ε, συγνώμη αλλά παιχνίδι με παιχνίδι γινόμαστε χειρότεροι.
- Sick Bastard
Σε αυτούς που άφησαν την ομάδα με 2,5 σέντερ μπακ.
Που δεν έχω έναν χαφ αν τραυματιστεί ο Λαζάρ
Που έχω 4-5 δανεικούς και θα ψάχνω πάλι του χρόνου για παίχτες
Που έχω 4-5 παίχτες για βασικούς που έχουν να παίξουν κανα χρόνο
Που δεν έχω πάγκο
και βασικά, δε θέλω να φύγει κανείς, τη δουλειά τους θέλω να κάνουν
Που δεν έχω έναν χαφ αν τραυματιστεί ο Λαζάρ
Που έχω 4-5 δανεικούς και θα ψάχνω πάλι του χρόνου για παίχτες
Που έχω 4-5 παίχτες για βασικούς που έχουν να παίξουν κανα χρόνο
Που δεν έχω πάγκο
και βασικά, δε θέλω να φύγει κανείς, τη δουλειά τους θέλω να κάνουν

Άσε τους τότε να την κάνουν. και ταμείο στο τέλος (με μια αναθεώρηση το χειμώνα.)
- Sick Bastard
Αν θεωρείς ότι με αυτό που βλέπεις στον αγωνιστικό χώρο τι κάνουν σωστά, ίσως θα πρέπει να δοκιμάσεις λίγο απ το προϊόν του άβατάρ σου.

εννοείται ρε κάθαρμα

ΥΓ: πές μου μια ομάδα να σου πώ...

ΥΓ2: πχ ο Λουκάς, κουτσά στραβά, 5-6 ασίστ μου τις έχει ήδη το παλικάρι. δεν μπορώ να έχω παράπονο.....

odi ο παίκτης που θα κάνει τη δουλειά του Βουκτις , δεν είναι ανάγκη να είναι ο 2ος επιθετικός ... θα μπορούσε να είναι ο 2ος κεντρικός χαφ. Απλά είναι πιο εύκολο(και φτηνό) να θυσιάσεις το 2ο επιθετικό για να γεμίσεις δημιουργικά το κέντρο , από το να πάρεις 2 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ χαφ που θα κόβουν και θα δημιουργούν ταυτόχρονα... Πχ αν είχες ένα δίδυμο Γκαρσία-Ιμπαγάσα στα 25 τους , δε θα χρειαζόταν 3ο κεντρικό χαφ και ενδεχομένως θα περπατάγανε καλύτερα συστήματα με 2 επιθετικούς.... Αλλά πως να φέρεις τέτοιους παίκτες σε καλή ηλικία...???Odi έγραψε:Σοβαρά τώρα το πρόβλημα είναι ένα και σημαντικό και είναι το εξής:Ή θα παίζει ο Αθανασιάδης ή ο Σαλπιγγίδης. Και οι δύο μαζί δεν μπορούν.Χρειάζεται ένας παίκτης να κάνει αυτά που έκανε ο Βούκιτς. Απλά τα πράγματα.