Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Εδειξε θρασος, τσαμπουκα, και φαινεται οτι θα δικαιωσει αυτους που τον πιστεψαν και τον φεραν στον ΠΑΟΚ μας. Κατεχει το τοπι, και στα συν του, εναι και το πολυ καλο σωματοτυπο που εχει.Μακαρι να συνεχεισε ετσι,γιατι τον χρειαζωμαστε αμεσα.Τον παρομοιαζω με τον Βλαχοδημο της Ξανθης,στο στυλ και στην τεχνικη. Υ.Γ Αν και off topic....να πω κατι για τον Βλαχοδημο....γιατι με καποια πραγματα ειναι να τρελενεσαι.... Η Ξανθη τον πηρε απο την Στουτγκαρδη..... Εμεις που ΟΛΗ η Γερμανια ειναι ΠΑΟΚ και σε καθε πολη εχουμε και εναν συνδεσμο.....που ειμασταν..οεεοο;... σορυ..ρε μαγκες ...αλλα αυτα ειναι ΜΕΓΑΛΑ ΛΑΘΗ....του τμηματος σκαουτινγκ της ομαδας....ειστε αδικαιολογητοι... ακου ....απο την Στουτγκαρδη .....εκει και οι πετρες ΠΑΟΚ ειναι ρε Π@υστη μου
Ο παρασανδαλος ξερει καλα τι λεει (νομιζω:P).Σχολιαζει σε ενα βαθμο ειρωνικα τις αποψεις για τον παικτη καθως χτες ναι μεν εδειξε θετικα στοιχεια αλλα ουσιαστικα οχι ως επιθετικος αλλα στον αξονα μακρια απο την αντιπαλη περιοχη.Χρειαζεται καιρος για να κριθει πραγματικα και ως πρωτη αποψη το μονο που θα πω ειναι οτι μοιαζει πιο πολυ με περιφερειακο επιθετικο παρα τον παικτη με τα στοιχεια που μας λειπει αυτη τη στιγμη.
Πάντως χάρηκα πολύ που τον είδα να μπένει τσαμπουκαλεμένος στο γήπεδο,ήθελε να δείξει ότι γούσταρε άγρια να παίξει,μπράβο του,προσπάθησε,μοίρασε καλές πάσες κλπ...δεν πιστεύω ότι θα συνεχίσει με το ίδιο πάθος,καθώς ήταν το ντεμπούτο του,αλλά ελπίζω ότι θα παίζει με όρεξη και δύναμη...
ΥΓ:Όσο για το θέμα της θέσης,χθες τα τελευταία λεπτά ο Τσιρίλο και ο Αρίας σέντερ φορ έπαιζαν,αυτός σας πείραξε;
22 Οκτ 2011 10:06, Από PAOK24 «Εχουμε την ποιότητα να πάρουμε πρωτάθλημα»
Ο Απόστολος Γιάννου ντεμπουτάρισε με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στο ματς με τον ΟΦΗ και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στον Λάζλο Μπόλονι. Ο 21χρονος διεθνής με την Ελπίδων έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα «GOAL» και μίλησε για πολλά θέματα. «Είμαι ικανοποιημένος, απλά η απόδοσή μου δεν είχε καμία σημασία, αφού δεν πήραμε τη νίκη στο ματς με τον ΟΦΗ», σχολίασε.
Για το αν περίμενε να χρησιμοποιηθεί στον αγώνα με τον ΟΦΗ, είπε: «Η αλήθεια είναι ότι αιφνιδιάστηκα θετικά. Δεν το περίμενα. Χάρηκα πολύ. Περίμενα να με πάρει ο προπονητής στο ξενοδοχείο, να μπω στο κλίμα και γενικά να γίνουν όλα πιο σταδιακά. Ξαφνικά άκουσα το όνομά μου».
Για το ποια είναι η θέση του, σχολίασε: «Η θέση μου προτού επιστρέψω στην Ελλάδα ήταν αυτή ακριβώς. Μετά λόγω σωματότυπου με έκαναν εδώ φορ, αλλά ο κ. Μπόλονι με θέλει πίσω από τον επιθετικό κυρίως».
