ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 16/9/12, 18.15 NS1/NSHD
Re: ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 16/9/12, 18.15 NS1/NSHD
20. το δυστηχημα ειναι οτι και με ανοιχτες πορτες να ηταν ο αγωνας πανω απο 7-8 χιλιαδες δεν θα ειχε
για μενα ειναι λαθος να κοστιζουν 15 ευρω τα εισιτηρια στις λεγομενες φτηνες θυρες...δεν συμφωνω με τον φιλο που λεει οτι πρεπει να κοστιζει 5 ευρω,αλλα ηδιατηρηση στα 10 ειναι λογικη....για πολλους που δενν εχουν δουλεια και σκεφτονται καθημερινα πως θα ζησουν και αν θα εχουν λεφτα για ενα ψωμι κ γαλα,τα 5 ευρω ειναι διαφορα.ειναι λαθος της διοικησης ναν εχουν αυτη την τιμολογιακη πολιτικη στα εισιτηρια...οχι αν ηταν πιο φτηνα,στα περσινα επιπεδα,θα ειχε πολυ περισσοτερο κοσμο,αλλα λεμε...ο κοσμος εκτος απο ολα τα καθημερινα προβληματα ειναι κ ξενερωμενος.με τα παντα μεσα στην ομαδα..και αυτο ειναι ευθυνη της διοικησης..αλλωστε,το ψαρι βρωμαει παντα απ το κεφαλι....
- ΑποστόληςΑ
Σε εποχές κρίσεις ο κόσμος γυρεύει κάποια σχετικά φθηνή διέξοδο. Η Τούμπα θα μπορούσε να αποτελεί κάτι τέτοιο. Τώρα το αν είναι φθηνή ή όχι είναι κάτι που συζητιέται, αλλά το πρόβλημα δεν είναι αυτό. Είναι το ότι αμφισβητείται πλέον ότι αποτελεί διέξοδο. Αν δηλαδή η ομάδα έδειχνε ψυχή και ικανότητα στους πρώτους αγώνες θα πήγαινες να τους δεις, να ενθουσιαστείς λίγο και να "ξεφύγεις". Αν όμως σε ψυχοπλακώσουν με την αδύναμη ή χορευτική τους διάθεση...
Από την άλλη όμως θα πρέπει να δείξουμε κι εμείς οι οπαδοί χαρακτήρα, άσχετα αν κάποιοι παίκτες δεν θα το πράξουν. Αυτοί του χρόνου μπορεί να φύγουν, εμείς όμως θα είμαστε εδώ.
Συγχαρητήρια στην Ελένη!
Από την άλλη όμως θα πρέπει να δείξουμε κι εμείς οι οπαδοί χαρακτήρα, άσχετα αν κάποιοι παίκτες δεν θα το πράξουν. Αυτοί του χρόνου μπορεί να φύγουν, εμείς όμως θα είμαστε εδώ.
Συγχαρητήρια στην Ελένη!
tsou έγραψε:προς τα Large αδέρφια εδώ που λένε οτί είναι δικαιολογία τα 15 ευρώ, να τους ενημερώσω οτί ο βασικός μισθός είναι 562.
Αυτό σημαίνει 18,70 ευρώ τη μέρα για φαγητό, ενοίκια, λογαριασμούς, βενζίνες.
οπότε είναι τουλάχιστον επιπολαιότητα να λες οτί είναι δικαιολογία τα 15 ευρώ.
με τις συνθηκές και τους μισθούς που επικρατούν τώρα, το εισιτήριο με την Τρίπολη έπρεπε να είναι 5 ευρώ.
Πέστα γιατί μερικοί μου φαίνετε ή μένουν ακόμα με τους γονείς τους ή είναι τόσο Large.
Θα πάει ο ΠΑΟΚτσής με τα 2 παιδιά ο άνεργος να δώσει 15 ευρώ για να δει τι?ΜΠΑΛΑ?Και τι μπάλα.....σκατά μπάλα.
Ρε για κουνήστε το κεφάλι σας μερικοί και ξυπνήστε τώρα πριν είναι αργά.
Και να πάει στο διάολο το θέαμα........θα πας για το ΠΑΟΚ.Αφού δε περισσεύουν πως να πας ρε?
Εγω και στη Τούμπα να έμενα όπως είμαι τώρα άνεργος και γω και η γυναίκα μου άντε να πω ότι πάω στο γήπεδο.....πρωτα από όλα θα ντρεπόμουν τα παιδιά μου....να τους στερήσω αυτα τα 15 ευρώ απο κάτι δικό τους.
Ρε ξυπνάτε ρε.....όπως λεει και ο ΤΣΟΥ........που και πολλά βάζει σε μισθό γιατι στα Jumbo 8 ωρο δίνουν 380 ευρω....ένα παράδειγμα δίνω......που θα πάει ο άλλος.
