P.A.O.K. - Udinese 0-3 MVP, Σχόλια και παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ αλλά και γενική συζήτηση περί της ευρωπαϊκής πορείας της ομάδας στο παρελθόν

MVP

ΚΡΕΣΙΤΣ
5
8%
ΜΑΛΕΖΑΣ
1
2%
ΤΣΙΡΙΛΟ
2
3%
ΣΝΑΟΥΤΣΝΕΡ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΛΙΝΟ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
1
2%
ΓΚΑΡΣΙΑ
4
7%
ΛΑΖΑΡ
28
47%
ΓΙΑΝΝΟΥ
4
7%
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΣΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
1
2%
ΝΙΜΑΝΙ
9
15%
ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ
5
8%

Σύνολο ψήφων: 60

markos4

Re: P.A.O.K. - Udinese 0-3 MVP, Σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από markos4 »

sourmenetes έγραψε:Μαρκος αυτα τα συζηταμε ολο το χρονο...

Σημερα ειχαμε μια μεγαλη προκληση...Δε μας πηγε τιποτα,ουτε ενα σουτ,παλι δοκαρια και πεναλντι αστειο...
Οπως και περυσι ετσι και φετος...

Οταν παιζεις με ανωτερο αντιπαλο εχεις λιγοτερες πιθανοτητες,..

Αμα επαιζες με τη ρουμπιν θα ειχες πολυ περισσοτερες...

φιλε sourmentes δεν νομιζω οτι το πεναλντι διαφορφωσε την προκριση...
σιγουρα η ουντινεζε ειναι καλυτερη ομαδα δεν το συζηταμε αυτο...
αλλα η ομαδα ξεμεινε απο στοχους και δικαιως βεβαια...
εξω απο το κυπελλο, παλι 30 βαθμους διαφορα θα τερματισουμε απο τους 2 πρωτους και κυνηγαμε
με ομαδες αεκ,ατρομητο και οφη για να μπουμε στα πλει οφ.και να σου πω την αληθεια δεν ξερω αν τελικα ειμαστε καλυτεροι και απ αυτους!!!

ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΙ...
δεν ειναι γκρινια ουτε εχουμε ορεξη καποιοι να κραξουμε...

ειναι το γαμωτο να ειμαστε ο καλυτερος λαος στον κοσμο και η ομαδα να βουλιαζει με μαθηματικη ακριβεια...
και οπως ειπε πολυ ευστοχα και ενας φιλος:
η τουμπα εγινε καζανι και φοβητρο γιατι παιζανε και παιχτες που ηταν φοβητρο...

ΥΓΕΙΑ... :D :D :D
Άβαταρ μέλους
xrictoforoc

Δημοσίευση από xrictoforoc »

[youtube]NA2fcJ6rj-w[/youtube]
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Το λοιπον . Σας καταλαμβαινω ολους.
Και μενα με ερχεται ορεξη να μπω να τα γ@μησω ολα , αλλα δε θα το κανω.
Και μπορω να γραψω πολλους λογους , αλλα η ουσια ειναι οτι σημερα χασαμε.
Κερδισαμε μια πολυ καλη κερκιδα.

Ας γινει η αρχη και για αλλα παιγχνιδια που θα ακολουθησουν που θα βρεθουμε να χανουμε.

Ηταν μια κακη μερα, Τελος.

Στοχος , εξοδος στο ΤΣ.Λ.

ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΟΥΕΦΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΠΕΛΑΚΙΑ, ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΣΙΔΗΣ.

Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΑΞΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΣΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦ.

ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ.
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Πέρσι τέτοια μέρα, ήμασταν ΠΟΛΥ χειρότερα ψυχολογικά. Ευτυχώς εχω αδύνατη μνήμη και δεν θυμάμαι πολλές λεπτομέρεις.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Μαρκος,Το ζητημα ειναι οτι δεν μπορεις να κανεις κατι παραπανω με τα λεφτα που παιρνεις...
Εκανες τοσες ματσαρες απεκλεισες θυρια και μεγαλεια και τι πηρες συνολο???4-5 εκ.ευρω.

