33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Μουσλι

Δημοσίευση από Μουσλι »

...ΚΛΑΟΥΣ καυλ@@ρη χωστο στον αμπαρη.... :shock: :)
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

λες να μας κανει κανα τρελο????να τον βαλει κατα το 70' (γιατι βασικο δεν το βλεπω) και να πεταξει 3 γκολακια???
μεσα θα μπω :?
Άβαταρ μέλους
thanasisp04

Δημοσίευση από thanasisp04 »

για μενα θα επρεπε να παιξει ο μπακα αριστερα μπροστα ο αναστασακος να τρωει το ξυλο και διπλα του ο κλαους να σκοραρει.
ουτως η αλλως και για 20 λεπτα να μπει θα το καρφωσει το ΠΑΟΚτσακι
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

ρε θα μπενει τελευταιο 5' και θα το καρφωνει λεμε :)
Άβαταρ μέλους
mike

Δημοσίευση από mike »

μήπως να τον βάψουμε μαύρο και να τον φωνάζουμε και Μανώλη???
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mi8rio »

Πολύχρονος αδερφέ Αθανασιάδη! Να χαίρεσαι την ονομαστική σου εορτή!
Πάντα επιτυχίες και μην μασάς! Όποιος αγωνίζεται στο τέλος θα ανταμειφτεί!

Eύχομαι να σε βλέπουμε περισσότερες φορές να αγωνίζεσαι και να μας σκορπάς αισιόδοξο αέρα επιτυχίας!

ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ! :?
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Ναι αλλα ετσι ο παικτης γινεται πολυσυνθετος. Μη ξεχναμε οτι ο Guti της Ρεαλ ηταν σεντερ φορ, μετα εγινε επιθετικο χαφ, μετα αμυντικο χαφ και στο τελος επαιζε σε ΟΛΕΣ τις θεσεις απο τη μεση και μπροστα, σε τοσο υψηλο επιπεδο, που στα 32 του ειναι πρωτη επιλογη για εντεκαδα, υποσκελιζοντας νεαροτερους συμπαικτες του "εξειδικευμενους" σε ΜΙΑ ΜΟΝΟ θεση!!!
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ! Τα "επαιξε" το παλικαρακι πανω στη γραμμη του πλαγιου, ηταν εξω απο τα νερα του. Εξαλλου εχει αποδειξει οτι η μονη γραμμη που βλεπει ειναι αυτη του τερματος.
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Hideguti έγραψε:Με λενε Χιντεγκούτι, θελω καποια στιγμη να αξιωθω να δω τον Στεφανο Κλαους Αθανασιαδη να παιζει διπλα στον Ζλαταν Μουσλιμοβιτς εστω και για δεκα λεπτα, δεν πιστευω οτι ο Λαμπρος Χουτος εχει να προσφερει περισσοτερα στον ΠΑΟΚ απο τον Στεφανο Κλαους Αθανασιαδη, ελπιζω αν τελικα αποκτηθει ο Λαμπρος Χουτος να βγω λαθος γιατι ο ΠΑΟΚ ειναι πανω απο τις προσωπικες μας προτιμησεις, και ειμαι καλα.

ΥΓ: Ειμαι επισης αμπαλος, οποτε ελπιζω πολλοι "μπαλομενοι" οπαδοι του ΠΑΟΚ να με συγχωρησουν για την επιθυμια μου.

Φιλε και εγω αμπαλος ειμαι και συμφωνω μαζι σου για Αθανασιαδη.

Δεν πιστευω οτι μπορει να στο 4-2-3-1 ως μονος φορ, αν δεν αποκτησει πωτα ταχυδυναμη. Παντως στο 4-4-2 με ΟΦΗ απογοητευτηκα που δεν επαιξε βασικος διπλα στο Μουσλι.

Το γκολ το εχει. Δεν ειναι χαζος ο Σαντος. Εχει μελλον ακομα μπροστα του ο Κλαους και δεν προκειται να "καει".
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

fuzztone έγραψε:
Hideguti έγραψε:
ΥΓ: Ειμαι επισης αμπαλος, οποτε ελπιζω πολλοι "μπαλομενοι" οπαδοι του ΠΑΟΚ να με συγχωρησουν για την επιθυμια μου.

Άμπαλος κι εγώ :) Ειδικά που ήθελα να δω το Γεωργίου έστω και μια φορά στα αριστερά και τον Ηλιάδη μια φορά μαζί με Γκαρσία/Ίβιτς και Βερόν στο κέντρο μας...

