Εισιτήρια Διαρκείας ΠΑΕ ΠΑΟΚ 2012-2013
- xrictoforoc
Re: Εισιτήρια Διαρκείας ΠΑΕ ΠΑΟΚ 2012-2013
Αdramoxas@
Από τις υπόλοιπες κερκίδες πολύ περισσότερο φωνάζουν στην 7.
Σύνδεσμοι όντως δεν μαζεύονται,αλλά αν γεμίζει σε κάνα ματς η 4 είναι η επόμενη που επιλέγεται για φωνή (σίγουρα επιρεάζει και η τιμή.
Τώρα μην κολλάς στο τι πιστεύεται για το σύνολο,δείξε στο γήπεδο ποια είσαι.
Από τις υπόλοιπες κερκίδες πολύ περισσότερο φωνάζουν στην 7.
Σύνδεσμοι όντως δεν μαζεύονται,αλλά αν γεμίζει σε κάνα ματς η 4 είναι η επόμενη που επιλέγεται για φωνή (σίγουρα επιρεάζει και η τιμή.
Τώρα μην κολλάς στο τι πιστεύεται για το σύνολο,δείξε στο γήπεδο ποια είσαι.
η 4 είναι πολύ μεγάλη θύρα και η ανθρωπογεωγραφία της ποικίλει. Θα μπορούσες να ξεκινήσεις από τη θύρα 4 προς την 3 όπου μαζεύεται αρκετή επαρχία (τουλάχιστον πριν 3 χρόνια που ήμουν εκεί). Σιγά σιγά ανάλογα και με τις παρέες μπορείς να μετακομίσεις πιο κεντρικά ή και στην 4Α που είναι προς την 5. Επειδή λοιπόν τα δεδομένα μέσα σε ένα ολόκληρο χρόνο αλλάζουν, σου προτείνω θύρα 4 που είναι πιο ευέλικτη.
Υ.Γ. ένα άλλο θετικό είναι ότι μπορείς να λές τη φράση "έχω διαρκείας στην 4" η οποία φράση κουβαλάει πολύ μυθολογία και ξεκινά ενδιαφέρουσες συζητήσεις.
Υ.Γ. ένα άλλο θετικό είναι ότι μπορείς να λές τη φράση "έχω διαρκείας στην 4" η οποία φράση κουβαλάει πολύ μυθολογία και ξεκινά ενδιαφέρουσες συζητήσεις.
σορρυ κι'ολας χωρις να θελω να προσβαλω κανεναν,η μιρλα και η κλαψα στην θυρα 5 δεν παλευονται.
Οντως έχει σούπερ γκρίνια στην 5 αλλά βλέπεις και πολύ καλύτερα ιδίως στο κέντρο.
Πήγα στα ευρωπαϊκά στην 7 που έχει διαρκείας ο αδερφός μου - κάθονται κάτω κάτω και στο πεντάλεπτο
έφυγα και ανέβηκα πάνω.
Στα πολύ κάτω διαζώματα κάθονται (στέκονται όρθιοι δηλαδή) πολλά παιδιά από τον σύνδεσμο της 4 (των 90's).
Αμα είσαι και λίγο ''θείος'' (σαν κι εμένα) και δεν πολυφωνάζεις μια χαρά είναι η 5.
Τα τελευταία απομεινάρια φωνής βρίσκονται στο White Hart Lane.....
Oπου μπορεί να πάρει ο καθένας καλά είναι.
ΗΑΤΕΒREED TON IOYΛΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕ......!!!
Πήγα στα ευρωπαϊκά στην 7 που έχει διαρκείας ο αδερφός μου - κάθονται κάτω κάτω και στο πεντάλεπτο
έφυγα και ανέβηκα πάνω.
Στα πολύ κάτω διαζώματα κάθονται (στέκονται όρθιοι δηλαδή) πολλά παιδιά από τον σύνδεσμο της 4 (των 90's).
Αμα είσαι και λίγο ''θείος'' (σαν κι εμένα) και δεν πολυφωνάζεις μια χαρά είναι η 5.
Τα τελευταία απομεινάρια φωνής βρίσκονται στο White Hart Lane.....

Oπου μπορεί να πάρει ο καθένας καλά είναι.
ΗΑΤΕΒREED TON IOYΛΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕ......!!!

