Rapid Wien - PAOK 3-0 Σχόλια και παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
paokpool

Re: Rapid Wien - PAOK 3-0 Σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από paokpool »

Έχουμε λογοκρισία στο φόρουμ και σβήνοντε οι απόψεις; Μου διέφυγε μήπως τίποτα;
Ήταν η γνώμη μου, ψύχραιμα και άφιλτρα.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΑ ΓΑΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ.
ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΠΟΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΡΙΟ ΜΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ, ΒΙΕΡΙΝΙΑ, ΜΑΛΕΖΑ, ΣΤΑΦΥΛΙΔΗ, ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΑΝ ΠΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ
ΠΟΣΑ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΓΙΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ, ΟΧΙ 5 ΝΟΥΜΕΡΑ.

ΝΑ ΠΟΥΝ. ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΣΑ. ΠΟΣΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ.

ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΛΑΚΚΟ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΞΟΔΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ ΠΕΡΑΝ ΤΟΝ 90 ΜΥΡΙΩΝ(ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΡΕΑΛ ΧΡΩΣΤΑΕΙ 400) ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ.
Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ.

ΦΑΕ ΠΑΠΑ ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.

ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΤΑΧΤΕΙ ΚΑΝΑ ΠΟΥΛΙ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙ ΓΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ 31 ΑΥΓΟΥΤΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΗ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ.

ΟΜΩΣ ΗΜΟΥΝΑ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΠΕΡΣΙ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΑ, ΜΑ ΔΙΩΧΝΟΝΤΑΣ ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ ΚΑΙ ΒΙΕΡΙΝΙΑ, ΚΑΙ 3ΑΡΕΣ ΘΑ ΤΡΩΜΕ(ΜΕΤΡΑ ΠΟΣΕΣ ΕΦΑΓΕΣ ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΝΝΑΡΗ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΥΝΤΙΝΕ ΘΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΑΙΧΤΗ ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ.

ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΓΩ.

ΝΑ ΤΑ ΤΩΡΑ , ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ.

ΑΝΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ, ΚΑΙ ΞΕΣ ΕΣΥ Ε, ΟΠΩΣ ΞΥΓΙΕΣΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ, ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ,
ΝΑ ΑΠΟΚΛΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
ΝΤΑΞΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΑΕ ΠΑΟΚ?

ΠΡΟΛΟΓΟ ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ, ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΗ ΣΙΩΠΗ ΕΠΕΣΕ.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Ρε φίλε δηλαδή δεν μπορείς να καταλάβεις ότ έγραψες μαλακία όταν είπες έπιασα και το στοίχημα???Όβερ? Θεωρείς πως είναι σοβαρό πράγμα να το γράφεις?Τι λογοκρισία και πράσινα άλογα. Σου είπε κανείς τίποτα οταν λες την άποψη σου?
:pano:
Άβαταρ μέλους
theoPAOK

Δημοσίευση από theoPAOK »

Eλπίζω η ΟΥΕΦΑ να μην μπαίνει στο PAOKMANIA.... :opaokara:
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

paokpool έγραψε:Έχουμε λογοκρισία στο φόρουμ και σβήνοντε οι απόψεις; Μου διέφυγε μήπως τίποτα;

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΜΗ ΡΕ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΕΣ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ?
ΜΗ ΜΑΣ ΓΥΡΝΑΣ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΒΡΑΔΙΑΤΙΑ....
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Lord έγραψε:
pgetsos έγραψε:
guardian4 έγραψε:ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΠΑΙΖΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ Β ΕΘΝΙΚΗ.
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ.

ΠΟΙΟΣ? αυτος που εχασε και στους 2 αγωνες τα αχαστα? που εχασε 2 τετατετ στο 1ο, την κεφαλια στο δοκαρι απο το μισο μετρο + το δωρο σημερα που του ηρθε η μπαλα στον αερα στο πεναλτι, ΜΟΝΟΣ του?

το ματς χαθηκε στην Τουμπα ;)

Ο ίδιος που ισοφάρισε το ματς στην Τούμπα και σκόραρε στο ματς με τον Πάνθραξ από το πουθενά.

Λες οσα θελεις Lord.Γιατι ο ιδιος παιχτης εχασε και 1 μην πω 2 αχαστα.

Σιγουρα δε φταιει ο κλαους για ολα αλλα μη λεμε οτι σημερα αξιζε εστω και ενας παιχτης.Ολοι ητανε αλλου.
Μαζι με τον προποηνητη.
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

paokpool έγραψε:Έχουμε λογοκρισία στο φόρουμ και σβήνοντε οι απόψεις; Μου διέφυγε μήπως τίποτα;

Τν επόμενη φορά παίξε ακριβές σκορ 3-0 και έλα πες το μας.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Το τί κάνεις με τη τσέπη σου και το στοίχημα ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. Σβήστο κι άσε τις ηλίθιες ερωτήσεις.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

