Udinese - PAOK 0-0 MVP, Σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ αλλά και γενική συζήτηση περί της ευρωπαϊκής πορείας της ομάδας στο παρελθόν

MVP

Athanasiadis
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Salpingidis
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Lazăr
4
4%
Fotakis
1
1%
Georgiadis
1
1%
Pablo García
1
1%
Sznaucner
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Malezas
2
2%
Cirillo
21
21%
Stafylidis
1
1%
Krešić
65
66%
Giannou
1
1%
Lino
1
1%

Σύνολο ψήφων: 98

Άβαταρ μέλους
Photis

Re: Udinese - PAOK 0-0 MVP, Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Photis »

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:Ο Φωτακης ρε παιδια γιατι δεν παιζει; αφου δεν μεταφερωνται οι καρτες απο τους ομιλους.

Κάνεις λάθος αδελφέ.Μεταφέρονται.
:pano:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Κάποιοι έχετε χάσει το μέτρο.
Λίγα μαθηματικά λοιπόν.
16Χ25=400. Τόσοι είναι οι παίκτες της Ελληνικής σουπερλίγκας.
180. Τόσοι είναι οι δανεικοί παίκτες που έχει η Ουντινέζε από 'δώ κι από εκεί. Τόσοι είναι οι παίκτες από τους οποίους έχει να διαλλέξει η Ουντινέζε. Και φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι από αυτούς δεν είναι επιπέδου Δόξας Δράμας.
Κι εμείς διεκδικούμε πρόκριση απέναντί τους.
Για να μην μπούμε σε οικονομικές συγκρίσεις.
Έλεος. Προσγειωθείτε. Στην Ελλάδα της κρίσης ζούμε.
Το ματς σε 7 μέρες θα είναι δυσκολότερο από το σημερινό. Η ομάδα έχει ελλείψεις και θα παίζει και κουρασμένη ύστερα από ένα τοπικό ντέρμπι.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Παιδιά η πίεση που ασκούσε η Ουντινέζε μας έκανε να φαινόμαστε χωριό.Δυστυχώς το κέντρο μας πλην Λαζάρ δεν μπορεί.Ο Φωτάκης το καλό κόβει κιόλας αλλά αυτοί είναι σφαίρες..Το πρόβλημα είναι εκεί.Εγώ με το 0-0 δεν χαίρομαι γιατί φοβήθηκα με αυτά που είδα.
:pano:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

markos4 έγραψε:ο σναου με τον σταφ χαλουσαν ολες τις επιθετικες μας προσπαθειες...
αντε πες ο σταφυ ξερει και λιγο μπαλα,ουτος ο σναου τοσο αμπαλος ρε γαμωτο?
απορω πως τον βαζει ο μπολονι......ελλειψει αλλου μηπως???

Οι περισσότεροι δε μπορούσαν να δώσουν σωστή μπαλιά ακόμα και όταν ήταν ελεύθεροι.
Δεν είναι θέμα αμπαλοσύνης ,κάτι άλλο φταίει.
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

nikolasf έγραψε:
PARASANDALOS έγραψε:με ντι νατελε θα εχουμε δυσκολο βραδυ παντως ας παιζουμε στη τουμπα...

Μάλλον θα απουσιάζει πάλι!

????
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

kataramenos5 έγραψε:
markos4 έγραψε:ο σναου με τον σταφ χαλουσαν ολες τις επιθετικες μας προσπαθειες...
αντε πες ο σταφυ ξερει και λιγο μπαλα,ουτος ο σναου τοσο αμπαλος ρε γαμωτο?
απορω πως τον βαζει ο μπολονι......ελλειψει αλλου μηπως???

Οι περισσότεροι δε μπορούσαν να δώσουν σωστή μπαλιά ακόμα και όταν ήταν ελεύθεροι.
Δεν είναι θέμα αμπαλοσύνης ,κάτι άλλο φταίει.