Προς την φιλη που θελει διαρκειας...
Πρωτο θεμα που σε επηρεαζει ειναι να εισαι μεσα στη τουμπα οποτε εχουμε το ενα!
Δευτερο αν θες να φωναζεις (μεγαλο θεμα για καθε οπαδο στο γηπεδο) υπαρχει μια λυση και ειναι η 4! στο υπολοιπο γηπεδο εκτος απο 2-3 συνθηματα σπασμενα, κανα μπινελικι στον διαιτητη, κανα μπινελικι στον μακο και κανενα χειροκροτημα στον σαλπιγγιδη δεν φωναζει κανεις και για κανενα λογο!
Η 4 δν ειναι μοδα και θελει γερο στομαχι απο γυναικα για να αποδειξει οτι ειναι μερος της και οτι δν ειναι το γκομενακι που παει για να ανεβασει φωτο στο fb και να βρει κανα γκομενο!Δυστυχως το 99% των γυναικων γιαυτο πανε!
Οποτε το θεμα ειναι αντεχεις στην 4 η οχι?
Τριτο δεν υπαρχει...
ΥΓ μην παρεις ποτε διαρκειας στην 4 για να λες οτι εχεις διαρκειας εκει οπως ειπε ενας φιλος!
Πρωτο θεμα που σε επηρεαζει ειναι να εισαι μεσα στη τουμπα οποτε εχουμε το ενα!
Δευτερο αν θες να φωναζεις (μεγαλο θεμα για καθε οπαδο στο γηπεδο) υπαρχει μια λυση και ειναι η 4! στο υπολοιπο γηπεδο εκτος απο 2-3 συνθηματα σπασμενα, κανα μπινελικι στον διαιτητη, κανα μπινελικι στον μακο και κανενα χειροκροτημα στον σαλπιγγιδη δεν φωναζει κανεις και για κανενα λογο!
Η 4 δν ειναι μοδα και θελει γερο στομαχι απο γυναικα για να αποδειξει οτι ειναι μερος της και οτι δν ειναι το γκομενακι που παει για να ανεβασει φωτο στο fb και να βρει κανα γκομενο!Δυστυχως το 99% των γυναικων γιαυτο πανε!
Οποτε το θεμα ειναι αντεχεις στην 4 η οχι?
Τριτο δεν υπαρχει...
ΥΓ μην παρεις ποτε διαρκειας στην 4 για να λες οτι εχεις διαρκειας εκει οπως ειπε ενας φιλος!
Πρός την φίλη που θέλει διαρκείας,
όχι στην 5 κοντά στα κάγκελα με την 4!Αποτελεί αγαπημένο στόχο της 4, η ρίψη μπουκαλιών και άλλων αντικειμένων από την 4 στην 5 δεν είναι σπάνιο φαινόμενο.Το γιατί και πώς, άστο......
όχι στην 5 κοντά στα κάγκελα με την 4!Αποτελεί αγαπημένο στόχο της 4, η ρίψη μπουκαλιών και άλλων αντικειμένων από την 4 στην 5 δεν είναι σπάνιο φαινόμενο.Το γιατί και πώς, άστο......
κοπελιά πάρε στην 7
προς θεού όχι στην 4. φτάνει το γυναικομάνι που ήδη υπάρχει
προς θεού όχι στην 4. φτάνει το γυναικομάνι που ήδη υπάρχει
- kataramenos5
Το δίκιο σου βουνό.city_boy έγραψε:σορρυ κι'ολας χωρις να θελω να προσβαλω κανεναν,η μιρλα και η κλαψα στην θυρα 5 δεν παλευονται.

- kataramenos5
Με βάση τους αριθμούς είμαστε περίπου στο 30% σε σχέση με πέρυσι
.Θα κάνει πολύ κρύο φέτος στην Τούμπα..
Υγ Μοικ εχεις πμ

Υγ Μοικ εχεις πμ
- ΑποστόληςΑ
- kataramenos5
Δε την μπορείς κι εσύ τη μίρλα ε ταγμα?ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:ρε γαμω την τρελα μας.....τι θα γινει με αυτον τον ΠΑΟΚ;
υπαρχει γιατρεια;
εγω για να κανω καβαντζα για διαρκειας,ειπα στην κυρα μου οτι με κοψανε 100ευρω απο τον μισθο για εισφορες και παπαριες

φιλαρακια sorry κι ολας αλλα αυτα δεν τα διαπραγματευεται καποιος τωρα.πριν την κουλουρα τα συμφωνεις αυτα.αν μπει η κουλουρα δεν την γλιτωνεις την γκρινια

- kataramenos5
Γίνονται και τέτοιες συμφωνίες (μη μίρλας) πρίν το γάμο?Και οι γυναίκες τις τηρούν μετά ?Ταγμα κώτσους μας πιάσανε.. 

Χαλάτε την πιάτσα ρε λουλούδες. ΠΑΟΚΙ και να μην έχει σκίσει την γάτα;;;;
Εγώ ρε την έχ .... (μισό .... ήρθε η γυναίκα μου ....)
..... Λοιπόν, τέρμα το off topic!
Εγώ ρε την έχ .... (μισό .... ήρθε η γυναίκα μου ....)
..... Λοιπόν, τέρμα το off topic!