Ατρόμητος-Π.Α.Ο.Κ. 1-1 MVP, Σχόλια & Παραλειπόμενα
- abc_o_ karpouzas
Re: Ατρόμητος-Π.Α.Ο.Κ. 1-1 MVP, Σχόλια & Παραλειπόμενα
πω πω τι εισται εσεις ρε φουστη μου
κακιες πεθερες
κακιες πεθερες
ναι ρε...απλα αν υποψιαστω οτι οι παιχτες μας ειπαν ποιος ατρομητος,ε θα πεθανωeorptol έγραψε:Εμεις λέμε ποιος Ατρόμητος ποια Κούλα ποιος βαζελος αν είσαι σοβαρός και σε καλη κατάσταση θα τους κερδίσεις αν όχι έρχονται οι σφαλιάρες όσο καλός ποιοτικα και αν είσαι....
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
παιχνιδι που εχασε ο προπονητης μας θα χαρακτηριζα το σημερινο ματς...
ατολμος ο κος Μπολονι εδειξε οτι δεν εχει δουλεψει καθολου την ομαδα για τα π.ο. την αφηνει να σερνεται εως το 75 λεπτο χωρις αλλαγες, και γενικα δειχνει οτι εχει αδυναμια διαχειρησης αυτης της ομαδας...
ενα αλλο λυπηρο ειναι τα υποτιμητικα σχολια που κανει για τον Γεωργιαδη λες και αυτος εχει σκαμπανεβασματα αλλα ο Φωτακης που σερνεται ειναι σταθερος...
το σχημα με τον Λινο χαφ δεν του βγαινει αλλα αυτος εκει επιμενει, οπως γοβερη η εμμονη του με τον Κλαους βασικο και αναντικαταστατο....τουλαχιστον στα εκτος ας τον βγαζει και λιγο εξω.......
ελαφρυντικο το οτι η ομαδα εχει τα πιο αργα χαφ του πρωταθληματος και σε σκεψη αλλα και σε δραση...
ατολμος ο κος Μπολονι εδειξε οτι δεν εχει δουλεψει καθολου την ομαδα για τα π.ο. την αφηνει να σερνεται εως το 75 λεπτο χωρις αλλαγες, και γενικα δειχνει οτι εχει αδυναμια διαχειρησης αυτης της ομαδας...
ενα αλλο λυπηρο ειναι τα υποτιμητικα σχολια που κανει για τον Γεωργιαδη λες και αυτος εχει σκαμπανεβασματα αλλα ο Φωτακης που σερνεται ειναι σταθερος...
το σχημα με τον Λινο χαφ δεν του βγαινει αλλα αυτος εκει επιμενει, οπως γοβερη η εμμονη του με τον Κλαους βασικο και αναντικαταστατο....τουλαχιστον στα εκτος ας τον βγαζει και λιγο εξω.......
ελαφρυντικο το οτι η ομαδα εχει τα πιο αργα χαφ του πρωταθληματος και σε σκεψη αλλα και σε δραση...
eorptol έγραψε:Εμεις λέμε ποιος Ατρόμητος ποια Κούλα ποιος βαζελος αν είσαι σοβαρός και σε καλη κατάσταση θα τους κερδίσεις αν όχι έρχονται οι σφαλιάρες όσο καλός ποιοτικα και αν είσαι....
Στο αντιστρέφω και σου λέω πως οποιοσδήποτε από τους 3 αν είναι σοβαρός και σε καλή κατάσταση θα σε κερδίσει για πλάκα.
Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος , τι να λέμε τώρα
Δεν παίξαμε πολύ καλά. Όμως δεν θυμάμαι κανέναν κανονισμό να λέει ότι όταν κάποιος δεν παίζει καλά πρέπει να χάσει με γκολ οφσάιντ. Ή πρέπει να δίνουν στον αντίπαλο αβαβά κόρνερ και φάουλ.
Σήμερα τα κοράκια μας έκλεψαν την νίκη. Τόσο απλά.
