Π.Α.Ο.Κ. - Λεβαδειακός, 1-0 MVP, Σχόλια & παραλειπόμενα

Συζήτηση για αγώνες της ομάδας που έγιναν

MVP

Χακόμπο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κωνσταντινίδης
4
5%
Λίνο
63
86%
Κουμάλο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ιντζίδης
1
1%
Κάτσε
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Λάζαρ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Φωτάκης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ρομπέρ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σαλπιγγίδης
4
5%
Αθανασιάδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σταφυλλίδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Λόρενς
1
1%
Πόποβιτς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 73

Άβαταρ μέλους
Rizla

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Λεβαδειακός, 1-0 MVP, Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Rizla »

markos4 έγραψε:ο κωλογαυρος αφησε εκτος αποστολης για τον αυριανο αγωνα τους Βλαχοδήμο, Παπάζογλου, Τάτο, Ντιακιτέ και Ζαραδούκα....οχι στον παγκο ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ...
αυτοι οι παιχτες σε μας θα ηταν βασικοι και αναντικαταστατοι...ασε που μερικοι
θα λεγανε και για πρωταθλημα...

αυτο το παραθετω για να δειξω το επιπεδο της ομαδας μας και οτι τελικα δεν φταιει μονο ο Δωνης...
εμεις με τετοιους παιχτες δεν θελουμε προπονητη μαγο θελουμε...
Ρε συ Μαρκο βασικος στον ΠΑΟΚ ο Βλαχοδημος κι ο Τατος (τους αλλους δεν τους ξερω)?Γελανε οι πετρες...(πετρα: :lol: :lol: :lol: )

Αναψα λαμπαδα στο μποι του Λινο σημερα αντι του Κλαους...Βαλαμε γκολ απο στημενο...ολα καλα...παω να γραψω κανα ποιημα... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

markos4 έγραψε:ο κωλογαυρος αφησε εκτος αποστολης για τον αυριανο αγωνα τους Βλαχοδήμο, Παπάζογλου, Τάτο, Ντιακιτέ και Ζαραδούκα....οχι στον παγκο ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ...
αυτοι οι παιχτες σε μας θα ηταν βασικοι και αναντικαταστατοι...ασε που μερικοι
θα λεγανε και για πρωταθλημα...

αυτο το παραθετω για να δειξω το επιπεδο της ομαδας μας και οτι τελικα δεν φταιει μονο ο Δωνης...
εμεις με τετοιους παιχτες δεν θελουμε προπονητη μαγο θελουμε...

Συμφωνώ μόνο για Βλαχοδήμο και Τάτο, οι οποίοι στον τωρινό ΠΑΟΚ, όχι μόνο θα ήταν β α σ ι κ ό τ α τ ο ι, αλλά θα πουλούσαμε τρελίτσα και θα ονειρευόμασταν μεγάλες κονόμες από πιθανή πώλησή τους, και μόνο σε ομάδες επιπέδου Man Utd-Man City κλπ...

Δυστυχώς μεσοεπιθετικούς με ατομική ενέργεια σαν τον Βλαχοδήμο και τον Τάτο δεν έχουμε, ο μοναδικός καθαρός εξτρέμ που έχουμε, ο Ρομπέρ, δεν υπερέχει σε ΤΙΠΟΤΑ των εξτρέμ που έχουν οι ομάδες που φέτος θα υποβιβασθούν.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

η ομάδα είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ αγχωμένη και τρακαρισμένη και αγχωμένη και έχουν και πολύ άγχος. Αμέσως μετά το γκολ βγάζουμε φάση που καταλήγει στο σουτ του Φωτάκη που πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Αυτή η φάση έδειξε τι μπορεί να κάνει η ομάδα όταν είναι απελευθερωμένη. Αυτό όμως δεν συμβαίνει. Η χαλαρότητα της προπόνησης δεν μεταφέρεται στο γήπεδο. Στο γήπεδο η ομάδα φοβάται μη φάει γκολ, φοβάται μη δε βάλει γκολ, φοβάται μη κάνει λάθος πάσα.
Μου άρεσε πολύ που ο αξιόμαχος Λεβαδειακός ανάγκασε τον Χακόμπο να κάνει μηδέν αποκρούσεις.
Ο Κάτσε είναι καλός, χρυσός, πουλέν για μερικούς, αλλά είναι ο αδύναμος κρίκος στη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ. Όταν χρειάζεται να δημιουργήσει γρήγορα και σε μικρό χώρο δεν το έχει.

