Εμένα μου άφησε πάρα πολύ καλή εντύπωση με την Ξάνθη,θύμισε Κοντρέρας αλλά σε πιο αργό,καλό μοίρασμα και καλές τοποθετήσεις...Νομίζω αξίζει το παλικάρι

lamosas έγραψε:Μανιακε θα μας τρελάνεις;
Ποιον ατεχνο ειδες?
Οτι μπαλα πηρε την κατεβασε σωστα, μοιρασε σωστα εκτος μια-δυο φορες ψηλα ηταν αψογος και προσπαθουσε να κρατησει τη γραμμη σε ευθεια.
Εμενα μου αφησε θετικη εντυπωση.
Φίλε μου το έχω ξαναγράψει ότι ο παίχτης φαίνεται από το πρώτο κι όλα παιχνίδι. Όπως και με τους προηγούμενους που έγραψα ότι θα είναι η χαρά των κάθε πικραμένων φορ, έτσι και τώρα αυτά που είδαν τα ματάκια μου συνηγορούν στο ότι το παιδί είναι μια χαρά για τα δεδομένα μας.MANIAKOS έγραψε:lamosas έγραψε:Μανιακε θα μας τρελάνεις;
Ποιον ατεχνο ειδες?
Οτι μπαλα πηρε την κατεβασε σωστα, μοιρασε σωστα εκτος μια-δυο φορες ψηλα ηταν αψογος και προσπαθουσε να κρατησει τη γραμμη σε ευθεια.
Εμενα μου αφησε θετικη εντυπωση.
θα τον δουμε ρε συ......δεν ανεβηκε πολυ με τη μπαλα στα ποδια....μη βιαζεστε....δεν ξερω αν κολλαει και με κατσικα...γιατι δεν πολυστριβουμε πισω.....
Ξεχνάτε τον Μαλεζά.efthimis_paok έγραψε:Μακραν το καλύτερο CB μας μετά την φυγή του contreras.
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.paokmania.gr/%CF%80%CE%BF%CE%B4%CF%8C%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF/%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%8D%CE%BE%CE%B5%CE%B9%CF%82/item/41023-%CE%BD%CE%B9%CF%8E%CE%B8%CF%89-%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CE%BD%CE%B1-%CE%B5%CE%AF%CE%BC%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CE%BF%CE%BA-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%8D-%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CF%8C