Play-Off
Re: Play-Off
Έτσι όπως είναι τα πράγματα, με Δώνη στα πλέι οφ, η τελική μας θέση εξαρτάται σε απόλυτο βαθμό από τις ορέξεις του Τσώλη..
- ΑποστόληςΑ
Ιδια υποψια εχω απο τον Σεπτεμβρη...ABOLEYTOI έγραψε:έχω μια μικρή υποψία ότι οι παίχτες θέλουν να διώξουν τον Δώνη.
Αυτός είναι και ο μόνος λόγος που θα ήθελα να φύγει πριν τα play-off, για να επιβεβαιωθεί ή να διαψευσθεί η υποψία μου.
Μετά το καλοκαίρι η ομάδα θα έχει αλλαγές, οπότε δε θα μπορούμε να κάνουμε σύγκριση.

Και όχι άδικα, δεν είναι λίγα και αυτά που είπε και αυτά που έκανε...ακόμα και μετά τον αποκλεισμό σε κάποιους παίκτες...
Κατ τα άλλα, υπάρχει "άριστο κλίμα" έλεγε, επειδή κάποιοι έκαναν τους μαλκες και δεν μιλούσαν νομίζε ότι όλα ήταν καλά...
Κατ τα άλλα, υπάρχει "άριστο κλίμα" έλεγε, επειδή κάποιοι έκαναν τους μαλκες και δεν μιλούσαν νομίζε ότι όλα ήταν καλά...
Κινηση 1 - Επιστροφη Γκαρσια=συσπειρωση και ξεσηκωμος
Κινηση 2 - Κατσουρ στα χαφ=Δημιουργια φασεων και γκολ γιατι ΠΑΟΚ εισαι γαμω την τρελα μου
Κινηση 2 - Κατσουρ στα χαφ=Δημιουργια φασεων και γκολ γιατι ΠΑΟΚ εισαι γαμω την τρελα μου
moican4 έγραψε:Και όχι άδικα, δεν είναι λίγα και αυτά που είπε και αυτά που έκανε...ακόμα και μετά τον αποκλεισμό σε κάποιους παίκτες...
Εσυ ξερεις πολλα...αλλα λες λιγα...καλως,κακως δεν ξερω...
- ΑποστόληςΑ
- kataramenos5
Δικαιολογίες τέλος ,η πηγή όλων των κακών του φετεινού ΠΑΟΚ βγήκε απ την εξίσωση, ήρθε η ώρα η δική μας.Ηρθε η ώρα να δείξουμε πόσο πραγματικά αγαπάμε την ομάδα και πόσο τη στηρίζουμε.Μια ομάδα με πεσμένη ψυχολογία και πρωτάρη προπονητή,περιμένει απο μάς να κάνουμε το καθήκον μας .Να ξανακάνουμε την Τούμπα καζάνι που κοχλάζει και σπρώχνει την ομάδα μπροστά.
Επίσης η μπάλα τώρα είναι ξεκάθαρα στα πόδια των παιχτών.Κακά τα ψέματα....τώρα να δούμε ποιοι έχουν κακαλα και ποιοι ειναι για μπούλο το καλοκαιρι.
- sourmenetes
- Moderator
Απορω πως οι αρχηγοι δεν ειχαν κοινη γραμμη...moican4 έγραψε:Και όχι άδικα, δεν είναι λίγα και αυτά που είπε και αυτά που έκανε...ακόμα και μετά τον αποκλεισμό σε κάποιους παίκτες...
Ο Παμπλο θα επρεπε να παρει και τους αλλους μαζι του και να δειξουν οτι τρελιτσα δε γουσταρουμε και οχι μονο ο παμπλο να γινει "κακος" στην υποθεση.
Μπορει να υπηρχε μια αρνητικοτητα απο καποιους αλλας δε μεταφραστηκε σε πραξη.