Υ.Γ. εγώ μπήκα αργά στο γήπεδο και δωράκι δεν πήρα, θα μου το στείλουνε στο σπίτι;
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Έχεις Datsun?Γιατί σημαιάκι στ αυτοκίνητο... :roll:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

ABOLEYTOI έγραψε:η ομάδα είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ αγχωμένη και τρακαρισμένη και αγχωμένη και έχουν και πολύ άγχος. Αμέσως μετά το γκολ βγάζουμε φάση που καταλήγει στο σουτ του Φωτάκη που πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Αυτή η φάση έδειξε τι μπορεί να κάνει η ομάδα όταν είναι απελευθερωμένη. Αυτό όμως δεν συμβαίνει. Η χαλαρότητα της προπόνησης δεν μεταφέρεται στο γήπεδο. Στο γήπεδο η ομάδα φοβάται μη φάει γκολ, φοβάται μη δε βάλει γκολ, φοβάται μη κάνει λάθος πάσα.
Μου άρεσε πολύ που ο αξιόμαχος Λεβαδειακός ανάγκασε τον Χακόμπο να κάνει μηδέν αποκρούσεις.
Ο Κάτσε είναι καλός, χρυσός, πουλέν για μερικούς, αλλά είναι ο αδύναμος κρίκος στη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ. Όταν χρειάζεται να δημιουργήσει γρήγορα και σε μικρό χώρο δεν το έχει.

Υ.Γ. εγώ μπήκα αργά στο γήπεδο και δωράκι δεν πήρα, θα μου το στείλουνε στο σπίτι;
Εχεις αρκετο δικιο για το αγχωμενη και τα ρεστα.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

ABOLEYTOI έγραψε:Υ.Γ. εγώ μπήκα αργά στο γήπεδο και δωράκι δεν πήρα, θα μου το στείλουνε στο σπίτι;
kataramenos5 έγραψε:Έχεις Datsun?Γιατί σημαιάκι στ αυτοκίνητο... :roll:
Σημαιάκι για το αυτοκίνητο δεν είναι,
ένα κρεμαστό με το σήμα του Π.Α.Ο.Κ. είναι..
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Σημαιάκι μου φάνηκε.Η πλαστική βάση είναι για να το κρεμάμε? :? Δε το άνοιξα ,τό δωσα.
Άβαταρ μέλους
Ale3

Δημοσίευση από Ale3 »

Στην τέσσερα έδιναν κρεμαστές μεταλλικές ταυτότητες με σήμα του Π.Α.Ο.Κ.
Από ότι διαβάζω στις άλλες θύρες έδωσαν κάτι διαφορετικό.
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Δημοσίευση από Tetradje »

με ρωτησαν αν εχω αυτοκινητο, αρα σημαιακι για το αυτοκινητο...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Είπα κι εγώ.
Διακρίσεις!Να πάρει θέση ο Ιβάν. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

ο διπλανός πάντως που είχε δώρο (στην 8) πήρε καραμούζες.

το σημαιάκι μπαίνει σε σκουτεράκι; :lol:
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

ABOLEYTOI έγραψε:η ομάδα είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ αγχωμένη και τρακαρισμένη και αγχωμένη και έχουν και πολύ άγχος. Αμέσως μετά το γκολ βγάζουμε φάση που καταλήγει στο σουτ του Φωτάκη που πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Αυτή η φάση έδειξε τι μπορεί να κάνει η ομάδα όταν είναι απελευθερωμένη. Αυτό όμως δεν συμβαίνει. Η χαλαρότητα της προπόνησης δεν μεταφέρεται στο γήπεδο. Στο γήπεδο η ομάδα φοβάται μη φάει γκολ, φοβάται μη δε βάλει γκολ, φοβάται μη κάνει λάθος πάσα.