Ο γαυρος με το που μπηκε πηρε τα 20 και κανει πλακα..Τι να κανουμε???

Η ομαδα δεν αντεχει σε ολες τις διοργανωσεις με αυτο το υλικο και ουτε με το περσινο ουτε με κανενα υλικο κατω των 30-40 εκατομμυριων..
Η οικονομικη κατασταση ειναι τραγικη..Αμα σου ελεγε καποιος πριν 3 χρονια οτι θα επαιζες τετοιο ματς θα εκλεινε εισητηριο 1 μηνα πριν και σημερα δε γεμισαμε φουλ.Η οικονομια βαραει παντου...

Εχουμε εναν πολυ καλο προπονητη που πρεπει να στηριχθει στο επακρο και να αξιοποιησει ολα τα ταλεντα που βρισκει.Ας φερει κανενα 2-3 λαζαρ και θα τα συζητησουμε.

Και ο κοσμος αξιζει παραπανω αλλα και καποιοι απο αυτους τους παιχτες αξιζουνε σιγουρα εναν τιτλο...
Και περυσι με καλυτερο υλικο αποκλειστηκαμε με χειροτερο αντιπαλο...
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

ε τοτε καποιοι που ειχαν στα χερια τους την ομαδα και ας κανανε καλυτερη διαχειρηση...

και για να επιστρεψω στα αγωνιστηκα,δεν ειναι δυνατον να εχουν ερθει τα τελευταια χρονια
5-6 δεξια μπακ να εχουμε χρυσοπληρωσει παιχτες για να παιζει ο σναου...καποιος εχει κανει
εγκληματικα λαθη..το ιδιο ισχυει και για την θεση του τερματοφυλακα...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Δεν ειναι καποιος...Ειναι πολλοι...Ας μην την πιασουμε την κουβεντα...

Παρε ενα απλο παραδειγμα..Τον εττο περυσι ανυπαρκτο τον ανεβαζαμε αναπηρο τον κατεβαζαμε...
Φετος αναντικαταστατος..Αλλο μυαλο και αξιοποιηση κανει ο Μακης και αλλη ο Λακης..

Μην παμε να τα ριξουμε ολα στη διοικηση και τα ρεστα...

Τοσο καιρο ειχαμε παιχτες τους οποιους ο μπολονι σε 3 μηνες τους εκανε βασικους και αξιζουν...Αλλοι τους διωχνανε..
Για το λογο αυτο ο καθε προπονητης θα πρεπει να μενει καιρο ωστε να δειχνει το εργο του..
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

markos4 έγραψε:ε τοτε καποιοι που ειχαν στα χερια τους την ομαδα και ας κανανε καλυτερη διαχειρηση...

και για να επιστρεψω στα αγωνιστηκα,δεν ειναι δυνατον να εχουν ερθει τα τελευταια χρονια
5-6 δεξια μπακ να εχουμε χρυσοπληρωσει παιχτες για να παιζει ο σναου...καποιος εχει κανει
εγκληματικα λαθη..το ιδιο ισχυει και για την θεση του τερματοφυλακα...

ASto file sthn omada ta 4 teleutaia xronia exoun ginei egklimata. Kai ta vlepoume twra mprosta mas.Otan ftaneis meta apo 4 xronia me 80 ekatomyria esoda.. TO ksanagrafw gia na to empedwsoun kai oi teleutaioi.. O G D O N T A ekkatomyria.. kai ftaneis sto simeio na ksepoulas oti pio poiotiko exeis sthn omada gia na pekseis stas eurwpas.. katalaveneis.. KAPOioi exoun euthines.. kai prepei na logodotisoun.. Alla otan ginete sinenteuksh typou kai oi ARD ths polhs.. einai papagalakia.. kai rwtane ti kairo kanei kai ama exei gomeno h eleonora meleth kai oxi gia thn TAMPAKERA ti perimeneis..
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