διαφωνω....δυστυχως η επιθεση στο συγχρονο ποδοσφαιρο ξεκιναει απο το μπακ...
δεν βγαλαμε σχεδον ουτε μια σεντρα...
αυτο μπορουν να το κανουν (εν μερει) λινο και εττο...

δεν μπορω να διανοηθω να παιζουν μπαλα εν ετη 2012 παιχτες σαν τον σναουτσερ...
Άβαταρ μέλους
paprica

Δημοσίευση από paprica »

Καλό αποτέλεσμα, άσχημο παιχνίδι.Δεν μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε καθόλου τη μπάλα. Δεν ξέρω αν φταίει η πίεση
των Ιταλών ή η κούραση ή η κακή μέρα ορισμένων παιχτών. Με προβλημάτισε η έλλειψη πάθους σχεδόν από όλους τους παίχτες. Αν κάνουμε ίδια εμφάνιση εδώ μην περιμένουμε πολλά. Χωρίς Φωτάκη και Ίβιτς ποιος θα είναι ο τρίτος χαφ; Μάλλον ο Μπαλάφας, πρόβλημα.MVP ο Κρέσιτς και φυσικά ο κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Τα όσα είπε ο Ρουμάνος:
"Νομίζω πως σήμερα παλέψαμε σκληρά και ήμασταν καλοί τακτικά. Το 0-0 δεν μας δίνει πλεονέκτημα στην Τούμπα. Πιστεύω ότι στην έδρα μας θα παίξουμε άλλο ένα δύσκολο ματς και πιστεύω ότι στην Τούμπα οι οπαδοί μας θα μας στηρίξουν όπως σήμερα και το επιθετικό μας παιχνίδι μπορεί και θα είναι πιο αποτελεσματικό. Στην Τούμπα θα παίξουμε άλλο ένα παιχνίδι πρόκρισης".
Υπήρξαν λάθη σχετικά με το κράτημα της μπάλας, κάτι που δε συνέβαινε στα προηγούμενα παιχνίδια της διοργάνωσης,: "Πιστεύω πως όταν δεν έχεις κατοχή της μπάλας, δεν έχεις καλές τοποθετήσεις στο χώρο του κέντρου. Γνωρίζω καλά πως και ο Λάζαρ και ο Γκαρσία και ο Φωτάκης μπορούν να κρατήσουν τη μπάλα στο κέντρο".
Για το αν πιστεύει πως η σημερινή εμφάνιση ήταν η χειρότερη του ΠΑΟΚ φέτος στο Europa League και για το ότι ο Ντάριο Κρέσιτς δεν έπαιξε χαμηλά την μπάλα, αλλά συνεχώς γέμιζε στην επίθεση, υποστήριξε: "Δεν θα κάνουμε εδώ ανάλυση για το παιχνίδι που έκανε σήμερα μιας και ήταν πολύ καλός. Γενικά πιστεύω πως δεν κάναμε καλό παιχνίδι σήμερα, αλλά δεν πρέπει να σκεφτόμαστε έτσι. Είμαστε ένα βήμα πριν από το να κάνουμε την καλύτερη ευρωπαϊκή μας πορείας. Τέλος να υπενθυμίσω πως σήμερα αγωνιζόταν η 3η ομάδα της Ελλάδας με την 3η ομάδα της Ιταλίας".
Για το βασικό λόγο που ο Λίνο έμεινε εκτός ενδεκάδας, σημείωσε:"Εγώ αποφασίζω ποιο είναι φυσιολογικό. Νομίζω ότι πρέπει να δώσω μία απάντηση που δεν θέλω. Ο Λίνο είναι ένας πάρα πολυ καλός ποδοσφαιριστής. Στο τελευταίο παιχνίδι με την Ξάνθη, έδειξε σημάδια κούρασης και επέλεξα να τον προφυλάξω. Εγώ είμαι προπονητής της ομάδος και εγώ αποφασίζω".
Για το αν πιστεύει πως στο δευτο παιχνίδι της Τούμπας μετά το σημερινό 0-0, θα πρέπει να προσέξει τις αντεπιθέσεις των Ιταλών, : "Θα είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες καθώς θα πρέπει να σκοράρουν. Όσον αφορά τη δική μου ομάδα, θα πρέπει να παίξει πιο επιθετικά. Αυτό δε σημαίνει πως θα πάρουμε όλα τα ρίσκα".
Για το αν μετανιώνει που δεν πήρε τα ρίσκα να χτυπήσει σήμερα το παιχνίδι και πήρε την ισοπαλία, ανέφερε:"Αυτό για το οποίο μετανιώνω δεν είναι η ισοπαλία, αλλά το 0-0. Η ισοπαλία είναι ένα καλό αποτέλεσμα, όμως το 0-0 είναι ενα ύπουλο αποτέλεσμα".
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

