PAOK-Rapid Wien 2-1 MVP- Σχόλια και παρελειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

Glykos
1
1%
Lino
1
1%
Etto
1
1%
Khumalo
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Katsikas
3
4%
Kace
18
23%
Lazar
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Georgiadis
1
1%
Rober
3
4%
Giannou
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Athanasiadis
17
22%
Fotakis
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Salpiggidis
7
9%
Lorens
26
33%

Σύνολο ψήφων: 78

Άβαταρ μέλους
_sleeper

Re: PAOK-Rapid Wien 2-1 MVP- Σχόλια και παρελειπόμενα

Δημοσίευση από _sleeper »

sourmenetes έγραψε:Δεν ειπε κανενας για οπλα.Αλλα οταν μιλανε για οπλα και πετρες αυστριακων τι θα κανεις sleeper???Θα κοιτας??

Δεν ξερω πως εχουν ακριβως τα γεγονοτα αλλα οι φοτο δειχνουν περιεργα πραγματα..

Παληκάρι μου, δεν είπε κανείς ότι αυτά που έκαναν οι Αυστριακοί δεν είναι κατάπτυστα. Ή εγκληματικά. Είναι. Όπως είναι και το ντου μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Και σ' αυτό το σημείο θα κατηγορήσω και την ίδια τη διοίκησή μας, γιατί κάθισε κι εμπιστεύτηκε την ασφάλεια του αγώνα στην καθόλα αξιόπιστη ΕΛ.ΑΣ. Πότε η ΕΛ.ΑΣ προστάτευσε τον ΠΑΟΚ, για να το πράξει και τώρα? Ο κόσμος το είχε βούκινο από την κλήρωση ακόμη, ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να έχουμε ιστορίες. Μια χαρά κλίμα δημιουργήθηκε και τώρα που έσκασε η στραβή, βάζουμε μπροστά τα τα παιδιά και τους γονείς που έφαγαν τα δακρυγόνα. Το χθεσινοβραδινό πέσιμο στα Λαδάδικα λέτε να μην έπαιξε ρόλο στα σημερινά? Η ευθύνη των ΠΑΟΚτσήδων που είναι εδώ? Γιατί η δράση, φέρνει αντίδραση. Και μπορεί αυτοί να ήρθαν φορτωμένοι από Αυστρία, ούτως ή άλλως, αλλά κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν τελικά φτάναμε εδώ σήμερα, αν δεν υπήρχαν οι προκλήσεις εδώ και εβδομάδες. Και τότε ο αθώος μπαμπάς και το παιδί του, μπορεί να έβλεπε τον ΠΑΟΚ χωρίς να ανοίξει μύτη.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Το ειπα και πριν.....τα βιντεο λογικα υπάρχουν ....διοίκηση έχουμε.

Ειναι υποχρεωμένοι να προστατέψουν την ομάδα.

Ας κανουν οτι πρέπει και ας τιμωρηθούμε...αλλα να μη πάμε σα πρόβατα στη σφαγή.

Επίσης κόψτε τους χαρακτηρισμούς και τις αντιπαραθέσεις γιατι θα έχουμε ολοκάυτωμα.....δεν οδηγεί πουθενά.
Άβαταρ μέλους
_sleeper

Re: PAOK-Rapid Wien 2-1 Σχόλια και παρελειπόμενα

Odi έγραψε:Οτι να ναι λες.Αν έβρισκε καμιά πέτρα τον πατέρα σου ή το παιδί σου θα έλεγες άλλα.Και ναι σε μιάσματα που πάνε να δολοφονήσουνε παιδάκια αξίζει και το όπλο και η βία.Ο πολύς πολιτισμός μας μάρανε σε αυτήν την χώρα.Και λίγες φάγανε λέω εγώ.

Οποιος δεν ήτανε γήπεδο δεν μπορεί να φανταστεί τί έγινε και απόψεις σαν του ατόμου που παραθέτω είναι το λιγότερο εμετικές.

