Κι όχι τίποτα άλλο αλλά το δις εξαμαρτείν...
7.Γιώργος Γεωργιάδης
Re: Γιώργος Γεωργιάδης
καταλαβαινω οτι υπαρχει μια παγμαρα λογω του κουτσι...αλλα ειναι διαφορετικοι παικτες πιο τεχνιτης και πολυ πιο ευστροφος ο γεωσγιαδης του κωστα.....μυαλο να χειι και πολυ δουλεια...μην αρχισουμε ουτε να κραζουμε ευκολα οταν παιξει ουτε ο νεος γχ κλπ κλπ.....μια φορα ας ειμαστε ψυχραιμοι
Το μόνο θετικό που μπορώ να δω αυτή τη στιγμή ειναι αυτό:
αν έχει να παίρνει από μεταπώληση 20%, κατοχυρωνόμαστε οτι όταν έρθει η στιγμή, θα γίνει πώληση και όχι παραχώρηση. Όπως είδαμε είναι καλός στις διαπραγματεύσεις ο Θεοδωρίδης
Μακάρι βέβαια να πετύχει ο Γεωργιάδης στον ΠΑΟΚ και να θέλουμε να τον κρατήσουμε για πάντα
Άντε καλωσόρισες !
Και 20% μεταπώληση? Μάλιστα.
αν έχει να παίρνει από μεταπώληση 20%, κατοχυρωνόμαστε οτι όταν έρθει η στιγμή, θα γίνει πώληση και όχι παραχώρηση. Όπως είδαμε είναι καλός στις διαπραγματεύσεις ο Θεοδωρίδης
Μακάρι βέβαια να πετύχει ο Γεωργιάδης στον ΠΑΟΚ και να θέλουμε να τον κρατήσουμε για πάντα
Άντε καλωσόρισες !
Καταρχάς καλωσήρθες....
Από κει και πέρα βάλε 10 γκολ φέτος, για να γλιτώσεις την κουτσιανικουλικοποίηση
Από κει και πέρα βάλε 10 γκολ φέτος, για να γλιτώσεις την κουτσιανικουλικοποίηση
- kotsos
Ατσάλινος και τα κεφάλια μέσα (αλλιώς πίσσα και πούπουλα για σένα ρε μπαμπέσα!)
Έχεις πολύ βαρύ όνομα, προσπάθησε να το τιμήσεις.
Επίσης ελπίζω να βάζεις και κανένα γκολάκι που και που! Και μην ακούσω τίποτα για καθυστερήσεις πληρωμών και τέτοια.. Η φοιτιτική λέσχη μια χαρά φαγητό έχει
Έχεις πολύ βαρύ όνομα, προσπάθησε να το τιμήσεις.
Επίσης ελπίζω να βάζεις και κανένα γκολάκι που και που! Και μην ακούσω τίποτα για καθυστερήσεις πληρωμών και τέτοια.. Η φοιτιτική λέσχη μια χαρά φαγητό έχει
- PAOK_NORTH_ARMY
Μόνο εγώ είμαι τόσο εμπαθής και σκέφτομαι τον περσινό πανηγυρισμό του στο μεταξύ μας στις Σέρρες?? Ήταν έτοιμος να την βγάλει έξω και να αρχίσει να την παίζει...
Αγωνιστικά θα τα βγάλει τα φράγκα του αν και αυτό είναι υποκειμενικό για τον καθένα.
Αγωνιστικά θα τα βγάλει τα φράγκα του αν και αυτό είναι υποκειμενικό για τον καθένα.
χαχαχαχαχαχαχ...να προσεχει ομως τις φοιτιτικες βραδυες αυτες που μας εφαγαν τον βασιλακη...!kotsos έγραψε: Και μην ακούσω τίποτα για καθυστερήσεις πληρωμών και τέτοια.. Η φοιτιτική λέσχη μια χαρά φαγητό έχει
PAOK north army με μας πανταβεπαιζε καλα κα λιγο πιο φαντισμενα ισως ηθελε να δεξει οτι αδικα εφυγε
Καλώς ήρθες παικταρά και σου εύχομαι να προσφέρεις στην ομάδα και να βοηθήσεις ανάλογα με τον συνονόματό σου.