ενα πολυ απλο παραδειγμα...
ο κωλογαυρος ηθελε τερματοφυλακα,με λιγα λεφτα πηρε τον καρολ(που ειναι ο καλυτερος στο πρωταθλημα)
και αν εβλεπες τωρα τον γαυρο αυτος τους εδωσε την προκριση!!!
τιποτα δεν ειναι τυχαιο...
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

kai esi paizeis me terma pou den vgenei oute me eksodoxarto..
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Για δυο παιχνίδια έχω ανοίξει νήμα τελευταία, δυο εντός έδρας τριάρες. Γι' αυτό λοιπόν κανένα άλλο σχόλιο από μένα, όσο ήταν να μιλήσω μίλησα. Ξαναγυρίζω στα σύννεφα σαν ιπτάμενο άλογο που είμαι να βλέπω τους ανθρώπους από ψηλά και να τους χέζω σαν περιστέρι.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Pegasus έγραψε:Για δυο παιχνίδια έχω ανοίξει νήμα τελευταία, δυο εντός έδρας τριάρες. Γι' αυτό λοιπόν κανένα άλλο σχόλιο από μένα, όσο ήταν να μιλήσω μίλησα. Ξαναγυρίζω στα σύννεφα σαν ιπτάμενο άλογο που είμαι να βλέπω τους ανθρώπους από ψηλά και να τους χέζω σαν περιστέρι.

ανοιξε ενα ακομα μια τελευταια φορα,οχι τιποτα αλλο αλλα να το παιξουμε και στο στοιχημα βρε αδερφε :D
Άβαταρ μέλους
bane1980

Re: Π.Α.Ο.Κ.-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ 0-3,MVP, Σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από bane1980 »

danirifle έγραψε:μπράβο στην ομάδα, γιατί αν και αποδυναμωμένη, ξεπέρασε τον εαυτό της φέτος και προκρίθηκε στη θέση της τότεναμ.

φτάσαμε όσο μακρύτερα μπορούσαμε

αν και καλύτερη η ουντινέζε, κοράκι και στημένα μας στοίχησαν τη δυνατότητα πρόκρισης

κέρδος αποστολόπουλος και νιμανί

Ακριβώς αυτά.

Και ένα σχόλιο για τον κόσμο: ναι, ήταν εκπληκτικό, να χάνεις 0-3 και να υπάρχει τέτοια κερκίδα. Ειδικά μετά το πρώτο γκολ νομίζω οι 4-4Α δεν έκαναν παύση ούτε ένα δευτερόλεπτο, λες και δεν έβλεπαν το ματς. respect από εμένα. Ωστόσο: είδα πολλά άτομα να φεύγουν από το 70 σχεδόν...οκ, δεν γύριζε, αλλά ρε παιδιά, εγώ ένιωθα την ανάγκη να μείνω μέσα μέχρι το τέλος για να χειροκροτήσω την ομάδα για το φετινό ταξίδι, όχι να γλυτώσω λίγη κίνηση. Δεν ξέρω, ίσως είναι οτι για εμένα, να δω την ΠΑΟΚΑΡΑ στην Τούμπα είναι 2, άντε 3 φορές το χρόνο και ακόμα και τα 5-10 λεπτά μου κάνουν διαφορά και τα ζω όσο μπορώ και αυτά και την Τούμπα, ενώ εάν κάποιος είναι εκεί κάθε Κυριακή ίσως είναι διαφορετικά. Πάντως δεν μου άρεσε. Να ακούω τα ιταλάκια από πίσω να πανηγυρίζουν και δικοί μας να φεύγουν αντί να τους σκεπάσουν (συν οτι οι ψευτοτσαμπουκάδες ήταν μεγάλο ρεζίλι).
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