Μ' αρέσουν οι δημοκρατικές σου απόψεις αδερφέ. Παρόλα αυτά, όμως, τα μιάσματα ας έπαιρναν αυτό που άξιζαν ΕΞΩ από το μαγαζί. Γιατί αν εσύ φιλαράκι πας σε ένα κλαμπάκι και αρπαχτείς με έναν άλλο, θα σας τσιμπήσουν επί τόπου και τους δύο και θα σας πετάξουνε έξω με τα σούτια κι ας το πλήρωσες το ποτό ή την είσοδο. Και μετά κωλοχτυπηθείτε όσο θέλετε. Αυτό που αρνείσαι να καταλάβεις είναι ότι άλλο πράγμα λέω, άλλο θες να καταλάβεις.
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Δημοσίευση από Tetradje »

Αν μπει κανενας στο σπιτι σας και αρχισει να τα σπαει, περιμενετε να φτασει η αστυνομια πρωτα γιατι αν χτυπησετε τον ληστη μπορει να σας κανει μηνυση!
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI
Has thanked: 2 times

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

έξω από το γήπεδο η κατάσταση δεν ήταν πολύ καλύτερη.
πηγαίνοντας προς την 7 μας σταματάνε οι μπάτσοι γιατί εκείνη την ώρα έμπαιναν οι αυστριακοί. Δεν ξέρω γιατί δεν μπήκαν 5 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα και έπρεπε να περιμένουμε. Για να προλάβουν να απλώσουν πανώ; ή για να μην χάσουν τη σέντρα. Σε εκείνη τη φάση δεν κατάλαβα να έγινε κάτι (θα μπορούσαμε να έχουμε ιπτάμενα αντικείμενα). Από το ύψος της μπουτίκ μέχρι να φτάσω στην είσοδο της 7 σκάνε τα πρώτα δακρυγόνα, ενώ ο κόσμος είναι παστωμένος στην μια πορτούλα που οδηγεί στα τουρνικέ της 7. Σε λίγα λεπτά η κατάσταση είναι ανυπόφορη και ανηφορίζουμε τη Μ. Ασίας όπου ο αέρας είναι πιο καθαρός. Οι καντίνες ξεπουλάνε τα νεράκια. Η ώρα έχει πάει 9.20 και βλέπουμε μπροστά από την μικρή πορτούλα να μην υπάρχει κόσμος. Κατευθυνόμαστε τρέχοντας προς τα τουρνικέ χωρίς να ξέρουμε αν η κατάσταση μέσα είναι καλύτερη. Κάποια από τα τουρνικέ είναι μονίμως ανοιχτά και υπάρχουν 1-2 άτομα που βγαίνουν από μέσα. Η security (γιλέκα) μας φωνάζουν ότι ετοιμάζονται για ντου εντός του γηπέδου οι μπάτσοι και φεύγουμε αφού το κάψιμο στα μάτια συνεχίζεται. Απομακρυνόμαστε και πάλι προς τις απέναντι καφετέριες και είμαστε σχεδόν έτοιμοι για αναχώρηση. Πέφτει η ιδέα να πάμε προς την 4 μπας και μπούμε με το εισιτήριο της 7. Τρώμε άκυρο και μας λένε οι υπεύθυνοι ασφαλείας του ΠΑΟΚ ότι περιμένουν ενημέρωση. Είμαστε καμιά 10ριά άτομα με εισιτήρια της 7 εκεί. Η ώρα έχει πάει 9.30 και είμαστε μεταξύ του να φύγουμε προς καμιά καφετέρια ή να ξαναδοκιμάσουμε στην 7. Η επικοινωνία με γνωστούς μέσα στο γήπεδο είναι δύσκολη και δεν έχουμε καθαρή εικόνα. Ακούγεται ότι μπορεί το ματς να πάει για διακοπή. Εκείνη τη στιγμή μας λένε από την ασφάλεια του ΠΑΟΚ ότι μπορούμε να μπούμε στην 6. Μετά από ένα σύντομο διάλογο (δεν μπορείτε να μπείτε, ναι αλλά από την 4 μας είπαν να μπούμε στην 6, και μα και μου) το τουρνικέ ανοίγει και λόγω της 5λεπτης καθυστέρησης προλαβαίνουμε τη σέντρα.

ΥΓ. άραγε πήγε κανείς να ζητήσει τα λεφτά του πίσω;
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Ο οπαδός ειναι πελάτης.....αυτό πρέπει να το καταλάβει η διοίκηση.Αλλιώς θα μείνουμε πάλι στάσιμοι.
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Tetradje έγραψε:Αν μπει κανενας στο σπιτι σας και αρχισει να τα σπαει, περιμενετε να φτασει η αστυνομια πρωτα γιατι αν χτυπησετε τον ληστη μπορει να σας κανει μηνυση!