PARASANDALOS έγραψε:
nikolasf έγραψε:
PARASANDALOS έγραψε:με ντι νατελε θα εχουμε δυσκολο βραδυ παντως ας παιζουμε στη τουμπα...

Μάλλον θα απουσιάζει πάλι!

????

Ετσι υπόθηκε στον ΑΝΤ1 ! Ξέρω γω;;;;;
Άβαταρ μέλους
Taseos

Udinese - PAOK 0-0 MVP, Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Taseos »

Ο ντι πασχα θα λειπει για 20 μερες
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

1. Η Ουντινέζε δεν είναι ομάδα φόβητρο, δεν είναι ούτε καν Τότεναμ που στο 2ο του Λονδίνου μας είχε κάνει γιογιο (έστω και με 10).

2. Ο ΠΑΟΚ για μένα και έτρεξε και πάλεψε με αυτούς τους παίχτες που έχει. Τι να κάνουμε, αυτούς έχουμε με αυτούς προχωράμε. Μπράβο τους που πήραν Χ από μια πολύ καλή ομάδα που είναι την 4η στην Ιταλία.

3. Σήμερα φάνηκε ότι πρέπει να παίζει ο Κρέστιτς, διότι είναι τερματάς κλάσης. Δε λέω, πρέπει να βγάλουμε το Γλύκο, όμως όπως και να το κάνουμε ο Κρέστιτς το 1ο γκολ με τον Ατρόμητα δεν το τρωγε με τίποτα.

4. Έχω πίστη στον ΠΑΟΚ αλλά και με βάση τη λογική φαίνεται ότι η Ουντινέζε δεν σκοράρει με τίποτα. Άρα πάμε σε κλειστό ματς στην Τούμπα και μπορεί και σε παράταση. Συνεπώς έχουμε πολλές ελπίδες και δεν είμαστε χαμένοι όπως γράφουν κάποιοι, άσε που μας το χρωστάει από πέρσι, από εκείνη τη γαμημένη την τελευταία ευκαιρία στη Μόσχα.

Άντερλεχτ.
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Taseos έγραψε:Ο ντι πασχα θα λειπει για 20 μερες

ποτε παιζουμε την αλλη βδομαδα?
Armagedonas

Δημοσίευση από Armagedonas »

Μεγάλο λάθος η μη χρησιμοποίηση πιο νωρίς του ΠΑΙΚΤΑΡΑ Λινο

Σε 2 λεπτά ο άνθρωπος έκανε 2 φάσεις μόνος του....άλλη κλάση

Κατά τα άλλα,πολύ καλή η άμυνα,τραγωδία μεσοπεπιθετικά....
Υγ Μπράβο στον Τσιρίλο,που τον έχουμε στολίσει όλοι μας...σήμερα ήταν άψογος
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

PAOK 24 - Μπόλονι: «Το 0-0 δεν μου αρέσει»
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “UEFA Europa League”