Εκεί στη ΠΑΕ συνεχίζουν τους ερασιτεχνισμούς και τις επιπολαιότητες που έχουν φέρει το ΠΑΟΚ στο τέλμα....Συνεχίστε έτσι κύριοι της ΠΑΕ....αλλά εσεις τι ανάγκη έχετε....άμα ο πρόεδρος παίρνει πάνω από 6χιλιάρικα το μήνα.....και είναι αμφιβόλου μόρφωσης τι να πεις....φανταστείτε τι γίνετε στις υπόλοιπες θέσεις.
Argonaut4+tsou
+1926 απο εμενα εχεις δικιο σε ολα, ΜΠΡΑΒΟ!!
τον καιρο που βγηκαν τα διαρκειας τα ιδια ελεγα κ εγω -κ τελικα δε μπορεσα να παρω-
κ πεσανε μερικοι να με φανε , οχι ολοι, ορισμενοι,
κ το οτι δεν πηρα δε σημαινει πως ειμαι λιγοτερο Π.Α.Ο.Κ απο καποιον που πηρε η το αντιθετο.
φενεται πως για να εχουνε καποιοι την συμφωνη γνωμη καποιων για την
εκφραση
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ
πρεπει να λεμε κ τους λογους χωρις να ειναι κ υποχρεωση!!
για μενα το μεγαλυτερο σφαλμα ειναι το Π.Α.Ο.Κ ΠΑΝΩ ΑΠΟ'ΛΑ
γιατι πολυ απλα δεν μπορει να ειναι πανω απο'λα. δεν μπορει ναναι πανω απο το γαλα ενος παιδιου κ τις οποιες οικονομικες στενοτητες περναει ο καθενας,
οπως λες κ εγω ανεργος κ η γυναικα μου κ τα χρεη τρεχουν
να σε πω κατι απλο....
με τις σερρες δεν μπορεσα να παω που ηταν ελευθερη εισοδος
γιατι δεν ειχα 90σεντς να παω κ αλλα 90 να γυρισω (1,80ευρω δηλα. για οποιον δε καταλαβε)
απλα ειναι τα πραγματα,
οντως καποιοι ζουν απο τους γονεις τους κ μαγκια τους μπραβο ,μακαρι να ειχα κ εγω βοηθεια απο τους δικους μου,
η ειναι τοσο πολυ large,
οπως λες κ εσυ!
ΟΛΟΙ Π.Α.Ο.Κ ΕΙΜΑΣΤΕ Κ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΙΡΗΖΕΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ Κ ΟΣΟ ΑΝΤΕΧΕΙ
+1926 απο εμενα εχεις δικιο σε ολα, ΜΠΡΑΒΟ!!
τον καιρο που βγηκαν τα διαρκειας τα ιδια ελεγα κ εγω -κ τελικα δε μπορεσα να παρω-
κ πεσανε μερικοι να με φανε , οχι ολοι, ορισμενοι,
κ το οτι δεν πηρα δε σημαινει πως ειμαι λιγοτερο Π.Α.Ο.Κ απο καποιον που πηρε η το αντιθετο.
φενεται πως για να εχουνε καποιοι την συμφωνη γνωμη καποιων για την
εκφραση
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ
πρεπει να λεμε κ τους λογους χωρις να ειναι κ υποχρεωση!!
για μενα το μεγαλυτερο σφαλμα ειναι το Π.Α.Ο.Κ ΠΑΝΩ ΑΠΟ'ΛΑ
γιατι πολυ απλα δεν μπορει να ειναι πανω απο'λα. δεν μπορει ναναι πανω απο το γαλα ενος παιδιου κ τις οποιες οικονομικες στενοτητες περναει ο καθενας,
οπως λες κ εγω ανεργος κ η γυναικα μου κ τα χρεη τρεχουν
να σε πω κατι απλο....
με τις σερρες δεν μπορεσα να παω που ηταν ελευθερη εισοδος
γιατι δεν ειχα 90σεντς να παω κ αλλα 90 να γυρισω (1,80ευρω δηλα. για οποιον δε καταλαβε)
απλα ειναι τα πραγματα,
οντως καποιοι ζουν απο τους γονεις τους κ μαγκια τους μπραβο ,μακαρι να ειχα κ εγω βοηθεια απο τους δικους μου,
η ειναι τοσο πολυ large,
οπως λες κ εσυ!
ΟΛΟΙ Π.Α.Ο.Κ ΕΙΜΑΣΤΕ Κ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΙΡΗΖΕΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ Κ ΟΣΟ ΑΝΤΕΧΕΙ

- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
Αλήθεια είναι αυτό κανένας σύλλογος δεν είναι πάνω από την οικογενείά μας και τις ζωές μας.