Εκεί είναι και το πρόβλημα. Η Τούμπα είναι το σπίτι του ΠΑΟΚ, που είναι κάτι αφάνταστα μεγαλύτερο από ότι κατεβάσει η γκλάβα του κάθε κουκουλουφόρου καδρονοφόρου "αδερφού".
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

thodoris31 έγραψε:[youtube]q5Mz4Y0PRvs[/youtube]
:idea:

Ελεεινοί και τρισάθλιοι οι "ΠΑΟΚτσήδες" που βρίζουν αυτούς που μπήκαν γήπεδο για να υπερασπιστούν τους συνοπαδούς τους. Με εκνεύρισαν σε μέρα νίκης οι άχρηστοι. Εμετικοί.

Άκου "μπάλα ήρθαμε να δούμε"!!!! :evil:
Αν επιτίθονταν αυτούς ή τα παιδιά τους, αυτοί οι ίδοι θα παρακαλούσαν ¨τα κωλόπαιδα¨ να τους σώσουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Olorin την Παρ 24 Αύγ 2012, 00:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Tetradje έγραψε:Αν μπει κανενας στο σπιτι σας και αρχισει να τα σπαει, περιμενετε να φτασει η αστυνομια πρωτα γιατι αν χτυπησετε τον ληστη μπορει να σας κανει μηνυση!

το ξερεις οτι αυτο ειναι αληθεια, ετσι?
Άβαταρ μέλους
Odi

Re: PAOK-Rapid Wien 2-1 Σχόλια και παρελειπόμενα

Δημοσίευση από Odi »

_sleeper έγραψε:
Odi έγραψε:Οτι να ναι λες.Αν έβρισκε καμιά πέτρα τον πατέρα σου ή το παιδί σου θα έλεγες άλλα.Και ναι σε μιάσματα που πάνε να δολοφονήσουνε παιδάκια αξίζει και το όπλο και η βία.Ο πολύς πολιτισμός μας μάρανε σε αυτήν την χώρα.Και λίγες φάγανε λέω εγώ.

Οποιος δεν ήτανε γήπεδο δεν μπορεί να φανταστεί τί έγινε και απόψεις σαν του ατόμου που παραθέτω είναι το λιγότερο εμετικές.

Μ' αρέσουν οι δημοκρατικές σου απόψεις αδερφέ. Παρόλα αυτά, όμως, τα μιάσματα ας έπαιρναν αυτό που άξιζαν ΕΞΩ από το μαγαζί. Γιατί αν εσύ φιλαράκι πας σε ένα κλαμπάκι και αρπαχτείς με έναν άλλο, θα σας τσιμπήσουν επί τόπου και τους δύο και θα σας πετάξουνε έξω με τα σούτια κι ας το πλήρωσες το ποτό ή την είσοδο. Και μετά κωλοχτυπηθείτε όσο θέλετε. Αυτό που αρνείσαι να καταλάβεις είναι ότι άλλο πράγμα λέω, άλλο θες να καταλάβεις.

Ωραίος παραλληλισμός..Εγώ να αρπάζομαι σε ένα μαγαζί με αυτά που έγιναν σήμερα.Αυτά να τα πεις στον παππού που είχα δίπλα μου και κόντεψε να πάθει καρδιά και στον πατέρα με τα 2 παιδιά που δεν μπορούσανε να αναπνεύσουν.

Ξαναλέω:Εμφανώς δεν ήσουν στο γήπεδο για να δεις την προκλητική στάση της αστυνομίας.Αν δεν είχε γίνει το ντου ακόμη δακρυγόνα θα τρώγαμε και πυρσούς.Μπορείς να το καταλάβεις αυτό;Η όχι;

Και για να σου απαντήσω.Εάν στο κλαμπάκι που είσαι ο πορτιέρης (βλέπε μπάτσοι) αδιαφορεί τότε θα πλακωθείς μέσα στο μαγαζί.Είναι αντιληπτό αυτό;
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