Ο ατρόμητος δεν ήταν καλύτερος από εμάς αλλά και να ήταν, στην μπάλα δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος.
Επίσης, το ότι εμείς είμαστε ο ΠΑΟΚ και ο άλλος ο Ατρόμητος, δεν σημαίναι εξ ορισμού ότι εμείς είμαστε καλύτεροι. Ο ατρόμητος είναι μια αρκετά δουλεμένη ομάδα που είχε λιγότερες καταπονήσεις από εμάς σε όλη την χρονιά.
Η διαιτησία στο β' μέρος ήταν άθλια. Ο γιάχος μπήκε για να ζμπρώξει την ομάδα του δώνη. Αν θυμάμαι καλά, το πρώτο σφύριγμα μας το έδωσε κάποιυ στο 60'. Σε όλο το 2ο ημίχρονο προσπαθούσε να μας κλείσει στα καρέ μας.
Εγώ δεν σκοπεύω να σκίσω την ομάδα μας που είχε να παίξει απέναντι σε 14.
Ο ατρόμητος δεν ήταν καλύτερος από εμάς αλλά και να ήταν, στην μπάλα δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος.
Επίσης, το ότι εμείς είμαστε ο ΠΑΟΚ και ο άλλος ο Ατρόμητος, δεν σημαίναι εξ ορισμού ότι εμείς είμαστε καλύτεροι. Ο ατρόμητος είναι μια αρκετά δουλεμένη ομάδα που είχε λιγότερες καταπονήσεις από εμάς σε όλη την χρονιά.
Η διαιτησία στο β' μέρος ήταν άθλια. Ο γιάχος μπήκε για να ζμπρώξει την ομάδα του δώνη. Αν θυμάμαι καλά, το πρώτο σφύριγμα μας το έδωσε κάποιυ στο 60'. Σε όλο το 2ο ημίχρονο προσπαθούσε να μας κλείσει στα καρέ μας.
Εγώ δεν σκοπεύω να σκίσω την ομάδα μας που είχε να παίξει απέναντι σε 14.
DC έγραψε:Δεν παίξαμε πολύ καλά. Όμως δεν θυμάμαι κανέναν κανονισμό να λέει ότι όταν κάποιος δεν παίζει καλά πρέπει να χάσει με γκολ οφσάιντ. Ή πρέπει να δίνουν στον αντίπαλο αβαβά κόρνερ και φάουλ.
- trel@menos
++
και στο πρωταθλημα τα ιδια εγιναν. 2 πεναλτυ στην ιδια φαση μας εκαναν και τιποτα το κορακι. οσο μας στοιχησε το σημερινο χ αλλο τοσο μας στοιχησε και εκεινο που ετσι οπως εξελιχτηκαν τα πραγματα μας στοιχησε ενα βαθμο στα πλει οφ.
τελοσπαντων δεν θελω να γκρινιαξω αλλο. μη γινομαι και μιρλας.
ολοι συγκεντρωμενοι στο παιχνιδι της πεμπτης. ομαδα και λαος. καθε αλλο αποτελεσμα απο τη νικη θα ναι καταστροφικο. παμε να λιωσουμε το βαζελο.
και στο πρωταθλημα τα ιδια εγιναν. 2 πεναλτυ στην ιδια φαση μας εκαναν και τιποτα το κορακι. οσο μας στοιχησε το σημερινο χ αλλο τοσο μας στοιχησε και εκεινο που ετσι οπως εξελιχτηκαν τα πραγματα μας στοιχησε ενα βαθμο στα πλει οφ.
τελοσπαντων δεν θελω να γκρινιαξω αλλο. μη γινομαι και μιρλας.
ολοι συγκεντρωμενοι στο παιχνιδι της πεμπτης. ομαδα και λαος. καθε αλλο αποτελεσμα απο τη νικη θα ναι καταστροφικο. παμε να λιωσουμε το βαζελο.