Argonaut4 έγραψε:..... γιατι στα Jumbo 8 ωρο δίνουν 380 ευρω....ένα παράδειγμα δίνω.......
Συμφωνώ παντού εκτός από αυτό.
Αν δεν κάνω λάθος, το ποσό είναι 360Ε για 4ωρο, καθαρό, συν την ασφάλιση.
Edit: επειδή είδα ότι το έγραψες και αλλού, θα ζητήσω 2η επιβεβαίωση γιατί με έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση.

Anyway, οι καιροί είναι απίστευτα δύσκολοι και καλό είναι να μην βγάζουμε γρήγορα συμπεράσματα για το αν τα 15 ή τα 10 ή ακόμα και τα 5 ευρώ είναι πολλά για να δουμέ τον ΠΑΟΚ.
Kι όμως τόσα είπανε στην αδερφή της γυναίκας μου.
Το γραψα και στο κοινωνία ώρα μηδέν.
Εσύ ακόμα πιστεύεις ότι ακολουθούν τους νόμους?Οι νόμοι είναι μόνο για τους δημόσιους υπαλλήλους....sorry για το off.
Το γραψα και στο κοινωνία ώρα μηδέν.
Εσύ ακόμα πιστεύεις ότι ακολουθούν τους νόμους?Οι νόμοι είναι μόνο για τους δημόσιους υπαλλήλους....sorry για το off.
Σιγά ρε σεις πέσατε όλοι να μας φάτε.Σας είπε κανείς να βάλετε πάνω απ τις οικογένειες σας τον ΠΑΟΚ;Εϊναι δυνατόν;Στον αδερφό απαντήσαμε που το πρόβλημα του ήτανε τα 5 ευρώ όχι τα 15.Διαβάστε πριν γράψετε.
Και μην βγάζετε συμπεράσματα για την οικονομική κατάσταση του καθενός.Κ εγώ φοιτητής είμαι και δεν ξέρω τί μου ξημερώνει.Θα μας βγάλετε και large και θα κρίνετε επειδή είπαμε σε κάποιον να δώσει 5 ευρώ παραπάνω.
Εννοειται αν είσαι άνεργος και έχεις παιδιά κτλ δεν θα πας.Ούτε θα στερήσεις τίποτα για να πας γήπεδο.Δεν είπε κανείς τίποτα τέτοιο.Κ εγώ 9 ώρες την μέρα δουλεύω και παίρνω 400 χωρίς ασφάλιση και χωρίς τίποτα.
Και μην βγάζετε συμπεράσματα για την οικονομική κατάσταση του καθενός.Κ εγώ φοιτητής είμαι και δεν ξέρω τί μου ξημερώνει.Θα μας βγάλετε και large και θα κρίνετε επειδή είπαμε σε κάποιον να δώσει 5 ευρώ παραπάνω.
Εννοειται αν είσαι άνεργος και έχεις παιδιά κτλ δεν θα πας.Ούτε θα στερήσεις τίποτα για να πας γήπεδο.Δεν είπε κανείς τίποτα τέτοιο.Κ εγώ 9 ώρες την μέρα δουλεύω και παίρνω 400 χωρίς ασφάλιση και χωρίς τίποτα.
Κ ελπίζω να καταλάβετε αυτές τις βλακείες που γράψατε περί "ζουν από τους γονείς τους".Είναι τουλάχιστον προσβλητικό να βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα.
Και ξαναλέω:Δεν είπε κανείς να βάλεις τον ΠΑΟΚ πάνω απ τα παιδιά ή πάνω από το σπίτι ή πάνω απ την επιβίωση σου.Για 5 γαμημένα ευρώ μιλήσαμε.Σε λίγο θα πούμε και συγνώμη που θα πάμε και γήπεδο.Αν είναι δυνατόν.
Και ξαναλέω:Δεν είπε κανείς να βάλεις τον ΠΑΟΚ πάνω απ τα παιδιά ή πάνω από το σπίτι ή πάνω απ την επιβίωση σου.Για 5 γαμημένα ευρώ μιλήσαμε.Σε λίγο θα πούμε και συγνώμη που θα πάμε και γήπεδο.Αν είναι δυνατόν.
Έτσι ειναι ειδικα οι Θεσσαλονικείς ειναι απαραδεκτοι κάθονται στις καφετέριες την ώρα του αγώνα και κάνουν υψηλή κριτικη μετα στα ράδια η πλειοψηφεια έτσι όχι ολοι .....