Είναι περίεργο το τι συμβαίνει.
Υπάρχει μια χαλαρότητα στην ομάδα, κακώς εννοούμενη. Απόδειξη ότι ο Λεβαδειακός (και αυτός) τα πρώτα 15 λεπτά, ήταν αεράτος και μας πίεζε!!
Απ την άλλη πόσο χαλαρός να είσαι, όταν σχεδόν ποτέ δεν έχεις παίξει με την ίδια αμυντική 4αδα και κάθε λίγο αλλάζεις τέρμα. Όταν στην αρχή της χρονιάς, στην πρώτη φάση που μας κάνανε το τσιμπούσαμε, όταν έχουμε κατοχή και στα πρώτα ημίχρονα συνήθως χάνουμε; Ε, βάλε και τα 3 σερί ματς χωρίς νίκη, δε θέλει πολύ.
Άβαταρ μέλους
stathis73

Δημοσίευση από stathis73 »

Eιναι νομίζω φανερό οτι η ομάδα χρειάζεται πλέον ενίσχυση απο μεγάλα ονόματα για να κάνουν την διαφορά όταν χρειάζεται.

Υπέρ πολύτιμος ο Κλάους, αλλα θέλει εναν εξίσου καλό κυνηγό δίπλα του, ωστε και αυτός να "απελευθερωθεί" κατα κάποιο τρόπο, αλλα και η επίθεση να αποκτήσει ισχύ.

Στο κέντρο καλός ο μικρός (κατσε) αλλα στον επιθετικό τομέα ειναι άπλα- οριακά θα έλεγα υποφερτός.

Ο Δωνης χθες φεύγοντας απο το γήπεδο στην συνέντευξη που του έκαναν πριν την φυσουνα ειπε " ................στην προπόνηση έχουμε αλλη εικόνα και στα ματς οχι κατι που δεν μου αρέσει" ....................τώρα τι να πείς οτι στην προπόνηση οι 22-25 δεν ειναι ισάξιοι και λογικό ειναι αν βγαίνουν κάποιοι αυτοματισμοί;..................πάντως αυτός ο Π.Α.Ο.Κ δεν πείθει κανέναν, ουτε εμένα που συνήθως δεν ασκό αρνητική κριτική επί της απόδοσης.

Οτι πληρώνεις αυτό εχεις και αυτο σου αποδίδει, αυτή είναι η αλήθεια και αν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί όσον αφορά τον Θρήνο, πρέπει τώρα να ενισχύσουμε την αμάδα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Η ομαδα αρχιζει και ανοιγεται και δειχνει ισως καποιο μερος των οσων μπορει να κανει μονο μετα την επιτευξη γκολ.Το ειδαμε σχεδον σε ολα τα ματς μεσα στην Τουμπα.
Βλεπεις και πιο γρηγορη αναπτυξη αλλα και πιο σωτη αναπτυξη.

Δε λεω οτι αλλαζει αρδην η εμφανιση αλλα κατι δειχνει.Σιγουρα το γκολ σου δινει ωθηση και φευγει η πιεση αλλα δε μπορει μονο σε κεινο το σημειο να τα δειχνεις αυτα.Και χθες αμα δειτε στη φαση του φωτακη μετα το γκολ γινεται πολυ καλη ενεργεια την οποια ισως να μην τη βλεπαμε αν δεν ειχε μπει το γκολ.

Αυτο θα πρεπει να προβληματισει ολους και πως μπορει να διορθωθει.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

ομαδα τα ιδια χαλια εδω και 17 αγωνες
ο προπονητης λεει οτι δεν του αρεσει ετσι πως παιζουμε αλλα δεν λεει ποιος ειναι ο υπευθυνος
ο χακομπο εκανε μια μλκ εξοδο και με ζωσανε φιδια, βρε λες?
επρεπε να ερθει ο ρωσος για να οργανωθει η ΠΑΕ? αυτοι που πληρωνοντουσαν τοσα χρονια δεν μπορουσαν να ασχοληθουν και να αλλαξουν την ιστοσελιδα της ΠΑΕ ή να βαλουν βιντεακια στο youtube?
αδειες κερκιδες μαλιστα...να παμε αλλα τι και ποιους να δουμε? ουτε θεαμα, ουτε ποιοτητα...και με την ακριβεια να καλπαζει δεν εχουμε λεφτα για πεταμα εμεις της επαρχιας....και προσεχτε δεν ειμαστε ολοι οπαδοι να παμε για την φανελλα και το σημα, αγαπαμε το ποδοσφαιρο, ειμαστε φιλαθλοι και δεν θελουμε να βλεπουμε κλωτσοπατιναδες...
μεταγραφες-μεταγραφες-μεταγραφες.......
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Σχόλια & παραλειπόμενα αγώνων”