να σας πω κάτι ρε παληκάρια; σας άρεσε ο Σταφυλίδης σήμερα;;; με τόσες λάθος πάσες;;; δηλαδή αν ήταν κάποιος άλλος στη θέση του και έπαιζε έτσι θα τον βγάζαμε καλύτερο παίκτη;; Ο δε Κλάους σέρνεται εδώ και τρεις μήνες...φαντάζεστε να ήταν ο Σάκης;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Και εμένα μου αρέσει να βγάζουμε παιδιά δικά μας και να τα καμαρώνουμε..αλλά όλα με μέτρο.. οχι τίποτα άλλο αλλά παίρνουν και τα μυαλά αέρα..πιτσιρίκια είναι
Και εμένα μου αρέσει να βγάζουμε παιδιά δικά μας και να τα καμαρώνουμε..αλλά όλα με μέτρο.. οχι τίποτα άλλο αλλά παίρνουν και τα μυαλά αέρα..πιτσιρίκια είναι
την ομαδα την εχω κραξει αρκετες φορες...
εχω πει πολλες φορες οτι το ροστερ ετσι οπως το καταντησαν δεν ειναι για πολλα...
αλλα ρε φιλτατοι,αυτοι δεν μπορουν να αλλαξουν μια πασα,δεν υπαρχει συνοχη,ειπαμε το ροστερ
ειναι μετριο αλλα μια πασα στα 2 μετρα ρε πουστη μου?
δεν μπορουμε πλεον ουτε φαση να κανουμε και στα εκτος εδρας παιχνιδια ανεξαρτητου αντιπαλου μας παιζουν σαν την
γατα με το ποντικι...
Μηπως φταιει κατι αλλο???
εχω πει πολλες φορες οτι το ροστερ ετσι οπως το καταντησαν δεν ειναι για πολλα...
αλλα ρε φιλτατοι,αυτοι δεν μπορουν να αλλαξουν μια πασα,δεν υπαρχει συνοχη,ειπαμε το ροστερ
ειναι μετριο αλλα μια πασα στα 2 μετρα ρε πουστη μου?
δεν μπορουμε πλεον ουτε φαση να κανουμε και στα εκτος εδρας παιχνιδια ανεξαρτητου αντιπαλου μας παιζουν σαν την
γατα με το ποντικι...
Μηπως φταιει κατι αλλο???
- Vonapartis
Αστεία εμφάνιση. Κι'όμως η τύχη μας κλείνει για 2η φορά το μάτι. Λέτε να τριτώσει? Η Πέμπτη κοντά είναι. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από την νίκη. Αλλιώς μην ξαναπατήσουν το πόδι τους στην Τούμπα.
Μπήκα να πω κι εγώ κάτι αλλά με κάλυψε πλήρως ο στρατάρχης.
Με βάση και το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα, η ισοπαλία μας κάθισε μια χαρά. Τώρα με νίκη στην Τούμπα, κρατάμε την πρωτιά των play off στα χέρια μας και πάμε για δύο αποτελέσματα στο ΟΑΚΑ.
Ατρόμητος-Π.Α.Ο.Κ. 1-1 MVP, Σχόλια & Παραλειπόμενα
Έτσι κόνδορα πάμε ΓΕΡΑ.......
αν δειτε την φωτογραφια της νοβα ή το βιντεο απο το οφ σαιντ φαινεται να ειναι αρχικα οριακο...κοιταχτε ομως την γραμμη που κανονικα πρεπει να ειναι παραλληλη και με το χορταρι και με τις γραμμες του φαουλ...δεν μπορω να βαλω την φοτογραφια οποιος μπορει ας την βαλει...ΑΡΔ τοσο απλα..
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... 0736_n.jpg
εδω ειναι η φοτογραφια...κοιταχτε...
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 0175_n.jpg
και το κανονικο...
εδω ειναι η φοτογραφια...κοιταχτε...
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 0175_n.jpg
και το κανονικο...