ΠΑΟΚ - ΠAΣ Γιάννινα 21/4 19:00 N/highlights
Re: ΠΑΟΚ - ΠAΣ Γιάννινα 21/4 19:00 N/highlights
Δες τώρα το μαμίδι το λινκ..Στις διαφημίσεις δεν κολλάει καθόλου..
Μαμώ τα λινκ μου μέσα..Για το ματς έχω δεί αποσπασματικά μερικές φώτο..χαχα..Αυτά αν κ δεν έχασα τπτ απ ότι φαίνεται..
Μαμώ τα λινκ μου μέσα..Για το ματς έχω δεί αποσπασματικά μερικές φώτο..χαχα..Αυτά αν κ δεν έχασα τπτ απ ότι φαίνεται..
Πρώτη αλλαγή θα είναι ο Ιντζίδης....
ΥΓ. Ρε ο Λάζαρ αριστερά ρε, άντε ρε απίθανε θα ξεχάσουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε, ούτε μία τελική...
ΥΓ. Ρε ο Λάζαρ αριστερά ρε, άντε ρε απίθανε θα ξεχάσουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε, ούτε μία τελική...
Εν τω μεταξύ και η Τρίπολη χάνει 0-1 απ τον ΌΦΗ, πράγμα που σημαίνει ότι αν μείνει αυτό το αποτέλεσμα, εμείς με νίκη πάμε και +2 βαθμούς απ το χωριό και +4 απ τον τελευταίο..!
Επιτακτική η ανάγκη για βελτίωση στο 2ο..!
Επιτακτική η ανάγκη για βελτίωση στο 2ο..!
- Paok_eisai_4
γι αυτο που ειδα στο 1ο ημιχρονο(και γενικα μια απ τα ιδια οπως παντα) δεν γουσταρω τον ΓΔ κι οχι γτι δεν εχει στην αποστολη τον ποποβιτς η γιατι ''εφαγε''τον Γκαρσια η γιατι τσαμπουκαλευτηκε οταν του την πεσανε εξω απ το γηπεδο...και αλλα πολλα που βλεπουμε εδω μεσα..αυτη ειναι η ουσια και γι αυτο ο ΓΔ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ για τον ΠΑΟΚ....σταθερα μετρια πραγματα κι ενω θες το ματς οπωσδηποτε το βλεπουνε σαν αγγαρεια...σ εκανε 2 ευκαιριες ο ΠΑΣ που λες δεν χανονται...κι εσυ ουτε για δειγμα ευκαιρια...απο που ν αρχισεις και που να τελειωσεις!
ίσως είναι κόλπο , να νομίζουν ότι μας έχουν και να τους το καρφώσουμε σε μια ανύποπτη φάση 

ωραια...τωρα που θα ξεφορτωσουν τα λινκ θα μπω να δω τον αγωνα με την ησυχια μου..χαχαχα

Argonaut4 έγραψε:Δε φταίει ο Δώνης.....ο Λάζάρ φταίει ρε γιατι είναι ασχημος ...είσαι εμπαθής ρε Μοικάνε.
NAi re αδερφε σαν scream einai ο κερατας...τι να κανει κι ο Δωνης...

Δε γ@μεις μπάλα δεν πρόκειται να δούμε το ξέραμε, τουλάχιστον βλέπουμε κάτι ..."άλλο"

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rizla την Κυρ 21 Απρ 2013, 19:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
moican4 έγραψε:Δε γ@μεις μπάλα δεν πρόκειται να δούμε το ξέραμε, τουλάχιστον βλέπουμε κάτι ..."άλλο"![]()

μοικανε ρομβο παιζει μετα το 20 με κατσε βαση και λαζαρ λωρενςακρες και κορυφη φωτακη μποστα σαλπι καμαρα
λαθος αλλαγη ο λαζαρ ηταν μακραν ο χειροτερος στο πρωτο
Καλά δεν έχει πει κανείς στον Καμαρά ότι αυτοί με τα ασπρόμαυρα ριγέ είναι συμπάικτες και μπορεί να τους δώσει πάσα;;;;;