Εμένα πάντως μου αρέσει πολύ ο Γεωργιάδης. Και δεν έπαιξε μια χρονιά μόνο επαγγελματικά όπως ο Κούτσια, αλλά έχει 2 σεζόν στην Superleague και άλλες τρεις Β' Εθνική. Οπότε δεν υπάρχει και μεγάλο ρίσκο, γιατί γνωρίζουμε τον παίκτη και το ποσό της μεταγραφής δεν είναι υπέρογκο... Και μη ξεχνάμε πως είναι διεθνής παίκτης με συμμετοχές στην εθνική κιόλας... Πιστεύετε πως ο Βρύζας είναι τόσο χαζός που επέμενε στην απόκτησή του, ενώ τον γνώριζε προσωπικά μέσω της εθνικής;
Εμένα πάντως μου αρέσει πολύ ο Γεωργιάδης. Και δεν έπαιξε μια χρονιά μόνο επαγγελματικά όπως ο Κούτσια, αλλά έχει 2 σεζόν στην Superleague και άλλες τρεις Β' Εθνική. Οπότε δεν υπάρχει και μεγάλο ρίσκο, γιατί γνωρίζουμε τον παίκτη και το ποσό της μεταγραφής δεν είναι υπέρογκο... Και μη ξεχνάμε πως είναι διεθνής παίκτης με συμμετοχές στην εθνική κιόλας... Πιστεύετε πως ο Βρύζας είναι τόσο χαζός που επέμενε στην απόκτησή του, ενώ τον γνώριζε προσωπικά μέσω της εθνικής;
Καλώς ήρθες Γιώργο.
Εξαιρετική μεταγγραφή. Ποιοτικότατος παίκτης.
Ελπίζω να είναι βασικός απο ΣΗΜΕΡΑ. Δεν πρέπει να θεωρείται "ταλέντο με μέλλον". Είναι παικτάρα με ΠΑΡΩΝ και Μέλλον.
Ένας παίκτης που χρειαζόμασταν.
Εξαιρετική μεταγγραφή. Ποιοτικότατος παίκτης.
Ελπίζω να είναι βασικός απο ΣΗΜΕΡΑ. Δεν πρέπει να θεωρείται "ταλέντο με μέλλον". Είναι παικτάρα με ΠΑΡΩΝ και Μέλλον.
Ένας παίκτης που χρειαζόμασταν.
Τα ξημερώματα ΠΑΟΚ και Γεωργιάδηs έδωσαν τα χέρια και ο 24χρονοs ποδοσφαιριστήs θα συνεχίσει την καριέρα του στον αυθεντικό δικέφαλο του βορρά και οχι τον ιμιτασιόν δικέφαλο του νότου. Ο παίκτηs έκλεισε για 3 χρόνια στην ομάδα τηs Θεσσαλονίκηs με 350.000 ευρώ,20% ποσοστό μεταπώλησηs, και 2 παίκτεs δανεικούs αλλά αυτό θα ξεκαθαρίσει μέχρι την τρίτη. Είναι μια μεγάλη επικοινωνιακή νίκη του ΠΑΟΚ έναντι τηs αεκ που οι φυλλάδεs τηs πούλαγαν προπαγάνδα οτι ο παίκτηs έχει κλέισει στην αεκ κάτι τέτοιο όμωs δεν ίσχυε και το εκμεταλέυτηκε ο ΠΑΟΚ και έντυσε τον παίκτη στα ασπρόμαυρα. Οι φυλλάδεs τουs όμωs δεν σταμάτησαν εκεί και και άρχισαν να κατηγορούν τον Ζαγοράκη και γενικά τον ΠΑΟΚ ολόκληρο,έλεγαν οτι ανάστησαν αυτόι τον Ζαγοράκη σαν παίκτη,και οτι δεν σεβάστηκε την φανέλα, και την ιστορία τηs αεκ, και κάτι τέτοια γραφικά που μόνο