να κανουμε ενα τοπικ με τι το θελει ο καθενας απο τον προπονητη για την τοποθετηση παικτων και στο τελος της χρονιας να το προωθησουμε στον ζηση.επειδη αγαπαει πολυ το λαο ο ζησης πιστευω θα το δωσει στον σαντος και θα κανει το χατιρι μας..απο του χρονου σε καθε ματς να κανει και το χατιρι του καθενος μας ο σαντος!
στο τελος θα καταλαβουμε εαν εμεις ξερουμε περισσοτερα η ο ιδιος..
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

αλλο να κανεις κριτικη στον προπονητη μετα τον αγωνα φιλε μου και κριτικη στην αποδοση των παικτων και αλλο να λες εγω θελω να δω τον ταδε παικτη εκει,κ αν δεν το δω δεν εμπιστευομαι τον προπονητη που δεν τον βαζει..
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Hideguti, οντως επικρατει μια αποψη οτι και καλα δεν πρεπει να μιλαμε για θεματα προπονητικης γιατι θα μας πουν προπονητες της κερκιδας και κανεις κακο κλπ. Αλλο προπονητης της κερκιδας, δηλαδη να κραζεις στο γηπεδο τον προπονητη της ομαδος για τις επιλογες του και αλλο να εκφραζεις μια αποψη σε ενα φορουμ, χωρις να κραζεις. Κουβεντα κανουμε, δε θελουμε να επιβαλουμε τις αποψεις μας σε κανεναν...

ΑΛΛΑ αν δεν παιξει ο Κλαους βασικος με σκουληκι, να φυγει ο Ζαγορακης! Πλακα κανω... :)
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mi8rio »

αχ αχ ρε παιδια, ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!λες και δεν ξερετε την φιλοσοφια του Σαντος.....Και για να μην βγουμε οff topic, να μιλησουμε ΜΟΝΟ για ΣΤΕΦΑΝΟ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ, ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΠΩΣ

ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΝΤΟΣ
ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΥΣΛΙΜΟΒΙΤΣ

ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΛΕΠΤΑ.....και αυτό με βίσμα.... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Θα συμφωνήσω για μια ακόμη φορά με τον Hideguti που πάντα με επιχειρήματα λέει την άποψη του. Όπως και εγώ έτσι και εσύ έχεις τονίσει ουκ ολίγες φορές την συμβολή του Σάντος στην φετινή καλή μας πορεία με την ατσαλένια άμυνά του. Αυτό δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε μαζί του για κάθε τι που κάνει. Φυσικα δεν κράζουμε, απλά λέμε την άποψή μας για επιμέρους θέματα που θα μπορούσαν ίσως να μας βελτιώσουν. Αναφορικά με τον Αθανασιάδη δεν νομίζω να τον κάψει τον παίκτη, με δηλώσεις του έχει πει τα καλύτερα όπως και για τον Ηλιάδη. Του άξιζαν βάσει των αποτελεσμάτων που έχει φέρει (γκολ/λεπτα συμμετοχής) περισσότερος χρόνος συμμετοχης ειδικά σε παιχνίδια που δεν κινδυνεύαμε (πχ με λεβαδειακο μετά το 60"). Έχω το ένστικτο ότι αν ήταν ο Κλάους Πορτογάλλος, θα είχε πολύ μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής. Η σκέψη αυτή μου σκαλίζει το μυαλό αρκετό καιρό. Σίγουρα το να μηλάς την ίδια γλώσσα λέει πολλά. Εσύ ο ίδιος δίνεις εντολές την ώρα του αγώνα και γίνεσαι απόλυτα κατανοητός. Πάντως ο Σάντος είναι προπονητής, αυτός αποφασίζει... Στην τελική ποιος δε μας λέει ότι αν πάρει πολύ χρόνο όπως οι Μπαλάφας - Ηλιάδης δεν θα καεί. Όλα είναι υποθέσεις. Δε νομίζω να κάνει κανείς μας κακό στο ΠΑΟΚ λέγοντας τις απόψεις του με επιχειρήματα στο Φόρουμ αυτό, είδικα όταν δεν είναι κατηγοριματικός σε κάτι.
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

Στεφανάκο, είσαι ΘΕΟΣ αγόρι μου!
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

βουλώστε το μαλακισμένα ανύπαρκτα!!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”