Για τον Λάζλο Μπόλονι τόνισε: «Μ αρέσει ο τρόπος του και το πώς περνάει το μήνυμά του. Αντιμετωπίζει όλους τους παίκτες ισάξια, ανεξάρτητα με την ηλικία τους. Μπορεί να αντιμετωπίσει ένα παιδί της δεύτερης ομάδας όπως τον Γκαρσία».
Σε ό, τι αφορά τις επαφές με τον ΠΑΟΚ και πότε ξεκίνησε το «φλερτ»: «Οταν γύρισα από την Αυστραλία αρχές Ιουλίου. Δεν θα το έλεγα επαφή, γιατί ανήκα ακόμα στην Καβάλα, αλλά υπήρχε ένα ενδιαφέρον. Μόλις έμεινα ελεύθερος, συμφώνησα. Επίσης είχαμε μιλήσει πριν υπογράψω στην Καλαμαριά (σ.σ.: 2007), αλλά τότε για μια σειρά από λόγους δεν ευδοκίμησε. Η τότε ομάδα του ΠΑΟΚ δε δούλευε ακόμα με μικρούς στο βαθμό που δουλεύει σήμερα».
Παρότι του προτάθηκε τετραετές συμβόλαιο, αυτός επέλεξε το τριετές: «Γιατί υπάρχουν δύο εκδοχές. Η μία είναι να πάω καλά και μετά να ανανεώσουμε και η άλλη το αντίθετο. Σε αυτή την περίπτωση δε θέλω να πάθω ό,τι και στην Καβάλα που δεν έπαιζα και έκανα ελάχιστες και τραγικές συμμετοχές. Σε αυτό το διάστημα θα αποδείξω αν μπορώ να παίξω στον ΠΑΟΚ».
Για τους στόχους του με τον ΠΑΟΚ, υπογράμμισε: «Τη φετινή χρονιά θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ έχει τη δυνατότητα και την ποιότητα να πάρει το πρωτάθλημα. Αυτό νομίζω και αυτό βλέπω».
Για το αν είναι βαμμένος ΠΑΟΚτσής, είπε: «Την ομάδα τη σέβομαι, είμαι ΠΑΟΚ, αλλά δεν θέλω να πουλήσω ΠΑΟΚτσηδιλίκι. Ολη η οικογένειά μου είναι ΠΑΟΚτσήδες και όταν ήμουν μικρός έλεγα ότι θα έπαιζα στον ΠΑΟΚ μια μέρα. Μέχρι τα δέκα μου ήμουν πιο φανατικός. Μετά μετακομίσαμε στην Αυστραλία και ηρέμησα αρκετά».
Για το ντέρμπι με τον Άρη, ο Γιάννου δήλωσε: «Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο θα μπούμε για να κερδίσουμε. Δεν το θεωρώ διαφορετικό. Η ομάδα θέλει τους βαθμούς για να παραμείνει στην κορυφή».
Τέλος για το πως πανηγυρίζει τα γκολ του κι αν θα γίνει αυτό αύριο, στο ματς με τον Άρη, υπογράμμισε: «Το καγκουρό μάλλον θα κάνω, λόγω Αυστραλίας, όπως πανηγύριζα και στον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Μακάρι να παίξω και να βάλω γκολ στον ΠΑΟΚ».
24
σε σχολιαζω το οτι παμε για πρωταθλημα.....αλκθεια ποτ ε θα τους τις κοψει τις πολλες δηλωσεις? οποτε περιμενω 2 επι 3 ποντους..
πφφφφ κρατιομουν να μην σε βρισω γιατι εισαι ακομα νεος στην ομαδα.
Ο μαραντονα καποτε επερνε την μπαλα τους περνουσε ολους και το καρφωνε. Εσυ αρχινα να δεινεις καμια πασα (στα δεξια σου βγενει ο γεωργιαδης και με μια πασα τον εχεις βαλει μεσα στα δυχτια και τον ρουλι στην Β') εσυ θες να περασεις 35 φορες τον ιδιο παικτη .
στην επομενη φαση παλι θες να περασεις τον αλλον 56 φορες.