αυτοί γράφουν για να προκαλέσουν τον ΠΑΟΚ και τον λαό του,δεν ξεχνάνε όμωs οτι ο Ζαγοράκηs πήγε στην Λέστερ και έκανε πολύ καλή πορεία στην Αγγλική ομάδα πριν πάει σε αυτούs και μετά στην Ιταλική Μπολόνια, αλλά είπαμε απο προπαγάνδα και ψέμα δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα με τα σκουλήκια του βορρά. Αυτοί ήταν που αμφισβήτησαν τον τιμημένο δικέφαλο του βορρά στο εμετικό τουs πρωτοσέλιδο και τον αποκαλούσαν χαρταετό κανείs άλλοs,αυτοί φανατίζουν το κλίμα μεταξύ ΠΑΟΚτζήδων και αεκτζήδων και γίνονται φασαρίεs κάθε λίγο και λιγάκι. Αεκάκια αυτά που ξέρατε να τα ξεχάσετε παίκτεs που κλέβατε απο τον ΠΑΟΚ Oκκάs,Λύμπε και άλλα πολλά που κάνατε αυτά τελείωσαν και ο ΠΑΟΚ έχει γιγαντωθεί οσο δεν φαντάζεστε οπότε μούγκα, και τουμπέκα πουλήστε και άλλο παπά στουs οπαδούs σαs, γράψτε και άλλεs γραφικότητεs για την ομάδα μαs και γιγαντώστε μαs και άλλο, η ουσία είναι μία και αυτή είναι οτι ο Γεωργιάδηs σαs έφτυσε κατάμουτρα και πήγε σε μια ομάδα που τον αγκάλιασε πραγματικά και τον ήθελε πραγματικά..... http://tostekimass.blogspot.com/2011/07 ... st_16.html
Η γάμισες κανά σούπερ μόντελ κι είσαι στις χαρές σου, ή (μάλλον) επειδή γύρισε ο Βρύζας άρχισες να τα βλέπεις όλα όμορφα...
Πάντως πρώτη φορά ακούω καλά λόγια από σένα για κίνηση της διοίκησης...!!!
Τώρα πλέον τα είδα όλα.
Ή μάλλον σχεδόν. Μου έμεινε να δω τον Αποστόλη να βρίζει τον Σάκη...
ΥΓ: Στον λοβερμποι πηγαινε...
Πάντως πρώτη φορά ακούω καλά λόγια από σένα για κίνηση της διοίκησης...!!!
Τώρα πλέον τα είδα όλα.
Ή μάλλον σχεδόν. Μου έμεινε να δω τον Αποστόλη να βρίζει τον Σάκη...
ΥΓ: Στον λοβερμποι πηγαινε...
-
black death
Είμαι κι εγώ απ' αυτούς που τον πιστεύουν τον παίχτη.
Φαίνεται πιο ξύπνιος απ' τον Κούτσια, έχει μεγαλύτερο διασκελισμό και καλύτερη τεχνική (ναι ρε, η τρίπλα από δεξί σε αριστερό στο μεταξύ μας δεν ξεχνιέται).
Κι όπως είπε κι ο Χατζάρας (γνωστός και ως xristos14), αφίσα του Κούτσια ως παράδειγμα προς αποφυγή.
Φαίνεται πιο ξύπνιος απ' τον Κούτσια, έχει μεγαλύτερο διασκελισμό και καλύτερη τεχνική (ναι ρε, η τρίπλα από δεξί σε αριστερό στο μεταξύ μας δεν ξεχνιέται).
Κι όπως είπε κι ο Χατζάρας (γνωστός και ως xristos14), αφίσα του Κούτσια ως παράδειγμα προς αποφυγή.