Ενω είμαστε η μεγάλη πλειοψηφεια στην σαλονικα όσοι Θεσσαλονικείς ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ πανε ΤΟΥΜΠΑ τόσα σκουλήκια Θεσσαλονικείς πανε στο σάπιο μήλο εδω και μήνες οι υπόλοιποι δικοι μας ειναι στις πολυθρόνες τους
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Ενω είμαστε η μεγάλη πλειοψηφεια στην σαλονικα όσοι Θεσσαλονικείς ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ πανε ΤΟΥΜΠΑ τόσα σκουλήκια Θεσσαλονικείς πανε στο σάπιο μήλο εδω και μήνες οι υπόλοιποι δικοι μας ειναι στις πολυθρόνες τους
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Odi έγραψε:Κ ελπίζω να καταλάβετε αυτές τις βλακείες που γράψατε περί "ζουν από τους γονείς τους".Είναι τουλάχιστον προσβλητικό να βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα.
Νεαρέ δε χαρακτήρισε κανείς βλακείες τα γραφόμενα σου.....Εσυ γιατί χαρακτηρίζεις?
Διάβασε τους κανόνες του φόρουμ .....γιατι στην επόμενη που θα φυτιλιάσεις το φόρουμ ή θα χαρακτηρίσεις θα έχεις και τις ανάλογες συνέπειες.
Δε σας χαρακτήρισε κανείς.....γενικά μιλήσαμε......άιντε....αμέσως ......!
Εσύ Εορτπολ μη τσουβαλιάζεις....και συ φόρα πήρες.
Δεν ξέρω τι λέτε τόση ώρα για λεφτά και τέτοια, εγώ λέω να γμησουμε αυτά τα καθάρματα 4-μεδέν, είτε μπορείτε να έρθετε είτε όχι. 

Argonaut4 έγραψε:tsou έγραψε:προς τα Large αδέρφια εδώ που λένε οτί είναι δικαιολογία τα 15 ευρώ, να τους ενημερώσω οτί ο βασικός μισθός είναι 562.
Αυτό σημαίνει 18,70 ευρώ τη μέρα για φαγητό, ενοίκια, λογαριασμούς, βενζίνες.
οπότε είναι τουλάχιστον επιπολαιότητα να λες οτί είναι δικαιολογία τα 15 ευρώ.
με τις συνθηκές και τους μισθούς που επικρατούν τώρα, το εισιτήριο με την Τρίπολη έπρεπε να είναι 5 ευρώ.
Πέστα γιατί μερικοί μου φαίνετε ή μένουν ακόμα με τους γονείς τους ή είναι τόσο Large.
Θα πάει ο ΠΑΟΚτσής με τα 2 παιδιά ο άνεργος να δώσει 15 ευρώ για να δει τι?ΜΠΑΛΑ?Και τι μπάλα.....σκατά μπάλα.
Ρε για κουνήστε το κεφάλι σας μερικοί και ξυπνήστε τώρα πριν είναι αργά.
Και να πάει στο διάολο το θέαμα........θα πας για το ΠΑΟΚ.Αφού δε περισσεύουν πως να πας ρε?
Εγω και στη Τούμπα να έμενα όπως είμαι τώρα άνεργος και γω και η γυναίκα μου άντε να πω ότι πάω στο γήπεδο.....πρωτα από όλα θα ντρεπόμουν τα παιδιά μου....να τους στερήσω αυτα τα 15 ευρώ απο κάτι δικό τους.
Ρε ξυπνάτε ρε.....όπως λεει και ο ΤΣΟΥ........που και πολλά βάζει σε μισθό γιατι στα Jumbo 8 ωρο δίνουν 380 ευρω....ένα παράδειγμα δίνω......που θα πάει ο άλλος.
Εκεί στη ΠΑΕ συνεχίζουν τους ερασιτεχνισμούς και τις επιπολαιότητες που έχουν φέρει το ΠΑΟΚ στο τέλμα....Συνεχίστε έτσι κύριοι της ΠΑΕ....αλλά εσεις τι ανάγκη έχετε....άμα ο πρόεδρος παίρνει πάνω από 6χιλιάρικα το μήνα.....και είναι αμφιβόλου μόρφωσης τι να πεις....φανταστείτε τι γίνετε στις υπόλοιπες θέσεις.
Αυτό πάει προς αυτούς που διαφωνούν με εσάς άρα και σε μένα.Οπότε μια χαρά χαρακτηρίσατε.Οσο για τις απειλές δεν κατάλαβα,όποιος διαφωνεί θα υποστεί και τις συνέπειες;
Πόσο μάλλον όταν δεις ότι συμφώνησα με τα λεγόμενα σου και έγραψα ότι αναφέρομαι σε αυτούς που κάθονται,πίνουν 5 και 6 ευρώ την μπυρίτσα τους και το βράδυ και 7 ευρώ το ποτό τους και μετά λένε για οικονομικούς λόγους.Λες και εγώ να μην ζω στην ίδια κοινωνία με εσάς;Η αμφιβάλλεις ότι η συντριπτική πλειοψηφία κάθεται στην τηλεόραση και ασκεί αφ υψηλού κριτική;Σε άλλο κόσμο ζούμε;