44.Matheus Coradini Vivian
Re: 44.Matheus Coradini Vivian
Rain είναι ξεκάθαρο φίλε....μεγάλη πατάτα έκανε , ίσως δε το είδες καλά .
Τέλος πάντων , εγώ από την αρχή τον πήρα με κακό μάτι.
Κοτσιδάκια και κορδελάκια και λοιπά δε με προϊδεάζουν για σοβαρό παίκτη
Τέλος πάντων , εγώ από την αρχή τον πήρα με κακό μάτι.
Κοτσιδάκια και κορδελάκια και λοιπά δε με προϊδεάζουν για σοβαρό παίκτη
παρα το μεγαλο λθος στο 2ο γκολ..θα διακινδυνεψω να πω οτι μαλλον θα ναι ο καλυτ μας σεντ μπακ εως να παρει τα πανω του οκατσικας..ειδα κπ καλα σημαδια αλλα θα δουμε..χωρις να ναι κτ ιδιιτερο παντως
Ε καλά δε θα δυσκολευτεί να γίνει ο καλύτερος - χωρίς ουσιαστικό αντίπαλο φαίνεται να είναι
όπως βασικό περίμενα τον Βιβιαν από τη στιγμη που δεν θα έπαιζε ο Πάμπλο, μιας και θα μπορούσε να βοηθάει αυτός στην ανάπτυξη από πίσω ( την αναπτυξη την εχει καλυτερα από τους αλλους 2)
- DigitalFan
Μπήκε τρακαρισμένος αλλά στην συνέχεια σταθεροποιήθηκε η απόδοσή του... Στο 2ο γκολ ωστόσο φέρει μερική, αν όχι ολόκληρη, ευθύνη...!
- Μπαρκαρούτσος
Στο 2ο γκολ φέρει όλη την ευθύνη, αφού βρέθηκε ένα μέτρο μπροστά από τον σκόρερ. Γενικά όμως με άρεσε... Δεν περιμένω να γίνει νέος....(....πώς τον έλεγαν...αυτόν από λατινική αμερική......α ναι!) Gavreras, αλλά έδειξε καλά στοιχεία. Θα φανεί!
- desperando
- Επικοινωνία:
οτι και να λετε ειναι τρεις κλασης πανω απο το παιδι απο την τοττεναμ
καλα και τι σημαινει αυτο?
και εγω μια κλαση πανω απο κουμαλο ειμαι
και κοστιζω και χιλια ευρω το μηνα
και εγω μια κλαση πανω απο κουμαλο ειμαι
και κοστιζω και χιλια ευρω το μηνα
- Μπαρκαρούτσος
Εγώ είμαι 2 κλάσεις πάνω από τον Khumalo και κοστίζω 700 το μήνα + τα πριμ και είμαι σε καλή ηλικία (18)!!

Δεν ξέρω εσείς τι λέτε, αλλα εμένα με άφησε θετικές εντυπώσεις....
Μπορεί να έκανε λάθη,τα οποία στοίχησαν,αλλα δεν παραβλέπω το γεγονός πως για πρώτη φορά έπαιζε στην ομάδα,καθώς δεν είχε λεπτό συμμετοχής μέχρι τώρα...
Όσοι βιάζεστε να κράξετε και να βρίσετε απο τώρα, κάντε λίγη υπομονή να βρεί τα πατήματά του....
Δηλαδή αν αύριο μεθαύριο παίξει και είναι απο τους κορυφαίους τι θα λέτε??
*Και για να μην παρεξηγούμαστε, δεν λέω οτι είναι καλός..Αυτό δεν το ξέρω..Όπως δεν ξέρω οτι είναι και κακός..
Στο 1ο ματς, εμένα με άφησε όπως είπα με θετικές εντυπώσεις...Είχε κάποια στοιχεία που μου άρεσαν..Όπως το οτι μπορούσε να μεταφέρει σωστά την μπάλα απο την άμυνα προς την επίθεση, καθώς και οτι ήταν ο μόνος που έπερνε κεφαλιές....
Αλλα θα περιμένω να παίξει 5-6 παιχνίδια, οπου η ομάδα θα είναι ομάδα, και όχι αυτο το αίσχος που βλέπαμε σήμερα...και τότε θα τον κρίνω...
Μπορεί να έκανε λάθη,τα οποία στοίχησαν,αλλα δεν παραβλέπω το γεγονός πως για πρώτη φορά έπαιζε στην ομάδα,καθώς δεν είχε λεπτό συμμετοχής μέχρι τώρα...
Όσοι βιάζεστε να κράξετε και να βρίσετε απο τώρα, κάντε λίγη υπομονή να βρεί τα πατήματά του....
Δηλαδή αν αύριο μεθαύριο παίξει και είναι απο τους κορυφαίους τι θα λέτε??
*Και για να μην παρεξηγούμαστε, δεν λέω οτι είναι καλός..Αυτό δεν το ξέρω..Όπως δεν ξέρω οτι είναι και κακός..
Στο 1ο ματς, εμένα με άφησε όπως είπα με θετικές εντυπώσεις...Είχε κάποια στοιχεία που μου άρεσαν..Όπως το οτι μπορούσε να μεταφέρει σωστά την μπάλα απο την άμυνα προς την επίθεση, καθώς και οτι ήταν ο μόνος που έπερνε κεφαλιές....
Αλλα θα περιμένω να παίξει 5-6 παιχνίδια, οπου η ομάδα θα είναι ομάδα, και όχι αυτο το αίσχος που βλέπαμε σήμερα...και τότε θα τον κρίνω...
πλακα μας κανεις?
λεμε οτι αν ειναι καλυτερος του κουμαλο δεν λεει τιποτα
τον αλλον κραζουμε....
σημερα ηταν το παιχνιδι της χρονιας δεν τα πηγε καλα
θα κριθει μετα απο 5-6 που και εσυ σωστα
υγ ασε μας στον πονο μας σημερα μην τα παιρνετε ολα σοβαρα......
λεμε οτι αν ειναι καλυτερος του κουμαλο δεν λεει τιποτα
τον αλλον κραζουμε....
σημερα ηταν το παιχνιδι της χρονιας δεν τα πηγε καλα
θα κριθει μετα απο 5-6 που και εσυ σωστα
υγ ασε μας στον πονο μας σημερα μην τα παιρνετε ολα σοβαρα......
κατά τη γνώμη μου φταίει και στα 2 γκολ που τρώμε
ειδικά στο πρώτο.
ξεκάθαρα ο χώρος ευθύνης του κι αυτός μάρκαρε τη βούλα του πέναλτι, μην πεταχτεί το χόρτο και κάνει ψαράκι
βιβιάν -1 στο πρώτο παιχνίδι
ειδικά στο πρώτο.
ξεκάθαρα ο χώρος ευθύνης του κι αυτός μάρκαρε τη βούλα του πέναλτι, μην πεταχτεί το χόρτο και κάνει ψαράκι
βιβιάν -1 στο πρώτο παιχνίδι
Απαράδεκτος χθες... Είναι δική του ευθύνη τα δύο γκολ που δεχτήκαμε. Αν έπαιζε ο Κατσικάς στην θέση του, μπορεί και να αποσοβούσαμε και τα δύο γκολ...