ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 20:00 18/1/2012 ΟΤΕ TV

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος 2011 και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 20:00 18/1/2012 ΟΤΕ TV

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο καιρός θα είναι καλός την Τετάρτη (ήλιος), αλλά το free-meteo δίνει θερμοκρασίες από -1 έως +5
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

---------------------------------------γλυκος-----------------------------------------

------εττο---------------μπαφυ-------------------μαλεζας------------λινο---------

-------------------------λαζαρ---------------παμπλο--------------------------------

----------σαλπι------------------φωτακης------------------------ρομπερ-----------

-----------------------------------κλαους----------------------------------------------

και φυγαμε για τελικο.
Άβαταρ μέλους
Jordi_ 04

Δημοσίευση από Jordi_ 04 »

[youtube]ChjuOerjYyY[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Το ματσάκι θα το πάρει ο Μπόλονι απο τα αποδυτήρια.

Είναι φτιαγμένος για τέτοια ματς όπως και η ομαδάρα μας.
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

ποπο μιλαμε ειναι 2 μερες πριν τον αγωνα και εχω το ιδιο αγχος που εχω 5 λεπτα πριν απο καθε ματς.
Γ$ΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑ. :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

ο μπολονι την εχει περασει την φιλοσοφια στην ομαδα τους αυτοματισμους τα συστηματα το θεμα ειναι οτι μπορεις με ενα smart να πας 200 χλμ ???

και η απαντηση ειναι μπορεις ναι αν τους δωσεις Εικόνα :D
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ρε σανδαλε δεν προλαβες να επανελθεις στο φορουμ και αρχισες τις μαλακιες? :opaokara:
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Oταν ειδα την Κυριακη να περναει ενα μπουκαλι πανω απο το κεφαλι της ξανθιας................κατευθειαν,το μυαλο μου πηγε στο ματς της Τεταρτης.....

Μην ξεχνατε πως προκριθηκαμε.Ας προσεξουμε καλα να μην προκριθει και η ΑΕΚ με τον ιδιο τροπο!
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Πεστα μπαφε :pano:
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

ποια είναι η ομάδα με τους περισσότερους σκόρερ στο πρωτάθλημα;
Η κούλα (και ο ρούλης) με 11 διαφορετικούς σκόρερ.

Τι σημαίνει αυτό;
Τίποτα,
νικήστε - προκριθείτε - τελειώσατε.

Υ.Γ. δυστυχώς για πολλούς (όχι για εμένα) θα είναι μια ακόμη νίκη με ανακούφιση και όχι μια νίκη με χαρά.
Άβαταρ μέλους
stathis73

Δημοσίευση από stathis73 »

Πρώτα ο Θεός αύριο θα είμαι στην 3 και ελπίζω τα παλικάρια να μπορέσουν να αποδώσουν αυτό που μπορούν (λόγο ψύχους) και το κυριότερο να μην έχουμε τραυματισμούς.

Ελπίζω να μην δω μέσα τον ιταλό γιατί θα αρχίσω απο το ζέσταμα τις προσευχές και τα σταυροκοπήματα, αν και λόγο ύψους μάλλον θα χρειαστεί αύριο ..............οπότε θα πάρω και χάπια μαζί μου.

Δύσκολο ματς ελπίζω να είμαστε και λίγο τυχεροί να κάνουμε γκολ τις όποιες ευκαιρίες μας παρουσιαστούν και να προκριθούμε στον επόμενο γύρο.

Επίσης συνιστώ και ψυχραιμία απο τις κερκίδες........αντίπαλος μας είναι η Αεκ και οχι ο πρόεδρος.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Παμε γερα...Τα αφηνουμε ολα πισω και βλεπουμε μονο το ματς...

Σοβαροτητα θελει και περναμε...Σοβαροτητα απο ομαδα,κοσμο και θα ερθει η προκριση...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Σεναριο πρωτο - Νικη και ηρεμια
Σεναριο δευτερο - Ηττα, αποκλεισμος αλλα ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ
Σεναριο δευτερο - Γκολ για το αεκ, μπινελικια στον σαλπι (ετσι για να θυμησουμε οτι ειμαστε εδω εμεις :roll: και επεισοδια με αποτελεσμα οριστικη αποχωρηση Ζαγορ.
kos

Δημοσίευση από kos »

δεκαδες φορες στα χρονια που βλεπω ΠΑΟΚ σκεφτηκα οτι αυτο που σου στερουν πρεπει να το διεκδικησεις με οτι οπλο διαθετεις. ακομη και ντου. σε οπαδικες συζητησεις με φιλους εχω πει και εχω ακουσει την ατακα "δεν παει αλλο ρε φιλε, ετσι και ξανακανει μαλακιες ο κακος ή ο κουκουλακης δεν τελειωνει το ματς. θα μπουμε μεσα."
οπαδικα εχω ζησει αρκετες τετοιες καταστασεις στον ναο. απο παρι πιτσιρικας στην 4, με χανουμι στα τελευταια του μακαριτη βουλινου, με γαβρο που εφυγε ο χοντρομπαλας πλαινος με φορειο κτλ κτλ.

και φυσικα το τελευταιο περυσι παλι με χανουμι. δεν ξερω γιατι αλλα περυσι καθισα σχεδον μεχρι το τελος και χαζευα το σκηνικο. με επιασε καποιου ειδους διαστροφη και εφυγα σχεδον τελευταιος απο τον ναο. μονο θλιψη και στεναχωρια. η αποφαση ομοφωνη. στο καφε τον Παοκτσηδικο λεμε μαλακιες. ποτε ξανα τετοια καταντια. οτι προβλημα εχουμε μπορουμε να το λυσουμε χωρις να καταστρεψουμε την ομαδα. και τον μπολονι μπορουμε να σουταρουμε, και τον σαλπι και τον κλαους και τον ζαγορακη και τον βρυζα και τον γιασερ και οποιον αλλον γουσταρουμε. χωρις να καταστρεψουμε την ομαδα.

ελπιζω οι σημερινοι πιστιρικαδες να ειναι πιο εξυπνοι απο αυτους της γενιας μου και να μην παρασυρθουν.

ξερω οτι μοιαζει σαν προαναγγελια μανουρας αλλα το κλιμα ρε παιδια δεν ειναι καλο. προσωπικα θα ειμαι στον ναο αλλα δεν θα βρισω ουτε τον ζαγορακη, ουτε αυτους που θα κραξουν (εαν κραξουν) τον ζαγορακη.

τελικο με γαβρο στο οακα. με βια και τρομοκρατια :)
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

trel@menos έγραψε:---------------------------------------γλυκος-----------------------------------------

------εττο---------------μπαφυ-------------------μαλεζας------------λινο---------

-------------------------λαζαρ---------------παμπλο--------------------------------

----------σαλπι------------------φωτακης------------------------ρομπερ-----------

-----------------------------------κλαους----------------------------------------------

και φυγαμε για τελικο.

αδερφε ο ιβιτς θα ειναι σιγουρα μεσα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”