νταξει δυστυχως χασαμε απο μια ομαδα που ειναι κλασεις ανωτερη απο μας. μας εβαλαν τα 2 γκολ στην αρχη και γεια σας. μετα απλα ελεγχαν το παιχνιδι.
και αν ειχαμε εστω και μια στις 100 να κανουμε κατι στο β μας την γ@μησε το κορακι στο πεναλτι.
το θεμα ειναι γιατι φαγαμε παλι τετοια αστεια γκολ. γ@μω τα στημενα μου γ@μω. και οταν σε τετοια ματς τρως τετοια γκολ και εισαι 0-2 στο 15 και τις ευκαιριες που εχεις δεν τις κανεις γκολ, ε δεν μπορεις να περιμενεις και πολλα.
γενικα ομως με βαση την εικονα και των 2 παιχνιδιων αποκλειομαστε δικαια.
παντως ειναι η δευτερη προκριση μεσα σε 2 χρονια που χανεται στην τουμπα. η μαλλον η τριτη μαζι με αγιαξ.
υγ. φανταστικος ο κοσμος με καποιες μικρες εξαιρεσεις. μειοψηφια ομως.
υγ2. απο τα 130 συμβολαια τις ουντινεζε ειμαι σιγουρος οτι και οι 130 ειχαν θεση στο ροστερ μας. ετσι για να αντιλαμβανομαστε και τη διαφορα μεταξυ των 2 ομαδων.
υγ3. δεν ξαναπαταω τουμπα σε ευρωπαικο. το απολυτο εχω ο π$#στης. 0-1 με βαλερεγκα. 3-3 με αγιαξ και αποκλεισμος. 0-1 με τσσκα και αποκλεισμος. και σημερα. αντε γεια δηλαδη.
υγ4. οχι δακρυα για αυτην την ομαδα. εχουμε πλει οφ μπροστα μας για να διεκδικησουμε μια εξοδο στο τσ λ που μπορει να αλλαξει το μελλον μας.
Άβαταρ μέλους
odynet

Δημοσίευση από odynet »

Ήμουν στο γήπεδο.Τι είδα;Αρκετά αστεία πράγματα...

Ένα σέντερ φορ,που 2η φορά στη ζωή του έβλεπε άμυνα με τρεις (απ'τους οποίους μάλιστα ο κεντρικός τον έπαιζε man-to-man βεντούζα) και πάλι δεν είχε ιδέα για το τι πρέπει να κάνει.
Ένα άπειρο αριστερό μπακ,που προκαλούσε το γέλιο σε κάθε επαφή με τη μπάλα και ανάγκασε τον προπονητή του να τον βγάλει για να τον προστατεύσει.
Ένα τερματοφύλακα,που όταν είναι να βγει δε βγαίνει κι όταν πρέπει να μείνει κάνει γιουρούσια.
Ένα επιθετικό να παριστάνει το επιτελικό χαφ κι έναν άλλο επιθετικό να παριστάνει το αριστερό εξτρέμ.
Κάτι κουρασμένα παλικάρια,να αγκομαχούν να βγάλουν 90λεπτο,όταν σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα του κόσμου θα ήταν το πολύ αναπληρωματικοί για 20 λεπτά.

Το ποδόσφαιρο που παίζει η Ουντινέζε είναι κατά βάση παλιομοδίτικο αλλά τρομερά αποτελεσματικό.Επίσης ανέδειξε όλες τις αδυναμίες και τη γύμνια του ρόστερ του ΠΑΟΚ,συγκρινόμενος σε υψηλό επίπεδο.Μπράβο στην ομάδα μας,που έφτασε στους 32 με υπέρβαση,έτσι όπως κατέβηκε να το παλέψει όμως δεν υπήρχε περίπτωση να καταφέρει κάτι.

:redcard: σε αυτούς που μπήκαν από την 4 για να πάνε να κάνουν ντου στους Ουντινέζους στη σκεπαστή και :redcard: στους σεκιουριτάδες που τους έβαλαν μέσα στη θύρα 3!Θλιβερό και καθόλου ευρωπαϊκό θέαμα...όπως και οι κροτίδες που έπεφταν συχνά-πυκνά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “UEFA Europa League”