_sleeper και λοιποι καθωσπρέπει
Πρώτα να πηγαίνετε γήπεδο και μετά να εκφέρετε τέτοιες απόψεις.Αν ήσασταν στο γήπεδο θα ξέρατε ότι τα παιδάκια δεν τα βάζουμε μπροστά τώρα που έσκασε η βόμβα αλλά τα πυροβολούσαν οι συμπατριώτες του Χίτλερ.Κι αφού κάποιοι σας δεν εμπιστεύεσε την ΕΛΑΣ τι πρέπει να γίνει δηλαδή...
Και για ενημέρωση των απόντων τα παληκάρια από την 4 τουλάχιστον σήμερα καδρόνια ΔΕΝ είχαν.Και για ακόμη καλλίτερη ενημέρωση ακούτε ΣΚΑΙ κλπ θα έχετε πιο ολοκληρωμένη άποψη.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

[youtube]P0xbNhUBbeU&feature=player_embedded[/youtube]

ακουστε τον γελοιο βαζελο αρδ του αρδβαζελοκαναλου
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

DFTT

Ο άνθρωπος δεν ήταν στο γήπεδο. ΑΝ ήταν εκεί άλλα θα έλεγε. Και εγώ είμαι εναντίον της βίας 100%, αλλά σήμερα ειδικά, αυτά που είδανε τα μάτια μας, δεν περιγράφονται.

Ερώτηση λογική. ΠΩΣ έφτασαν όλα αυτά τα βεγγαλικά στο γήπεδο ; τα έφεραν μαζί τους από την Αυστρία ; και ΠΩΣ τα πέρασαν από το αεροδρόμιο ; πως δεν τα βρήκαν στο πούλμαν ; μήπως ήρθαν εδώ και τα αγόρασαν ; ήξεραν δλδ και τα κατατόπια εδώ στη Θεσσαλονίκη ;
Άβαταρ μέλους
_sleeper

Επειδή αυτό δεν οδηγεί πουθενά θα ολοκληρώσω τις απόψεις μου για τα εξωαγωνιστικά εδώ λέγοντας απλά ότι εδώ υπάρχει διαφορά νοοτροπίας. Αν εγώ είχα πρόβλημα με κάποιον σε ένα μαγαζί, επειδή θεωρώ εαυτόν υπεύθυνο θα του έλεγα να βγούμε έξω να ξηγηθούμε αλμυρό φιστίκι μεταξύ μας. Το μαγαζί, ο μαγαζάτορας και οι υπόλοιποι πελάτες δε φταίνε σε τίποτα. Αν ο μπράβος κοιμάται του καλού καιρού είναι μείζον πρόβλημα. Αλλά δεν είναι αυτό που εγώ θέλω να πω αυτή τη στιγμή.

Τέλος, να πω ότι το επιχείρημα: "δεν ήσουν εδώ, άρα μην εκφέρεις άποψη", συγνώμη αδερφέ, αλλά είναι τουλάχιστον άτοπο. Υποθέτω ότι επειδή κανείς μας δεν έζησε τον Β' Π.Π. κανείς δεν πρέπει να λέει τη γνώμη του γι' αυτό. Εγώ δεν κρίνω τα κίνητρα που οδήγησαν στον ντου - μπορεί τα "παιδιά" να είχαν τα χίλια δίκια του κόσμου. Εγώ κρίνω την ίδια την κίνηση του ντου, που κατ' εμέ είναι γελοιωδεστάτη. Αν σε ορισμένους αυτό φαίνεται σαν κάτι ορθό, είναι θέμα νοοτροπίας.

Υ.Γ. Επίσης. Και. Δεν είδα ποτέ κανένας δημοσιογραφίσκος που διαπράττει απείρως μεγαλύτερα "εγκλήματα" με την προπαγάνδα και τα ψεύδη του να έχει παρόμοια αντιμετώπιση. Πάνε στον ΣΚΑΙ να παραπονεθείς για τη δυσφήμιση. Εκεί θα έρθω κι εγώ ρε παίκτη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος _sleeper την Παρ 24 Αύγ 2012, 01:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

η λυση για καθε διαφωνια ειναι ο διαλογος.οτι διαφορες και να ειχαν τα παλιοπαιδα με τους αυστριακους θα μπορουσαν να λυθουν με συζητηση και ανταλλαγη αποψεων.

επισης ο σαλπιγγιδαρος εδειξε σημερα το ποσο πολυτιμος ειναι για την ομαδα μας
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “UEFA Europa League”