αν αυτο καταλαβες τοτε εχεις πολυ χαμηλη κριτικη ικανοτηταThanix έγραψε:Eσυ αυτη τη στιγμη λες δλδ οτι τα επεισοδια ηταν υποκινουμενα απο τον Ζηση ετσι?desperando έγραψε:σημερα ηταν μια μεγαλη αποδειξη και για τους τελευταιους δυσπιστους οτι τα ντου που γινονται ειναι ακρως υποκινούμενα και ελεγχομενα.
Π.Α.Ο.Κ.-ΟΣΦΠ 0-2 MVP, σχόλια και παραλειπόμενα
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: Π.Α.Ο.Κ.-ΟΣΦΠ 0-2 MVP, σχόλια και παραλειπόμενα
Αρχίστε τα πμ και αφήστε τα αυτά με τα υποκεινούμενα.

πολλα +++++++++++++++++++++++++ισως δημιουργησαμε περισσοτερες προσδοκιες απο οτι επρεπε...δεν γαμιεται....παλι ΠΑΟΚΕΙΣΑΙ...city_boy έγραψε:
Εμεις ομως γεννηθηκαμε στα δυσκολα.Και οσο ζουμε θα προσπαθουμε να τον φτασουμε αυτον τον συλλογο εκει που το αξιζει.Και να γενναμε ΠΑΟΚτσακια σε ολη την Ελλαδα.
Επίσης, επειδή είδα ήδη 2-3 τέτοια ποστ.
Ποιός είναι ο γκαϊλές ορισμένων με την ''ανάσταση'' των σκουληκιών, δεν μπορώ να καταλάβω.
Ποιός είναι ο γκαϊλές ορισμένων με την ''ανάσταση'' των σκουληκιών, δεν μπορώ να καταλάβω.
Γαυρος-Ξεφτίλες : 2-0
μου κάνατε και δηλώσεις όλη την βδομάδα....
γατάκια
γατάκια
θα ακουνε πολυ ραδιοφωνο τα παιδιαKarelias έγραψε:Επίσης, επειδή είδα ήδη 2-3 τέτοια ποστ.
-
Μαλλον φιλε μου δεν καταλαβες το υφος του ποστ μου!desperando έγραψε:αν αυτο καταλαβες τοτε εχεις πολυ χαμηλη κριτικη ικανοτηταThanix έγραψε:Eσυ αυτη τη στιγμη λες δλδ οτι τα επεισοδια ηταν υποκινουμενα απο τον Ζηση ετσι?desperando έγραψε:σημερα ηταν μια μεγαλη αποδειξη και για τους τελευταιους δυσπιστους οτι τα ντου που γινονται ειναι ακρως υποκινούμενα και ελεγχομενα.
Ετσι μπορει να φανει απο πολυ κοσμο οτι εφοσον δεν εγιναν σημερα σημαινει οτι αυτη η διοικηση εχει λογο μεσα στο οπαδικο κινημα και μπορει να σταματησει η να προκαλεσει ντου!
Εσυ εννοεις οτι ο κοσμος παρακινειτε απο καποιους οταν γινονται ολα αυτα που εχουν προσωπικο οφελος και σε περιπτωσεις που δεν υφιστατε αυτο ο κοσμος μπορει να εχει αριστη διαγωγη ακομη και σε χοντρη στραβη!
Εγω ηθελα και θελω απλα να το διευκρινησεις ωστε να μην ΞΑΝΑγινουμε κωλος εδω μεσα με το ιδιο θεμα!
Απο εκει και περα μπορει να εχω και υπερβολικα χαμηλη κριτικη ικανοτητα...
προσπαθησαν για ντου στα αποδυτηρια γραφει στο ολα....
και ο παντελος τον συγκρατησαν σεκιουριτι λεει...για εντονες διαμαρτυριες στο γιαχο που ναι σφτριζε υπερ τους αλλα απλα σημερα παντελο μου δε μπορουμε να μιλαμε....αντε βρεστε καλους παικτες απο ΤΩΡΑ και αφηστε τις γραφικοτητες σαν αλλους τελειωμενους
και ο παντελος τον συγκρατησαν σεκιουριτι λεει...για εντονες διαμαρτυριες στο γιαχο που ναι σφτριζε υπερ τους αλλα απλα σημερα παντελο μου δε μπορουμε να μιλαμε....αντε βρεστε καλους παικτες απο ΤΩΡΑ και αφηστε τις γραφικοτητες σαν αλλους τελειωμενους
Ξεφτιλες δε θα τους ελεγα επειδη ΔΕΝ μπορουν...zoomgr έγραψε:Γαυρος-Ξεφτίλες : 2-0
γατάκια
...κατα τ`αλλα... γατακια, γατακια και μπλα μπλα!
- kataramenos5
ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ(ειλικρινά)Karelias έγραψε:Επίσης, επειδή είδα ήδη 2-3 τέτοια ποστ.
οφτόπικ.Φώτης
kataramenos5 έγραψε:Τι ακριβώς δε κατάλαβες ?Εσυ δηλαδη χάρηκες που κέρδισε ο ρούλης?(ειλικρινά)Karelias έγραψε:Επίσης, επειδή είδα ήδη 2-3 τέτοια ποστ.
ΧΕΣΤΗΚΕ ΡΕ
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ
ΕΧΑΣΕ Ο ΠΑΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΥΛΗ
Όποιος γράψει οφτόπικ έφυγε.Απλά για να ξέρετε.Επίσης χεστήκαμε για τον άρη.Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα για να ασχολείστε με μαλακίες!

- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
εγω ουτε καν στεναχωρηθηκα που χασαμε γιατι απο τη μια ειπαμε καλυτερα να το παρει ο γαβρος παρα ο βαζελος ....
ο λαζαρ εφαγε κοκκινη και νευριασε αλλα γιατι??? την φαση πριν την εκανε γαργαρα το νοβα γιατι ρε μουνι@??????
του κοψαν μπουνια αλλα δεν ειδα ποιος η αγκωνια.....
ο γιαχος προκλητικος και ας νικαγε ο γαβρος ειδικα εκει με τα φαουλ και το βολευ του αμπτνουν
χασαμε το παιχνιδι απο τον κρεσιτς και με τις αλλαγες
το μονο που με στεναχωρει παρα πολυ ειναι η γκαντεμια που καναμε τοσους τραυματισμους ειναι απιστευτο αυτο που εγινε ....
ο λαζαρ εφαγε κοκκινη και νευριασε αλλα γιατι??? την φαση πριν την εκανε γαργαρα το νοβα γιατι ρε μουνι@??????
του κοψαν μπουνια αλλα δεν ειδα ποιος η αγκωνια.....
ο γιαχος προκλητικος και ας νικαγε ο γαβρος ειδικα εκει με τα φαουλ και το βολευ του αμπτνουν
χασαμε το παιχνιδι απο τον κρεσιτς και με τις αλλαγες
το μονο που με στεναχωρει παρα πολυ ειναι η γκαντεμια που καναμε τοσους τραυματισμους ειναι απιστευτο αυτο που εγινε ....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PARASANDALOS την Κυρ 05 Φεβ 2012, 22:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.