περιμενω την επομενη κινηση του επενδυτη...
σαν επιχειρηματιας πρεπει να διαφυλαξει τα συμφεροντα της εταιριας του...
ειμαι περιεργος με ποιον τροπο θα γινει,και δεν μιλαω αποκλειστικα και μονο για μεταγραφες...
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Τεράστια αποτυχία. Τραγικός συνδυασμός παιχτών στην άμυνα. Η 4αδα πίσω μαζί με Γλύκο είναι ότι χειρότερο μπορούσαμε να έχουμε. Βαριά κορμιά. Center back που δε διαβάζουν φάσεις, πλαγια back χωρίς ταχύτητα και κανένας από τους 4 δεν έχει το ένας προς ένας. Σε συνδυασμό μ αυτό το 4-4-2 του Δωνη που τους αφήνει εντελώς ακάλυπτους για μένα ήταν θέμα χρόνου πριν το πληρώσουμε. Όπως επίσης είναι και θέμα χρόνου να το γυρίσουμε σε 4-2-3-1 απλά δε ξέρω αν θα προλάβει να το αλλάξει ο Δωνης. Δυστυχώς φέτος θα είμαστε όσα φάμε και όσα βάλουμε. Οι αγώνες με τη rapid δείξανε με το χειρότερο τρόπο την έλλειψη οργάνωσης σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο.
Άβαταρ μέλους
paokpool

Δημοσίευση από paokpool »

Αν σας γύρισε τόσο το μυαλό, σόρρυ δε μπόρεσα να φανταστώ πως δε σηκώνει κανένας κουβέντα και πρέπει να βάλουμε τα μαύρα.

Αδελφε.Ναι πραγματικα φαντασου του.
Ειναι τελευταια προειδοποιηση.
sourmenetes
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

chrisg4 έγραψε:Τεράστια αποτυχία. Τραγικός συνδυασμός παιχτών στην άμυνα. Η 4αδα πίσω μαζί με Γλύκο είναι ότι χειρότερο μπορούσαμε να έχουμε. Βαριά κορμιά. Center back που δε διαβάζουν φάσεις, πλαγια back χωρίς ταχύτητα και κανένας από τους 4 δεν έχει το ένας προς ένας. Σε συνδυασμό μ αυτό το 4-4-2 του Δωνη που τους αφήνει εντελώς ακάλυπτους για μένα ήταν θέμα χρόνου πριν το πληρώσουμε. Όπως επίσης είναι και θέμα χρόνου να το γυρίσουμε σε 4-2-3-1 απλά δε ξέρω αν θα προλάβει να το αλλάξει ο Δωνης. Δυστυχώς φέτος θα είμαστε όσα φάμε και όσα βάλουμε. Οι αγώνες με τη rapid δείξανε με το χειρότερο τρόπο την έλλειψη οργάνωσης σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο.

Πολύ καλή ανάλυση, βλέπεις μπάλα.
:pano:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

το τραγικο ειναι οτι τα σημαδια ειναι απο καιρο ...απλα περιμεναμε να τα πληρωσουμε...και δικαιως τη φαγαμε..
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

sourmenetes έγραψε:
Ο ίδιος που ισοφάρισε το ματς στην Τούμπα και σκόραρε στο ματς με τον Πάνθραξ από το πουθενά.

Λες οσα θελεις Lord.Γιατι ο ιδιος παιχτης εχασε και 1 μην πω 2 αχαστα.

Σιγουρα δε φταιει ο κλαους για ολα αλλα μη λεμε οτι σημερα αξιζε εστω και ενας παιχτης.Ολοι ητανε αλλου.
Μαζι με τον προποηνητη.

Απόψεις είναι αυτές. Αλλά κανένας επιθετικός δεν έχει 100% ποσοστά ευστοχίας.
Τέσπα,συμφωνώ με τον guardian για τους διασωθέντες,με εξαίρεση τον Λώρενς,γιατί σήμερα δεν...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

chrisg4 έγραψε:Τεράστια αποτυχία. Τραγικός συνδυασμός παιχτών στην άμυνα. Η 4αδα πίσω μαζί με Γλύκο είναι ότι χειρότερο μπορούσαμε να έχουμε. Βαριά κορμιά. Center back που δε διαβάζουν φάσεις, πλαγια back χωρίς ταχύτητα και κανένας από τους 4 δεν έχει το ένας προς ένας. Σε συνδυασμό μ αυτό το 4-4-2 του Δωνη που τους αφήνει εντελώς ακάλυπτους για μένα ήταν θέμα χρόνου πριν το πληρώσουμε. Όπως επίσης είναι και θέμα χρόνου να το γυρίσουμε σε 4-2-3-1 απλά δε ξέρω αν θα προλάβει να το αλλάξει ο Δωνης. Δυστυχώς φέτος θα είμαστε όσα φάμε και όσα βάλουμε. Οι αγώνες με τη rapid δείξανε με το χειρότερο τρόπο την έλλειψη οργάνωσης σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο.

σωστος εισαι αλλα ελα που και στο 4-2-3-1 δεν εχεις τους 3 απο πισω...το μονο που διαφωνω ειναι η ταχυτητα των μπακ εχουν ταχυτητα αλλα οι πλαγιοι χαφ ειναι που τους εκθετουν περισσοτερο...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “UEFA Europa League”