PAOK - Metalist 30/7- 21:00, OTESP1
Re: PAOK - Metalist 30/7- 21:00, OTESP1
Γνωρίζει κανείς τι εστί Αλεχάντρο Γκόμεζ της Κατάνια που πάει να πάρει η Μέταλιστ;; To transfermarkt δείχνει ότι είναι ένας πανάκριβος αριστερός εξτρέμ.
είναι ένας ζουμπάς ταχύτατος εξτρέμ με πολυ καλή τρίπλα και τεχνική.hitman έγραψε:Γνωρίζει κανείς τι εστί Αλεχάντρο Γκόμεζ της Κατάνια που πάει να πάρει η Μέταλιστ;; To transfermarkt δείχνει ότι είναι ένας πανάκριβος αριστερός εξτρέμ.
μακάρι να μην τον έχουν στα παιχνίδια με μας
από το ματς βλέπω ότι οι πλάγιοι μπακ τους είναι απίστευτα γρήγοροι και ανεβαίνουν πολύ ψηλά
απαπαπα.....
τι σαβιολα και μλκιες. αυτό εστί.....hitman έγραψε:Γνωρίζει κανείς τι εστί Αλεχάντρο Γκόμεζ της Κατάνια που πάει να πάρει η Μέταλιστ;; To transfermarkt δείχνει ότι είναι ένας πανάκριβος αριστερός εξτρέμ.
εκτός απο τεχνίτης, πασαδόρος, τριπλαδόρος και εκτελεστής, είναι και σφαίρα. ΚΑι όταν λέμε σφαίρα, εννοούμε σφαίρα.
μεγάλο πουλέν στο ακατανόμαστο εδώ και 2-3 χρονάκια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Παρ 26 Ιούλ 2013, 18:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
τους χάνει το μάτι σου όταν επιτίθενται πάντως...καμία σχέση με το προηγούμενο πρώτο ημίχρονο στο εκτός έδρας που έδωσαν την περασμένη εβδομάδα.
Η αντίπαλος της Μέταλιστ είναι δορυφόρος. Έχει 10 δανεικούς από Σαχτάρ, μάλλον είναι κάτι σαν το ρούλη με το γαύρο.
Η αντίπαλος της Μέταλιστ είναι δορυφόρος. Έχει 10 δανεικούς από Σαχτάρ, μάλλον είναι κάτι σαν το ρούλη με το γαύρο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hitman την Παρ 26 Ιούλ 2013, 18:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- CHRISTAKIS
το Χριστάκης ειναι επίθετο! Περιμένω να μου πεις το ονομα του καφέ, αν και εχω καταλάβει ποιο ειναι μάλλον... Δεν ειναι δα και μεγάλη πόλη η Ιεράπετρα!nikolasf έγραψε:Φεύγω αυριο το βράδυ για Μύρτος!!!! Θα γράψω μεθαύριο σε αυτό το Τοπικ το όνομα του καφέ γιατί δεν το ξέρω απέξω!!! Είναι στην παραλία δίπλα σε εκείνο που είχε ένα παπαγάλο αν καταλαβάινεις .... Στο Μύρτος δεν έχει ΟΤΕ οπότε 99% εκέι θα είμαι!!!!
ΥΓ. Χριστάκης επίθετο;;; γιατί έχουμε αρκετούς στο χωριό αλλά όχι ΠΑΟΚτσήδες![]()
Κλαιν μαιν φόβητρο.
ΝΑΙ, είναι γρήγορη η Μέταλιστ.
ΝΑΙ, είναι ενθουσιώδης.
ΟΧΙ, δεν είναι ομαδάρα.
ΟΧΙ, δεν έχει ιδιαίτερους αυτοματισμούς μέχρι τώρα.
Κυρίως στηρίζονται στην ταχύτητα και την ατομική ποιότητα. Οι αντίπαλοι πιο δουλεμένη ομάδα είναι, πιο πολύ ψάχνουν τι συνεργασίες.
Επιπλέον η Μέταλιστ μπορεί να έχει όντως μεγάλη ταχύτητα στα άκρα, αλλά έχει ΜΟΝΙΜΩΣ κενά στα άκρα της άμυνας.
ΥΓ. Άσε που βουτάνε ΣΥΝΕΧΕΙΑ και μου την έχουν δώσει.
ΝΑΙ, είναι ενθουσιώδης.
ΟΧΙ, δεν είναι ομαδάρα.
Κυρίως στηρίζονται στην ταχύτητα και την ατομική ποιότητα. Οι αντίπαλοι πιο δουλεμένη ομάδα είναι, πιο πολύ ψάχνουν τι συνεργασίες.
Επιπλέον η Μέταλιστ μπορεί να έχει όντως μεγάλη ταχύτητα στα άκρα, αλλά έχει ΜΟΝΙΜΩΣ κενά στα άκρα της άμυνας.
ο αριστερός ο μπακ ο μαλλιάς, παρόλο που φεύγει σα δαίμονας μπροστά, αφήνει κενά πίσω.
δεν πρέπει να βρούνε ανοιχτούς χώρους... οπότε με λίγα λόγια... IN HUUB WE TRUST
δεν πρέπει να βρούνε ανοιχτούς χώρους... οπότε με λίγα λόγια... IN HUUB WE TRUST
ΟΚ!!CHRISTAKIS έγραψε:το Χριστάκης ειναι επίθετο! Περιμένω να μου πεις το ονομα του καφέ, αν και εχω καταλάβει ποιο ειναι μάλλον... Δεν ειναι δα και μεγάλη πόλη η Ιεράπετρα!nikolasf έγραψε:Φεύγω αυριο το βράδυ για Μύρτος!!!! Θα γράψω μεθαύριο σε αυτό το Τοπικ το όνομα του καφέ γιατί δεν το ξέρω απέξω!!! Είναι στην παραλία δίπλα σε εκείνο που είχε ένα παπαγάλο αν καταλαβάινεις .... Στο Μύρτος δεν έχει ΟΤΕ οπότε 99% εκέι θα είμαι!!!!
ΥΓ. Χριστάκης επίθετο;;; γιατί έχουμε αρκετούς στο χωριό αλλά όχι ΠΑΟΚτσήδες![]()
Ο Ντέβιτς είναι μεγάλος βουτηχτής..και στο προηγούμενο παιχνίδι τα ίδια. Έχουν κυριαρχία στο παιχνίδι τους με αντίπαλο μια ομάδα πολλά επίπεδα κάτω από αυτούς, αλλά δεν έχουν ουσία.
- navigator11
hitman έγραψε:Ο Ντέβιτς είναι μεγάλος βουτηχτής..και στο προηγούμενο παιχνίδι τα ίδια. Έχουν κυριαρχία στο παιχνίδι τους με αντίπαλο μια ομάδα πολλά επίπεδα κάτω από αυτούς, αλλά δεν έχουν ουσία.
Ο διαιτητής του αγώνα,σαν Ολλανδός που'ναι,υποψιάζομαι πως δε θα "μασήσει".Γι'αυτόν αλήθεια γνωρίζει κανείς τπτ συγκεκριμένο;Λέω μήπως και ...
rainmaker έγραψε:Κλαιν μαιν φόβητρο.
ΝΑΙ, είναι ενθουσιώδης.
ΟΧΙ, δεν είναι ομαδάρα.
Ακριβώς έτσι.